![]() |
OPEL ASTRA : CT-77-WRC
4 Attachment(s)
OPEL ASTRA : CT-77-WRC
- Executie intagrala personala, calitate buna, mai buna poate decat la realizari de fima interne... - agresivitate destul de reusita, surprindem o linie de testarosa dar bine integrata... - un minus la jante care nu se incadreaza din pacate in linia de agresivitate geenrala - iarasi un minus la stopuri - aruncatoarele de flacari nu au adus nici plus nici minus... - prinderi racing false - o masina calma, de familie, adusa la o linie atat de sportiva, plus |
este extraordinara pt ca shtiu super multe despre aceasta mashina...shtiu ce poate...shtiu ce a putut...shtiu ce va putea...shi exteriorul este lucrat...de proprietar...mashina a stat mult timp in garaj ca sa arate asha...2 luni s-a lucrat la ea 20/6 ca sa nu zic 24/7...deci merita vazuta shi analizata mashina...
|
Imi place super mult masina
numai plusuri pentru aceasta masina! eleronu spilerele si pragurile respecta aceasi linie+ vinyl foarte frumos si se incadreaza cu aspectele masini \"aruncatorul de falcari\" zic eu ca aduce un + deoarece a fost ceva nou! Intr`un cuvant o masina extraordinara! |
Masina e chiar exceptionala. Originalitate in mare parte, frumoasa trecerea facuta de la un astra obisnuit la aceasta masina. Nu prea i-am gasit defecte la imbinarile elementelor, singurul lucru care ma enerveaza la ea fiind stopurile, mai precis culoarea lor.
|
Per ansamblu arata bine, respect munca. Am mai spus-o si in alt topic. Kit-ul nu \"curge\" Iar decals-urile alea cu greedy aem injen sunt kitch in caz ca nu exista piese respective pe masina ( se putea considera un minus ). Vinilul arata bine :D Am votat extraordinara pentru ca la masina mea as opta pt stopuri decolorate decat lexus style :P
|
+ pentru agresivitate
+ pentru kit-ul exterior + pentru finisaje + pentru calitatea vopselei + pentru performante + pentru originalitate + pentru ambitie + pentru stopuri (tinand cont ca sunt \"custom made\"...) - pentru jante O masina \"banala\" transformata cu multa munca in ceva deosebit. |
- jente, stopuri si faruri in rest numai +++++++++++
|
Tot ce inseamna modificare la aceasta masina inseamna totodata MUNCA PRIN PROPRIILE FORTE ale proprietarului. Cred ca este cel mai mare plus si nu stiu daca mai exista cineva la acest show care sa se mandreasca cu acest lucru. Din acest motiv, orice minus este eclipsat de munca depusa.
Nota 10 +++++++ |
EXTRAORDINARA!!!!!
O stim cum era la inceputuri... apoi au aparut pozele cu tuningul virtual... multi au zis ca nu se poate ca sunt vise... vise au fost dar s-au transformat in realitate!!!! Si in cazul asta REALITATEA BATE VISELE!!!!!! :twisted: X-ray esti cel mai tare!!!! BRAVOO!!! |
Este ceva mai special pentru ca este facut acel kit de proprietar (asa am inteles) fapt care il diferentiaza de celelalte kit`uri stardard de tuning.
Un alt element interesant este acel flame tower,este printre putzinii care au asa ceva in RO. Ceva caraghios pe ea este capul acela de \"soricel\" care mai diminueaza caracterul agresiv al masinii. Per total imi place masinia. Felicitari X-Ray ! |
un vot... este extraordinara !
nici nu mai are rost sa o comentam... cu totii o stim , cu totii ii stim povestea... bravo X-ray ! |
Andrey cel mai tare!
EXTRAORDINARA!
