![]() |
concept cars..de prin' 99-2000
28 Attachment(s)
cateva concepte din 99-2000 chiar inainte sa abandonez aproape definitiv desenul
mentionez ca nu am facut nici un fel de scoala de arta sau n am luat lectii de la nimeni niciodata! desenez doar sa mi exprim ideiile...nu ma consider si nu sant artist -sant doar fascinat de masini |
Re: concept cars..de prin' 99-2000
mi se pare haios cum vedeam pe vremea aia generatia urmatoare de focus sau z3...etc si cum au evoluat lucrurile in realitate
p.s. am bagat si renault-ul meu personal de pe vremea aia ...prima mea masina |
mai greu cu materializarea, dar k idei nu o duci rau :)
|
nu ma laud ca am evoluat ca defapt am ramas la fel ca si atunci:) poate daca as fi facut scoala de arta si mi as fi dat interesul aratau mai bine
|
da join la freehand Design Usergroup
|
Eu ti-am mai zis ca daca ai putina rabdare la fiecare desen ti-ar iesi mult mai bine. Talent ai cu caru', se vede si din desenele tale de aici.
|
PizziRG sincer sa ti spun nu cred ca e de mare folos desenul... am inceput sa lucrez pe calculator...arata mult mai bine si cat timp im i vin idei calitatea finala cred ca se poate obtine prin munca ,desi repet... respect pt toti (including u) care facet lucrari de o calitate net superioara fata de mine
LKS nu stiu cum se face:oops: asta e primul forum pe care am intrat in viatza mea nu prea ma pricep :rolleyes2 |
intri aici : https://forum.4tuning.ro/profile.php?do=editusergroups ... cauti Freehand Design Usergroup ..si dai join
|
gata am dat:)
sper ca merge.. ms de info si de invitatie;) |
a mers ....bine ai venit in partid :D
|
stiu ce vrei sa zici;)
|
Adevatul Este Ca Sunt Aproape De Realitate
|
daca te referi la focus2 vectra ..etc... au trasaturile din generatiile anterioare si ale mele si asta care chiar sant pe strazi in ziua de azi..
|
super :d ;)
|
ms.... in curand o sa invii preludele meu .gen 92-96 ...o sa fie cea mai klumea lucrare care o pun aici (dupa un pic de tratament pe calculator):)
|
frumoase desenele felicitari !! se vede ca ai talent :wink: bafta in continuare :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:28. |
- Copyright 2026 4Tuning