Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   My cars (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/42748-my-cars.html)

CyberMatrix 02-06-07 16:18

My cars

6 Attachment(s)
Acestea sunt masinutele mele de la cele mai urate vai de capul lor pana la cel mai grozave, dak vreti sa stiti secretul add la CyberMatrix_93

giubau_v8 02-06-07 17:39

Re: My cars

bine ai venit printre noi..audi-ul ala are roti custom de carutza? :D

CyberMatrix 02-06-07 17:45

Pai unele am incercat al viintorului..., :shock: Ferrrari ala e cu biogaz, masina aia rosie merge pe apa si vedeti ca are rotile bagate inauntru ;) , audi ala e cu ventilatoare cu eletricitate.

CyberMatrix 02-06-07 18:42

2 Attachment(s)
Mai Adaug masina viitorului si Lamburgini

CyberMatrix 02-06-07 19:00

Hai ca vreau si eu sa intreb ceva: De desenat stim sa desenam dar putem castiga ceva bani din asta ? :rolleyes2

PizziRG 02-06-07 22:41

NU!..........

Ace Axel 03-06-07 00:06

ai culorile prea stridente, linii nesigure, probleme de perspectiva ... dar progresezi ... exerseaza in continuare ... bafta !

CyberMatrix 03-06-07 12:59

1 Attachment(s)
Am o problema cu coloratul, azi m-am chinuit sa fac ceva cu reflexiile, dar dupa parerea mea tot nu a iesit bine, asa aprecia f mult daca mi-at explica cum se coloreaza klumea :cry:

Alkatraz 03-06-07 13:35

Cel mai bine cand colorezi/hasurezi dai intro singura directie si apesi la fel de tare peste tot. Unde vrei sa fie mai accentuat/inchis dai de mai multe ori.

Tboy 03-06-07 15:11

iar parerea mea e ca sunt facute la geam :) adica cine stie sa faca o bara fata calumea ar trebui sa stie sa faca si un geam .. pe cand aici vad unele parti iesite misto iar altele la acelasi desen praf... PAREREA MEA

ovidiums 03-06-07 15:34

Quote:

Originally Posted by CyberMatrix (Post 930559)
Hai ca vreau si eu sa intreb ceva: De desenat stim sa desenam dar putem castiga ceva bani din asta ? :rolleyes2

ca sa cashtigi bani din desen chiar trebuie sa shtii sa desenezi. ca la sport: amatori shi profesionishti. din pacate, mai ai muuult de invatzat pana sa ajungi sa traieshti din desen.
ai ceva talent, insa nu suficient; pune mana shi studiaza desenul de toate felurile (nu doar mashini), propune-tzi cateva ore de desen pe zi (dupa tutoriale, manuale, profesori) shi vei vedea diferentza (aia spectaculoasa) dupa cel putzin un an.
bafta shi tenacitate!

CyberMatrix 03-06-07 16:17

Quote:

Originally Posted by Tboy (Post 931459)
iar parerea mea e ca sunt facute la geam :) adica cine stie sa faca o bara fata calumea ar trebui sa stie sa faca si un geam .. pe cand aici vad unele parti iesite misto iar altele la acelasi desen praf... PAREREA MEA

E...Nu-i chiar asa, si la audi ala pot zice ca m-am perfectionat nu? poate dak il mai fak de vreo 10 de ori iese si mai mijto.... L-a audi ala cu roti de caruta m-am si grabit ca boul.

ovidiums 03-06-07 17:30

ba sa shtii ca are dreptate Tboy (cu cine shtie sa faca ceva va shti sa faca shi altceva).
desenul e bazat pe logica shi putere de observatzie/analiza.
daca intzelegi formele shi daca detzii regulile de transpunere a tridimensionalului in bidimensional (perspectiva) shi mai aprofundezi putzin regulile proportziilor potzi spune ca ai inceput cu dreptul.
io nu cred ca ai desenat pe geam, desenele sunt prea "rupte"; e ca shi cum ai tot mishcat poza sub foaia pe care desenezi shi mashina pare sa aiba toate componentele asamblate prost (ca bricolajele din spoturile indiene la peugeot)

daca desenezi de nenumarate ori acelashi lucru normal ca va ieshi mai bine, dar e ca shi cum ai "toci" nu ai invatza.

CyberMatrix 03-06-07 18:04

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ovidiums (Post 931688)
io nu cred ca ai desenat pe geam, desenele sunt prea "rupte"; e ca shi cum ai tot mishcat poza sub foaia pe care desenezi shi mashina pare sa aiba toate componentele asamblate prost (ca bricolajele din spoturile indiene la peugeot)
daca desenezi de nenumarate ori acelashi lucru normal ca va ieshi mai bine, dar e ca shi cum ai "toci" nu ai invatza.

Pai... sa mor yo de le fac pe geam, dar trebuie sa marturisesc ca le trisez putin intrun mod "virtual" as zice. Deci chestia cu caderea foii de pe geam nu este pusa, tutu-i bine plasat 100% ca originalul. Am mai facut o masinuta :D
I am fuking Crazy I Know !!!

Ace Axel 03-06-07 22:42

mda ... le scoti la imprimanta nu ?

ovidiums 03-06-07 22:48

Quote:

Originally Posted by CyberMatrix (Post 931729)
tutu-i bine plasat 100% ca originalul.

inseamna ca originalul e defect.

PizziRG 03-06-07 23:10

nu mai sari asa, se vede de la distanta ca le copiezi pe geam.