-deoarece are un singur motiv pt care trebuia sa castige exterior ,ca a fost lucrata de Andrey si nu a fost de nici o firma de tuning cum au fost celalalte! -iar despre masina nu stiu dc puteti sa gasiti defecte. |
si eu sunt tot de parere ca masjina este extraordinara din aproape toate punctele de vedere ... munca multa, rabdare si nu in ultimul rand bani ... de aici se vede pasiunea adevarata a omului pt masjina lui ... un exemplar ce zic io dovedesjte ca si in romania se poate face tuning ... totusi singuru lucru care ii cu minus la mine ii vinilu ala ci soarecele ... in rest numai plusuri ... si poate ca nisjte stopuri mai pe fumuriu i'ar fi stat mai bine ... oricum masjina e betooooon :D
Si oricum nu vred ca vreo firma poate sa ajunga mai departe decat xray deoarece el pe langa munca/timp/bani o mai bagat ceva in masjina: PASIUNE ... ech io asja vad lucrurile :P |
masina e unica in Romania si trebuia sa fie premiata ca atare, mai ales dupa munca depusa de proprietar nu dupa banii lu tata si a lu mama care au cumparat spoilere de la C&C sau mai stiu eu ce ...
|
imi place masina asta la nebunie
+ pentru paintjob + pentru jante + pentru stiker - pentru stopurile spate(sunt prea comune) + pentru focu de pe tzeava :)) cunoscatori stiu :D |
Minus pentru jante si eleron, prea mare dupa parerea mea. In rest, foarte bine... iata ca se poate face si in Romania ceva custom, fara sa apelezi la o firma de tuning specializata... astfel, masina este 100% unicat, si individualizata...
|
4 Attachment(s)
Am votat`o ca extraordinara pt. k isi merita votul este cu adevarat extraordinara si mai ales unica deoarece este facuta cu manutzele proprietarului!
Minusul cu Stopurile nu o sa mai fie in curand deoarece o sa le schimbe, in rest eu zic k masina asta nu prea mai are nici un minus! Totul se imbina perfect! Si tzinetzi cont cum arata acum 10luni aceasta mashina si cum arata in prezent: |
Superba .... pt. o masina facuta in totalitate de proprietar este superba .... finisaje de calitate ... interior exceptional ...... poate ,,-\" da un minus mic la stopuri
|
S-o luam cu inceputul...
Cand am vazut prima data masina asta (2 mai 2004) nu dadeam 2 lei pe ea. In afara de faptu' ca avea SFi-u' sub capota si urla mai rau ca un copil care sufera de \"tipatul pisicii\", nimic nu se facea remarcat. A zis c-o baga la \"remodeling\" si o sa iasa mare smecherie. Nu credeam! Inca de cand Andrei a inceput modificarile exterioare, m-a tinut la curent cu fiecare modificare a masinii, fiecare aripa umflata, cele 2, sau 3 modele de spoilere si capote (nehotarat om :lol:), etc. In final, cand am vazut produsul finit, puteam sa bag mana in foc c-a sarit granita si-a cumparat-o, asta daca nu vedeam poze din timpul lucrului... Andrei, mai tii minte ce-am zis dupa ce-ai \"lansat-o pe piata\" ?! BEST 4TUNING!!! Pentru mine a fost, este si va fi THE BEST, nu pentru ca ai vreun avion pe 4 roti, ci pentru ca tu ti-ai iubit si iti iubesti foarte mult masina! Tine-o tot asa!!! + pentru culoare (frumoasa si bine aplicata); + pentru vinyl (soricel mic ce esti :lol:); + pentru spoiler fata (zici ca vine mouseu' si te haleste); + pentru aripi; 1/2 + pentru spoiler spate (mergea putin mai decupat); + pentru stopurile home made. Tot respectul pentru Andrei, pentru ca a \"stat calare\", din mai pana in august, n-a dus-o la vreo firma care sa produca asa ceva, a facut-o SINGUR! Banii, timpul si mai ales PASIUNEA,bagate in masina merita respectul tuturor. S-a vazut si la celelalte demonstratii, la care Andrei a participat, cine a fost cel mai aplaudat. N-a facut mari cerculete, pentru ca,totusi, are tractiune fata si pentru ca nici acum nu ii merge frana de mana ( - pentru asta :P ). A iesit un RAT ATTACK EXTRAORDINAR!!! Overall + !!! |
CT-77-WRC
Bravo Andrei, tine-o tot asa frate, ai facut dintr-o masina monotona si impersonala, un bolid 100% \"HAND MADE\", si ar trebui sa fii mandru de asta. Cit despre cei carora nu le place, ce pretentii sa ai de la toti copii care-l asteapta pe tasu de la munca sa-i fure Dacia. Parca-i vezi la peco punand de 100.000 benzina ca sa le ajunga si lor de 2 scartaituri de roti. La majoritatea celor ce au scris de rau despre masina TA, majoritatea adevaratelor probleme in ale soferiei incep de la prima pana de cauciuc cind ai dau bip lu` TATY. In rest, sincer sa fiu, m-a cam deranjat si parerea celor din juriu, cei care s-au ascuns in spatele unor motive de genul \"stii, dupa parerea mea se impuneau niste jante mai agresive\", sunt tare curios ce masini conduc baietii si cum au devenit ei experti peste noapte in ale aerodinamicii...sa fie si ei genul de oameni mentionati mai sus, dar cu ceva mai multa scoala? RESPECT 100% FRATE. Exista 2 categorii de oameni, cei ce-ti apreciaza munca si nu comenteaza chiar daca produsul finit nu este in intregime pe placul lor, si cei ce si-ar dori sa fie ca tine dar nu vor fi niciodata. RESPECT INCA ODATA 8)
|
Am votat masina ca extraordinara.. pentru ca asa si este. Prima data cand am vazut`o am ramas placut impresionata cum un Opel Astra obisnuit poate arata asa. Dupa aceea am aflat ca nu este facuta de vreo firma specializata in acest domeniu..ci de proprietar. Inca nu imi venea sa cred... Incredibil, dar adevarat, cum prin multa munca, rabdare, dar mai ales pasiune poate iesi ceva atat de frumos, precum WRC`ul ..!!!
