![]() |
PEUGEOT 307 Kid Tuning
4 Attachment(s)
PEUGEOT 307 Kid Tuning
- priza fata comuna - interior serie - jenti serie - 2 eleroane, unul catogoric in plus.... cel mare merge, dar este pus \"incomod\" datorita celui mic, total neestetic... - amestec de stiuluri, va provoc sa depistati... - spatele de ferari care mergea cu o evacuare centrala... - sita din jurul evacuarii chinuita... tenta de improvizatie... |
Cert este ca mai e mult de lucru la ea dar kit-ul este finisat impecabil. Evacuarea aia nu are nici o saptamana de cand si-a pus-o si arata muult mai bine decat cea stock. Si dupa parerea mea decat pe mijloc mai bine acolo dar inca una in partea cealalta ( este in plan ). Eu speram sa castige ceva, nu unul din premiile mari dar se spunea ca mai sunt si alte premii de care acum la sfarsit nu am auzit sa se fi dat!
Am votat \" este frumoasa ..... \" si am argumentat de ce. Daca se poate ca toata lumea sa faca acelasi lucru. |
Si aceasta masina este reusita
+ pentru spoilerul fatza/spate si eleron + pentru evacuare - pentru priza - pentru jenti Oricum o masina oarecum inedita nu am vazut vre un 307cc Tuning |
Kitul e frumos dar cine a montat ploapele nu a fost prea atent.. vezi ploapa dreapta care e distanta de capota si se vede farul prin sant.
De asemenea ar fi mers pentru simetrie inca o finala, dar daca e in plan se scuza:P Intr-adevar si alte jante ar merge... trebuie sa recunoastem ca jantele schimba mult aspectul unei masini, iar la un astfel de kit ar fi mers niste jante mari. |
ceea ce ii lipseste este exact ceea ce ar trebui prima data la o masina modificata.JANTE SI SUSPENSIE SPORT!!!! sunt de belea oamenii astia cu masini spoilerite si nau jante si suspensii!!!!!!!!!!in rest gustul omului.un minus mare pt eleron.
|
Sa sti ca nu pleapa e de vina, farul e pus cam prost dar se rezolva :wink:
|
Masina arata chiar bine, se pastreaza o linie rotunjita peste tot, chiar si la praguri. Priza de fata parca de la Evo, spoiler spate de Alfa, un minus dar unul mic, pt ca arata bine. Plasa din spate strica tot, este taiata grosolan, ar fi fost bun un inel de inox sau Al. Per total, masina arata bine, dar se vede ca este si ea facuta pt show, cu modificari de decor, si ca mai este de lucru. Mie imi place.
|
O masina reusita!
Are ca minusuri: - eleronul, care nu prea se integreaza bine cand masina nu este decapotata.... - aspectul de masina \"apropiata de asfalt\" e realizat un pic cam exagerat prin prelungirea accentuata a spoilerelor.... poate ca era mai oportuna coborarea din suspensii... |
Era frumoasa pacat pt eleron ca ii cursese vopseaua.
|
cum a zis si Hondarul masjina isi pastreaza linia rotunjita. Este prima masjina din romania pe care o vad intr'un stadiu de asta, dar totusi mai este de lucru la ea ... ce as face eu cu ea: asj da jos pleoapele, monta jante si suspensii si asj pune stopuri spate tip lexus negre, adika vreau sa spun ca astea sunt minusuri la mine, in orice caz bafta in contiuare la ea!
|
Nu stiu ce va place asa mult la masina asta...A mai fost un 307 care era mult mai frumos decit asta...Spoilerul spate e chiar urit...Acum ..fiecare cu gusturile lui..
|
Pana la anu, o sa fiti uimiti de masina asta..
