![]() |
Cumpar Cauciucuri JEEP pe 15
Exact cum spuneam in titlu.
Talonul sa fie de 80 minim. Pe strada nu merg cu mai mult de 110km/h deci nu primeaza zgomotul mic la rulare sau asa ceva.. Astept pm. cu oferte. Multumesc, PS: eventual cumpar si pe 16 insa numai cu tot cu jante. |
Re: Cumpar Cauciucuri JEEP pe 15
zimi ce cauciucuri vrei vine fratelke meu din germania sap vitoare poate iti aduc de acolo!
|
215(225)/80/15 ...sa-mi spui un pretz si modelul+producatorul anvelopei,inainte sa comanzi te rog.
Multumesc, |
Sus cu el,la doua zile ,asa cum spune >>REgulamentUL(click aici)<< :)
|
Merg si >/=225...70/15
|
Hopa sus !
|
inca valabil !
|
sus cu el,poate-l vede si omu' care vrea sa scape de anvelopele alea mari urate:)
|
iti dau un raspuns maine....;)
|
Multumesc noname!...astept;)
|
nimic 225, doar 255, 265...:sad:
oricum ma mai interesez |
1 Attachment(s)
asa ceva ii bun?
|
De ce nu iei Pneus resapate de la AutoSoft??
|
noname!, abia poimaine cred ca-mi vine alta pompa de vacuum si montez alternatorul,asa ca atunci voi veni sa vedem la fata locului ce facem cu alea doua...ca dimensiuni sunt ok,numai ca ar mai trebui inca doua pentru a le putea folosi...cele care sunt acum pe masina sunt toate 4 225/70/15....nu prea merg 2 cu 70 +2 cu 75...o fi ea un fel de tractor,insa dotand-o si cu gume diferentiate....o va defini exact termenul de mai sus:D
PS: Merci SUPAPA_Jr,insa in primul rand nu am vazut oferta lor,in al doilea rand as prefera sa platesc un pretz mic pentru niste s-h Bune decat pentru niste resapate Noi..:) Si aproppos...fa te rog imaginea din semnatura mai "scunda",adica pana-n 100pixeli pe inaltime. |
|
Inca de actualitate...:)
|
Inca valabil...oricum,apreciez incercarile de a ma ajuta si multumesc celor ce au facut-o;)
|
cumpar 215/80/15, 225/75/15 , merge si 225(<)/70/15.
Prefer profil iarna/OffR sau M+S. |
Inca de actualitate !
|
Cumpar chiar daca-s 2+2 (deci nu toate 4 la fel),insa sa aiba aceeasi inaltime (nu primeaza raportul latime/inaltime,pot pune mai inguste pe fata). Desen cat mai snow/mud...nu conteaza zgomotul.
|
am eu 2 anvelope dunlop de pe grand cherokee-ul lu taicamiu. 235/numai stiu cat R 15....+ un electromotor nou + bujii noi + filtru benzina + grup spate...daca te intereseaza..:)
072038975* |
Mai astept inca doua de diametru comparabil cu 235/75/15 (~730mm) sau patru bucati identice ca diametru si preferabil mud/snow,asa cum spuneam si mai sus:).
Multumesc, |
deci mai am nevoie (cat mai repede) de minim 2buc 215/80/15 sau 245/70/15 sau 225/75/15, 255/70/15....si evident 235/75/15.
Multumesc, |
perseverentza- mama succesului...;))..inca de actualitate !
|
Este urgenta ,pana diseara imi trebuiesc cele doua gume la dimensiunile de mai sus....
Multumesc, Editare ulterioara :-NU mai este urgentza :). |
Inca mai caut minim 2buc 215/80/15 sau 245/70/15 sau 225/75/15, 255/70/15....si evident 235/75/15.
|
valabil in continuare ,
|
295 50 15 nu sunt bune
|
Multumesc insa din pacate sunt mai mici cu 50mm pe diametru decat minimum.Sunt niste gume foarte bune de drag,insa nici macar acceptabile pentru offroad.
