![]() |
Romani prin tari straine
4 Attachment(s)
un NOUtopic
cu prezenta romanilor pe arterele europei , americii , lumii in general Leon , BMW 5 , PASSAT .. PE AUTOSTRADA IN dUBLIN |
Re: Romani prin tari straine
Misto TOPIC ! Vad ca te straduiesti sa aduni cat mai multi membri ! Te felicit !
Pe unde stau eu sunt cateva masini de RO .... cand le prind parcate fac niste poze . Cu respect ! |
de aici Wob-ule n-ai sa vezi masini cu numere de Ro in spate. Insa romani care au pus in spate un colant din ala cu "Ro" sau in fatza o placa de inmatriculare cu Ro(cum aveam si eu) sunt o gramada. Chiar ieri era unu intr-un CHrysler Intrepid de prin 95-96 cu Ro pe cur!
|
1 Attachment(s)
Am gasit un AUDI A4 de VALCEA (am facut o poza pt. ca aveam masini in spate) . Cu respect !
|
1 Attachment(s)
bmw
la unul din exit-urile de pe autobanda |
1 Attachment(s)
In sfarsit prima masina cu numere de Cluj de cand sunt aici
CJ-87-Y... Bmw seria 3 as zice anul 2000! 2 baieti tineri |
Azi am fost la mare :D , si m-am speriat cand am vazut intro parcare 5 masini de RO : FORD MONDEO ; FORD FIESTA ; VW PASSAT si mai era un HYUNDAI daca nu ma insel (din pacate am uitat aparatu' acasa :(( =>deci fara fotografii)
|
Ah si uitasem de un PEUGEOT 307 SW ! Cu respect !
|
Quote:
s-au mirat cand au vazut ca opreste fto-ul langa ei si le fac semn sa coboare geamul dupa care ii iau pe ardeleneste :) ! |
Da ei fac curse ROMANIA-IRLANDA sau stau acolo ? Te intreb pt. ca aici multi romani isi cumpara masini din romania si locuiesc aici => platesc mai putin la noi de cat aci ! Cu respect !
|
stau la semafor si imi sare in ochi pe o prelata de TIR ... FOLTRANS
hmm ma uit la sofer (nu-i) :) ma uit pe partea aialalta si-l vad ca e ''european'' ma uit la numere CJ 14 xxx ..:lol: am ramas cu zambetul pe buze .. l-am claxonat dar nu s-a uitat! |
ieri am vazut un Dodge Caravan 2002+ si o Jetta 2.0 99-03 cu stickere de RO
|
Anu` trecut in Austria intre Graz si Klagenfurt am vazut impreuna un M5, Q7,A8 si Touareg cu numar de Bucuresti...pacat k nu mergea camera la tel ....orikum poate aku in august cand ma intorc acasa poate mai vad altele si fac poze ;)
|
Saptamana trecuta am fost la mare si am vazut o SKODA OCTAVIA (de Ilfov), VW PASSAT (de Neamt) si un Porsche Cayenne S (de Constanta) ... nu am facut poze pt. ca le-am vazut din mers iar aparatu' foto nu il aveam la indemana. Cu respect !
|
2 Attachment(s)
''albanezii '' prin dublin
|
|
mai intrebi :)))))))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Miercuri am vazut intr-o parcare un BMW cu nr de dolj
==> |
vad ca a acoperit scrisul RO si steagul...sa-i fie rusine!..ala nu poate fi numit roman....
|
Quote:
|
aia cu pasaturile care merg cu geamu deschis si manelele la mexim se pun? :))) ar trebui sa le fie rusine
|
Depinde ce muzica asculta aia!..daca il asculta pe adrian copilu` taciune..da..sa le fie rusine :lol: ..dar cand auzi de exemplu Irina Loghin :lol: ..e altceva;) ..chiar daca nu asculti in casa...ti se umple inima de bucurie cand auzi si peste hotare muzica po****ra! cel putin asa e pentru mine ;)
|
da da casu merge si cu geamu inchis :)) este aer conditionat
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
200 jouli...clear....:flamed:
Un Audi de Ghistrita |
1 Attachment(s)
numere de Bucuresti
jante imense poza tremurata :)) |
Cumparati mah un tel klumea ;)
|
Eu stau in Spania (Alicante) de un an si am vazut multe, de la BMW X5 la Oltcit. Voi face poze.
|
2 Attachment(s)
Pe aici nu prea sunt masini cu nr. de RO... Doar un R32, un Double Cab' cu hardtop si un Tucson pe care nu iam pozat... Rest sunt romani destui :) asta se stie, suntem peste tot!
Cand am amenajat aici am descoperit ca vecini sunt romani (Mercedes ML cu nr. de FR), casa unde locuaim inainte era langa o manastire romana et caetera! :lol: Pozele nu sunt facute de mine dar merita a fi postate... Una e facuta in Paris si alta la Bar-Le-Duc, acea dacie de manelisti... |
2 Attachment(s)
Unu' de la Mures City!!! La parcarea Foch in Paris... pe langa un Rolls Royce, nu stiu daca se vede...
In rest azi am intalnit mai multi de romani decat de obicei pe tren si strada :lol: |
Quote:
|
la Saint Tropez Mescedes S65 AMG W221 nr de bucuresti , in amsterdam Audi RS4 nr de Hunedoara si Paris Mercedes S 600 W221 numere leasing Bucuresti si intr-o parcare din austria un grup de romani ( 2 q7 , 2 tuareg , 1 chayenne , un s , 3 serie 5 E 60 + multe altele ) foarte mare grupul de romani
|
Quote:
|
Cat am stat in Canada, am vazut o "dubita" Chrysler care avea in loc de numarul din fata MEDIAS si inca o masina (nu mai stiu ce era) care avea scris RO-MAN
|
1 Attachment(s)
o intoarceti voi :)
|
foarte tare threadu` :))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:50. |