O sa va tin la curent cu modificarile, la AfterDark - Hunedoara. Masina este la inceput, are doar 1 luna de cand a facut kitul exterior, urmeaza, muzica, jante, si alte chestii.. O sa vedeti, si-o sa va convingeti.. Propietarul nu intra pe net, dar de la mine puteti afla orice :wink: |
Am vazut ca 3 persoane au votat \"kitch nu m-as pune la volan\"
As vrea sa stiu si eu, cui din lumea asta nu i-ar place o masina de 30.000 de euro ? Cabrio- full option-2000 16v Si aia care ati votat, fiti curajosi, si spuneti-mi si mie ce masini aveti, de nu v-ati pune la asta la volan ? Fac pariu ca sunteti niste prosti, cu dacii, maxim masina straina din 85.. aratati-mi ca nu e asa .. :roll: Chiar m-am enervat :evil: :twisted: |
+ pentru spoiler fata/spate
+ pentru muffle tip + pentru jante + ptr paintjob - priza de aer Cam atat dupa parerea mea!In orice caz cine a votat ca nu ar conduce-o sa se dea tare cu capu de perete...sau poate le plac daciile lor albe |
E CAT DE CAT TARE IMI PLACE.KIT UL E BUN DAR NU E PREA BINE FINISAT ARE CAM MULTE VALURI(PLEOAPE ELERON).INTR ADEVAR SUSPENSIE SI JANTE DAR ASTE SUNT FFF COSTISITOATE SI SUNT SIGUR CA OR SA VINA.LA BARA SPATE NU CRED CA TREBUIE NEAPARAT EVACUARE IN JUMATE .MAI REPEDE PE AMBELE PARTI.ORICUM FELICITARI PT FAPTUL CA A TUNINGIT UN 307 CC ASA REPEDE (sincer nu prea am vazut multe cu modificari)BAFTA
|
Nu prea merge spoilerul fata cu cel de modena comun in zilele noastre mai pe toate masinile tunizate mai mult sau mai putin.
Jentile trebuiau neaparat schimbate la cati bani s-au bagat in masina. |
Priza de pe capota chiar imi place ....
Singurele deficiente sunt: interiorul, jentii si evac dubla .... in rest este frumoasa |
Cea mai belea masina din cate exista, este marfa, cea mai tare. Da spun asta deoarece face parte din ADR, asa si. :lol: :lol:
Frumusica masinuta, mai sunt cateva lucruri de facut. Promite. Sper sa o termine, ca dupa cum v-ati dat seama e neterminata. |
Re:
Quote:
2.Eleronul super kitch..nu isi are rostul..dar sanchi,omul are Evo sau Impreza :wink: 3.Masina cu toate modificarile ei..307 CC nu e o masina cu potential de tuning...poate doar in photoshop.CC-ul e o masina tinereasca,funky in nici un caz nu e de tuning de accea ii sugerez propietarului sa o aduca la starea initiala..ar arata muuult mai bine si in plus nu ar rade lumea de el ======================================== mutzu-Pentru ca ma simt jignit de afirmatiile tale iti dau replica.Esti un bulangiu care il pupa pe propietar in fund sa te dea si pe tine o tura prin oras,am vazut de cand a montat kitul cat de entuziasmat si pupincurist erai Daca promiti ca imi lauzi si mie masina asa iti promit ca o sa te iau din statia de tramvai si te duc pana la urmatoarea |
masina este frumoasa, imi place..sugestie la toba ..noi la 206 cc avem bara spate identica :wink: tot de la KID finalele sunt scoase pe mijloc si au iesit bine..nu stiu daca ai ceata independenta ..noi am inventat locul pt farul de ceata
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Propietarul masinii e ca un frate pt mine, il cunosc de 19 ani, 10 ani am fost vecini, acuma sta mai departe de mine. Cu masina aia ma plimb, toata ziua in + de asta o mai si conduc.. Cand o sa ai tu ***-ule o masina deaiai, atunci sa comentezi .. Spune-mi te rog, ce masina atat de bazata poti avea, de nu te-ai suii la volan la asta? Si nu-mi trebe sa ma duci nici unde bulangiule, am si eu masina mea, e dacie, dar e a mea ! Atat timp cat vad o masina mai scumpa,tare,frumoasa ca a mea, n-am ce sa comentez, te gasesti tu sa comentezi .. Poate esti si tu un pui de zmeu, ratatule .. Gratian scz, dar nu am rezistat ! Sterge postul daca e cazul, sper sa-l vada zmeul cel mare ! |
Mda,se vede ca esti infantil..Poate ne intalnim la Bucuresti pe 3 Aprilie..
|
Raspunde-mi la intrebari, si lasa besinile !
Daca vrei ne si batem la Bucuresti :) |
Re:
Quote:
P.S. O sa vezi masina atunci ca eu nu sunt laudaros :wink: |
Bine, cred ca poti sa treci peste modestie..
Chiar vreau sa vad ce masina ai .. Frate daca ai masina mai scumpa ca pgt-u, toata stima, imi cer scuze, dar daca n-ai, nu o sa-mi cer.. Deci ce masina ai ? |
..
kichi !! Clar!
