![]() |
adVANTAGE MOTORSHOW 26-27 Martie - invitatii - 2
concursul se continua maine cu cel putin inca 10 castigatori.
de data asta aveti voie sa puneti oricat de multe fotografii. factorul inedit este un element f important, rezolutia de asemenea |
sa vedem daca castig pt duminica, ca am fost aproape sambata
9 Attachment(s)
asta e tare
|
sa mai incercam
5 Attachment(s)
si astea s misto
|
8 Attachment(s)
Cu toate ca am castigat o invitatie deja, vreau sa se mai bucure si altii de pozele cu masinile si fetele frumoase pe care le am.
Din lipsa de ocupatie am gasit si un site sa va mai delectati, cu poze pe categorii. http://www.curvesandchrome.com/cgi-bin/imageFolio.cgi P.S. Sorry daca se exista pe 4tuning vreo poza din cele puse de mine, chiar nu le mai stiu provenienta. |
Se pare ca ma numar printre castigatorii de la vechiul concurs . Ma bucur . As vrea ca premiul meu sa mearga la ... XTACY. Sper sa se poata . Multumesc. Am uitat sa spun ca nu vreau si premiu . Sorry .
|
6 Attachment(s)
eu tin o nevasta si o amanta... merita oare?
|
2 Attachment(s)
:arrow: pun si yo 2 poze [pe urma mai pot sa pun si altele]?
|
9 Attachment(s)
alte poze :arrow:
|
1 Attachment(s)
scuze ca am bagat acea poza de 2 ori in locul acela era poza aceasta
|
9 Attachment(s)
salutare!
bag si eu cateva poze..... :D choose.......... |
5 Attachment(s)
Pun poze si aici :D .
|
:shock: nu mai pun poze si in topicu' asta......blat pe fatza...nu se aplica criteriiile ptr. toata lumea.....care or fi.......n-am gasit nici o legatura la castigator intre \"tuning & babes\" si poza..........in fine.....PEACE. :wink:
|
o sa va explic seara cum am facut analiza pozelor....adica motivele pt care am premiat...
nu tre sa fii suparat... |
Gratzian am si yo o intrebare in ce consta premiul ?
|
3 Attachment(s)
nu sunt chiar ce se cere... dar tot din domeniul auto :lol:
|
:lol:
inca 10-15 invitatii pentru maine, duminica, la advantage |
deci sa inteleg ca premiu este invitatie la AdVantage ?
|
DA ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
P.S. Hai ma ce draku, scria pe topicul celalalt. |
1 Attachment(s)
prima poza :lol: :lol: :lol: :arrow:
|
2 Attachment(s)
a doua si a treia... :lol: :lol: :lol: :arrow:
|
:shock: :shock: :shock:
|
imagini de la Meseriashu
8 Attachment(s)
Ar trebui si la noi la Bucuresti asa ceva, ar da bine de tot, probabil mai la vara... :D
|
9 Attachment(s)
9 poze din partea mea ... ca sa nu castig chiar toate invitatiile :P
|
8 Attachment(s)
Sa vedem
|
MC: dupa cum sunt denumite pozele, as putea sa jur ca sunt din Galeria foto de pe 4tuning, doar ca n-au sigla :roll: :P
|
Re:
Quote:
nu bag mana in foc dar e parere |
Din cate imi aduc eu aminte nu sunt dupa site.Pozele au si o vechime destul de mare
|
Valentino a spart norma... mama ce sani are bruneta... :shock:
|
1 Attachment(s)
[/img] 8)
|
cei care castiga invitatii pentru maine (duminica) cum pot intra in posesia lor ? ... i hope i win :)
|
castigatori azi:
b30gom xtacy dragushinst hazbulatov dnI valentino nostim McMATE bluemg GolfTuning deocamdata... practic, cam toti din runda a 2-a, datorita participarii mai slabe incerc sa ajung cu lista pana in 13.. la poarta, sau spuneti ca sunteti castigatori pe 4tuning. sau o transmit prin telefon... gasim noi o metoda... bafta... de maine lansam si alte concursuri... |
mai avem voi se bagam aku poze?
|
4 Attachment(s)
mai particip si eu cu 4 poze :P sa pe urma ma las ca nu prea am shanse :)
|
mai bagati, mai sunt invitatii, vedem dimineatza....
GolfTuning, te-am bagat si pe tine in lista |
mersi te tzoock :P GLumeam :P Si la intrare akolo ce zic ?\"facetzi lok ca am castigat :twisted: :P Just kiding
|
Paranoiaa
si nu o sa fie probleme ceva la intrare nu? adica..eu am fost azi si am dal 100 000, si m as duce si maine da..daca am castigat nu as vrea sa ma puna aia sa platesc iar intrarea..o ai avea eu TDI da stau in dr taberei..si parca nu m-as duce ca sa am de unde sa ma intorc :)
|
9 Attachment(s)
eu am castigat prima runda..si au fost baieti salon la intrare..fara probleme..
GRATIAN dk pot sa pun acum inca un rand de poze pentru un prieten care nu are acces la internet..eu le pun consideri tu daca-s castigatoare sau nu merci |
9 Attachment(s)
inca o serie ... pt. inca o invitatie, sau doua ... trei :)
|
9 Attachment(s)
restul de poze... pt. restul de invitatii :P
|
4 Attachment(s)
nu m-am putut opri, toate prietenele mele vor sa fie pe 4tuning :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:34. |
- Copyright 2026 4Tuning