Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - Va prezint ursuletul meu (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/43394-e30-prezint-ursuletul-meu.html)

mariursulet 10-06-07 20:46

E30 - Va prezint ursuletul meu

6 Attachment(s)
Salut baieti!!Am si eu un urs de care sunt mandru si la care tin foarte mult .E din 87 are motor de 2000.Nu stiu ce e motronic sau jetronic stiu doar ca e model nou.Poate-mi spuneti voi din poza.Ce parere aveti ,ce-ar mai trebui pus pe el?

haristeas51 10-06-07 21:31

Re: Va prezint ursuletul meu

Punei un cot de debimetru...
Asta ar trebui pus !!

manolica76 10-06-07 21:37

aaaaaaaaaaaa
deci tu erai cu cotu...vezi ca o sa gasesti pt urs...
si sa te bucuri de ea...:)

Patrulei 11-06-07 01:39

da imi place e f.frumos si sa ai grija de el k daca nu se strica:Pjantele sunt frumoase in rest ce sa mai zic eu:Dar merge o alta culoare:D:Pbafta in continuare;)

kidu2006 11-06-07 02:10

Mishto jante...cred ca ar trebui sa-i pui niste spoilere+praguri pt desing...parerea mea:-s

Takashy_Vtec18 11-06-07 02:11

Arata bine ursuletu........Jantele sunt sooper......ce marca sunt si cam cat ai dat pe ele???

hanneman 11-06-07 10:19

Este motronic!

Bass-Evolution 11-06-07 14:57

Frumos urs, sa mearga el bine, in rest....
Kit M Tech 1....? zic si eu

Bobby boss 11-06-07 15:11

Dragut imi place.

MARI_NSL 11-06-07 15:42

chiar frumos ursu . daca ii bagi un kitt m-teh 1 si niste ploape . se schimba mult situatia .;) bafta

Guwy 11-06-07 15:58

Imi place ursul tau sa il stapanesti sanatos . Ai stopuri late pe spate ?
Va salut .

mariursulet 11-06-07 20:26

va multumesc baieti pt sfaturi . jantele le-am luat de la sorin B - 69 - HAI. si am dat 480 euro cu tot cu gume. stopuri late nu am dar as vrea pe parcurs sa-mi pun . chiar as vrea sa o vopsesc, ce culoare credeti ca da mai bine?

hanneman 11-06-07 21:06

Negru sau rosu!Si daca vrei sa ii modifici spatele fa-o inainte sa o vopsesti!

marius bmw 12-06-07 22:48

frumos urs dar mai ales jantele sunt superbe

B83RUP 18-06-07 01:06

am vazut ca vinzi masina pacat:(( cat vrei pe ea si de ce o vinzi?

dan_m3 19-06-07 16:05

eu zic sa o lasi asa, fara spoilere si eleroane,...
poate alte arcuri si amortizoare,...
atit.

:rolleyes2

ursuletz_cabrio 19-06-07 18:27

maxim mtech 1 sau daca gasesti si te descurci cu adaptarea mtech 2
daca nu direct arcuri joase rau
o sa se schimbe mult lookul doar din arcuri

bebe no1 30-06-07 15:08

Quote:

Originally Posted by mariursulet (Post 942335)
Salut baieti!!Am si eu un urs de care sunt mandru si la care tin foarte mult .E din 87 are motor de 2000.Nu stiu ce e motronic sau jetronic stiu doar ca e model nou.Poate-mi spuneti voi din poza.Ce parere aveti ,ce-ar mai trebui pus pe el?

salut boss eu sant baiatu cu ursu ala rosu care ne am intalnit la vulcanizare pe fundeni :D ia zi ai rezolvat cu treba aia?

mariursulet 01-07-07 16:33

Quote:

Originally Posted by bebe no1 (Post 974587)
salut boss eu sant baiatu cu ursu ala rosu care ne am intalnit la vulcanizare pe fundeni :D ia zi ai rezolvat cu treba aia?

salut omule nu am rezolvat nimic am facut o proba cu un alt regulator de aer dar mai rau facea .nu am ajuns la ala din popesti am fost la dgh si ma apucase noaptea, nu am mai avut timp sa cautam alta explicatie .daca vrei ne intalnim sa mai vorbim.

bebe no1 01-07-07 23:18

da boss cand vrei tu dai un bip ceva te sun vorbim si ne vedem si cu treaba ai nu mi explic:shock: din ce sa fie poate nu era de 2,0 sau ori e de vina debitmetru da ce faci iara l ai pus in vanzare?:sad:

Bmwaldo 09-07-07 16:41

fa-l sa mearga , sa nu mai ai nicio problema la motor / stare tehnica , si pe urma poti sa ii faci tuning .

