![]() |
FORD FOCUS
2 Attachment(s)
FORD FOCUS
- bara fata-spate kit unitar - plus la kitul exterior - de remarcat boxele, nu? :wink: - un minus la discurile false - interior stock - per ansamblu simpla si cu destul de bun gust |
ai uitat sa mentZionezi VOPSEAUA care conteaza foarte mult. Verde cu Albastru CAMELEON ...
|
E frumoasa masina
culoare superba sistem audio ... excelent :D insa discurile false o cam aseamana cu o dacie sport cu semn nike pe luneta |
Nu prea ai ce sa reprosezi masinii asteia. Tuning de bun gust si sistemul audio merita un mare +.
|
Masina probabil ca a fost inscrisa pentru muzica nu pt tuningul exterior. Oricum, pare sa aiba o culoare belea, dupa cum zice polifem, caci la salon era cam intuneric din pacate si nu iesea in evidenta prea bine cameleonul.
Muzica arata bine si se aude probabil si mai bine, cel putin ce are in portbagaj. In rest, o masina aproape stock. |
O masina frumoasa .... culoare exceptionala .... sunet .... no coment
|
Am votat merge, deoarece are un sistem de sunet belea, dar necunoscut (cel putin pt. mine) si o culoare si mai belea. Atat.
|
e reusita datoriita Vopselei Cameleon
+Sist.Audio Super-TARE -discurile false intradevar erau km nashpa |
Mai ai mult de lucru ca sa ajunga o masina de competitie... ma refer la partea de interor, muzica si foarte putin la exterior...
|
un mare plus la muzica...ea arata destul de simpu dar foarte frumos nu facuta in viatan cu zorzoane...este super!
|
mie imi place ;) propietarul a stiut cand sa se opreasca sa bage in ea !
+culaore +sunet :) |
Cel mai mare plus probabil este muzica, desi incintele par mici, facute pentru acel portbagaj limitat, si nu dupa cerintele producatorului de woofere. Este clar pur pentru SPL si nu pentru motor sau exterior. Un sistem cum nu vezi pe la noi, care merita un mare 10, dar in rest, nimic spectaculos. Lumea se pare ca a remarcat marele minus: discurile false pe care le gasesti si in Vitan.
|
Portbagaj imi place :D
|
s-a prezentat cu ea la un mare show si avea un stop spart ... :?
culoare si sound sunt cele mai de baza elemente--> un +(reusita) |
Re:
Quote:
|
Frumoasa mashina nimic impresionanat poate doar ce are in portbagaj
|
cam slabut la tuning ext dar are noroc cu porbagaju sa zicem ca merge
|
mishto boxele :lol:
|
daca nu are masjina nush ce motor si se practica condusul zi de zi cu ea, nu se vor nush ce modificari dar totusi se vrea ceva atunci eu zic ca asta e combinatzia ideala ... masjina stock cu o vopsea belea si o muzica beton ... pe aici numa + ca pe - nu prea am la ce sa dau ...
|
Prea carcotasi snteti...motorul de 1,8 16 tunat, arcurile sport nu a pucat sale puna ca a trebuit sa plecam spre bucuresti...a ajuns cu ea exact la fix de la vopsit si lacuit.
Aspectul portbagajului poarta semnatura lui Zozo, nu se aude super tare , dar are claritate, oricum, au existat atii cu sunet mai bun, dar asa sa va ganditi ca nu e terminata...cat despre stop s-a spart la plecare, si nu a mai avut timp sa-l inlocuiasca. Kitul exteriro e superb, la fel si jentile, doar discurile acelea dinspre exterior strica spectul. Pacat ca nu a fost mai multa lumin, ca vopseaua e beton.Lasata mai jos, si cu instalatia de sunte terminata in totalitate o sa arate si o sa sune ca si o masina de salon de tuning... |
bravo c2aus!
de ce nu ai zis ma?...iti dadeam eu un stop...imprumut :lol: |
Dragi impatimiti ai tuning
deci
nush cu ce sa incep multumesc celor care considera ca masina aceasta este pe drumul cel bun referitor tuning 1.discurile alea care nu va plac voua sunt o soultie adoptata de rieger pt masini cu motor mic si tamburi alias my focus 2.baietii care se ingrijorau ca cutia de bas ar fi cam mica sa stie ca litrajul este cel prevazut in carte 3.cei care nu au auzit de boxe : MNC si Carpower sunt firme de competie nu sunt printre capetele din lume AUDIOBAhn sau Rokford dar ce este pe masina de la aceste 2 firme sunt capetele de serie IMPORTANT ESTE cum se AUDE SI SIMTE SQL SI SPL multumesc oricum celor care stiu sa aprecieze ce s-a pregatit la aceasta masina si nu inteleg totusi cum in conceptia unora masiana este mai putin agrtesiva pt ca este facuta de un rieger sau cazone si nu are miile de umflaturi si fante in capota ca cele pregatite prin garajele de pe langa bucuresti... S-a stiut de la inceput ca masina nu este gata si se dorea aprecierea la ce este deja acolo nu ce o sa vina adica 2 stopuri care sunt comandate si pe drum si interiorul care deabea acum este gata SINCER imi pare rau ca nu am ascultat sfatul lui POLIFEM de a prezenta masina intr-un cerc mai prietenesc si anume direct in ORADEA pe 22 mai show pt care a fost defapt aceasta masina pregatita ... |
claus.. felicitari de masina... am ramas putin ( mai mult ) shocata cand am vazut'o!!! A iesit chiar SUPERB!!! FELICITARI inca o data!!!
