![]() |
Comunitate
Deschid acest thread pentru a ne cunoaste mai bine. Ar fi bine daca ne-am prezenta putin, ce masina avem si, eventual, un id de mess pentru a putea lua legatura mai usor.
|
Re: Comunitate
10 Attachment(s)
Sa fie eu al 2:) lea ...
CIk am 20 de ani ... umblu teleu prin tara si uite m`am aciuat putin si pe la voi .... :) ce masina am ... :) 1 - dacia 1310 motor 1.6 carburatie {dublu corp} 2 - cik un cielo .... :D)) 3 - sa nu`l uit pe micutul meu kre acuma zace prin parcarea la nene politisti un 525 TDS ce`o insemna |
Salut! in sfarsit avem sectiuneeeeee:)))) deci sunt Narcys.....sunt din aiud
id mess - narcys_dj poze cu masina deocamdata nu ma lasa sa bag:(( |
4 Attachment(s)
ma prezint si eu cu panterutza neagra :)
id mess: alintpopa iaca si pe frumoasa la o sesiune de shooting :) |
2 Attachment(s)
Bogdan.16 ani deocamdata deci "pieton" pt moment :))
id de mess:bogdan1661 Visul meu?pai hmm la inceput am vrut un golf IV,pe cand voi avea 18 ani,dar incep sa cred ca peugeot 207 arata mai bine ca un golf deci : |
3 Attachment(s)
Laura - masina mea pe nume Mr. CAT - bmw e39
id de mess e_bluecat |
hoinar... ai ceva albastru in interior ? neon ceva... ?
|
@dementul: chiar nika. pierd garantia si daca misc un fir de la locul lui, daramite sa pun vreun neon :)
|
3 Attachment(s)
hmmmm si poza cu masina mea:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
haide sa fc discutia asta pe diverse sa numai facem off |
aia e pusa man cand mia prins pragurile.sunt umplute
|
oooohoooo...looome loome.s-a cam lasat asteptata sectiunea asta!
|
sa ma prezint ca asa e frumos
masini:multe dar nici una nu e a mea:)) id:a_danny2003 si daca ma vedeti intr-o masina ce srie scoala pe ea nu e a mea, eu doar ma relax conducand-o:))) |
Quote:
|
6 Attachment(s)
sa ma prezint si eu serifu(yedu') din cugir
id mess:serifu_gun masini 2 saab 95turbo si honda civic coupe 93'(in curs de modificare) |
la honda o sa postez cat de curand
|
edi, ar fi fain sa-ti faci topic separat cu honda. sa ne spui ce ai facut si ce ai de gand sa mai faci la ea.
|
Quote:
|
sa ma prezint si eu la sectiunea corespunzatoare :D
sunt Ovidiu din sebes si am un 206 tunat si sunt in asteptarea unui 307(nu scapa de tuning nici asta) |
Salut, sunt Cristi, din vedere probabil ca ne cunoastem, ca doar locuim in Alba-Iulia.Asta e Megane-ul meu, am mai pus poze si la "Masinile din Alba-Iulia"...povestim in fata la catedrala :lol:
ID de mess: impressssia http://imajr.com/th/DSC00340_28769.JPG |
1 Attachment(s)
dau si eu pe aici , vad ca se aduna lumea, deci sa ma prezint marius detin si eu ford scorpio cei drept mai vechi dar merge :D poate ma stie careva din vedere pe aici
|
Quote:
|
yep si cu ceva muzica sigur ma stii
|
Quote:
|
Quote:
|
mersii de primire baieti , o sa fac tot posibilul sa incerc sa vin sambata sa vedem cum o scot la capat cu munca asta bato vina, sa ne auzim de bine
|
pfff...de cand nu am mai dat pe forum se pare ca sa adunat multa multa multa lume...atunci eram vreo 5 din cate stiu:D
|
sa ma prezint si eu
bilutz masini nema ca inca nam carnet da astept...poate o alfa 156 poate o honda civic coupe... id: bilutz_audi_dtm |
sal....parca duminica asta trebuia sa ne adunam ........naspa faza ca nu am putut !!!nu am masina ,doar datori si nu vreau sa fac tuning ......dar trebe sa imi iau o dacie!!! :)))
|
am uitat !Id de mess: eryk_1800 ,0788884713 si am si eu o caoja de peugeot ca vine vorba de masina.....si va rog sunati-ma si pe mine cind trebuie sa ne vedem pt club,cind cum si la cine trebuie sa adunam ce avem de adunat(copie buletin,bani ...etc) .
PS:bilutz ,daca vezi asta sa imi aduci o stocla de Sambuca de la Italia!!! |
bine ai venit pe forum doggy :D
|
Quote:
|
trebuie sa imi iau iara o alfa romeo ca peugeotul asta nu e de treaba ,chiar daca e 407......e de frantza !!!!! ;)))
|
doggy, bine te-ai adunat si tu pe aici :) poze cu coaja vrem!!! sorry, regula topicului :)
|
bah ..nu am ,dar am sa fac niste poze cu junghiu ....................o alfa GTA care imi da la schimb pe ea ?
intrebare: ce cum si cind cu clubul ?????? |
Quote:
si intalnirea am sa o stabilesc eu daca sunteti deacord...pe 2 duminica nu asta care vine...ailalta...la ora 19... si sa va spun si in alt fel...eu pana ajung acasa nu mai dau pe la net...asa ca...in continuare va descurcati si voi... |
3 Attachment(s)
salutare .............pun si eu niste poze cu dacia mea sper ca nu deranjeaza
|
se pare ca vrei sa scotii ceva frumos din ea, scces
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:23. |
- Copyright 2026 4Tuning