Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   civic vs 206rc (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/4321-civic-vs-206rc.html)

Turbo110 27-03-05 13:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"AudiPerformance\"
pai Sebastian daca tu ai batut CTR cu 206 RC atunci chiar sunt curios sa ma dau si eu cu tine... eu am civic vti 160cp si tot 1000kg... eu m-am dat cu un RC azi si sincer l-am cam avut in oglinda mai mereu...
acum nu stiu ce sa zic dar sa nu uitam ca CTR are 6.6 0-100 si 0-400 in 14 si ceva (14.8 daca nu ma insel)... poate ca nici propritarul nu stia cum sa o calce... la tine nu se pune problema ca nu stii asa ca...

P.S. RC e frumos si are niste performante notabile pentru un Peugeot...

Te dai cu seby si o sa iti fie un tren marfar intre tine si el hai sa fim seriosi totusi !

AudiPerformance 27-03-05 13:17

turbo110 nu se stie niciodata... nu o fi masina mea cine stie ce masina dar spre deosebire de multe alte masini trage.... si pentru un motor de honda de 1.6 care face suta in 7.1 secunde si 0-400m in 15.2 secunde eu zic ca trage bine...

dar ma rog... niciodata nu se stie ce surprize ti se rezerva...

P.S: eu ma refer la RC nemodificat pentru ca masina mea este stock!

AudiPerformance 27-03-05 13:34

pentru cei care nu au inteles: eu vreau sa ma dau cu Sebastian pentru ca are o masina foarte apropiata de masina mea si pentru ca stiu ca este suficient de bun pentru a scoate tot ce poate masina aia... pentru ca la 2 asemenea masini diferenta o face in general soferul...

iar pentru ci care inca nu au inteles... eu ma dau doar de placere si nu pentru a arata cuiva ce masina am eu sau ce sofer sunt eu! acesa a fost de fapt si motivul provocarii (sa ma dau cu o masina aproape la fel ca a mea si cu un sofer foarte bun la volanul ei)... Sebastian sper ca macar tu ai inteles ce trebuie

Turbo110 27-03-05 17:24

=))

roman de dragoste ! 8)

SEBASTIAN 27-03-05 19:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"AudiPerformance\"
pentru cei care nu au inteles: eu vreau sa ma dau cu Sebastian pentru ca are o masina foarte apropiata de masina mea si pentru ca stiu ca este suficient de bun pentru a scoate tot ce poate masina aia... pentru ca la 2 asemenea masini diferenta o face in general soferul...

iar pentru ci care inca nu au inteles... eu ma dau doar de placere si nu pentru a arata cuiva ce masina am eu sau ce sofer sunt eu! acesa a fost de fapt si motivul provocarii (sa ma dau cu o masina aproape la fel ca a mea si cu un sofer foarte bun la volanul ei)... Sebastian sper ca macar tu ai inteles ce trebuie

Nu te baza pe ditributia vartiabila a Hondei are si RC-ul meu.
Sunt oricand dispus sa vedem cum stau lucrurile in realitate insa te anunt ca pleci cu handicap si ca stiu sa-mi duc masina la limta.
0...100km/h face in 6,5s real acum am roti de iarna dar nu pierde suficient de mult.
Ia relatii de la Moartea si sunt dispus sa si castig ceva.
Acum sper ca m-ai inteles tu.

AudiPerformance 27-03-05 19:24

6,5s??? pai asta e aproape o secunda fata de datele tehnice declarate de Peugeot...

fiecare dintre noi vrea sa castige mereu cate ceva... problema e ca de multe ori suntem nevoiti sa ne declaram invinsi... Acum ramane doar de vazut...

DnI 27-03-05 19:27

sper s`o faceti lata peste o saptamana... :lol:

ne mandrim si noi cu 2 vtecuri interesante... speram la castig :wink:

Hondarul 27-03-05 20:38

Acel model de Honda are si el acelasi avantaj: 1000 Kg. Despre castig, ramane de vazut.

