![]() |
bmw, BH-72-MDW
5 Attachment(s)
bmw, BH-72-MDW
PAINTING IN 2 CULORI - pastreaza linia gnerala a masinii - paintingul reusit calitativ, trecere buna intre cele 2 culori, nu spectaculos, poate putin fortata o nuanta de albastru... - plus la jante, bine alese - in interior se pastreaza linia de steag si pe scaune, care nu au un grad de finisaj la superlativ - la exterior prize de aer excesiv... cea centrala chiar era mai bine daca lipsea... |
masina este reusita ...
-nu este prea incarcata + -painting foarte reusit + -noanta de mov putin cam aprins in interior [parerea mea] - -Jentile foarte bine alese + |
am votat reusita da n'am fost prea convins ... in principiu cand am votat m'am gandit la munca si banii investitzi in masjina care is demne de apreciat ... deci:
- imbinarea culorilor e nasoala, io nu intzeleg cum naiba merge mov inchis cu albastru deschis/inchis ... mai ii si chestia aia in forma de steag si mai ii si griu' ala de *** ... aici chiar tra sa ai gusturi nasjpa ca sa faci asja ceva ... (parere proprie si personala ... poate lui ii place, respect pt el da ... ) - kit'u exterior ii dragutz dar ar mai necesita nisjte finisaje, mai ales pe la pleoape - interioru ii finisat destul de bine dar tot is de parerea ca culorile is selectate foarte aiurea ... nu este nici un fel de harmonie intre culori ... - jantele is cat de cat ok da s'ar fi putut alege si alta varianta ... cauciucurile is ok |
observatii (subiective)conform pozelor
lipsa \"rinichilor\" BMW este indrazneata dar parerea mea e ca a facut o alegere proasta. botul seamana acum oarecum cu un bentley. spoilerul fata pare ca nu prea e pereche cu pragurile. jentile sunt frumoase, cauciucuri cu talon mic care confera agresivitate. culoarea masinii este frumoasa, desenele reusite chiar daca combinatia cu albastru nu e cea mai buna alegere. imi place ca la interior a pastrat tema masinii. nu pot judeca calitatea prea mult din poze dar interiorul mi se pare de nota 10. prizele de pe capota......cel mai bine daca lipsea cea centrala. ca si functionalitate cea centrala cred ca anuleaza efectul celor doua laterale, iar ca design....este chiar urata. per total nu pot decat sa spun felicitari proprietarului. |
Am votat reusita .... d c ???
1. Exteriorul este prea incarcat .... mai ales acel vinil. 2. Interiorul dupa mine este prea excentric . |
e o masina REUSITA
singurul dubiu care il am, este faptul ca nu stiu daca se poate merge cu ea pe strada, cauciucurile aproape atingeau aripile (foarte putin spatiu) cel putin asa am vazut eu la expozitie, |
am votat \"reusita\" ....... masina intr`adevar are ceva unique, dar din dorinta porprietarului de a face ceva unique .... imbinare de culori nu a iesit chiar extraordinara ( roz, gri, albastru, bleu, alb si negru ) ...... daca ar fi renuntat la roz poate ar fi iesit altfel ....... jantele se incadreaza bine .... interiorul la fel ..... si ce mi`a placut cel mai mult la masina paintingu din spate .... de la locul placutei de inmatriculare ....... 10 pentru asta ........ aceeasi intrebare ca a lui 200SX ....... merge cu ea pe strada :?:
Per total e reusita ...... Congratz propritarului :!: |
-Caroseria este bine finisata.. adica spoilerele, pragurile sunt imbinate bine (pasteraza linia caroseriei) (exceptie fantele cu plasa din praguri care au rol numai de design), eleronu e frumos (nici mare nici mic) +
-Jantele mari ,cauciucuri cu talon mic + -Vopseaua este ok dar vinilu mi se pare putin prea incarcat ( trebuia sa se axeze pe ceva mai finutz) - -interioru este ok (parerea mea ca la o investitie dinasta se puteau schimba shi scaunele) :arrow: E REUSITA |
Merge. Mult prea multa plasa pe spoilerul fata si spate. Da urat si aduce a tuning facut la repezeala. Aceeasi plasa o gasesti pe Daciile taximetristilor. Vopseaua este frumoasa, calitativa, paint-jobul este reusit.
