![]() |
Masinile din Alba Iulia
5 Attachment(s)
In acest thread vor fi puse poze cu masinile "tunate" :)
Puteti comenta la adresa lor,dar va rog fara pera mult off-topic :rolleyes2 Pun cateva poze,pe care le-am mai gasit,dar am sa merg in curand sa mai fac cateva poze...Primele 2 cele cu opelul sunt a' lui Alin,proprietarul magazinului Altuning din Sebes..Revi cu alte poze,alta data :) |
Re: Masinile din Alba Iulia
Quote:
|
nu ii ferrari,inca nu am poze cu el...cat de curand :D
|
Quote:
|
ma si masina ema nu o pui???:)) ca e un pik tunata:P
|
Quote:
|
auzi la el:))) cu kichii tuning. pai......toba sport....paguri...eleron....linie audio blaupunkt....interior tot rosu-negru...asa ti se pare ca e sstandard???:))) fatza de bmw`ul care la pus bogdan e modificata un pik:)))asa ca......glumeam:P
|
Quote:
de la toiota sau honda ce e cu ferrari (cenzurat) :oops: |
bmw arata chear finut ... ce mai vrei sa bata la ochii .... tuning cu gust
|
Quote:
|
narcys pine tu pozele,pt ca nu am poze cu masina ta ...
|
uitati aici o masina care probabil o sa apara in alba ...inca sunt dsicutii ..http://www.autoad.ro/anunt-auto-vanz...itro-Alba.html
|
autoad daca masina aia ajunge in Alba....cred ca o sa fie cea mai frumoasa...:) :shock:
|
6 Attachment(s)
inca ceva,am vazut azi acest peugeot 206 de vanzare pe 4 tuning...o recunoaste cineva?oricum arata super bine,asa ca pun pozele cu ea...ce ziceti?:?:
|
Quote:
|
e frumoasa......ce pret cere pe ea?......nu cred ca-i chiar din allba....poate ma insel!
|
daca cumva se prezinta proprietaru masinii p`aici sa ma anunte si pe mine sa imi iau si eu kitu ala ca imi place...sau dak nu cumva vinde kitu tuning d p masina..
|
peugeotu l`am mai vazut pe undeva pe net .. parca e din sebes...
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
moderatorul face curat daca e cazu ;) masini din alba -> (Pug e din sebes, gsi din cj ) |
Quote:
|
parca merge o poza si cu o poveste. e ca si cand te-ai duce la bere de unul singur daca pui poze si nu zici nika :)
|
Quote:
|
Oamenii vor sa stie a cui e masina.. unu zice ca`l stie.. unu a umblat cu ea.. etc.. se vorbeste.. nu stam ca mutzii aici..ca deaia ne`a dat Dumnezeu taste sa scriem.. :D
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
am gasit pozele facute anul trecut la o octavia tunata chiar fain. sunt facute cu telefonul, sorry de calitate.
|
aha.. e super tare..
|
ma scuzati ... e SUPERB :))))))
|
3 Attachment(s)
AB-33-WOB
Scirocco mk1 G60 o masina cu care va puteti mandrii |
imi pare rau la octavia aia ca nu i-am facut poze si pe interior. ca aveati ce vedea si acolo. da' am zis sa nu intind prea mult coarda cu proprietarul.
|
am impresia ca a vandut-o acum --skoda superb
|
3 Attachment(s)
cea fara numar este un Chevy Nova
masinile sunt proprietatea unui membru 4T din alba - iulia ( https://forum.4tuning.ro/113-masina-mea-chevrolet/44092-chevy-nova-70-baby.html ) |
Quote:
e de vanzare Nova?? |
super masinii
|
salut!
pentru inceput vreau sa zic ca sunt incantat ca fenomenul tuning incet, incet incepe sa se miste si in zona Alba(zic zona pt ca sunt din Sebes), si imi pare bine ca a aparut sectiune Alba Iulia pe 4tuning. eu sunt proprietarul peugeotului 206 albastru si inca odata, sunt din sebes. poate o sa ne intalnim candva si o sa ne cunoastem si sa povestim. poate la cj la tuning show. |
Quote:
|
sorry pt inconvenient.
prezint masina la sectiunea masina mea |
am vazut ca se vorbeste despre un "ferari" galben. e o toyota MR2 de prin `95. motor 2000, 163CP - parca. e a unui baiat din sebes care are o spalatorie in alba prin spate pe la ACR, acolo aveti sansa so o vedeti mai des.
numa` bine!!! |
cu permisiunea posesorului, o sa pun in curand poze cu ea pe forum. si cu cealalta masina pe care o are: o honda crx foarte frumoasa.
|
da da are treba aia de cosmetizat masini pe traian
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:39. |
- Copyright 2026 4Tuning