Vanzare buna ! PS: aproppos...daca ai avea si cu 35 in loc de 50,ti le-as lua (pt alta troaca de-a mea) |
sunt cooper cobra jeep usa
|
Te cred..insa din cate stii si tu,in usa jeep-urile sunt folosite in 99% timp pe niste sosele...sosele....:D...nu poteci ,ca la noi. Oricum,nici asa,n-ai sa vezi gumele alea decat pe vreun SUV/jeep mic,gen vitara/etc din cauza diametrului total mic (~58cm vs. ~72cm standard la mine). Nu intentionez s-o fac mai prietenoasa cu autostrada,am alta masina cu aptitudini de genul asta.
Multumesc oricum pentru oferta, vanzare buna si te rog nu-ti ridica topicurile mai devreme de o datala doua zile;)...asta asa...preventiv:). |
Ai gasit ceva sefu? Eu am pe jipan Pneus Cross Country, boggere, resapate, Pneus fiind un fel de Malatesta ca firma. Am inteles ca sunt destul de subtire la bani. Daca gasesti pe undeva anunta-ma si pe mine te rog. Mersi.
|
Pai am mai gasit pe la giurgiu,insa sunt tot cu talon mic(70) ...pana si pentru al meu:(...Ai gasit sa le dai pe cele care-s pe masina si cauti sa pui ceva in loc,sau vrei numai "ceva mai de oras":)?
Eu de bine de rau,am luat (mai sus) doua 235/75, insa....din pacate am doua roti in plus fata de bicla si deocamdata nu ma pot folosi de achizitia recenta:) Daca voi gasi ceva utilizabil la pretz mai"studentesc":D si nu-mi sunt de folos, te anuntz imediat;). |
Nu vreau sa le dau, dar vreau ceva rezerve. Ca la offroad nu strica niciodata prea multe. Plus ca fiind resapate cam se desumfla in timp si fac pori, iar una de rezerva e binevenita. Si Malatesta facea, dar nu cred ca mai gasim noi.
Deci daca ai ceva noutati zi si lui Je. Mersi. |
Absolut corect...am vazut multe chiar taiate urat in pietre de rau sparte sa cu muchii...Problema e ca trebuie sa pui in "functiune" portbagajul de pe plafon sau sa...lasi toate bagajele acasa...gumele de rezerva cu tot cu jante,ocupa tot ce inseamna spatiul din spatele banchetei spate:(.
Eh cu desumflatul,se mai intampla si din cauza pierderii etanseitatii dintre janta si guma...la mine cel putin ,pe acolo pierd aer,insa din cauza anvelopelor cu balon ingust,ce nu "imbraca" bine janta,mai mult decat atat, raman usor blocate mult mai des intre pietre mari si alte obstacole de genul asta,fiind fortata legatura respectiva. ...Ok,fii fara grija, te tin ..."in tensiune":). Merci frumos;) |
...ce mai e p-aici?!...ceva nou?...bag de seama ca..nu:)
|
4 Attachment(s)
uite gumele de care zic au 15 cm talon si late 295 iti trebuie o janta de 10j
sunt pe stoc cateva buc |
4 Attachment(s)
Chiar nu merg,credema:(. Fa si tu un exercitiu de imaginatie cu ajutorul imaginilor de mai jos,inchipuindu-ti masina aia cu gumele tale in loc de cele ce sunt pe ea ,luand ca termen de comparatie,diferenta de inaltime a balonului care-i mai mult decat evidenta din poze.Te umfla rasu' numai daca incerci sa-ti imaginezi cum ar arata:lol: . Troaca nu-i vreo masina de afro-americani pimp my ride,nici un forester sau x-trail, ci e mai spre offroad....Vei realiza ca nu merge nicicum cu raport de 50...:(
Adaptari in genul asta am vazut numai pe unele mertzane/bmw(saracele de ele) folosite de unii membrii ai anumitor etnii...si daca ii intrebi de ce si-au batut joc de aspectul masinii facand-o sa arate precum un carutz de butelii,argumenteaza:"-Da' ce frate,ceare...ie noi ,nu vezi ce carne are??"....:lol: Editare ulterioara: Mai am nevoie macar de un 235/75/15 |
Inca de actualitate..:)
|
...macar unul 235.75.15 ....cum spuneam...
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:05. |
- Copyright 2026 4Tuning