![]() |
Ford Fiesta S 1.6
2 Attachment(s)
Tocmai ce mi-a picat pe mana o Fiesta S, 1.6 benzina, 100 caluti si toti cabrati :D ! Astept si eu opinii, sfaturi si ajutor din partea impatimitilor din Ploiesti si imprejurimi ptr. a incepe sa o tramsform intr-un adevarat "bolid"!
|
Re: My New Ford Fiesta S
3 Attachment(s)
yuuu and meeeeeeeee
|
:twisted: Rog impatimiti de Ford sa-mi arunce si mie o parere/idee/schita, sa o pot transforma intr-o mica bestie!:twisted:
|
punei suspensie si roti pe 17"
o sa-i schimbe mult looku`... |
Suspensie e deje sport si nu prea ma incanta ideea sa-i modific garda la sol caci cu drumurile noastre..........dar ideea cu gentile de 17 e buna ma gandeam chiar la un 18 daca imi permite...
|
Nu te-as sfatui sa pui jante de 18, am auzit ca isi pierde din stabilitate. Cred ca 17 sunt de ajuns.
|
6 Attachment(s)
Poze noi !!!:twisted: :twisted:
|
o poti cobori un pic cu niste arcuri sport/suspensie .ar da mult mai bine.
|
smechera rau masina frate ! desi daca dungile erau de culoarea bordului dadea mai bine :) oricum ai ce sa bati cu ea :) poze cu interiorul n-ai? sa vedem scaunele sau sunt normale
|
Quote:
|
salut....
masina ai cumparat-o noua? spoilerele fata+spate+eleron....le-ai avut pe ea cand ai cumparat-o? foarte frumoasa masina..... |
Quote:
|
Foarte frumoasa! S-o stapanesti sanatos!
Cam la ce pret ai luat-o? |
Quote:
|
eu zic ca masina isi merita banii... si eu mi-ash lua una:D. eu zic ca n-ar trebui s-o umfli, adik sa-i umbli pe la spoilere,preaguri... arata foarte bine asa... poate doar daca sa-i pui o folie, pt ca din poze nu-mi dau seama, sunt ionizate, nu... tot ce ai putea sa-i faci e s-o gadili la motor ca la "fizic" arata super...
|
Folie urmeaza sa-i pun dar sunt inca in dilema, mai neagra pe spate ( 80%) si mai deschisa pe fata (20%-atat fiind maximul autorizat) sau sa pun peste tot 20%? si de umflat no mai umflu cu nik decat unele mici modificari sublime cat despre motor nu am cum ca sar bate cap in cap cu garantia.
|
la folie ai putea merge si cu 20% toata, ca sa nu fie discrepanta... masina e inchisa la culoare si cu o ushoara tenta fumurie eu zic ca ar arata super... intr-adevar, la motor nu prea te poti baga... oricum, foarte frumoasa masinuta, super... felicitari pt achizitie
|
Quote:
|
Salut , marfa masina ... sa o stapanesti fara incidente ! Ti-as sugera sa dai jos scrisul cu FIESTA si acel S...apoi grila din fata schimbo cu alta (fara emblema cu Ford) . Vreun sistem audio ii pui sau are deja ceva puternic ?? Cu respect !
|
Quote:
Mersi. Tot ce inseamna litera pe ea va disparea cat de curand! Incluvis insigna spate care necesita indreptarea caroseriei si lucrare cu kit si vopsire cat despre partea audio usor usor evoluez dar caut ceva de genu DVD+MP3+NAVIGARE.Ceva ideei , sugestii? |
2 Attachment(s)
Cateva poze cu interiorul ( scuza-ti jegu-aparent e mai curata:P) si promit ca mai pun! Ceva ideei de un audio care sa includa dvd-mp3-gps??? Si o intrebare ptr cunoscatori marci: O incinta si sa pot folosi spatiul rotii de rezerva ceva ideei??
|
punei si u o evacuare sa urle un pic...
|
20 Attachment(s)
Ceva poze noi si cu interiorul! As avea nevoie de niste informati! Eu am masina in garantie vreo 4 ani ! Are cineva idee ce pot modifica la tehnic caci la interior am voie mai multe da sa le fac la Ford dar la tehnic chiar nu stiu! Ceva ideei? Si as vrea daca se poate si ceva ideei ptr interior????Si cum pot face si eu in portbagaj? Se merita fibra ca eu ma gandesc ca as vrea sa mai umblu sio la roata de rezerva!!!!
|
trebuia sa lasi poza normala ... la aia cu VT ... fara contrast/brightness :-)
|
Am si eu o mica intrebare... Zici ca ai dat in jurul sumei de 15 000 E pe masina... Acum vine nedumerirea mea... De ce nu ai optat pentru ST?? Era aproape la acelasi pret... Si... :|
|
Quote:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Poze noi..........................:twisted: :twisted: :twisted: :joy: :peace:
|
tre putzin cocorata si nijte jante ar da bn bbs:-P
|
faina parcare aia etajata ... cate etaje are ?e scump sa o parchezi acolo ?
|
acum sper sa nu ma intelegi gresit dar acum cateva zile am fost la Prolising pt o oferta si m-am interesat in legatura cu un Fiesta ST ;masina este 15000 eruo ddp si nu se mai percepe abosult nici o taxa(cum ca ar fi prima sau chestii de genul asta ) ;iar cu firma care s-a ocupat de acte ..comision 2000 E ?!oricum pt cei interesati Fiesta ST este 12.496 E pret CIP (pachetul standard) iar diferenta de HP intre S si ST este de 50 !!
|
3 Attachment(s)
Poze de iarna asta cu jantele de tabla ..................... noutati : stopurile negre , etrieri, tamburi rosu ferrari :lol::lol: si urmeaza mai multe dar nu prea is bani si idei bune .......................... HELP :cry:
|
3 Attachment(s)
Quote:
idei....??? -grile proiectoare+ochi de pisica si difuzoarele fata+spate din carbon -xenon faruri+proiectoare -lucasuri albe -oglinzi st -suspensie -jante mai mari -triple led -da jos dungile(desi stiu ca ai platit pentru ele) cateva poze!!!.... |
6 Attachment(s)
Quote:
|
au iesit bine etrierii...dar in schimb jantele sunt pline de semne de "buna purtare" :)
lacasurile sunt semnalizarile laterale...cele din aripi...si chiar ar da bine albe ..daca nu trebuia sa le faci si pe alea negre |
mai bine ai incerca niste jante (nu jenti) de la OZ :D:D:D:D:D :twisted::lol:
|
9 Attachment(s)
Quote:
|
10 Attachment(s)
In sfarsit am mai reusit si eu sai fac cate ceva sa-i mai schimb un bec ........... o tapiterie si uite de aici cateva poze ................ inca UNDER CONSTRUCTION ....... :lol::lol::lol:
|
f tare
unde si cu cat? sunt si eu interesat |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:12. |
- Copyright 2026 4Tuning