![]() |
Emisiune Tele7 abc ... azi
Astazi am vazut pe tele7abc un reportaj cu Sebastian despre Legal Racing ... mi-a placut cum a fost pusa problema de reporter ... a spus omul totul de Ok ... shi, sper, ca a realizat cineva ca e totul Ok ... Asta e un lucru super bun ... reclame pozitive ... cat mai multe ... shi cat mai bune ... asha ca succese in continoare ... ?
Am auzit de un Subaru (din emisiune ... vb. lu Sebastian) ... ca cea mai rapida masina din Romania ... dar am mai auzit ca cica i'a bubuit motorul (alte surse) ... :) ... destul de nasol ... mai ales ca acuma au venit caldurile :)) Sebastian daca vezi: ... azi pe kiselev :)) Seat TopSport negru + Toyota Corolla ... :)) belea ... Ok ... Drive Safe ... Drive Fast !!! |
cea mai rapida masina din romania ??!? subaru?? cati cp are sau ce fel de subaru ii??? :lol: :?
|
La constanta ,mai ales in Kogalniceanu, are un gagiu un Mercedes Konig de cateva sute bune de cai putere mi se pare ca peste 600 , din ala care i se deschid usile in sus ca la Diablo ... si poate sa il conduca numai pe pista ...
Mai era prin Arad sau nu mai stiu pe unde un Diablo Galben care de la 495 de cai l-a dus baiatu la 600 si ceva de cai ... Si mergea cu el in Ungaria dus pe platforma pe autostrada sau nu stiu pe unde rdracu ca in Romania nu avea pe unde sa se plimbe cu el ca il facea bucatzi. Deci nu mai fi asha de sigur ca Subaru ala este cea mai puternica masina din Romania .. |
:lol: :lol: deci cel putin ceam vazut la tm asta vara nam vazut aici in germania :lol: ferrari enzo , murcielago. bentley astia is doar cateva dintre cele mai tari....dar era tot din germani da tigani.. :lol: :lol: :lol:
|
Pai si atunci cum poate sa fie un STI cea mai puternica masina din Romania ?
Ca poate ma supar si vand tot ce am si imi aduc un Nissan Skyline de 1357 de cai si inchid discutia pe tema asta !!! Hai - Hai ! :lol: :twisted: :lol: |
wrx sti nu are vreo 300 si ceva de cai cu kit?
nu stiu sigur dar am auzit de unul din bucuresti parca ,avea un cielo de 500 de cai si alte masini .de exemplu este la noi mercedes sl 55 amg de 500 de cai .si un jaguar dar nu stiu el cati cai are(300 400 )cred dar aflu si eu sunt fan subaru dar nu poate fi chiar cea mai tare parerea mea,bineinteles |
:lol: :lol: :lol: loool ray :lol: ufo subaru are 265 cp :lol: dar este o masina destul de buna..cu kit poate undeva la 300 cp eu zic ca sunt masini mai tari in romania... :lol: ray am auzit ca este la voi la constanta 360 modena??poti aranja ceva la vara?? :lol:
|
Quote:
|
:lol: :lol: :lol: ray ma ti in gazda la vara daca vin la mare???!! :)
|
Quote:
Te tzin , cum sa nu te tin ... dar strecori si tu in buzunar cand treci pe la vama un Powerchip ptr o Calibra turbo ... dar vezi sa nu te vada aia ! :lol: :lol: :lol: By The Way... ce iti trebuie sa afli ce fel de chip se potriveste ? Si catzi gologani costa ? |
...
ho tata ... nu am afirmat yo chestia cu subaru ala ... asha am inteles din emisiune ... nu va luati de mine asha. .. oricum e un subaru ajuns la 400 CP ... al baiatului cu zenomotorzport ... care masina nu e doar rapida ... e foarte rapida ...
RS ... daca vrei ... cu ferrari 360 modena ... pot sa vorbesc ... daca vrei sa te dai ... pot ajunge la baiatul domnului care il detzine!!! ... :)] Chiar azi am vazut ieshind din primaverii un Lamborghini .. negru ... gallardo daca nu ma insel ... o sa postez niste poze daca vreti ... :) .... (noroc ca zetemte era cu camera) ... numere de romania ... B nu stiu cat BUL ... belea :) |
Quote:
|
Quote:
|
concluzie
am ajuns la o concluzie... pana nu vezi nu poti sa zici ca bai ... ala are cea mai tare masina din romania ... si ca sa zici shi asta iti trebuie un dynometer. ... asha ca ...baieti ... keep on dreamin' ... sweet dreamZ
|
stai linisit ca nu se ia nimeni de tine :lol: :lol: ar fi fani sa aranjezi ceva cu ferrari miar placea mult... :lol: dar mai este timp pana la vara :wink:
ray pai iti aduc eu un cip si ne intelegem noi :wink: imi trebuie nr de la compiuter... bosch nr.. :lol: |
Quote:
Nu cred ca ar vrea sa se faca de ras baiatul... |
Emisiune
Am vazut interviul din emisiune si a fost ok dupa mine, dar faza cu cerculetele de la sfarsit cared ca a cam stricat din publicitatea pozitiva (fara suparare)
|
:lol: :lol: :lol: pai virgil sa ne distram si noi putin.... :lol: vreau sa fac cat mai multe video(amintiri) :lol: :lol: :lol: :P sper sa fie numai placute.. :?
|
Daca stau sa ma uit o zi intreaga pe geam, o sa ajung sa-mi dau seama ca maine-poimaine or sa vrea astia sa construiasca benzi speciale pentru astia care \"merg pe burta\"...