MARI_NSL 09-07-07 20:29

Quote:

Originally Posted by Walderrama (Post 989397)
fa-l sa mearga , sa nu mai ai nicio problema la motor / stare tehnica , si pe urma poti sa ii faci tuning .

nu cred ca mai vrea sa se apuce de el , ca ma vazut ca masina eset la vanzare :shock:

Hyena 16-08-07 01:36

Salut baieti acum ursuletul este la mine :twisted: problema a fost din regulatorul de relantiu si din potentiometrul de relantiu pana acum am imbunatatit-o cu filtru sport o sa ai pun o alta toba gen subaru impretza i am cumparat ploapa dintr-o bucata cu tot cu nas in rest ce sa va zic vlad baiatul de la care am luat ursuletzul este super om o sa o ingrijesc ce-l putin la fel de mult cum ai ingrijit o tu :)

MARI_NSL 16-08-07 01:55

Quote:

Originally Posted by Hyena (Post 1049107)
Salut baieti acum ursuletul este la mine :twisted: problema a fost din regulatorul de relantiu si din potentiometrul de relantiu pana acum am imbunatatit-o cu filtru sport o sa ai pun o alta toba gen subaru impretza i am cumparat ploapa dintr-o bucata cu tot cu nas in rest ce sa va zic vlad baiatul de la care am luat ursuletzul este super om o sa o ingrijesc ce-l putin la fel de mult cum ai ingrijit o tu :)

salut . sa-l stapanesti sanatos . si sa auzim numa de bine . te asteptam cu modificarile :-P

Hyena 16-08-07 01:58

Multumesc o sa o mai intaresc pe spate si sa ma gandesc ca nu vreau sa ai pun toate prostiile pe ea vreau cat mai original :)

MARI_NSL 16-08-07 02:03

Quote:

Originally Posted by Hyena (Post 1049144)
Multumesc o sa o mai intaresc pe spate si sa ma gandesc ca nu vreau sa ai pun toate prostiile pe ea vreau cat mai original :)

foarte bine gandesti . simplu si cu gust . nu sa-o dai in kitch . Un M-teh 1 . si sa schimbat imaginea . total :shock:

FUM 16-08-07 06:00

salut lasa garda la sol cat mai jos si jante pa 16 cu buza si fata de 90 cu proectoare zic io ca da bine

Hyena 16-08-07 10:36

pai deja am ramas suspendat pe borduri si am dat cu baia de ulei pe sosea unde se lucreaza, nu o mai las pe fata e de ajuns pt drumurile noastre avand in vedere ca merg cu ea peste tot si in fiecare zi, ma gandeam la niste proiectoare originale.

mariursulet 16-08-07 16:39

bravo omule imi pare bine ca ai grija de ia multa bafta la ce vrei sa faci. baiatul dela care ai loat ursul. vlad

blondina_m3 16-08-07 16:50

Quote:

Originally Posted by Hyena (Post 1049477)
pai deja am ramas suspendat pe borduri si am dat cu baia de ulei pe sosea unde se lucreaza, nu o mai las pe fata e de ajuns pt drumurile noastre avand in vedere ca merg cu ea peste tot si in fiecare zi, ma gandeam la niste proiectoare originale.

parerea mea e ca putin mai jos poti sa o cobori,ii mai hot, incearca spoilere modelul mai nou ,ar arata mai bine, parerea mea

bebe no1 16-08-07 22:10

Quote:

Originally Posted by Hyena (Post 1049107)

boss scuze de off topic da care e potentiometrul de relantiu daca poti sa pui si u o poza ms sal

Hyena 17-08-07 11:36

nu am cum sa ai fac poza ca e undeva jos incearca sa misti de clapeta de la acceleratie cu motoru oprit si daca se aude un tacanit usor inseamna ca merge daca nu se aude.... schimba-l :). PS: blondina nu situ cum sunt soselele de unde esti tu dar la noi aici daca iti lasi masina mult ai de reparat la ea in fiecare zi :(

bebe no1 17-08-07 12:34

Quote:

Originally Posted by Hyena (Post 1051368)
nu am cum sa ai fac poza ca e undeva jos incearca sa misti de clapeta de la acceleratie cu motoru oprit si daca se aude un tacanit usor inseamna ca merge daca nu se aude.... schimba-l :). PS: blondina nu situ cum sunt soselele de unde esti tu dar la noi aici daca iti lasi masina mult ai de reparat la ea in fiecare zi :(

ms cred ca stiu care dar cat te a costat ala ?

JohnyXxx 17-08-07 13:59

nu a zis nimeni sa o pui pe pamant da nici camila.eu zic ca o palma si ceva e destula garda cat sa nu ai probleme .

Hyena 17-08-07 15:14

Quote:

Originally Posted by bebe no1 (Post 1051470)
ms cred ca stiu care dar cat te a costat ala ?

pai la mana a 2 e 50 ron cam asa

blondina_m3 17-08-07 15:39

eeh parerea mea incerca sa mentii mereu o masin la "inaltime" prin ai cobora gard la sol...:)

blondina_m3 17-08-07 15:41

cat mai jos cu putinta e foarte tare,sant cativa ursi car zic eu sant frumosi prin simplu fapt ca sant lasati jos,sant vro trei sau patru din cj dak nu ma insel:cox,xiy,wmw,low....shi ce mi a placut cu adevarat a fo la bucuresti sau constanta,nfs-ursul rosu....impresionant cat de bine arat:shock: ,nu vreau sa va simtiti jigniti ca nu am laudat shi altele,dar astea imi plac mult....ursii simpli cu garda mica la sol sant fff hot

EvLSant0S 17-08-07 16:14

fff hot ? te excita ?
se scrie sunt , nu sant
se scrie make , nu macke
in rest ai dreptate :)

B83RUP 20-08-07 13:25

1 Attachment(s)
sal stapanesti sanatos hiena frumoasa foc ;)

keemo 20-08-07 13:28

credeam k e facuta in photo shop ..apoi m-am uitat la numere mai bine :P:P
nebunie de masinutze...
bafta

All times are GMT +2. The time now is 12:32.

- Copyright 2026 4Tuning