Alkatraz 04-06-07 00:04

Pai multe nu ar fi de spus ori folosti geamograful ori folosesti "indigoul".

CyberMatrix 05-06-07 14:17

Voiam sa fie doar un inceput... :cry: :cry: :cry: :cry:

import_skillzzz 06-06-07 14:13

e un inceput ratat dak o iei cu geamograful - sincer zic (pt. aia dotati cu monitoare LCD - exista si MONITOGRAF)

CyberMatrix 07-06-07 14:57

1 Attachment(s)
Uite un viper, dar facut de mana, fara nimic transformat, trebuie sa recunosc ca am avansat ceva de cand am inceput chiar daka copiam pur si simplu. Imi cer scuze pt "trisaj"

ovidiums 07-06-07 15:05

nu te supara, catzi ani ai?

Ace Axel 07-06-07 19:01

se vd k asta ai facuto tu singur ... MARI probleme de perspectiva. Exerseaza in continuare. Bafta!

import_skillzzz 07-06-07 21:23

frate - nush cat de batran oi fi dar pe langa perspectiva masinii care e no comment - ai un scris mane ...

OmB* 07-06-07 21:55

Quote:

Originally Posted by ovidiums (Post 937592)
nu te supara, catzi ani ai?

Quote:

Originally Posted by CyberMatrix (Post 930384)
dak vreti sa stiti secretul add la CyberMatrix_93

deci daca stam sa o luam dupa id cam 14 nuh???

CyberMatrix 07-06-07 22:16

Dar dc ma intrebati ce varsta am, ma comport ca un copil ? :rolleyes2 ...Nush ce sa mai zic...ca sa nu mai fiu in copil

Ace Axel 07-06-07 22:38

stai calm k nu iti zice nimeni nimic cu rautate... evita sa mai postezi de 2 ori la rand.

import_skillzzz 08-06-07 18:43

Quote:

Originally Posted by CyberMatrix (Post 938197)
Dar dc ma intrebati ce varsta am, ma comport ca un copil ? :rolleyes2 ...Nush ce sa mai zic...ca sa nu mai fiu in copil

ce-i drept ... da - dar nu se supara nimeni - stai sa te cunoasca lumea sa vezi dupa ceprietenoshi sunt toti cu tine (defapt te cam comporti ca un begginer - ca faci dublu-post)

CyberMatrix 09-06-07 19:36

9 Attachment(s)
Am mai facut concepte: SkyCar, Dodge, si un costimizata de mine Dacia Logan in spate si Naias in fata, ziceti si voi e frumos ? Si masinile alea ciudate sunt masinile viitorului ca asta vreau eu de fapt sa desenez concepte de masini ale viitorului, dar pt inceput desenez masini normale, si inca ceva o sa ziceti ca nu desenez klumea, dar scanerul e de vină nush...s-a stricat.

ovidiums 09-06-07 23:01

e importanta varsta fiindca daca eshti foarte tanar ai avea timp sa ajungi departe cu desenul.
ai nevoie de studii elementare despre desen; doar unui copil i se pot lauda astfel de lucrari.

CyberMatrix 10-06-07 12:44

1 Attachment(s)
Am mai facut un model de SkyCar, revolutionar omul asta Moller, dar cica oamenilor normali nu le plac masinile de tipul asta, de ce oare :D ? Fiindca nu este ceva normal ca o masina sa zboare si li se pare ceva foarte greu :)) Ce proasta e lumea...

ovidiums 10-06-07 19:50

cum virezi cu mashina asta?

CyberMatrix 10-06-07 20:02

Pai ventilatoarele alea sunt foarte mobile, de ex ea decoleaza indreptānd-le vertical spre sol oferindu-i propulsie īn sus, astef s-ar putea "mobila" şi īn stānga şi īn dreapta. Are şi "aripi" īn diferite locuri care dirijează direcţia.

no limits design 13-06-07 22:10

Quote:

Originally Posted by ovidiums (Post 942270)
cum virezi cu mashina asta?

nu cred k asta e cel mai important lucru ...... ideea e buna:lol: ....felicitari .....nice work.......... km tarziu am venit eu pe topicurile astea la freehand da nu am prea stiu de ele .........sunt uimit de ce am gasit pe aici .........totzi de aiciam face o echipa de designeri foarte buna:rolleyes2 :D :pelvic_th :writers_b

ovidiums 13-06-07 23:13

nu e important cum vireaza, dar la cat de "incert" e desenul (ma refer la indemanare si talent), despre ce altceva sa vorbim?

LKS 14-06-07 01:39

ms ca imi stergeti posturile ... imi place de voi ..baieti de comitet !

CyberMatrix 14-06-07 23:24

Uite am o idee desenati si voi cencepte de masini ale viitorului. O idee: masinile sa nu aiba absolut nimik patratos, dreptunghiular, totul sa fie organic, bio, cerculare. Itelegeti? :twisted:

CyberMatrix 15-06-07 11:58

4 Attachment(s)
Am o mare problema cu perspectiva, deci fata pot sa o fac cat de cat, dar cand ajung la geam totul se strica nush ce am, si la spate am probleme cu perspectiva. Data-mi sfaturi va rog. Ceva strategii de desenat, ceva care sa ma ajute sa desenez mai bine.

Ace Axel 15-06-07 19:49

cred k gasesti aici tot c ai nevoie

https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/22058-freehand-design-tutoriale.html

CyberMatrix 17-06-07 13:11

3 Attachment(s)
Nush ce sa mai zic...

All times are GMT +2. The time now is 07:24.

- Copyright 2026 4Tuning