![]() |
b 30 gge
4 Attachment(s)
pareri inca nu este terminata urmeaza jantele si interiorul
|
Re: b 30 gge
stil gordini.. bravo, e frumoasa ... e ok.;) si inca ceva daca tot ai astupat 3 dintre manere de ce nu lai schimbat si pe ala de la sofer sai fi pus cu clapeta... k era mai bine...
|
Trebuia sa ii umflii aripile, altfel nu va arata bine cand vei monta jantele. Si mai trebuie coborata 10 cm.
Vopseaua a iesit coaja de portocala? in poze asa pare, ca nu are luciu. |
frumoasa cerd ca o sa iasa ceva misto spor la lucru
|
da , fara aripi umflate nu ar arata bine, trebuie sa le umflii, in rest e ok , arata bine
|
poate imi spune ti si mie cum sa o las 10 cm
|
tai din arcuri ce dumnezeu sau pui arcuri de nova :D
|
daca tai arcul nu termin amortizorul
|
te ducu la sgm si ti prepara el un set de amortizoare dupa rteta lui ;)
|
tai arcu' si modifici si amortizoru
|
Parerea mea e sa ii dai si semnalele din aripile spate jos!... Succes!...
|
frumos doar o clanta :)
|
inceputl e promitator.vrei sa te axezi mai mult pe modificari estetice sau ai planuri si cu motorul?
|
la motor nu cred sa vad
|
oki.macar o finala mai zgomotoasa sa iei in calcul
|
ce rost ar avea?doar de galagie?daca ar vrea galagie si-ar scoate de tot toba...nu da banii pe prostii de genul si o sa fie mult mai bine daca iti faci suspensiile :)
|
mai bine iti ei o masina decat sa faci toate prostiile astea nu te mai lua dupa astia de pe net ca te invata la prostii
|
cate masini m-au facut sa intorc capu degeaba dupa ele pe strada... nu cred ca are rost sa faca galagie si atat, din moment ce a zis ca la motor nu crede ca o sa umble
|
5 Attachment(s)
bordul si fetele de usi
|
hai ca a iesit super! daca bugetul o permite,poate pui si niste geamuri electrice
|
bordul ii vopsit sau imbracat?...ca a meu ii cam crapat intr-o parte are o dunga si ma cam bate gandul sa il imbrac in imitatie de piele
|
este vopsit
sa vad cu geamurile |
sa nu uiti sa-i pui GPS si angel-eyes
|
spor la treaba
|
da nu te incurca maciulia aia de pe volan?
a iesit frumos bordul, si fetele de usi sunt frumoase ;) |
maciulia nu o sa ramana o sa o dau jos;)
|
Foarte frumos,da vorba celorlalti,aripile trebuiau umflate k sa fie ceva deosebit.Oricum,spor la treaba in continuare.
|
3 Attachment(s)
eleronul si lampile
|
Daca tie iti place cu eleron...ok! da ai putea totusi sa dai jos chestia cu "motorsport" care e caracteristica modelelor BMW,nici decum Dacia.Ce am mai observat eu sunt acele denivelari sau umflaturi la "spoilerul" spate,chiar sub nr de imatriculare.Sa te uiti si tu ca in poze asa mi se pare. In rest...numai de bine!
|
nu imi mai place :(
|
trebuie sa faci ceva cu rotile alea..arata ca o caruta..se cere ceva mai lat
nici pe mine nu ma mai atrage...eleronu strica tot..cu banii de pe eleron faceai tabla mai dreapta la cineva care se pricepe |
ai stricat tot spatele, e urata da eleronu jos, chair nu arata frumos sincer, far eleron era frumoasa acum.........
|
da maestre porcaria aia jos de pe spate..o sa ajungi ca mine o sa il pui si pe urma nu o sa stii cum sa il dai mai repede jos...o sa vezi
|
nu va place eleronul
sa INCERC CU ALTUL ACUM DACA IL DAU JOS TREBUIE SA ASTUP GAURILE:sad: |
nu mai pune altul, nu se potriveste cu stilul pe care l-ai ales
si daca tot o sa trebuiasca sa astupi gaurile, fa-ti deschidere electrica la portbagaj, din interior, si astupa si butonul din mijloc. |
mai bine il pui pe al original de dacie, daca tot vrei eleron, ca arata mai bine, ne merge cheala si cu eleron
|
unde gasesc si eu o deschidere electrica de porbagaj;)
|
te-ai stricat cu eleronu ala...nu mai imi place.
ai uitat sda mai astupi ceva....semnalele din aripi si bushonu de la GPL, pakt:( |
pfff s-a dus look-ul gordini ..si clean
...lasa ma...dak asa ii place baiatului cu eleron sa il pastreze :D !! TIP : da'l repede jos |
1 Attachment(s)
Quote:
Daca ai model de inchidere mai vechi, cu buton pe care apesi, si vrei sa il pastrezi asa, actuatorul care iti va deschide portbagajul se pune perpendicular pe linia portbagajului, asa incat el sa traga de clapeta in acelasi mod ca si cand ai impinge tu de buton (vezi poza atasata, apartine userului vierme_ha , de pe forumul clubului dacia). Locul de unde vei prinde tija actuatorului trebuie sa-l gasesti singur, te uiti ce se intampla cand apesi pe buton si ce trebuie sa faci tu ca atunci cand apesi pe buton,sa se intample acelasi lucru. Daca ai modelul mai nou de inchidere a portbagajului, fara buton, la fel trebuie sa vezi ce se intampla cand dai de cheie, ce tija este actionata si vei monta actuatorul in lateral. Vezi link-ul de mai jos http://b67cgc.home.ro/My_Homepage_Files/Page7.html Cel mai ieftin iesi cu un actuator de inchidere centralizata se gasesc usor.Dar in principiu poti folosi cam orice dispozitiv care iti trage de o tija si se alimenteaza la 12V, chiar si electromagnetul de la electromotor. Din punct de vedere electric, unul din firele actuatorului il vei lega la masa, chiar acolo la portbagaj, iar celalalt va fi trecut printr-un buton de tip push si o siguranta, la +12V permanent. Care va fi plus si care va fi masa, iti vei da seama pe moment, ca actuatorul de inchidere centralizata impinge sau trage in functie de polarizare. Daca vrei sa ti se deschida din telecomanda, actuatorul il vei monta la sistemul de alarma, pe iesirea special conceputa pentru portbagaj, daca alarma ta are asa ceva. Insa trebuie sa vezi daca iesirea din alarma pentru portbagaj este protejata printr-un releu sau tranzistor de putere. Daca nu este, trebuie neaparat montat unul, altfel curentul de iesire nu va fi destul de mare pentru a trage actuatorul si a deschide portbagajul. Dar pana atunci mai e, intai fa-l sa se deschida de la buton. Impulsul electric ce trebuie aplicat actuatorului nu trebuie sa depaseasca 1 secunda, pentru a nu-l defecta. Sunt sigur ca gasesti destule informatii chiar si aici pe forum privind modalitati de instalare deschidere electrica portbagaj. Eu am zis asa,in mare ce trebuie sa faci, sa nu fugi la primul atelier sa-ti ia banii pentru o treaba de o jumatate de ora. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:11. |
- Copyright 2026 4Tuning