Aki 27-03-05 21:52

La timpul pe care l-a postat Sebastian, iti trebuie un TYPE-R :(
Iar legat de handicap, tu esti STOCK, cu 20hp in minus pe cand Sebastian... :roll:
Dar legat de distributia variabila :) ESTE MAI BUNA AIA A HONDEI!!! :lol:

Soichiro 03-04-05 15:53

Distributie variabila la Peugeot? Hahahaha, asta-i tare de tot. PSA se poate lauda doar cu diesel-urile lor exceptionale, ce tine insa de sportivitate e cam slabut. Cei 174cp la 2.0 aspirat pe RC exista doar datorita sistemului de injectie foarte performant realizat de italienii de la Magneti-Marelli, coraborat cu turatia ridicata de exploatare si compresia ridicata. Daca cele 2 masini sunt stock, RC-ul are slabe sanse.

akimoto 04-05-05 19:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Turbo110\"
Te dai cu seby si o sa iti fie un tren marfar intre tine si el hai sa fim seriosi totusi !

iaca alt iscusit intr-ale coxurilor... :lol:
plina lumea de cunoscatori :blahblah:

SEBASTIAN 07-05-05 22:53

Pot sa testez cu unBMW 330i inainte de o cursa cu Honda.
Are o pozitie la schombator Honda, nu-mi place deloc.
Cred ca pot fi mai rapid cu Rc-ul.

SEBASTIAN 07-05-05 22:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"akimoto\"
Quote:

Originally Posted by \"Turbo110\"

iaca alt iscusit intr-ale coxurilor... :lol:
plina lumea de cunoscatori :blahblah:

E foarte adevarat ca si Cielo e o masina lenta.Dar mai bine vorbiti dupa.

EvLSant0S 08-05-05 03:36

gata , n-ati fost destul de rapizi ... masina s-a vandut ..
poate vine din nou .. de la timisoara ... sa .. se joace cu rc`ul

SEBASTIAN 08-05-05 05:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"

Cred ca Rc-ul se joaca cu Honda.

akimoto 08-05-05 18:37

da' ce i-ai pus prezoane mai usoare si la pejo sau ? :suspiciou

cioli17 08-05-05 22:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"

Cred ca Rc-ul se joaca cu Honda.

nu vii la cursele de la arad ? :)
spune-mi te rog frumos si mie , ce modificari are pejou' in mom. de fata

SEBASTIAN 08-05-05 23:25

Re:

Quote:

am pus cam tot ce se poate pune.
set motor de 2,2l, axe cu came mai impinse, chiulasa cu supape modificare si trasee largite+lustruite, traseu evacuare supersport, injectoare mai mari , pompa de benzina, galerie admisie, clapeta de acceleratie, filtru admisie-directa, kompressor-volumetric, intercooler,cutia a re un diferential activ cu alta demultiplicare, 6trepte, frane tarox, capota de aluminiu brate usurate, suspensie mai rigida.
Nos entercooler, nos admisie umed, electronica si cu comanda la nos cu injectoare aditionale.
Cam atat are in momentul de fata.
Vrei si o fisa tehnica sumara?
0...100km/h in 5,1 secunde, are peste 300cp, viteza finala 275km/h, franare 100km/h pana la 0 in 36,7m.
Gestiune electronica de tractiune.

Cred ca nu puneti botul la gluma asta!
Asa arata un raspuns la misto care inchide gura la lume pe net!

Doc 08-05-05 23:29

********** :wink:
Este super masinutza si la o asa provocare ar trebui sa vedem un filmuletz ceva, cand are loc cursa.

akimoto 09-05-05 10:26

sebi, baga niste poze daca-i asa belea masina...sa ne clatim si noi okii :shock:

SEBASTIAN 10-05-05 06:07

Nu se vede mare lucru pentru ca totul e pus profi si doar filtrul se vede sub capota, restul sunt pe sub si e cam inghesuiala si multe capace peste.

akimoto 10-05-05 11:37

traseu evacuare supersport - se vede
galerie admisie - se vede
filtru admisie-directa -se vede
intercooler - se vede
frane tarox - se vad
suspensie mai rigida - se vede
Nos entercooler - asta n-am idee ce-i
nos admisie umed - se vede

io chiar is ahtiat dupa poze cu turbaciuni, da' nah..daca nu vrei sa pui...

