![]() |
Haine modificate
Va place sa va modificati hainele ? O pereche de blugi mai veche...un tricou...o bluza... V-ati pus imaginatia la incercare vreodata ? Urcati si voi poze sau dati sfaturi despre cum se modifica o pereche de blugi un tricou o sapca etc.
Tocmai mi-ai facut o pereche de blugi trei sferturi si as vrea sa ii "tunez" un pic...o sa urc niste poze cand ii termin |
Re: Haine modificate
daca stii pe cineva care face airbrush... mai bagi acolo un desen pe ei... si gata "Pimp My Clothes" :)
|
mi-am modificat si eu o pereke de blugi...au mega bass in buzunarele de la spate sa-mi faca masaj la 'fese' cand duduie bass-ul. mai am fermoar cu inchidere centralizata si alarma cu sirena de 20 cm....pardon, wati :| plus interior custom
|
sa nu uitati de sclipici si de paiete ... blah ..... porcarie :)) sa nu uitati de ...."de putamadre traficante" k se poarta( sau cel putin se purta) nu-s la curent cu "moda" asta ...
|
aaa f tare am vazut niste tricouri cu lumini sa mor eu :) cica pt club... si arata eq ca in winamp dupa muzica din club ...merge cu baterii si la spalare se scoate ! altu avea si niste dansatori faceau ca toti dracii ... un fel de leduri ,reclame pe tine :))) tampenii
|
Am vazut si eu de alea la tipele care servesc prin cluburi...destul de tari tricourile :)
|
serios acum, mie imi plac curelele cu spinner la catarama :-P
|
:o nu am vazut asa ceva pana acum...interesant....:->
mi`ar trebui si mie una |
LOL ... deci haine modificate nu am auzit de cand ma stiu :D ... oricum e super ideea ;)
|
am incercat si eu treaba asta mascatule asta vara :lol: :lol: pe niste blugi mai vechi...cu capse din alea western style si vopsea aurie din aia la spray :lol: :lol: o singura data i-am purtat si la intuneric pt ca au iesit naspa de tot...e mai greu decat pare ;)
|
Quote:
|
si care stie de unde fac si eu rost de un tricou d-ala cu leduri
sau.. care stie de unde fac rost de o curea cu catarama cu leduri, asemanatoare celor ce apar in videoclipurile din tarile straine:) am vazut in romania la o singura persoana..care m-a aburit ca o are din anglia.. cat am fost plecat " pe afara " am cautat si n-am gasit nimic va rog..ajutati-ma..care stiti !? pe net am vazut la 90 de parai tricou cu led..dar in romania nimic-nimic |
Quote:
cauta pe ocazii ...gasesti acolo si chiar misto ;) |
super tare tricoul...pana mea...superrrr .. :)
|
am si eu vre`o 3 perechi de blugi modificate....cine e interesat de poze are id meu la semnatura;)
|
aaa haine tuningalite
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:46. |
- Copyright 2026 4Tuning