![]() |
PEUGEOT 307 albastru
3 Attachment(s)
PEUGEOT 307 albastru
- kitul exterior reusit - un minus pentru evacuare - jante potrivite - plus pentru faruri si stopuri |
masina este f frumoasa...Este modificata atit ca sa iti fuga ochii dupa ea..
Cind o vezi pe viu...e chiar frumoasa...Dupa mine asa ar trebui modificat un 307..Felicitari posesorului! |
sunt singurul care a observat ca pe o parte are maner la usa spate si pe cealalta nu are ? asta sunt convins ca o sa se rezolve, restul masinii ... superba, facuta cu gust, love it
|
MI A PLACUT MULT DE TOT.E TOATA O CULOARE .NU DUNGATA SI INFLORATA.MARFA
|
extrem de exagerat spoilerul fata
presupun ca e din fibra..... |
kitul de caroserie este de la Carzone iar mie imi place la nebunie...este mult mai agresiv decat ceea ce am eu pe masina,ma vad nevoit sa recunosc ca masina mea (tot 307,dar cu kitul de la Rieger) arata ca una de pensionar pe langa aceasta...farurile costa bani buni,pacat ca unul din ele era fisurat (carcasa)...evacuarea este de la Borla,din cate stiu,si e integrala ( nu numai tipsurile )...stopurile dau f bine pe masina...jantele Dezent T de 17 toli se combina de minune cu suspensia sport...o masina f frumoasa,dupa parerea mea...
|
superba eu am votat FRUMOASA INTRADEVAR nu am ce spune kitul este impecabil si da aspectul de masina turnata....farurile si stopurile sunt frumoase.Jantele sunt foarte bine alese se potrivesc perfect...dar mai e si un minus mergea o priza frumoasa pe capota nu foarte mare dar sa scoata in evidentza si mai mult agresivitatea....
|
imi place masina este facuta cu gust plusuri pentru exterior :)
Felicitari propietarului :) |
oglinzile sunt din fibra de carbon, dar proprietarul a preferat sa le vopseasca la culoarea masinii ...
din cate stiu, urmeaza si priza de carbon ... in viitorul apropiat:) |
Frumos, chiar frumos
|
arata demential masina... poate ar fi dat mai bine cu niste jante offset....per total.. nota 10 :)
|
E lucrata frumos ... pt un peugeot zic ca e beton! ( nu ca peugeot n'ar face masjini k lumea ) bodykit frumos, lucrat foarte bine si se si potriveste masjsinii ... jentzile sunt misjto ... deci in general un mare +
|
O masina cu foarte foarte multe +uri
|
farurile au costat 700 de euro parca
|
Si la masina asta nu e nici nu minus...Plusurile le-ati mentionat si voi deja :P :P
|
SUPER TARE COOL CAR ce are asta... tot ma da tot e mijto la ea... faruri, stopuri, porcarii.. toate is mijto... pacat de motor... :oops:
|
masina este superba n-am ce critica la ea ... :)
si cum adica pacat de motor ? ? |
Isi merita fiecare banut investit in ea si este de departe cea mai frumoasa masina frantuzeasca tunata in RO
|
Re: PEUGEOT 307 albastru
3 Attachment(s)
incerc sa nu fiu rautacios,dar nu mi se pare iesit din comun,parca este mai frumos asta
|
Re: PEUGEOT 307 albastru
Frate.. uitate la data postarii ... 2005 .. ACUM 4 ANI JUMATE!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:33. |
- Copyright 2026 4Tuning