![]() |
Audi A6 2,4i v6 2005
2 Attachment(s)
ma bag si eu:rolleyes2
|
Re: Audi A6 2,4i v6 2005
wooww ce frumos poa` sa fie:Dde la deutschland adus?prima oara cand am vazut thread`u am zis k e al sectoristului de la me din cartier:)):Psa`l stapanesti sanatos ceva detallii despre el poti sa dai pls:Pbafta si numa bine si multaa crestere de cai;));)
|
vecinii au zis ca a venit salvarea ! nu are prea multe fite(deocamdata!)
interior piele rosie, am reusit sa-i vopsesc etrierele rosii. urmeaza proiectoarele de s6, niste jenti pe 19,si astept chit-ul pt ipod ca altfel nu intri in sistemul audio cu nimic. intrata in tara pe 07.11.06, 27.000 eur cu toate nebunelile platite( minus taxa inmatriculare :lol: ) |
pana acum e beton... o masina aleasa cu gust ;) ar merita folie dar cele mai deschise,astfel incat sa se mai vada pielea care merita vazuta!
|
m-am gandit, dar am pe meganu-ul de la firma si cand m-a oprit politia a zis ca nu ajunge hartia de la firma unde am aplicat-o, ca trebuie sa mai fac RAR-ul odata ! :shock:
|
Beton masina. In ceea ce priveste folia eu am folie de vreo 3 ani si daca ai pe geam lipita chestia aia mica albastra care certifica autorizatia RAR nu au ce sa-ti faca.
|
am si sticker la megane, si daca nu puneam mana pe telefon, ma lasa papistasu' fara talon. nu i-o fi placut mutra mea:lol:
multumesc pt aprecieri |
foarte frumos intotdeauna apreciez masiniile albe superba
|
ceva poze noi cu masina ai modificat ceva???:D
|
1 Attachment(s)
scuze pt intarziere! am cumparat deja lampile de la s6, astept bara fata si grila de s6 ca sa pot sa ma apuc de treaba. cu toate ca stau cam rau cu timpul liber, o sa fac tot posibilul sa o duc la capat. asta pt ca vreau sa o fac singur. pe unde am intrebat mi-au spus cu convingere ca nu am sanse sa o potrivesc, dar noroc cu "amicii" din germania care sunt klasse !
o sa pun si o poza ca sa vedeti la ce ma refer. |
se poate pune mah.ma-am uitat la prinderi shi la prima poza cu a ta shi la ultima cu bara pe care o ai de S6 shi din ochi asa cred ca mere sigur acum depinde la imbinari cum iese.
BAFTA shi ai grija de ea :D |
am gasit un topic pe un forum german, si merge , dar trebuie sa tai cam 5 cm din ranforsarea de la bara originala. se potriveste in proportie de 98%, cu diferente de aprox. 1,5mm la aripi. o sa incerc,si vedem ce iese
|
In ce fel arata , sa o stapanesti sanatos .
Cati CP are ? ? ? |
are 177 cp. cu chip tuningul nu stiu ce sa fac ,ar trbui sa umblu si la frane, nu?
|
Fiind benzina si fara turbo, chip-ul nu ar face mare chestie, nici nu cred ca o sa simti diferenta ... ea o sa fie, dar nu cred ca vei simti o diferenta. Oricum, diferenta nu ar motiva schimbarea franelor nici daca era tdi sau benzina turbo.
Ar merita schimbata evacuarea (toata) (finala vad ca e schimbata la tine ... dupa cat de stralucitoare sunt tips-urile :-) ), s-ar auzi foarte frumos. Si eu regret ca nu am schimbat la a mea evacuarea. Folia cred ca ar merita ... arata super alb cu geamuri negre. In rest, superba, felicitari :D |
multumesc! nu stiu daca sunt tobele originale cele pe care le are, dar suna destul de bine. si apoi , avand in federe varsta, cred ca mai bine sa fiu putin mai ponderat:lol: cel putin deocamdata!!!
multumesc si pt sfaturile despre chip. asa ma gandisem si eu, ca nu se merita la cati CP as castiga.deocamdata , am probleme cu poiectoarele de s6, pt ca-mi trebuie un releu si firma care il produce nu vrea sa mi-l trimita in romania. in alta ordine de idei, as mai vrea sa-i pun niste flansi sa-i scot jentile aprox 5 cm. ce ziceti? |
Quote:
Da, asa e ... dar depinde si de la un producator la altul ... nu toate tobele sunt zgomotoase tare. Ce latime au jantele actuale, am impresia ca 7.5 , si eu aveam la fel pe cele stock, pe 17, iar jantele care le am acum sunt de 8. Oricum cred ca e vorba de distantiere ... nu de flanse. Da mai bune ar fi, cum am spus, un set de jante mai late. |
distantiere ,ok. jentile sunt pe 7,5 /17. m-am gandit sa-i pun pe 8 sau 8,5/19, dar ramane aproape pe piele cauciucul, si in romania este periculos. am un prieten care si-a pus pe 20(a cam exagerat ce-i drept!) si merge cu 30/h prin oras ,de-l claxoneaza toate babele. cred ca raman totusi la 17 si o sa cumpar niste cauciucuri mai mari(poate 255/65/17 sa imbrace aripa mai bine.