Dupa parerea mea..masina nu are nici un minus ..numai .. plusuri. Felicitari Andrei ca ai reusit o asemenea performanta!!! |
un plus mare de tot pt. toata masina pt. ca s-a muncit foarte mult la ea cred. :wink:
|
O masina extraordinara..am vizitat sectiunea dedicata de pe cardomain.com si pot sa spun ca am ramas impresionat de evolutia masinii...++++++++++++ pt tot ce e pe masina aia
|
Pacat ca nu putem vota \"Mai mult ca Perfect\" ........ Stim istoria masinii, stim si proprietarul ........... Din Pasiunea lui Andrei :arrow: ceva Exceptional ........ un mare +
|
Lamuriti-ma si pe mine, ca tot nu stiu. De fapt cine a lucrat fibra de pe masina, X-ray?
|
nota 10 pt proprietar e super :peace:
|
Re:
Quote:
|
superba masina
|
masina e prea tare
felicitari proprietarului |
Masina e super,felicitari!!!
:shock: |
Stau si ma intreb! Ce trebuie sa premiem de fapt? O masina care a suferit unele modificari sau conditia financiara a proprietarului? Nu credeti ca un kit original facut chiar de proprietar face cat 100 de kit-uri de la o firma de tuning? Practic tuning inseamna sa iti faci masina...altfel...
Practic eu zic sa ne hotaram pentru ce votam: 1)pentru originalitate, hotarare si pasiune sau pentru 2)cei cu bani care platesc gras pentru un kit de tuning oarecum banal Eu zic ca in primul rand ca sa faci tuning la o masina trebuie sa fii pasionat. Si pentru pasiune nu iti trebuie bani - ori o ai ori nu - Asa ca WRC e cel ce merita toate plusurile din Romania in momentul de fata. Nu sunteti de aceeasi parere? Bafta multa Andrei si sa auzim de bine! |
tot vad pe aici:... nu-mi place aia, ...nu-mi place aia> Nu credeti ca fiecare vrea o masina personalizata (practic acesta e tuning ). Si daca X Ray a gandit ca asa e mai bine pentru masina lui, atunci eu unul merg pe mana lui. Fie ce-o fi...
|
Extraordinara masina, mai ales tinand cont de faptul ca e home made (nu am cuvinte!!) Masina stock nu are nici pe de parte potential de tuning (in opinia mea) insa proprietarul a reusit sa ma contrazica! Sigur ca exista niste mici obiectii (unele elemente care nu sunt tocmai pe gustul meu), adica neoanele albastre care zic eu ca nu merg la o masina rosie, stopurile albe care nu prea dau bine, sau eleronul cam mare si rotund, insa toate aceste amanunte sunt dupa parerea mea nesemnificative pentru o masina al carei design, realizare si finisaje, cu toate ca sunt facute de insusi proprietarul masinii, se ridica cu mult peste cele facute la firme specializate! Felicitari!
