![]() |
Tuning 4-T.N.J
2 Attachment(s)
Sal`tare fratilor.....eu si T.N.J-ul meu vrem sa facem parte din tot ce se intampla pe 4 Tuning,sectiunea Dacia Carpatilor.....sper sa ne acceptati asa cum suntem noi.....:rolleyes2
|
Re: Tuning 4-T.N.J
bine ai venit printre noi si sper sa scoatem ceva frumos din tnj,bafta si mai vb:D
|
Ms frumos.......daca ne dam slinta o sa scoatem noi ceva frumos din ea.......:-) .Merci inca o data!!!
|
salut ,bine ai venit :wave:
|
bine ai venit:peace: :peace: alaturi de iubitorii de dacii tunate:wave:
|
da bine ai venit , ceva modificari pe la masina ai?
|
ai lasat-o mai jos sau mi se pare?
sper sa nu fie de la carat cartofi :P glumesc... asteptam planurile tale de viitor sa ne dam cu parerea:) succes! edit: cumva pana pe fata? :) |
nu am nimic schimbat la ea.....deabea am primit-o cadou de ziua mea......ma rog de ceva vreme si acum m-am gandit sa o fac sa arate ce poate,,,,,si DAam pana pe fata dar am facut-o intre timp.Merci mult pentru primirea calduroasa si sper sa va placa ideeile mele de Tuning"il scriu cu majuscula pentru ca reprezinta totul pentru mine......Tuning-ul auto".....salut si mai vb.
|
asteptam sa ne scrii ce idei ai pentru inceput ;)
|
am sa imi dezvalui ideile cat de curand....dar mai astept sa vad cu ce tre sa incep,,,,,am ceva de lucrat la ea.....
|
cum vrei... poate era bine sa te sfatuiesti si cu baietii de pe aici cu ce sa incepi, ca daca e sa o luam asa multi incep cu vitan tuning si dupaia la sfaturile celorlalti dau mizeriile jos :)
|
Super.....eu nu am sa fac ca toti acei "vitanisti".....:lol: am niste idei dar nu sunt inca in faza finala de conceptie.....astept sa imi definesc dorintele si ideile.....cu rabdare se face totul8)
|
Quote:
|
Amin :)... si eu sunt in aceasi pantofi.... oricum, spor la treaba... poate ca ar trebui sa ai un strop mai multa grija de masina...... si bafta in continuare la tunarit.
|
Pare tare masina,nu ai arcuri la ea sau care e treaba????
|
adu-o mai rpd sa ma ocup putin de ea,ma doare inima knd o vad asa.da iti promit ca o sa iasa ceva din ea,o idee de-a te,una de-a mea si baietii de pe forum si ducem tnj-ul susssssssss:D
|
da mai aam sa o aduc ...dar ma tine o scama.......stii tu"e greu la varsta mea":lol:
|
Quote:
|
FRATILOR.....care stie cum se antifoneaza:lol: o masina"break"?
astept un raspuns |
ca si o berlina :))
|
alt...cazan :)
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
marianu bagam bara asta pe fata?
|
in pozele alea bara aia din fata e un pic mai mica pe lateral ,daca nu o o imbini cumva cu aripa va arata ca:censored:
|
mai bine potoleste-te COxS cu bara aia.. tie chiar iti place ? :)
|
Eu zic ca bara aia sa fie mai mare..mai lata si mai joasa.. ;) Bleahhhh
|
Eu zic ca mai intai ar trebui investit in lucrari de tinichigerie si o vopsea ceva,caci privind pozele...nu prea arata bine saracutza:sad:
Dupa aia cu tunareala,dar aveti grija sa n-o dati in kitch ca dupa cum a-ti debutat cu bara aia..oricum spor la treaba si sper sa vedem ceva frumos;) |
ce caterinca....... pe zi ce trece apar alte si alte cazane.......
|
eu nu stiu de ce sa incercati voi sa faceti tuning pe niste masini pe care nici la remat nu le-ar primii... in viata mea nu as baga bani intr`o cazatura de genul asta.. mai vine si coxs cu chestia aia care el spune ca`i spoiler :))
|
cu munca,pasiune si bun gust si dintr-un trabant poti scoate ceva frumos,iar daciile astea vechi,cazanele astea,tnj,a mea si altele de pe forum,aranjate sau in lucru sunt(parerea mea)mai apreciate de cunoscatori decat un passat,A6 sau un 3,cu kit aplikat rieger,jante cromate.orice lovelar isi poate face asa ceva si sigur va impresiona fetele,dar o dacie(pe care unii nici nu o numesc masina)gen tau,wrc si mai sunt destule frumuseti pe forum,DAU CLASA.nu vreau sa jignesc pe nimeni dar asta e parerea mea si cred ca mio impartasesc si altii.bafta:D
|
apropo de bara,vine perfect pe masina,in poza era pusa de forma,ca idee.nu pot sa zik k imi place bara cine stie ce,era o idee doar si daca o sa cautati pe forum gasiti bare mult mai najpa ca asta.bara e facuta pt nova.cam atat deocamdata
|
Quote:
Scuze de offtopic |
korekt ! deci..toti ceilalti..haida toti la Remat sa ne luam mashini :D nimeni nu zice nimik cand e un proiect inceput frumos! dar voi deja va ganditi la spoilere si va ies picioarele prin podea..Pe mine..cam asta ma seaca!
|
pai dintr`o asemenea masina nu stiu ce ai putea scoate.. decat sa schimbi tot pe ea.. decat talonul sa ramana de ea.. si poate si atunci vei fii dezamagit.. mai bine strangi 3-4 mii de euro si iti iei un opel vectra 95 sau astra ceva.. din care poti sa faci ceva mai frumos.. si in plus nu e dacie ;) .. parerea mea..
|
Quote:
|
bine ziz ghimpe.ai alta satisfactie knd dintr-un jaf faci ceva care sa atraga privirile.nu o sa compar niciodata dacia cu nici un model de opel sau altceva strain,dar tuningul il faci din placere nu pt afirmatie zik eu,sper ca ati prins ideea, totul consta in faptul ca tot ce faci la masina so iti dea satisfactie maxima:D
|
vratilor,da voi alceva nu aveti ce face decat sa comentati idile unora???:x e bine frate cand da mama banu ......sincer mi-as lua si eu o masina 'cadou' de ziua mea,,,,,,,si ma gandesc la un opel,vw,bmw sau alceva......ne lasati!!!:x
|
Quote:
|
greu faci o dacie frumoasa sa intoarca lumea capul dupa ea... dar asta inseamna ani de zile, bani multi plus munca.. si dupa cum ai inceput cu bara aia.. e clar.. nu stiu cum puteti numi asa ceva "bara" .. oricum.. spor la treaba!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:25. |
- Copyright 2026 4Tuning