Cum poti pune o bara spate Ferreri la un Peugeot??? Si un eleron 90% de alfa?? Si pe urma vii cu o bara de peugeot cu o prelungire pe fata.. De praguri.. ii tremurau rau mainile lu ala cand le-a facut! Iar capota .. M-a lasat fara cuvinte.. Nu are nici o legatura cu nimic . Ca si preparatul de vopsit cu o gramada de gauri , praf ,iar pe eleronul spate pe interior ere mai scurs ca orice. Nu vreau sa fiu rau, sau sa se creada ca sunt invidios dar ASTA E PAREREA MEA. Cei care se pricep cu adevar ar trebuii sa ma aprobe, nu? Interiorul standard , doar cu 2 bureti pe centuri. Rotile.. standar si mai vine si cu cauciucuri de iarna. Sa nu mai pun la socoteala si suspensia. A.. Iar pleoapele alea...mai bine dadea un ciocan in faruri.. :? |
Cauciucuri de iarna, dar sunt ultima generatie de la good year, au fost 27 de milioane..
Bara pe spate de ferari, mai avea si bmw de bihor, ala cu 6 tobe.. Tu cu parerea ta eu cu a mea, sper ca ai si tu o dacie tunata rau, nu ? :lol: |
a
A.. vad ca si lowrider are f mare dreptate!!! Bravo tata. Ne vdm pe 3 (sunt alaturi d tine) !! Poate aduc si un tramvai pt unii... :lol: :lol:
|
yo
yo am peugeotul ala albastru 307... ce-i drept seamana cu o dacie, nu?
|
yo
yo am peugeot-ul ala albastru 307... ce-i drept seamana cu o dacie, nu?
|
un \"-\" pt spilere deoarece pe fatza merge pe cel de peugeot...iar pe spate apare cel specific BMW de la rieger
un \"-\" pt priza de pe capota...este comuna la toate mashinile facute de KID eleronul nu poate fii nici plus nici minus deoarece este frumos dar nu cade bine pe mashina... |
asa si asa
Modificata dar nu destul inca se mai are elemente stock care intra in contrast cu ce ar trebui sa fie. Evacuare dubla zic eu ca ar fi mers pe centru poate ca nu pt ca nu e Ferarri. Vopsea scumpa, -pt eleron!
|
frumos e singurul 307 adevarat chiar e belea bravo
|
Hai mai sa fim seriosi, ce spoiler de ferrari, poate gen ferrari. \"Priza comuna KID\" ei nu e chear asa de ex pejo-ul 206 cc are alta :P Voi cautati originalitate nu? Treziti-va ca sunteti in ROMANIA. Bravo lui ca a reusit sa faca ceva frumos, zic eu, din masina aia. SI sa va intre bine in cap ca CC-u nu s-a dus pt premiul cel mare dar e bine ca macar il aveti pe retina :D
|
spatele de ferrari nu merge cu evacuare centrala, doamne ce prostie! de ce crezi ca are doua iesiri spoilerul pe lateral??? uite da un click aici sa vezi http://www.nsxfiles.com/images/ferra...ck_outside.jpg
g: SINGURA lui evacuare megea mai bine central.... |
Bara fata copiata de la Calibra. Spate gen Modena. Priza gen F 50. Asta e tuning????Sincer nu cred...
|
1 Attachment(s)
ma baieti ma de ce va certati voi asa ?????doar trebuie votata masina nu super discutata si balacarita.si oricum am vazut eu ca cei din buc sunt mai rai asa.de ...de la ei se da ora exacta.NU SE CADE MA BAIETI! ca poate mergem si noi muntenii la ei in ardeal si...... nu se stie.trebuie sa lasam loc de buna ziua.cat despre masina am un filmuletz cu ea tare de tot.oricum omu trage de ea nu gluma.dupa cum i am zis lu MUTZU de .. daca i in garantie :P
|
Potential de tuning ridicat !!!
Am sa trec acum din punctul meu de vedere si sper sa nu supar pe nimeni anumite \" chichitze\" pe care eu le vad : Priza de capota integrata frumos Spoiler spate ce pastreaza linia de rotunjime a masinii si fac linia armonica cu forma stopurilor. Vopsea bine intinsa Finisaj bun Praguri frumoase. ~~~~~~~~~ Priza de pe capota nu e decupata in locurile special desemnate Bara fata prea simpla si comuna , intalnita pe majoritatea Calibrelor tunarite de Irmscher- mergea o bara Rieger ce continua linia cu bara spate. Evacuare pe 1 singura iesire , mica ( dpdv al meu se preta o evacuare dubla , stanga-dreapta , gen DTM ) Sigla fata merita anulata. Lipsa unui vinil sau a unui airbrush. Jante mult mai agresive si mai mari . Per ansamblu maina mi-a lasat o impresie foarte buna , masina in care daca se mai investesc niste bani iese un adevarat \" Aspirator de FeMeI \" ... Nu ca nu ar fi ! :lol: |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
P.S. un concept gasit pe Google facut in photoshop!e si singurul 307 cc gasit cu ceva schimbat. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:03. |
- Copyright 2026 4Tuning