Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Skoda (https://forum.4tuning.ro/305-discutii-skoda.html)
-   -   octavia 3 ????? (https://forum.4tuning.ro/305-discutii-skoda/43483-octavia-3-a.html)

al3xavier 11-06-07 20:49

octavia 3 ?????

1 Attachment(s)
am gasit poza pe net...deci nu stiu cat de adevarata e...am intrebat pe cineva de la skoda si a zis ca se pregateste un facelift pt octavia 2

sincer mie nu-mi place...sper sa nu faca asa ceva

19tdi 11-06-07 22:36

Re: octavia 3 ?????

Quote:

Originally Posted by al3xavier (Post 944016)
am gasit poza pe net...deci nu stiu cat de adevarata e...am intrebat pe cineva de la skoda si a zis ca se pregateste un facelift pt octavia 2

sincer mie nu-mi place...sper sa nu faca asa ceva

am fost la lansarea noii masini din gama skoda..si anume fabia..si mi-au spus ca o sa lanseze si noua octavia in septembrie acum nush cum o sa arate...dar sper ca nu asa :x

florentin84 11-06-07 22:40

Quote:

Originally Posted by 19tdi (Post 944236)
am fost la lansarea noii masini din gama skoda..si anume fabia..si mi-au spus ca o sa lanseze si noua octavia in septembrie acum nush cum o sa arate...dar sper ca nu asa :x

S-au prostit rau de tot astia de la Skoda. Cred ca asa o sa arate :sad: deoarece in genul asta arata si Fabia, Roomster. Cred ca va schimba toata gama. :sad: :sad: :sad:

central 11-06-07 23:31

3 Attachment(s)
ma sincer nush ce sa zic is mai multe ipoteze acu nush ce sa mai cred uitati ce am gasit eu pe net, cica astea ar fi plansele pt octavia 3
sincer varianta asta care am gasit-o eu imi place cea dinainte nu .:(

19tdi 12-06-07 10:37

2 Attachment(s)
le-am pus eu jpg ca sa poata fi vazute fara sa fie downloadate...ce pot sa zic variantele puse de tine central arata mai bine decat prima poza de pe topic...
una aduce a albea din fata..iar la cealalta nu sunt schimbari majore in designul exterior

central 12-06-07 11:11

sincer sper sa faca o figura frumoasa ca octavia 3 mai ales ca 2 a avut mare succes. insa ce nu imi place si ma ingrioreaza e ca cei de la skoda vor schimba toata gama dupa designul lui roomster care nu arata prea bine.....sper sa ne incante cu o3

al3xavier 12-06-07 18:10

Quote:

Originally Posted by 19tdi (Post 944861)
le-am pus eu jpg ca sa poata fi vazute fara sa fie downloadate...ce pot sa zic variantele puse de tine central arata mai bine decat prima poza de pe topic...
una aduce a albea din fata..iar la cealalta nu sunt schimbari majore in designul exterior

cam asa va avea farurile noul superb cat despre octavia sper sa fie asa nu ca cea din prima poza

Stuey 11-08-07 17:43

Foarte urata...nu-mi place deloc..oricum cel mai reusit design dupa parerea mea, il are octavia 1.mi-am dat si eu comanda...si astept sa vina :D.si aia albastra de mai sus, aduce un pic la faruri cu noul pasat...nu-i asa?

xxdadixx 12-08-07 21:04

mie imi pare doar un facelift. usile sunt la fel

Ace Axel 20-08-07 15:41

prima arta infricosator ... dar celelalte sunt dragutze :)

Rookie 20-08-07 16:45

YUCK ... e najpa rau, daca e sa fie asa ... da', au stricat Fabia, nu trebuie sa strice si Octavia ?! Sper sa nu fie asa ... sa lase Octavia 2 pe piata mult timp, ca este cea mai tare dintre toate ...

dogy_10 28-09-07 00:32

2 Attachment(s)
uite ce am gasit eu pe net....sper sa nu fie vorba de tuning...oricum daca asa va arata dupa facelift ar fi super

al3xavier 28-09-07 02:13

Quote:

Originally Posted by dogy_10 (Post 1122389)
uite ce am gasit eu pe net....sper sa nu fie vorba de tuning...oricum daca asa va arata dupa facelift ar fi super

e tuning....intra pe www.superskoda.com au asa ceva acolo

silk' 29-10-07 22:21

nu va prostiti mah......cum sa scoata octavia 3......singura modificare care se pregateste este noul superb,nu octavia 3 sau octavia facelift sau alte aberatii,cel mai posibil ar fi sa scoata fabia 2 combi odata cu noul superb si cam atat.au vrut sa scoata un van foarte frumos si reusit dar nu le-a dat voie vw!asa ca stati linistiti si documentativa din surse sigure!nu aberatii

al3xavier 30-10-07 00:27

Quote:

