![]() |
Logan -Craiova- 1,4
2 Attachment(s)
masina e 1,4 MPI 75 de cai model AMBIANCE are 8 000 Km vreau si eu sfaturi pentru un tuning Elegant..
|
Re: Pareri pentru Tuning la Logan
poate 1,4 vrei sa zici .....
|
scuzee 1,4 scuze din graba
|
Pai.. tuning elegant.. las'o mai jos, niste jenti 16', 17' (automat si niste gume mai late cu talon mai mic), geamuri fumurii, un eleron micutz, bari/oglinzi/bandouri/manere vopsite in culoarea masinii, la interior vopsite aeratoarele, manerele,etc argintii (ca la prestige)..
|
Quote:
|
Threadul e deschis de foarte mult timp : 02-06-07, 09:32 . Masina nu mai arata deloc asa si se poate inchide acest Thread...
Multumesc ! |
poi baga si tu nijte poze ca neai facut curiosi
|
4 Attachment(s)
Pasul 1... Masina e Under Construction..:D
PS: Hai sa ramana Thread-ul masinii... |
Capul ala de toba nu arata deloc bine acolo....iti trebuia ceva rotund cum ai decuparea in spoiler
|
Quote:
Urmeaza: -suspensia -"curatarea" portbagajului - Vopsirea plafonului in negru cu ceva perla - modificarea spoilerului. Inca nu m-am gandit la un model. Nu vreau din comert ca sunt 1000 la fel in oras. -Jante pe 17" |
Quote:
Aspectul clean al portbagajului ar schimba-o destul de mult ;) Daca tot vopsesti plafonul, fa-i si capota. Pentru spoilere, zbate-te mai mult, e imposibil sa nu gasesti ceva unic! La ce model de jante te-ai gandit? Bafta! |
3 Attachment(s)
am cateva modele la care ma gandesc destul de serios...
|
nici unele ! ia-ti jante culoare deschisa, ptr ca deja ai culoarea masinii f inchisa ! parerea mea :)
|
ai vreo idee de un model ? Ma gandeam unele ca ale tale... Walfrace Matrix dar... nu stiu cum ar veni...
|
3 Attachment(s)
daca vrei ceva pe 15..e bine sa le iei cu spite multe si apropiate. Daca vrei 16..17 " ia-ti ceva cu spite mai rare. Mie-mi plac primele modele..pe 15..rialurile pe 17 "
|
3 Attachment(s)
Uite şi o idee de la mine !;)
P.S. Īmi plac ultimile două jante DOTZ ! |
mda...aveti perfecta dreptate...cred ca o inchid prea rau cu jantele negre...
Cum credeti ca va arata plafonul negru cu perla albastra ? |
Quote:
Nu ar da rău cu plafonul ,nu ştiu ce să zic,dar decāt să bagi banii īn vopsea şi alte lucruri care spun eu nu sunt prioritare nu are rost,o suspensie sport,jante,un bad booy ar fi frumos şi clean look o mulţime de modificări de bun gust !;) |
am niste zgarieturi mari pe plafon si o sa il fac pe casco. Sef de service ( acolo unde o sa o fac) este un foarte bun prieten care mi-a garantat ca fac ce culoare vreau si nu platesc absolut nimic. Totodata am gasit o stersatura pe ura sin spate stanga...m-am gandit sa o sa zgarii si pe celalta (dreapta state) si sa ii scot manerele ) .
Daca voi folosi doar arcuri va mai cobora garda la sol? Sau este neaparata nevoie si de amortizoare ? |
daca si daca ai chef sa sa schimbi culoarea la plafon , iti recomand s-o faci negru MAT nu lucios!! lucios..la culoarea asta n-o sa aiba nici un efect!
Tocmai ca arcurile "lasa" masina, amortizoarele doar "tinand-o" pe drum :) |
Quote:
|
La logan decat sa intaresti amortizoarele..mai bine iti iei altele sport si termini balciul ! Oricum, rigiditatea si stabilitatea in curbe creste semnificativ indiferent cu ce tip de arc sport o "combini" .
|
1 Attachment(s)
Cum sa vopsesc pleoape : Negru mat sau albastru marine ( ca masina)
Eu optez pentru negru mat :D |
mai bine ai opta ptr culoarea masinii! pleoapa trebuie sa dea ideea de continuitate a capotei..nu ceva distinct !
|
Asa tatiiii ....sa fie fortaaaaaaaa ... ca macar ai de unde sa incepi ...o masina frumusica;) Am incredere in tine ca o vei face si mai frumoasa !
in legatura cu pleoapele ....fa-le in culoarea masinii;)arata mult mai bine! |
Mersi Myky. Stiu ca esti alaturi de mine..:P Nu o sa ezit sa iti cer ajutorul atunci cand o sa am nevoie..
PS: cum ar fi plaepele cu carbon ?:D |
lumea iti spune sa faci pleoapele la culoarea masinii..tu te gandesti la carbon. Parerea mea e sa iti alegi stilul de tuning pe care vrei sa-l adopti : race sau elegant
race - jante pe 15 usoare..albe arcuri sport tobe si filtre sport remapare , serpisori , dungi logan Cup , scaune sport etc etc elegant - jante 16-17..ceva fibra..ceva clean0uri..etc etc |
Intrebam doar...:D
o sa le fac in culoarea caroseriei. |
https://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks
Sper sa te inspiri, pentru orice sfat ane_redboy. |
ce s-a intamplat cu ea ? :shock:
|
S-a vandut!
|
foarte misto masina... imi plac jantele si suspensia...:shock:
|
B F F e deja o legendă eu o ştiam,dar nu ştiam că s-a vāndut!
@ Pleoapele,pleoape,le faci culoarea maşinii să aibe şi ea o linie ,negru sau carbon e cam urāt !;) |
pune jantele primele pe lista... si parerea mea, i-ati de culoare inchisa... daca iei albe vor fi prea tzipatoare, nu se vor lega cu culoarea masinii tale... mai baga triple clare cu interior negru, faruri cu lupa cu interior negru... black on black! https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1239629555 asa arata masina mea, culoarea e asemanatoare, sa iti faci o idee...
|
3 Attachment(s)
am montat si kit-ul bixenon :D
|
Pai dupa mn la un logan ce i.as face ar fi:
Exterior : -un set de jante cu buza cat de cat mare -o folie omologata -o suspensie sport -faruri/stopuri clare ori negre -eleron finut tip"zender" integrat in portbagaj -un body kit care sa fie simplu si de efect -un bad look Motor: -un cip - o evacuare completa cap coada -serpisori -filtru -eventual o turbina marita daca e DCI Cam astea ar fi modificarile pe le as aduce unui logan PS:Bafta cu golanul pe viitor:) |
Va rog sa inchideti acest Thread . Deschid si eu unu calumea.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:49. |
- Copyright 2026 4Tuning