cioli17 10-05-05 17:18

Re:

Quote:

Quote:

am pus cam tot ce se poate pune.
set motor de 2,2l, axe cu came mai impinse, chiulasa cu supape modificare si trasee largite+lustruite, traseu evacuare supersport, injectoare mai mari , pompa de benzina, galerie admisie, clapeta de acceleratie, filtru admisie-directa, kompressor-volumetric, intercooler,cutia a re un diferential activ cu alta demultiplicare, 6trepte, frane tarox, capota de aluminiu brate usurate, suspensie mai rigida.
Nos entercooler, nos admisie umed, electronica si cu comanda la nos cu injectoare aditionale.
Cam atat are in momentul de fata.
Vrei si o fisa tehnica sumara?
0...100km/h in 5,1 secunde, are peste 300cp, viteza finala 275km/h, franare 100km/h pana la 0 in 36,7m.
Gestiune electronica de tractiune.

cu tot respectul : termina cu prostiile ca deja incepe lumea sa isi bata joc de tine si de miile alea de cai ale tale :hahano:

ffocus 10-05-05 17:40

hai ma ce dreaq...omu rade de voi... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sau nu?... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SEBASTIAN 11-05-05 06:29

Re:

Quote:

traseu evacuare supersport - se vede
galerie admisie - se vede
filtru admisie-directa -se vede
intercooler - se vede
frane tarox - se vad
suspensie mai rigida - se vede
Nos entercooler - asta n-am idee ce-i
nos admisie umed - se vede

io chiar is ahtiat dupa poze cu turbaciuni, da' nah..daca nu vrei sa pui...

[b]
Se vad mai multe de sub masina daca dai scutul jos.Scutul care nu-l are.
E de serie total!

akimoto 11-05-05 11:54

ahaa :paper:

SEBASTIAN 13-05-05 07:44

Civicul Tipe-R e mai rapid in varianta de serie amandoua decat RC-ul.
Fiecare are avantaje si dezavantaje.

dj05dpx 13-05-05 19:57

Re:

Quote:

Te dai cu seby si o sa iti fie un tren marfar intre tine si el hai sa fim seriosi totusi
civicul si-a schimbat proprietarul...sunteti siguri ca noul proprietar accepta cursa cu 206-ele?inchideti topicul daca nu...nu mai are rost

Sc0OTeR 13-05-05 23:21

Re:

Quote:

0...100km/h face in 6,5s real acum am roti de iarna dar nu pierde suficient de mult.[/b]

Pai cum e stimabile pana la urma, 0-100 in 5,1 sau 6,5 :?: Sau intr-o luna jumate ai pus pe ea toate piesele pomenite in lista de mai sus :?: :shock: Cand mai povestesti de modificari imaginare macar spune acelasi lucru, nu da date diferite ca bate la ochi :wink:

dj05dpx, te asigur eu ca daca Sebi vine cu 206 asta fantastic (a.k.a. Matiz EVO 1) la Timisoara, Ova, care are acuma VTI-ul se da cu el fara indoiala si emotie :wink:

SEBASTIAN 17-06-05 08:15

L E G A L R A C I N G

asta e un topic unde se vorbeste mult la misto, sa vedem care-s fraieri ce pun botul.

Sc0OTeR 19-06-05 01:00

Re: L E G A L R A C I N G

Quote:

asta e un topic unde se vorbeste mult la misto, sa vedem care-s fraieri ce pun botul.

Nu cred ca a pus nimeni botul din moment ce ai dat tu date gresite. Sincer, cred ca incerci sa iesi basma curata dupa ce ai fost demascat :?

Soichiro 19-06-05 12:14

Acum cred ca s-a lamurit si dansul asupra faptului ca Civic-ul tavaleste cu RC-ul pe jos.

RoSonic 19-06-05 12:40

Topic inchis...
Cel care a provocat nu mai are masina respectiva... deci nu-si mai are rost provocarea!

All times are GMT +2. The time now is 13:55.

- Copyright 2026 4Tuning