Pai acum daca vezi un Dodge pe Stefan cel Mare nu te mai uitzi dupa el, te uitzi in spate sa vezi daca nu cumva vine si un 360. Am vazut Diablo, RX8, 147 si 156 GTA, Elise, Maserati (Spider si 4 Porte), Jaguar Supercharged, in fine, cam tot ce se poate. Daca si-au deschis si astia cu kit-car-uri reprezentanta... Dar cred ca daca as vedea un Enzo, SLR sau Carerra GT as face stop-cardiac... Nu stiu de ce, dar simt ca in cateva zile ma ia cu dureri de inima. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: |
:lol: :lol: hm.. is masina nu gluma eu mam speriat cand am vazut aici oe strada un carrerra gr .. cand nici nu erau iesit ba chiar mai am si poze pe telefon facute pot sa vi le arat..... :lol:
|
Stai linistit, pana apari tu aici, o sa fie cateva si prin Bucuresti...
Cred ca or sa se ia cu SLR-uri... :? :? :? :? :? |
Quote:
|
Quote:
|
Era un RX8 la ASE, unul gri met, nu stiu daca era de RO dar sigur exista, ca doar si-au luat fotbalistii...
Si da, XKR-ul are emblema frontala asa : JAGUAR SUPERCHARGED. Rautacios mai esti mah GSI... :roll: :roll: :roll: |
... Lambroghini Gallardo ...
2 Attachment(s)
... priviti aici ... shi daca e ... plangeti ...
am ramas tampit cand am vazut mashina pe strada!!! https://www.4tuning.ro/forum/download.php?id=2116 https://www.4tuning.ro/forum/download.php?id=2117 |
Scuze daca am parut rautacios, trebuia sa bag si eu niste smile-uri pe acolo :) . Am intrebat din curiozitate, ca pur si simplu n-am vazut RX8 pe la noi ...
|
BA !!!!!! SUNTETZI NEBUNI LA CAP !!!
Cred ca daca as vedea mashinutza asta la mine pe ulitza, as paraliza si as da in balbaiala 3 zile... Frumos, frumos... Da, asa da... Ce-i frumos si lui D-zeu ii place !!! Chiar frumos. Cum o fi sa ai bani berechet ??? :?: :?: :?: |
:)
am inteles ca sunt 2 RX8 ... aici... unu galben shi unu roshu
yo am vazut rx8 galben ... shi un rx7 roshu ... puii mei |
Da si eu il vad in fiecare zi in vitrina la ABT langa firma mea.....Gallardo..
Din fata si lateral arata bestial insa spatele aduce mult cu Toyota MR2... |
hahaha
va trebui sa mai aman la raspunsul ala ...
iti zic maine cand iau milioanele de la lotto ... shi asha ca imi place avatarul tau ... Hondarule ... iti iau shi tie un Gallardo ... doar asha ... de ... ca am prea multi gologani! |
Mah polifem, de fapt tu ai pus pe unu sa-ti faca poza la volan !!!
Sau ai castigat in seara asta la LOTO ??? Auzi, cum ma inscriu si eu in clubul Insomnia ? Am incercat dar ma ia la sfarsit cu ceva cu Outlook si ma pierd. Cand ma gasesc, p0la, nu mai merge. |
NICE :D
Si eu am fost acolo :) Am avut norok, ca am avut un camera, nu am putut sa cred ce am vazut :) SWEET :) |
:lol: :lol: :lol: si inca odata sunt de aceasi parere cu tine virgil spatele numi place nici mie ... :lol: :lol: dar oricum sa ai asa masina in tara si nici nu era leasing :lol: deci eu zic cai tare tipul sau tipa... :wink:
|
...
h3h3 ... daca era tipa ... ma aruncam in fata mashinii ... !!!
Era un tip ... destul de MARE ... in sensul dimensiunilor ... tuns scurt ... aproape zero ... oameni cu care nu prea vrei sa ai de a face ... Cand l'am vazsut am zis sa ma arunc in fata lui ... dar cand l'am vazut cum arata ... am zis ... dreaQ nu o fac ... ca dupa ce ma kalka si ma omoara... asta se da jos shi ma mai omoara inka o data in bataie :P ... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :?: :!: |
loool polifem :lol: :lol: :lol: imi dau seama cam cum arata tipul.... am vazut si eu aici destui... :lol: :lol: :lol: KILLER :lol: :? :P
|
Quote:
|
ray mai prins acuma... :lol: :lol: nu stiu ce sa zic trebuie sa ma interesez.. si o sati spun..
|
Quote:
|
:)
x-ray ... daca vrei sa faci o treaba buna ... iti strangi nishte bani shi la vara e urci frumos shi te duci shi tu in Grecia, Germania, Austria sau Polonia ... sa ti se puna shi turbo shi tot ce vrei tu ... shi ti'l face ka la carte ... cu masurat cu tot ... nu te riska sa dai o groaza de bani pe o treaba de mantuiala ... parerea mea :?
|
3 Attachment(s)
Hei, hei, hei - topic-ul era \"tele 7abc\".
Iacata kumfu ieri pe la pranz in Herastrau... p.s. Audiul vine cu dedicatie pentru Catalin rs4 :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 12:02. |
- Copyright 2026 4Tuning