![]() |
DACIA
4 Attachment(s)
DACIA
- foarte agresiva in fata - ramane in urma cu pragurile - si la sfarsit, eleronul nu are nici o legatura... - ostentativa si neterminata |
E reusita
+pt eleronul fata dar putea sa fie putin mai mic - pentru priza dp capota - pentru eleron(parca prea mare) +pentru jenti +pentru originalitate (nu prea am vazut astfel de Solenza) |
E reusita, pentru ca arata bine pentru o dacie !
spoilerul fata arata chiar bine eleronul ... no comment prizele de aer de pe capota arata un pic ciudat ar fi mers niste jenti mai agresive un pic, eventual mai mari ar fi aratat mult mai bine cu o suspensie mai joasa pe drumul cel bun, in orice caz |
Un kit frumos si original. Ce am de reprosat... eleronul care este mult prea mare si cauciucurile care ar fi mers nitel mai late. In rest, pentru potentialul care il ofera o dacie la tuning este ok.
|
sincer nu ma omor dupa tuningul pe dacie, dar masina asta arata chair bine.
culoarea foarte frumoasa-sare in ochi imi plac prizele de aer eleronul il trec la minus, nu-mi place deloc jantele cred ca puteau fii putin mai mari si mai originale spaoilerul e mai jos decat pragurile si bara spate ceea ce da senzatie de neterminat arata bine, originala |
Am votat merge pt. ca este totusi ceva nou chiar daca are un mare ,,-\" la eleron care este total aiurea dupa parerea mea .... spoilerul fata este chiar perfect ..... prizele de aer poate ar fi mers mai bine daca erau un pic mai mici .... in rest OK
|
Am votat MERGE
- Eleron de.... - Jante mici ... - EXAGERATA ptr ce poate.... - A facut`o nava spatiala.. dar cand baga piciorul in podea.... te apuca rasul... :roll: |
Proprietarul a incercat sa-si personalizeze masina ( cu toate ca este DACIA ) si iata ca a reusit.Imi place in totalitate mai putzin eleronul ,e pre` mare.
|
sper sa nu se supere nimeni :
Frate masina aia e cel mai mare kitch care l-am vazut pana acum pe Dacie. Masina nu avea ce cauta la salon .... majoritatea au recunoscut faptu asta. Iam facut poze ca sa le bag la galeria Kitch Tuning. Acolo v-a fi numaru 1. Frate ce a fost in capu organizatorilor sa o accepte la salon ????? |
arata dragutz masina nu am ce zice...dar parca eleronu ala e prea de neam prost si asa culoarea masinie cam prea comuna...in rest e ok daca a avut tupeu sa faca tuning mai scump ca masina trebuie aplaudat!
|
Re:
Quote:
Spoilerele = 0 / Pragurile = 0 / Eleron = 0 / Jantele = too small (pentru cat de mari sunt pragurile si eleronu'). |
Masina e praf, se vede ca s-a bagat timp si bani in ea, dar e praf.
Eleronul si priza de pe capota te doboara de la prima privire, apoi cand te mai uiti ca a facut un spoiler fata imens si apoi niste praguri amarate si un spoiler spate la fel de subnutrit iti vine sa iei toporu si s-o tai. Deci inca un exemplu ca nu se merita facut tuning pe Dacie. Stiu ca daca citeste aici cel care a facut-o sau posesorul o sa se intristeze/supere dar imi pare rau asta e adevarul. \"Tot ce conteaza e sa-ti placa tie si sa te simti TU bine in ea, restul sunt doar vorbe sau oameni invidiosi\". - Nu uitati asta |
Eu sunt singurul care a votat masina exceptionala. Motivul este foarte simplu:
Aceasta masina este probabil singura masina in concurs careia i-ar folosi premiul, un kit exterior complet. Restul, deja il au. |
- fante capota care nu prea isi au rostul. mai mult, strica aerodinamica deja precara a masinii ..
- site spoiler la 100.000 bucata.. si se vede - eleron total inestetic, inutil si asa mai departe +culoarea da bine pe masina +spoilerul fata e destul de reusit +pragurile se potrivesc f bine pe masina |
merge este curata adica ma refer ca e facuta cu gust
|
Extraordinar-unica la tuning in categoria DACIA din Romania \"extraordinar\" pt. Dacia ... dacas fi patron la Dacia i-as da 29.000 E si as lua sa o expun la intrare la fabrika Colibasi .... si as scrie sub ia \"Niciodata nu o sa mai vedeti asa ceva la Dacia\"....NOStim Tuning
|
pei in cazul in care nu are vre'un sfi sub capota sau vre'un motor belea atunci spoileru fatza ii mult prea exagerat avand in vedere ca linia nu este pastrata ( spoiler fata - praguri - spoiler spate ) eleronu intra in aceeasi categorie cu spoileru fatza ... jantele is frumoase dar parca prea inguste, ceva mai lat ar da mult mai bine ... intr'un final masjina merge ...
|
spoilerul fata aduce un pik cu SADu'.... dar... nu se compara totusi. Mie nu-mi place eleronul ala... dar... e gustul omului...
|
- :
Masina nu arata rau... dar i s-a dat un stil prea agresiv, total nepotrivit pentru o solenza Jantele nu arata rau deloc, dar sunt mult prea mici in raport cu marimea spoilerului din fata Eleronul total neagreabil + : Culoarea este super frumoasa Apreciez foarte mult faptul ca a incercat sa faca dintr-o Dacie, ceva dragut... Din greseli se invata si cred ca va reusi! |
+ Jante cu design atragator
+ Originala pt o Dacie + Culoare frumoasa + Elementele de tuning par relativ bine lucrate +jante mai mici =>acceleratie mai buna - Kit exagerat de la spoiler fatza pan la cel din spate - \"Hood scoops\" false, total inutile si inestetice - Eleron inutil, extrem de exagerat si care nu pastreaza linia nici a masinii nici a kitului de caroserie - Jante mult prea mici pt un show car -suspensia prea \"inalta\" Ar trebui o lista completa de modificari ca sa putem comenta pt frane, suspensii, motor,interior si I.C.E |
Pentru un inceput de tuning e bine...
