![]() |
datimi ceva idei cam ce spoilere sa ii pun la solenza si cum sa fac capota plzzzz
datimi ceva idei ce spoilere sa ii pun la solenza si cum sa modific capota plzzz ca nu stiu ce sa potriveste cu pragurile:)
|
poze cu masina
3 Attachment(s)
cam asa arata masina deocamdata
|
Re: datimi ceva idei cam ce spoilere sa ii pun la solenza si cum sa fac capota plzzzz
Uite aici 2 poze sa iti faci o idee asa in mare eventual pune si tu poze cu masina sa pot sa ma pronunt si eu si restu si explica-ne cam ce tiai dori u pe ea ??sa iti dam un sfat util cu adevarat.
|
Re: poze cu masina
Quote:
|
Re: datimi ceva idei cam ce spoilere sa ii pun la solenza si cum sa fac capota plzzzz
man da pot sa zic ca se vede diferenta....adica nu te mai leagana asa tare cand treci pe langa tiruri cam cu 140km/h si in curbe parca e mai stabila.poate mi se pare dar eu zic ca e ok cu el
|
Quote:
in rest toate cele bune si vezi sa nu o dai in kitch, multa bafta |
inseamna ca mi se pare mie:)
|
exista eleroane care arata mult mai bine pe solenza decat modelul care il ai tu. daca ai rabdare sa cauti pe forum cu siguranta vei ajunge la concluzia ca trebuie dat jos.ca sa nu zic ca trebuie schimbat
|
de dat jos nu`l dau nici batut ca asta imi place mie:) si normal mie trebuie sa`mi placa.nu? dar parerea mea este ca o prinde destul d bine cu cat ca e putin cam mare dar imi place.in catalogul in care mam uitat can l`am comndat asta mia placut cel mai mult:) am mai vazut pe solenza si alte genuri dar sunt gen ca si ala din fabrica.atuncea il lasam ala daca tot e pana acolo:)
|
Man, iarta-ma dar cu ce te ajuta acest "tuning" la masina aia ?
|
:))) auzi ca cu ce ajuta=)))) pasiunea omule.ce numai bmw`uri si alte masini tari pot fii tunate? hai sa fim seriosi...fiecare cu ce are si ce ii place nu?
|
un exemplu...vezi si tu ce iti place ..mie nu prea imi place https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/20526-dacia-solenza-prostreet-tuning.html
|
eu stiu ca gusturile nu se discuta,dar...ar fi bine sa aculti si parerea altora
|
omule tie iti plac cum vin pragurile alea pe masina?
|
Quote:
sau le-a pus ca nu avea altele ? :) si eleronu ala e prea exagerat.... parerea mea!:D |
da pragurile imi plac si nu le`am pus numai ca asa am vrut eu.am cerut parerea si de la service`ul din cluj de unde le`am cumparat si unde lea pus.si eleronul la fel am cerut parerea omului innainte sa fac comanda.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Cat despre capota, cel mai bine ai prelungi-o peste faruri. Dar nu din pleoape, ci din tabla sudata, ca la carte. Daca ai nevoie de priza de aer, eu as zice s-o faci inspre interior, nu iesita in afara. La stergatoare nu te bagi? Unul central sau mutat cel din centru in exterior. |
la capota e idee buna sa o fac in interior.si stergatorile le pun din silicon dar nu stiu daca central
|
Salut....sper sa nu te supere parerea mea.....dar eleronului ala chiar nu ii vad rostul....si nu numai la a ta in special....eleronul e ptr o masina "aranjata" la extrem adik vopsea, desene,tribal, modificari mecanice care includ o suspensie....nu pe o solenza stock...eu unu as fi pus unul dala f jos...iti recomand un eleron de Peugeot 405...este superb....iar pragurile...nu te supara....dar strica masina...nu urmeaza nici o linie.....sunt ca nuca in perete....
Iti repet din nou....nu te supara..te rog mult...asta e parerea mea... ai putea foarte bina se ii faci niste pleoape ....dar nu dalea aplicate ci din capota....asta odata....a doua oara...ai putea sa o lasi mai jos...sa ii pui niste plasa la masca..la bara |
nu ma supar stai relax ca nu am dece.pai astea le`am facut deocamdata.dar urmeaza sa ii pun spoilere...genti....modific capota...vopsea...stecker poate tribal poate litere chinezesti vad eu....cip la motor si u filtru sport.mno astea vreau sa ii mai fac
|
apropo....ai idee cat e cip tunning la motor??..io am supernova si m-ar interesa si pe mine
si legat de a ta masina.....fa ceva cat mai simplu...pe dacie asta da cel mai bine eu o sa imi fac supernova in 2-3 saptamani si o sa pun poze...sau daca vrei..intra aici si da o parere ca am pus o poza virtuala cam cumo sa arate https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/43702-nova-parerea-vostra-evolutia.html |
| All times are GMT +2. The time now is 17:47. |
- Copyright 2026 4Tuning