Originally Posted by silk' (Post 1174546)
nu va prostiti mah......cum sa scoata octavia 3......singura modificare care se pregateste este noul superb,nu octavia 3 sau octavia facelift sau alte aberatii,cel mai posibil ar fi sa scoata fabia 2 combi odata cu noul superb si cam atat.au vrut sa scoata un van foarte frumos si reusit dar nu le-a dat voie vw!asa ca stati linistiti si documentativa din surse sigure!nu aberatii

hmm....aberatii? dar de unde stii u ca sunt aberatii? nu stiu daca unul din aceste modele de mai sus sunt bune dar un facelift se pregateste sigur pt octavia2
cat pt superb la inceputul anului 2008 va fi scos pe piata iar acea fabia combi deja se fabrica ...nu vorbi aiurea decat din surse sigure

herea_costin 26-01-08 15:25

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by silk' (Post 1174546)

Cum le stiu unii pe toate mah... sa nu mai vorbim de "sursele lor"...

Poza cu prima masina fabricata in teste (octavia 3 bineinteles).:twisted:

Surse auzi tu...

bogmotorsport 26-01-08 16:09

Quote:

Originally Posted by herea_costin (Post 1315835)
Cum le stiu unii pe toate mah... sa nu mai vorbim de "sursele lor"...

Poza cu prima masina fabricata in teste (octavia 3 bineinteles).:twisted:

Surse auzi tu...

ce revoltat era baiatu dar vad ca l-ai linistit:lol:frumoasa intr-adevar...da parca inspre seria 5de la bmw sau mi se pare mie?

roberto69 26-01-08 16:28

Va fi un facelift major. Iata cateva schimbari, in rest folositi-va imaginatia:

EXTERIOR
-Instalaţie spălare faruri design nou
-Faruri design nou
-Faruri adaptive cu descărcare în Xenon dotare opţională
-Bandouri negre - eliminare
-Bara protecţie faţă vopsită integral, fără bandouri
-Grilă radiator cu rama cromată design nou
-Proiectoare de ceaţă cu day Light
-Aripi faţă design nou
-Bandouri laterale de protecţie vopsite (v. RS)
-Oglinzi exterioare cu semnalizatoare integrate design nou
-Bară protecţie spate vopsită complet, fără bandouri de protecţie
-Font denumire model font nou
-Elemente reflectorizante integrate în bară protecţie spate
-Modele noi jante
-Blocuri optice spate design nou
-Culori exterioare 3 culori noi

INTERIOR
-Design nou al instrumentelor de bord
-Iluminare instrumente de bord Alb
-Acţionare nouă pt. Climatronic şi Climatic (incl. acţionare încălzire scaune)
-Modificare ofertă aparate audio - model de bază incl. MP3
-Tapiţerii modele noi, incl. piele parţial şi scaune sport ca opţiune
-Folie decor lemn, opţiune Elegance
-Benzi decorative design nou, diferenţiere mai mare

Cam asta este. Deci nu e vorba de pozele pe care le-ati gasit.
Si dupa cum ziceam este un facelift major. Parerea mea

83-FBJ 30-01-08 20:07

Octavia aia 3 de care vorbiti voi din poza de mai sus e noul SUPERB.

www.skoda-auto.com - un click si v-ati lamurit

ReMM 31-01-08 10:19

nu e deloc noul superb ... chiar i se pregateste un facelift octaviei 2 dar asta prin toamna...

83-FBJ 31-01-08 13:30

Nici macar nu te-ai obosit sa intri pe site. Uite aici: http://new.skoda-auto.com/COM/model/...s/Gallery.aspx - dai click aici si si-mi ce crezi?