+agresivitatea partii din fata +ideea de tuning pe solenza -jenti, spoiler spate, praguri si eleron care nu se mai potrivesc cu partea din fata -proprietarul nici macar nu s-a deranjat sa stea pe acolo...la un moment dat nu era nimeni care sa aiba macar legatura cu masina |
per ansamblu, pentru o dacie, e mai mult decat ok
p.s. totusi spoilerul ala ... |
dacia sau ia daciaa.
o dacie mai are mult pana sa ajunga la stadiul de masina. Spoilerul de fata e prea de tot iar eleronul e potrivit ca sa te tii de el si sa te traga pe zapada sau sa iei masa pe el atunci cand te duci la picnic. Pacat ca atunci cand apesi acceleratia iti dai seama ca e DACIE.(sau poate nu-ti dai seama) Oricum gusturile nu se discuta asa ca respect ptr. intentiile lui Succes in continuare |
Re:
Quote:
hahaha ma doare burta .. cum poti afirma asa ceva ... :) E unu votez kitch .. sa incepem prin faptul c ... bara p fatza e facuta aiurea .. nu imi place deloc .. prea multa plasa ... priza pe capota .. nu inteleg .. nimik din ea ... bara p spate e facuta dupa ureche .. jantele ... nu am ce discuta .. v`tzi uitat p dedesupt sa vedetzi cum sunt prinse tobele .. v`tzi uitat cu atentzie .. la \" proiectoarele \" omului .. ? sunt faruri de 1310 .. sau ceva d genu ala d dacia cu faruri d`alea rotunde .. sincer eu unu cred k omu nu a avut ce face cu banii si si`a cam batut joc de amshina ... daca e vorba sa o luam pe partea de motorizare ... o suna k un avion .. dar din 1.4 nu MPI .. nu are ce sa scoata .. sa zicem k daca o cipuia se duea la 90 d cai .. cel mult .. asa k , cu parere de rau eu o consider un mare kitch ... k sa nu vorbim de eleron .. care este ... cel mai aiurea model vazut d mine pana acum p o mashina ... sincer .. nu isi merita locul acolo ... oricum respekt ptr om k a vrut sa faca ceva din ea .. dar vezi solenza lu` TYE .. io cred k e cea mai reushita ... sincer ... .. si cum a zis hondarul .. cred k ar avea nevoie de un BODYKIT :) |
Parerea mea ca la o masina \"tunata\" conteaza mult tinuta pe care ti-o da o suspensie sport (adica sa fie masina mai lasata decat stock :lol: ) si jantele ( care sa fie mai mari decat stock, sau macar mai frumoase :lol: ) ... masinii asteia ii lipsesc amandoua... nu comentez kitul pentru ca este original...
DIN ALEA 2 TEVI DE EVACUARE FUNCTIONABILA E NUMAI UNA, CEALALTA FIIND UN MUFFLER SUDAT DE CAROSERIE... PS: Quote:
|
furmos dar
-la bara din fata.... nu este facuta exact pe dimensiunile botului mai ales k nu se incadreaza bine nici pe grila... +pentru eleron -praguri si bara spate la ce a pus pe capota si bara care a \"agatat-o\" de bot.... trebuia sa ii puna niste spoilere mult mai umflate... al fel si bara spate nota 6 |
Valeu ce smechera e... dar minus mare in spate, parca romanu' face ce face si tot spatele il lasa parca de geaba.. colea sa fie la fel.. nu putea domle sa mai rotunjeasca nitzel... imi imaginez cum arata masina, asa intinsa frumos in fatza, si in spate |_|___|_|
|
superba ,venea si pe la prisma la indemanare
|
am vazut o shi eu prin bucuresti acum ceva vreme shi mi a plcut chiar foarte mult
daca nu ma insel este una din primele solenze tunate nu ? deci un + shi mai mare pt ca nu a avut la vremea respectiva cv sa se inspire bravo ! |
Cu eleronul ala probabil vrea sa prinda toate posturile de radio de prin Bucuresti , chiar si pe alea pirat. Per ansamblu arata binisor
|
Fata arata prea bine pentru o dacie :shock: dar ii lipsesc jentile si eleronu spate mai bine nu il punea :x
|
sincer nu mi se pare deoc agresiva, poate daca ezistau si niste praguri pe masura i-ar fii dat alt aer, in rest cred ca e prea multa vorbaraie pe tema asta pt nimic
|
Re:
Quote:
|
Re: DACIA
Cam exagerata! nu imi place! am vazut cateva solenza reushite dar aceasta sigur nu e una dintre ele!
|
dacia tot dacie ramane si ce sa mai e masina de baza a romanului
|
am votat "merge" ! eu unu chiar m-as sui la volan nu mi-ar fi rusine! eleronul e dragut daca l-ar cobori o palma mai jos ar fi bine cred! :) jenti mai agresive neaparat,flanse,poate aripi umflate un pik! banda neagra(sau cum se numeste)laterala vopsita si ea! la praguri niste linii ceva si 1-2site, la bara fatza cam multa plasa,barem daca era neagra! iar spatele nu-l vad !
|
bara fata zici ca e loc de joaca pentru copii
|
|
Voi vedeti macar ca topicul are peste 5ani?! Cum naiba ati dat de el :lol: ?
|
o sa sara in ochi si peste 100 de ani
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:46. |
- Copyright 2026 4Tuning