![]() |
E30 - Va prezint ursuletul meu
6 Attachment(s)
Salut baieti!!Am si eu un urs de care sunt mandru si la care tin foarte mult .E din 87 are motor de 2000.Nu stiu ce e motronic sau jetronic stiu doar ca e model nou.Poate-mi spuneti voi din poza.Ce parere aveti ,ce-ar mai trebui pus pe el?
|
Re: Va prezint ursuletul meu
Punei un cot de debimetru...
Asta ar trebui pus !! |
aaaaaaaaaaaa
deci tu erai cu cotu...vezi ca o sa gasesti pt urs... si sa te bucuri de ea...:) |
da imi place e f.frumos si sa ai grija de el k daca nu se strica:Pjantele sunt frumoase in rest ce sa mai zic eu:Dar merge o alta culoare:D:Pbafta in continuare;)
|
Mishto jante...cred ca ar trebui sa-i pui niste spoilere+praguri pt desing...parerea mea:-s
|
Arata bine ursuletu........Jantele sunt sooper......ce marca sunt si cam cat ai dat pe ele???
|
Este motronic!
|
Frumos urs, sa mearga el bine, in rest....
Kit M Tech 1....? zic si eu |
Dragut imi place.
|
chiar frumos ursu . daca ii bagi un kitt m-teh 1 si niste ploape . se schimba mult situatia .;) bafta
|
Imi place ursul tau sa il stapanesti sanatos . Ai stopuri late pe spate ?
Va salut . |
va multumesc baieti pt sfaturi . jantele le-am luat de la sorin B - 69 - HAI. si am dat 480 euro cu tot cu gume. stopuri late nu am dar as vrea pe parcurs sa-mi pun . chiar as vrea sa o vopsesc, ce culoare credeti ca da mai bine?
|
Negru sau rosu!Si daca vrei sa ii modifici spatele fa-o inainte sa o vopsesti!
|
frumos urs dar mai ales jantele sunt superbe
|
am vazut ca vinzi masina pacat:(( cat vrei pe ea si de ce o vinzi?
|
eu zic sa o lasi asa, fara spoilere si eleroane,...
poate alte arcuri si amortizoare,... atit. :rolleyes2 |
maxim mtech 1 sau daca gasesti si te descurci cu adaptarea mtech 2
daca nu direct arcuri joase rau o sa se schimbe mult lookul doar din arcuri |
Quote:
|
Quote:
|
da boss cand vrei tu dai un bip ceva te sun vorbim si ne vedem si cu treaba ai nu mi explic:shock: din ce sa fie poate nu era de 2,0 sau ori e de vina debitmetru da ce faci iara l ai pus in vanzare?:sad:
|
fa-l sa mearga , sa nu mai ai nicio problema la motor / stare tehnica , si pe urma poti sa ii faci tuning .
|
Quote:
|
Salut baieti acum ursuletul este la mine :twisted: problema a fost din regulatorul de relantiu si din potentiometrul de relantiu pana acum am imbunatatit-o cu filtru sport o sa ai pun o alta toba gen subaru impretza i am cumparat ploapa dintr-o bucata cu tot cu nas in rest ce sa va zic vlad baiatul de la care am luat ursuletzul este super om o sa o ingrijesc ce-l putin la fel de mult cum ai ingrijit o tu :)
|
Quote:
|
Multumesc o sa o mai intaresc pe spate si sa ma gandesc ca nu vreau sa ai pun toate prostiile pe ea vreau cat mai original :)
|
Quote:
|
salut lasa garda la sol cat mai jos si jante pa 16 cu buza si fata de 90 cu proectoare zic io ca da bine
|
pai deja am ramas suspendat pe borduri si am dat cu baia de ulei pe sosea unde se lucreaza, nu o mai las pe fata e de ajuns pt drumurile noastre avand in vedere ca merg cu ea peste tot si in fiecare zi, ma gandeam la niste proiectoare originale.
|
bravo omule imi pare bine ca ai grija de ia multa bafta la ce vrei sa faci. baiatul dela care ai loat ursul. vlad
|
Quote:
|
Quote:
|
nu am cum sa ai fac poza ca e undeva jos incearca sa misti de clapeta de la acceleratie cu motoru oprit si daca se aude un tacanit usor inseamna ca merge daca nu se aude.... schimba-l :). PS: blondina nu situ cum sunt soselele de unde esti tu dar la noi aici daca iti lasi masina mult ai de reparat la ea in fiecare zi :(
|
Quote:
|
nu a zis nimeni sa o pui pe pamant da nici camila.eu zic ca o palma si ceva e destula garda cat sa nu ai probleme .
|
Quote:
|
eeh parerea mea incerca sa mentii mereu o masin la "inaltime" prin ai cobora gard la sol...:)
|
cat mai jos cu putinta e foarte tare,sant cativa ursi car zic eu sant frumosi prin simplu fapt ca sant lasati jos,sant vro trei sau patru din cj dak nu ma insel:cox,xiy,wmw,low....shi ce mi a placut cu adevarat a fo la bucuresti sau constanta,nfs-ursul rosu....impresionant cat de bine arat:shock: ,nu vreau sa va simtiti jigniti ca nu am laudat shi altele,dar astea imi plac mult....ursii simpli cu garda mica la sol sant fff hot
|
fff hot ? te excita ?
se scrie sunt , nu sant se scrie make , nu macke in rest ai dreptate :) |
1 Attachment(s)
sal stapanesti sanatos hiena frumoasa foc ;)
|
credeam k e facuta in photo shop ..apoi m-am uitat la numere mai bine :P:P
nebunie de masinutze... bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 12:32. |
- Copyright 2026 4Tuning