Concluzie: ar merge sa fie castigator pt ca are nevoie de un kit exterior. |
eu am votat frumoasa intradevar.pe langa altele de acolo merita mult mai mult.cel putin jante+cauciucuri e super.re putin prea incarcata pt gustul meu dar trebuie sa placa proprietarului.bravo lui.cat despre mers pe trada de nu ma insel eram acolo cand a aparut.pe rotile ei
|
exagerata... cred ca omul asta nu a stiut cand sa se opreasca
- s-a pierdut in mare parte personalitatea masinii... botul parca e de rover - spoiler-ul fata nu se \"leaga\" cu cel de pe spate... pragurile gri dau total aiurea.. - interiorul nu-mi place deloc... mai bine punea 2 scaune sport negre si gata... - vinilul/paint-job-ul ... lasa mult de dorit.. ar fi fost mai bine sa se foloseasca o singura tema...cel mult 2..... nu 3 |
pacat k baietii au copiat spolerele originale si acum cred k toate bmw arata la fel.aprox.cred k asta e i motivul pt care e asa incarcata.sa o diferentieze de restul.
|
mie unu mi`a placut la nebunie paintjob`ul ... cel care a facut`o a fost meseriash ... la fel si cu paintjob`ul de pe low rider .. pisda aia ... tre sa fii putin nebun sa realizezi asa ceva
|
Pai primul lucru care strica masina... este grila fata.... total neinspirata inlaturarea \"rinichilor\", care fac parte din identitatea de marca a orcarui BMW...
un alt minus, ar fi combinatiile de culori... nu prea bine alese.... paintjobul(sau vinil ce o fi) are prea multe motive pe el... (pentru a da totusi o armonie, se puteau face visinii sau deloc acele liniute-contururi bleu) in spate.... stopurile clare (tip lexus) nu se incadreaza cu multitudinea de culori ce le inconjoara.... mergeau de minune daca tot spatele era in culoarea spoilerului spate.... Jantele sunt dragute... Culorile folosite la interior ar fi fost minunate, daca si exteriorul ar fi avut parte doar de aceste culori..... Din poll nu prea stiu ce sa aleg, optiunile din partea negativa a balantei lipsind... fiind doar varianta de kitch, insa masina nu este chiar atat de nereusita incat sa fie trecuta la kitch... asa ca sunt nevoit sa aleg varianta \"Merge\" |
interesanta totusi trecerea de la visiniu la bara fata -la argintiu(praguri,bara spate-combinate mai apoi cu eleronul tot argintiu).a incercat totusi sa iasa un pic din tipar cu ''rinichii'' aia.poate ca asta e si ideea lui sa semene cu altceva decat bmw.MERGE
|
MERGE...deoarece are prea multa plasa dupa cum a spus shi hondarul shi nu imi place painjobul cu acele culori care nu prea se \"pupa\"daka pot spune asha
|
hmmm.....interior nu-mi place..........exterior ...nu-mi place....(modele alea de shpoilare era acu 3 ani.........:) si prea mult prize de aer.....naspa....si io nu inteleg nimik din paitjobu ala.......UGLY! :)
|
MERGE. sa nu exagaram, reusita nu e. interiorul si exteriorul au mai multe minusuri decat plusuri si paint job-ul mi se pare cam nereusit.
|
privirile se pot atrage in multe feluri... inclusiv printr-o vopsea de cacat dar tipatoare, un bodykit extrem etc... masina asta sigur reuseste sa atraga priviri, dar asta nu inseamna neaparat ca este un lucru bun.
|
masina per ansamblu e foc rau ... cel putzin paintu` e reusit ... interioru` e cam kitch
|
Exterior
Priza centrala de pe capota e un fel de kitch dupa NFS Underground, nu se potriveste de nici o culoare intre celelalte doua prize. Plasa de la spoilerul fata mult prea exagerata dand aspectul unui lucru facut in graba si pus doar de dragul de a fi acolo. Parerea mea ca spoilerul fata ii taie din aspectul agresiv. Combinatia de culori nu-mi place. Mai bine pastra drept baza culoarea de pe capota si ar fi pus un paint mai reusit pe deasupra. Jantele sunt frumoase si dau un asepct frumos masinii, asta daca nu s-ar fi stricat cu argintiul din partea de jos a acesteia. Interior Pentru volan a pastra culoarea capotei, acel visinui metalizat iar scaunele au o culoare visinie mata in combinatie cu alb care imi da impresia unui steag de-al Rapidului :) |
Masina frumoasa .
