![]() |
Clubul BAD BOYZ TUNER
Cine se respecta se respecta!!!
|
Re: Clubul BAD BOYZ TUNER
:lol: Puteai sa bagi un text mai bun :lol: sau vroiai doar sa se vada "FIRMA"? :-P
|
Quote:
BAD BOYZ TUNER reprezinta firma si clubul.....eu aici fac reclama la club nicidecum la firma....so the show must go on BAD BOYZ TUNER FOR LIFE!!!!! |
Succes BAD BOYZ TUNER`s in continuare si sa speram ca o sa fie ceva klumea si pe la noi pin mures. BAFTA mai departe!
|
De 2 zile am achizitionat un renault megane coupe si as vrea sa ii pun un kit de exterior.Ma puteti ajuta voi?
|
Quote:
Multumesc Bad Boyz Tuner |
Cum sa puna alt nume decat BAD BOYZ TUNER ...I se potriveste avand in vedere ce linistit se plimba prin oras8)
|
ma firma asta are 2 nume...... prima cand ii si clau si karcsi in orash....e Bad Boyz Tuner , cand karcsi e plecat si ramane clau e doar Bad Boy Tuner :)))))))))) la dracu.....
|
oricati ar fi impotriva la acest club pana acuma el este singurul care a pus Tg-Muresul pe harta tuningului in Romania si pt asta au tot respectul meu.
|
dar cine are ceva cu clubu????:shock: Cred ca nu citesti bine sau ....MAI multa atentie va rog:D
|
Bravo BAD BOYZilor 3 masini frumoase din mures ;) hai ca ne marcam si noi oraselu :D RESPECTELE MELE BAD BOYZ TUNER !!!!! Succesc in continuare! 8)
|
salut man o vb mihai pt mine de un cielo e tunat si am spart un prag si un pika spoileru te ocupi cu fibra?? le poti repara?? cum dau de tine??? ca pe mess nici cum nam putut vb cu tine
|
Quote:
|
maine te pot suna..sa nu cumva sa te deranjez sau akuma daca esti pe mess sa iti arat despre ce e vb
|
Quote:
|
poi eu te-am in lista mio dat mihai id tau da cred ca mai pus azi pe inv
|
Quote:
|
poi daca vrei baga id asta cosmin.gliga
si te astept sa iti arat despre ce e vb...ca pe celalt id cred ca mi-ai dat ignore nici nam apucat sa vb cu tine :))) |
clubu are un nou membru, pe mine :) sunt din vl si am un corrado vr6 rosu a fost la tuning show. Foarte de treaba baietzii si ma bucur ca m`am alaturat clubului :)
|
o intrebare .. din cate am inteles .. aveti o firma de tuning :D:D alarme auto montati ?:))
|
Quote:
|
ok .. cand o voi monta .. o sa va anunt ;)
|
defapt cand vreau sa o montez :D ... si va voi cere sfatul in legatura cu una cat de cat Ok sa fie :)
|
am si eu un opel signum si as vrea sa ii pun grila sport pe fata , si sa ii schimb farurile , si eventual un spray sau folie pe farurile din spate ca nu se gasesc , ploape tot felu ... ma poti ajuta ? en3as e id meu , sa vb sa ne intalnim . thx
apropo am m-ai comandat niste ploape pe golf 4 de la tine :) |
@ BAD BOYZ TUNER // daca tot va ocupati de tuning .. la voi la atelier ..se poate vopsi .. ? am si eu ceva de vopsit in ton cu masina .. niste prelungiri dealea pt logan ..(praguri , spoiler fata si spate) cat m-ar costa ? in t-veni mi-au zis o suma mare .. 6-7 mil .. :| . daca da .. as vrea ceva detalii. Multumesc!
|
Quote:
|
Quote:
ar trebui sa imi dai YM sa imi dai poze cu masina sa il punem pe site sau sa mi le trimiti pe [email protected] |
Quote:
|
Salutare domnilor ! Am si eu o intrebare daca imi puteti zice unde imi pot instala subwoferul si ampliful aici in oras? Vreau ceva autorizat pt ca altfel imi pierd garantia :(( Mersi mult
|
la INTERALARM pe str.Savinesti
|
ok si ai cumva habar ce program au si cam cat m-ar costa toata afacerea?
|
la ce bani nu stiu.....programul e 10-17 luni-vineri
|
:) lasa ca m-am interesat eu! Romania este o tara pe care multi o inteleg mai mult sau mai putin dar ca sa platesc 200 de Lei ca sa imi traga 2 fire totusi mi se pare exagerat! Voi ce ziceti ? Eu inteleg ca in ziua de azi toate costa bani dar asta e bataie de joc oameni buni ! O zi minunata !
|
Doamne .. exagerat de mult .. nu se merita ;)) mai bine cauta prin t-veni ... gasesti mult mai ieftin cred eu :> sau medias
|
Pai e o tampenie nu te supara! Oricine le poate instala pt ca in manual scrie exact ce si cum trebuie facut ! E simplu dar.....astia nu sunt chiar sanatosi pe bune !
|
Pentru toti cei din BBT Racing ,si cei care ar dori sa ni se alature as dori sa ne adunam duminica dupa ora 8 seara la MBO City ,ora exacta am sa va zic mai incolo .As dori sa evaluam pe cei inscrisi si pe cei ce sunt interesati pentru inscriere , sa mai discutam si alte lucruri care tin de BBT Racing si poate sa facem ceva poze de inceput de an .Avem nevoie de oameni SERIOSI !
|
daca as avea permis as veni cu mare placere :)) si sunt si serios ;))
|
BBT Racing se va uni la MBO City la ora 7 Duminica (13/ian/2008) seara
|
pot fii si spectatori ? as vrea sa vin doar asa din curiozitate .. ca fan sau stiu eu ..:D
|
Din pacate maine ma duc in Germania... Poate alta data :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:31. |
- Copyright 2026 4Tuning