|
Re:
Quote:
N-o sa vin sa spun ca nu imi place ceva anume, o spun sub alta forma. Daca masina ar fi a mea, i-as pune alte triple. Modelul de jante nu mi se pare cel mai frumos pe care l-am vazut, dar nu vad nici o discordanta, de fapt daca ma gandesc bine nici nu-mi vine in minte ceva care sa se potriveasca mai bine, se renunta la anumite elemente pt a se pune accentul pe altele, altfel risti sa impopotonezi masina, deci inca un +. Priza mi se pare mai mult decat ok, cel putin in poze nu-i gasesc defecte si nici nu e exagerata. Multe note de originalitate, doza de agresivitate nu este excesiva(cu toate ca este destul de \"rea\"), tare interesant spoilerul fata, reusit. Imi plac mult bandourile, in ciuda celor care considera ca nu se mai poarta, dau foarte bine. Vinilul incomodeaza putin \"lista\" cu firmele, dar nu e un defect. Oglinzi finute, eleronul mi se pare cel mai potrivit pentru partea dorsala a Astrei. Luata ca intreg, merita votul \"extraordinara\" :wink: |
E super intr-adevar.
Minusurile de la stopuri si jante nici nu se observa ca sunt farte mici... Respect ca sia facut-o singur, dar nu credeti ca daca cumpara kitul exterior iesea mai ieftin decat daca si-a facut-o el cu sculele lui? In fine, nu ne-am face cu siguranta de rusine la nici un show din strainatate cu ea, plus flame throwerele alea dau bine de tot. Inca o data respect! Am vazut pe viu ce nu credeam ca e posibil, in poze... |
Re:
Quote:
Acesta este mesajul pe care eu l-am postat acum aproape 1 an cand SAD a pus aici pe forum un proiect facut de el , care la prima vedere si totodata la o analiza mai atenta parea in proportie de 99% imposibil. Se pare ca m-am inselat in proportie de 101 % ! Si nu numai eu. Dupa acest mesaj puteam sa jur ca mi-am facut un dusman, dupa felul in care i-am vorbit, si am privit lucrurile. dar nu a fost asa si am sa va explic si de ce. La cateva saptamani dupa aceea , pe la jumatatea lunii mai , am primit un mesaj , tot aici pe 4tuning , in care Andrei ma invita sa ii vad o parte din proiectul pe care il incepuse si se straduia sa il faca cat mai aproape de cel de pe hartie. De ce sa mint acum si sa zic altceva dar mi-a fost frica sa ma intalnesc pentru ca nu il cunosteam pe om si la cum i-am vorbit eram in dubii ca o sa imi iau o cafteala pe cinste , invitatia fiind doar un pretext. dar mi-am luat inima in dinti si am zis fie ce o fi , doar stam in acelasi oras si ne intalnim . Spre surprinderea mea , cand m-a vazut mi-a zambit , m-a salutat si mai presus de toate mi-a spus ca imi respecta parerea. Am stat de vorba la o cafea , mi-a explicat anumite chestii care doar din simple vorbe nu ai cum sa le vizualizezi iar pe mainile lui se vedeau taieturi , zgarieturi si urme de fibra.am mers la garaj la el. Cand a deschis usa la garaj mi-au iesit ochii din cap si gura mi s-a deschis singura in semn de uimire, nestiind la ce sa ma uit prima data. Am gasit o masina total schimbata fata de ceea ce stiam eu pana atunci.Mult praf , bucati de fibra pe jos , panze de bomfaier , etc-etc si atunci am facut legatura cu ranile de pe mainile lui. Ma invarteam si nu stiam la ce sa ma uit mai intai. Abia atunci am inteles ce incerca el sa ne explice aici pe forum ce va incerca sa faca, abia atunci am inteles ca NIMIC NU E IMPOSIBIL DACA AI VOINTA !!! BRAVO ANDREI !!! Ai intrecut orice asteptari. |
cine a votat ca e kitch ori e batut in cap ori nu a vazut mashina...
|
Lasati mah vorbaria la o parte. Fiecare zice ce vrea pana la urma. Dar faptele conteaza, si in acest caz, sa ne uitam la voturi. Toate voturile \"extraordinare\" de la celelalte masini adunate nu fac cat voturile pe care le are SAD... Deci se pare ca \"we have a winner\"... Lumea si-a spus cuvantul, e clar care este cea mai tare masina din toate punctele de vedere. Bravo X-Ray !!!!!!
|
Re:
Quote:
|
ashteptam decizia juriului...care va fii favorabila...
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:12. |
- Copyright 2026 4Tuning