sa o stapanesti sanatos :P |
si...
a..
si inca ceva... vb p 22 mai |
Felicitari c2aus pentru masina !
mai tinut mult sa astept sa o vad, iar acuma a fost chiar mortala. nota 10 super culoare and sound :headfones p.s. pentru carcotasi sa numai comenteze ! altii n-au nici pe pe jumatate |
Intr-adevar Claus a realizat ceva ce e destul de rar intalnit pe la noi ... o instalatie adevarata de sonorizare ...
Despre vopsea nu mai vorbesc pt ca este dementiala .... Bravo Claus ! |
pozele nu-s asa edificatoare
+ sistem de sunet + culoare - discuri false - nici o alta modificare (sau mai sunt?) |
spre rusinea mea recunosc ca nu am stat sa citesc tot ce s-a scris la masina asta... dar intrebarea mea ramane... CE ROST AU DISCURILE DE FRANA FALSE PE FATA (chiar si pe spate) ?? DE CE IN SPATELE DISCURILOR DE FRANA FALSE ERAU VOPSITE ETRIERELE CU ROSU??? pur si simplu nu inteleg... poate la un set de jante primesti moka un set de discuri false... si omu s'a gandit sa le foloseasca... oricum banuiesc ca era acolo cu masina ca sa isi faca reclama la audio, avand in vedere ca un stand era muult mai scump decat de bagat o masina, nu? :lol: :lol: :lol: cred ca era cel mai tare sound sistem de pe acolo, nu?
Quote:
|
Re: FORD FOCUS
CARE-S IMPRESIILE CLAU?
TI-AM DAT SI EU UN VOT STII PAREREA MEA. AI GRIJA LA ARCURI. MINUS PT ATITUDINEA TA,IN REST NUMAI PLUS. |
ms gaj
ms gaj...
dor d voi baieti deci in afara de discurile alea false care de fapt sunt aparatoare Folia Teck si au costat spre cunostinta 80 euro se mai gasesc pe masina Bara rieger RX fta Bara carzone spate praguri jante azev M 17 Stopurile Fk led care nus inca :) distantiere de 20 mm si inca ceva ce va tot deranjeaza solutia mea de a masca tamburii sincer... io zic ca e mai putin imp decat bare lipite stramb si ape ape in vopsea si multe alte lucruri care nu le ve-ti vedea pe aceasta masina.... d curiozitate alex ce masina ai... poate am primit una moca cand am luat discurile |
+ sistem audio
+ vopsea nu prea am minusuri intrucat masina nu este gata deci probabil trebuie vazuta la final |
aveti vreo poza cu discurile alea atat de controversate?
|
Quote:
|
..
nush ce ai inteles tu
1.la mana nu sunt etriere vopsite 2.la mana intradevar sunt puse fata spate ca sa se asorteze 3.la mana nu incercam sa scot nimanui ochii si nici sa va conving este dreptul vostru sa nu va placa eu v-am spus doar ca am adoptat o solutie tuning si BTW nu conteaza pretul masini ci motorizarea cand e vb de discuri pe spate si nu in ultimul rand: ma deranjeaza totusi pe buna dreptate ca va legati de 4 cacaturi de aparatori cand a ti putea macar discuta alcava sunt si lucruri frumoase |
salz
Masina a iesit bine..imi place...e meseriasa...felicitari la nenea Claus..!Mai hai pe la Oradea!
|
calm
Zile nene Claus....nu stiu astia ce inseamna masini tunate...invidia e mare si oricum bucurestenii is niste oameni de cacao care nu stiu numai sa comenteze...ne vedem pe 22 la Zozo...copilul cu SPV-ul
|
:)
u can count on that man .. :)
|
nu am citi ce s`a srcis dar parerea mea ...
in afara de faptul k mashina era stock .. si avea o culoare frumoshica ... nu mi`a atras atentzia nespus d mult ... ce mi`a atras atentzia insa a fost portbagajul .. in care nu mai puteai sa arunci un geamantan sa t duci la munte ... boxele erau f f frumos facute .. cu neoanele alea in jur .. cu nebuniia aia d casetofon .. frumos ... are un plusz .. si un minus ... la exterior .. dar el a participat la muzica so ... |
5 Attachment(s)
cateva poze suplimentare ca sa va readucem in atentie si discutie calitatile acestei masini
|
faina mashina are DR. ZoZo.....da' mai ai stopu' ala spart???? oricum sistemu' audio kicks ass.....mai ales cd playeru'!!!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:47. |
- Copyright 2026 4Tuning