Airbrush-ul de pe ea da destul de bine la impresia artistica insa trebuia ales dupa parerea mea altceva ( x-uletele respective care reprezentau marginea airbrushului nu prea dau bine si combinatia de culoare la fel). In rest interiorul destul de frumos facut. Am votat cu E frumoasa intradevar. Felicitari proprietarului . Toti cei prezenti in acea hala de la prisma 2 au demonstrat ca isi iubesc masinile , ba chiar ca sunt indragostiti de ele , dupa felul in care le curatzau jantele , le stergeau si le dadeau cu ceara. BRAVO ! |
Am votat e reusita
Singurul lucru care nu mi-a placut absolut de loc este alegerea culorilor...dar asta este o chestiune de gust si omul a facut masina dupa sufletul lui Jantele sunt superbe ...dar ma intreb inca si acum daca poate sa meraga cu ea pe strada fara probleme Interiorul este reusit dar mai are putin de lucrat la el In rest din pct meu de vedere masina este reusita Bravo lui si respect ptr munca si pasiunea lui |
am introdus si restul de masini din concurs
|
Reusita...
Nu-mi place interiorul ala cu visiniu si prizele... PEACE :peace: |
super frumoasa merita tot respectul cred ca a bagat la bani in masina asta...eu zic ca nu este incarcata masina...imi place la nebunie combinatia de culori!foarte cu bun gust sincer...daca ar fi toate masinile ca asta ar fi ceva :) :twisted:
|
E reusita...parerea mea.Si nu e vynil , e paint.Cat despre drum...a mers in fata noastra (de la Oradea am venit colana, impreuna cu cei din cluj-masinile facute de sfigmo) si a mers 120-140 tot timpul, si nici nu s-a plans de gropi. Masina a fost gata cu adevarat la Cluj...ca atunci s-au uscat lacul pe ea si urechiusele puse pe faruri...ca de la Oradea au plecat lipite sa se intareasca....deci, masina a fost gata inainte de concurs cu cateva ore si probabil ca nu a fost 100% gata.
e reusita, vopseaua e super desi culorile nu se potrivesc super , un plus mare la jenti. In rest...banuiesc ca a placut , cei carora li se pare kitch isi pot trage un glont in cap :))))))))) :lol: :lol: |
Re:
Quote:
my vote desigur.. :wink: |
+pentru bara si grila fata... zici k e bentley :))
+pentru paintjob -bara spate... e pre simpla... dupa ce vezi fata masini... si vezi bara din spate... parca e de pe alta masina :)) nota 8 |
exteriorul e reusit, dar la interior ma omoare griul ala.. arata cam kitsch
|
Destul de slabutza, nu's io mare tuner sa zic, dar am vazut N masini modelul asta aranjate mult, mult mai bine.. parerea mea
|
reusita dar se poate si mai bine .
|
jante super :D
culoare super dar partea cu vinilul nu prea merge dar in fine...... interior frumusel lucrat iar body kitul vine destul de bine pe masina nota 10 pentru originalitate |
+ pt jante
+ pt interior am vazut`o prin orash si chiar mergea bine cu cauciucurile aproape lipite de aripa :) |
In primul rand, tot ce are pe ea e paint curat, nu vynil.
Si in al doilea rand, am vazut-o si eu in Vatra Dornei zilele trecute...ce cauta oare pe acolo? ca la ce drumuri sunt...vine cu spoilerele bucati acasa :D :D :lol: |
painting reusit
|
Re: bmw, BH-72-MDW
Votez merge dar nu sunt convins imbinarea culoriile e facuta cam aiurea ! shi nici combinatzia nu mi se pare prea potrivita! mashina are potentzial dar trebuie facute mai multe skimbari!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:15. |
- Copyright 2026 4Tuning