|
Are ceva caluti , si nu are nici o legatura chipul cu schimbatul franelor .
|
la mine, nu. dar am pe cineva care a dus un hummer la 500 CP si a trebuit sa modifice si admisia ,si franele, dar este explicabil la asa putere si la asa autobuz:lol:
|
Quote:
Poti sa pui 18, eu asa am ... si sunt ok jantele ... inca nu mi-am lovit nici una si le am de aproape un an. Nu sunt cele mai confortabile, dar pt mine sunt ok. |
sfw.
o sa incerc, merci! |
Salut baieti. Sunt foarte nou pe 4tuning si sincer sa fiu am ajuns aici din nevoie. Nevoie de sfaturi de la eventuali experimentati in ale "rearanjatului mashinilor". Detin de curind un A6 "silver metalic" 2.5 TDI din 2004 sedan.Primul lucru care l-am facut e sa-i ridic puterea de la 163 la 192 de cai.Rezultatul e super, doar ca acum am nevoie de suspensie mai rigida si niste cauciucuri mai bune. Dorinta mea generala este de a pastra inaltimea actuala a mashinii dar sa fie mai rigida in curbe si sa nu mai "scartie" rotile.
Mi-ar placea jante de 18" cu gume de 225/18/45. Rugamintea mea catre cei avizati ar fi este sa-mi spuneti eventual...Ce jante sunt recomanadate pentru acest model?...Ce marca/marci de telescoape?...arcuri? s.a.m.d. Merita jantele de 18' sau sunt prea mari pentru Romanica? Multumesc tuturor celor care imi vor raspunde si mai ales celor "avizati". |
Felicitari pentru ea dar te rugam frumos fati un nou Thread.si o sa discutam acolo sa nu facem aici offtopic;)
|
4 Attachment(s)
salut,
m-am intors si din vacanta, a venit si bara,au venit si proiectoarele,si grilele, mai trebuie sa vina releul de s6 si ma apuc de treaba:D . o sa incerc(pt cei interesati)sa va tin la curent cu montarea. deocamdata primele poze: |
5 Attachment(s)
astazi am fost in service la probe. s-a potrivit perfect totul, am taiat doar o portiune de aproximativ 9cm lungime pe 4cm latime din trager-ul de aluminiu, in rest este totul ok. urmeaza vopsirea si sambata viitoare, montarea
|
foarte frumoasa masina , insa sincer eu as fi lasat-o asa cum e.
|
3 Attachment(s)
a venit si releul, sambata montam:-)
|
1 Attachment(s)
o poza unde se vede mai bine
|
vai mama cum vor da proiectoarele ...:) asteptam sa o vedem vopsita terminata pe masina :)
|
6 Attachment(s)
GATA!!!!! am stat pe ea sambata de la 8,30 la 14, dar este gata. stie cineva cum pot sa vopsesc niste jenti aluminiu negre? sper sa-i fac astazi si niste poze noaptea.
|
Pot sa-ti spun ca masina ta arata intr-un mare fel. Bv si tine-o tot asa.
|
multumesc mult, yob:oops:
|
2 Attachment(s)
frumoasa masina, dar de ce grila radiatorului nu e cromata precum la originalul S6 si de ce sigal S6 nu este la fel cu cea originala?
|
Quote:
Cat despre jante ... mai bine cumperi altele deja negre decat sa le vopsesti ... nu cred ca dau f bine vopsite ... si daca iti iei negre sa nu fie in totalitate ... parerea mea ... vin bine jantele cu buza de alta culoare .. sa fie putin contrast ... oricum, f frumoasa masina.:-) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
asa ceva am avut ca model. mai am de lucrat pana acolo, si numarul pe fata, strica putin imaginea. dar... asta e! si in plus, asta din poza este un A8
|
2 Attachment(s)
Quote:
E doar o posibilitate, depinde de ceea ce iti doresti tu. Si o idee ar mai fi ca jantele sa fie cu buza cromata (sau polishata) si jantele sa fie albe .... cred ca ar fi :shock: :shock: :shock: (am pus o poza si cu un mustang din buc alb cu jante antera vopsite tot in alb) Oricum, tu stii mai bine cum vrei sa arate masina ... da mai vin si eu cu o idee :-) |
multam maestre, studiez !:drunk:
|
1 Attachment(s)
SFW uite, am gasit, grila asta as vrea, dar sa vad daca gasesc in germania un cod
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:34. |
- Copyright 2026 4Tuning