ReMM 31-01-08 20:42

m-ai inteles gresit...

chiar va fi un facelift la o2 pe langa noul superb care v-a aparea la vara ;) deabia astept scolarizarea :P

83-FBJ 31-01-08 21:19

Stiu de facelif, dar poza pusa de 'herea_costin' mai sus nu e facelift-ul Octaviei 2...

mbgd 04-02-08 16:37

in poza este noul superb!!!!!!!

popeye1376 13-02-08 11:41

Ok vor face un facelift, era si timpul, insa ce stiti despre interior, confort si motorizari? Plansa de bord si coloristica sunt invechite, ar fi cazul sa mai vedem si aici o schimbare. Desi nu sunt pentru masinile frantzuzesti sau italiene la ei vedem schimbari radicale de la un model la altul pe cand stilul VW ne plictiseste de ani buni cu acelasi design interior si modificari mult prea conservatoare pentru dinamica vietii de azi. Apreciem calitatea si fiabilitatea insa...

popeye1376 13-02-08 11:55

2 Attachment(s)
Am gasit pe un site (http://www.skodaoctavia.cz/SkodaAuto...aFacelift.html) o octavia 2 new version facelifted care cred ca va varianta finala. Are combinatia de faruri de la roomster si stopurile un pic stilizate.

Nu cred ca vom asista la o Octavia 3.
E prea devreme oricat ne-am dori. Octavia 2 e abia la mijloc de viata.
Oricum din punct de vedere economic si marketing 'adevarata' Octavia 3 nu cred ca va aparea in mai putin de 2 ani.
Ganditi-va cand a aparut Octavia 1 si ca se fabrica inca.
Grupul Skoda face in primul rand afaceri si dupa masini, locomotive, autobuze, tramvaie etc. (vezi http://www.skoda.cz).

al3xavier 14-02-08 09:42

Quote:

Originally Posted by popeye1376 (Post 1354063)
Am gasit pe un site (http://www.skodaoctavia.cz/SkodaAuto...aFacelift.html) o octavia 2 new version facelifted care cred ca va varianta finala. Are combinatia de faruri de la roomster si stopurile un pic stilizate.

Nu cred ca vom asista la o Octavia 3.
E prea devreme oricat ne-am dori. Octavia 2 e abia la mijloc de viata.
Oricum din punct de vedere economic si marketing 'adevarata' Octavia 3 nu cred ca va aparea in mai putin de 2 ani.
Ganditi-va cand a aparut Octavia 1 si ca se fabrica inca.
Grupul Skoda face in primul rand afaceri si dupa masini, locomotive, autobuze, tramvaie etc. (vezi http://www.skoda.cz).

va fi un facelift dar nu cel din poza...cel din poza e modificat in photoshop...

eddycdk 14-02-08 18:45

deocamdata nu stie nimeni cum va arata...
in fiecare zi ma uit pe forumul ocatvia din germania si pe cel din anglia...si nici ei nu au decat poze modificate in photoshop :cry:

danymaster 19-02-08 07:42

daca iese aia ,sa terminat cu jmecheria , imi place mult .o sa dea clasa la multe masini:twisted: fan SKODA

dogy_10 22-02-08 22:11

daca ii pun farurile alea mai mult strica.....

eddycdk 03-09-08 12:27

5 Attachment(s)
cam asa va arata facelift-ul Octaviei II...nu e nimic sigur, insa in mare va semana cu pozele!
unele sunt poze spion...insa stim bine ca cei de la VAG dezvaluie decat in ultimul moment adevaratul look al masinilor! ;)

de facut, facelift ii vor face sigur...spre sfarsitul anului sau inceputul lui 2009!

shpeedy 04-09-08 12:25

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1220437571

Asta e break-ul de la Superb, nu Octavia Kombi.

skoda boy 04-09-08 13:56

Am auzit de la cei de la Porsche Aviatiei ca in toamna o sa apara octavia 3...si pe la jumatea lui septembrie noul superb...cat o fi de adevarat nu stiu

St3ff 04-09-08 15:33

Momentan sunt prea concentrati cu superbul, octavia 3 mai tarziu inca se vinde foarte bine.

SGT86 15-09-08 01:36

urat:(((

central 27-09-08 01:12

o sa fie un facelift o sa aiba grila radiator in genul celor de la roomster, proiectoare ca cele de pe noul superb si probabil niste stopuri upgradate;.....;)

St3ff 27-09-08 01:14

1 Attachment(s)
modificarile sunt acestea

andrey2003 30-09-08 22:18

http://new.skoda-auto.com/fra/modele...ages/look.aspx

83-FBJ 01-10-08 00:24

Site-ul nu mai este valabil. L-au dat jos cei de la Skoda.
Aici sunt unele din poze: http://www.skodafans.ro/index.php/20...facelift-2008/

St3ff 01-10-08 02:30

http://new.skoda-auto.com/fra/modele...ages/look.aspx

All times are GMT +2. The time now is 12:03.

- Copyright 2026 4Tuning