![]() |
impresii Vantage
samabata 26 , duminica 27 la Prisma 2 s-a desfasurat cun salon de tuning.participarea a fost numeroasa si foarte interesanta.Brasovul a mers doar cu doua masini pentru a fii prezent .am fii vrut si alte masini dar ata ete nu am reusit sa ne stringem .O sa pun ceva poze si pe parcurs comentarii.Sper sa ne intilnim sa povestim mai multe.
|
1 Attachment(s)
poze
|
1 Attachment(s)
..
|
1 Attachment(s)
..
|
noi nu am mai ajuns trebuia sa ne aduca tata dar a intervenit ceva in ultimul moment si nu am mai venit sorry..:) Cred ca a fost misto..:) apropo arata sooper amandoua masinile sunt mandru ca sunt din brasov....chiar dak am citit unele comentarii rautacioase...care nu-si aveau nici o acoperire...:)
|
am si eu o intrebare!care a fost impresia ta catalin in legatura cu evenimentul?era mai bn daca eram organizatiu intr-un club?
nu esta nici un apropos sau vreo afirmatie rautacioasa!!!!! :lol: |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
...
|
1 Attachment(s)
...
|
1 Attachment(s)
...
|
1 Attachment(s)
...
|
1 Attachment(s)
uite si altceva
|
1 Attachment(s)
....
|
Quote:
|
..la raliu particip si eu...o sa va spun nr de concurs sa ne tineti pumnii strinsi
|
daaa....sa ne spui...numar de concurs ca venim acolo cu galerie..:)
|
pai o data cand ne putem intalni sa stabiliti si voi si sa o lasati p topic.ar fi bn sa fie cat mai rpd!
|
pai sa ne intalnim la raliu..:) cine vine?
|
poze restante
6 Attachment(s)
Cu putina intirziere completam galeria Vantage, vorba aia mai bine mai tarziu decit niciodata :lol:
|
4 Attachment(s)
........
|
5 Attachment(s)
....
|
4 Attachment(s)
...........
|
EXTREME SPEED SHOW (CUM A FOST!!!!)
Comunicat oficial EXTREME RACING CLUB:
In data de 10.07.2005 pe aeroportul din Craiova va avea loc EXTREME SPEED SHOW (curse legale de viteza ...&more) organizat de EXTREME RACING CLUB si ACR. Proba de demaraj viteza se desfasoara pe distanta de 400m. Clase de participare: A1 pana la 75 CP A 76-100 CP B 101-130 CP C 131-160 CP D 161-200 CP E 201-250 CP F peste 250 CP Taxa de participare este de 200.000 lei - 20 lei noi pentru concurentii din Craiova iar pentru cei din alte judete nu se percepe taxa de inscriere. Program: 0ra 10.00 intrare + inscriere ora 11.00 concert + show auto si moto 0ra 12.00 cursa demonstrativa ora 12.30 Start oficial ora 15.00 pauza + regrupare ora 16.45 surpriza Ne cerem scuze anticipat daca vor intervenii schimbari minore in progranul evenimentului. Prin acest comunicat EXTREME RACING CLUB invita toti pasionatii de curse automobilistice la aceasta cursa unde showul este garantat. Pentru inscrieri si detalii va rugam sunati la: 0788628585- pustiu 0741310850- GAB [email protected] andrei@*********** sau prin partenerii nostrii media. Va multumim anticipat! |
plecare
aallooooo...........Brasov se fac grupele pt plecare Craiova !!!!!!!ultimii pasi ultimele inscrieri nu va inghesuiti !!!!
|
ceea ce am facut noi
9 Attachment(s)
Poze despre si cu ce a fost la Craiova!A fost o cursa de neuitat cu peripetii pe drum(la dus intre Fundata si Campulung am mers pe o ploaie crunta cu fulgere si tunete si torente pe sosea).Am reprezentat Brasov-ul si nu l-am facut de rusine.Cateva poze culese din albumul 4tuning si vor urma si cele facute de noi.
|
3 Attachment(s)
....
|
imi pare sooper rau ca nu am fost...pana la urma cate masini din bv au fost?
|
masini
au fost trei masini...COX, CCV si KTE ......s-au dat COX si CCV
|
am vazut filmuletzele cu cox & ccv sooper felicitari !! :)
|
Oooooooooo, felicitari, dragii mei. Abia astept sa va cunosc sa va felicit personal si sa va pup :). Dar mai am putin de asteptat, deoarece am avut... accident (primul din viata mea). Asta este... eu sunt un sofer responsabil si nu raman cu sechele. :)
P.S. Am facut o cursa cu Vali CCV prin Racadau acum ceva vreme. Cata, te provoc si pe tine! |
Re:
Quote:
|
inca mai asteptam pozele facute de voi ..... :D ....cata..pe cand?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:44. |
- Copyright 2026 4Tuning