Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc. (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc.html)
-   -   INCREDIBIL : Sofer tupeist vs Politia Romana (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/42623-incredibil-sofer-tupeist-vs-politia-romana.html)

ZoliaT 31-05-07 17:02

INCREDIBIL : Sofer tupeist vs Politia Romana

ATENTIE: filmuletul contine cuvinte obscene ( interzisa vizionare persoanelor sub 18 ani)

<embed src="https://www.4tuning.ro/flv_player2/flvplayer.swf" width="288" height="352" allowfullscreen="true" flashvars="&displayheight=352&shuffle=false&repeat =list&file=sofer-tupeist-vs-politia-romana.flv&image=https://www.4tuning.ro/flv_player2/sofer-tupeist-vs-politia-romana.jpg&height=352&width=288" />

Luigyy 31-05-07 17:36

Re: INCREDIBIL : Sofer tupeist vs Politia Romana

prea tare gagiu !!!!!!

Zep 31-05-07 17:47

tare rau....:))))

Rasputin 31-05-07 17:59

:lol: Super tare,omu are ceva cu p**a si cu 6 puncte,asa merita toti politisti.8)

Tzus 31-05-07 18:00

Tare...dar am indoieli k ar fi adevarat...cred k e putin trucata faza...

CT-35-LGS 31-05-07 18:04

Quote:

Originally Posted by ZoliaT (Post 927427)

ATENTIE: filmuletul contine cuvinte obscene ( interzisa vizionare persoanelor sub 18 ani)

<embed src="https://www.4tuning.ro/flv_player2/flvplayer.swf" width="288" height="352" allowfullscreen="true" flashvars="&displayheight=352&shuffle=false&repeat =list&file=sofer-tupeist-vs-politia-romana.flv&image=https://www.4tuning.ro/flv_player2/sofer-tupeist-vs-politia-romana.jpg&height=352&width=288" />

=))))))))))))))))) prea tareee ... e nebun omu ... :)))))) ... auzi, cum trag si eu filmu p pc ?

pHlow 31-05-07 18:15

il stiam..e super tare.. omu avea ceva cu politistul ala :)))

WTT79 31-05-07 18:27

lol, tare !

SmokeR 31-05-07 18:41

super ..! tare si vechi ..!

Ciosmi 31-05-07 18:56

=))))))))))=)))))))......cat il injura pe ala....=))))))))

tapu 31-05-07 19:01

ar merita un premiu respect pt ell loooolll

Patrulei 31-05-07 19:16

ce om nesimtit:D:))

RoSonic 31-05-07 19:17

si ne mai miram de ce nu-s prietenosi multi dintre politisti... din cauza ca trebuie sa suporte specimene dobitoace de genul asta parca scapate din cusca...

zamburic 31-05-07 19:21

o fi el tare ... dar se pare ca omu' intra la ultraj..... si poate dosar penal... misto sa fim baietzi...nu?

Donnyro 31-05-07 19:59

Chiar dak a fost cel mai tare in gura,tot si-a furat o amenda destul de mare si puncte de penalizare.

vyper2thex 31-05-07 20:05

Nu e nici bine ce a facut, dar nici rau pentru ca o mai merita shi ei din cand in cand mai des. Tare sunt curios ce a facut de a luat 20 de puncte de amenda... daca shi-a dat seama careva let me know

TIR 31-05-07 20:08

se poate contesta fara o dovada... chiar ii suge **** militanul... va zic eu din proprie experientza... plus ca il are si pe ala martor:)

claudiu lucian 31-05-07 20:09

prea tare gagiu, sa-mi bag p*la, p*la, p*la, p*la, p*la, p*la in p*la mea =))

Lao 31-05-07 20:18

Prea tare gagiul!!!

fr3zatu113 31-05-07 20:21

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 927770)
prea tare gagiu, sa-mi bag p*la, p*la, p*la, p*la, p*la, p*la in p*la mea =))

blondule vezi k ai uitat sa mai treci de vreo 3 ori p*la, p*la, p*la.... :)) e tare nebunul... dar s-a cam ars la faza asta... s-a distrat cat i-a injurat, dar ce a patit dupa, nu-si doreste nimeni...:)) oricum tare :lol: :D

DjRainManFast 31-05-07 21:14

mie cel mai tare mi-a placut un singur lucru....."cat 6 mil??...dar eu am 2 salariu!! dc omu are si el dreptatea lui.......sunt exagerate amenzile..pe bune vb!!!!! Tara de ***!!!!! bv lui..........imi vine si mie sa ii injur cateodata...dar recunosc nu ma tupeu!! :D

Adytzu_JerrY 31-05-07 21:19

ce sofer...doamne , specimen , mai rar asa ceva ...
dar oricum tare...nu se mai oprea din injuraturi :lol: :lol: :lol: :lol:

manolica76 31-05-07 21:23

pai daca-i bal....bal sa fie...

pHlow 31-05-07 21:24

Quote:

Originally Posted by DjRainManFast (Post 927896)
mie cel mai tare mi-a placut un singur lucru....."cat 6 mil??...dar eu am 2 salariu!! dc omu are si el dreptatea lui.......sunt exagerate amenzile..pe bune vb!!!!! Tara de ***!!!!! bv lui..........imi vine si mie sa ii injur cateodata...dar recunosc nu ma tupeu!! :D

daca ar fi amenzile mici.. ai zice.. eh..asta e.. tocmai d`asta sunt mari.. ca sa te potoleasca. important e ce se intampla cu banii aia .. si d`aia e tara de caca* :P
Greu i-a fost pana la prima pu**, apoi toate veneau de la sine.... se racorea omu in gura politistului.

gajiu_b3l3a 31-05-07 21:26

Foooooooooooartttee taree :)))))))) **** **** **** **** **** ****.. sa`mi sug **** de prost :))))))))))))))))) :)))))))))))))))))) bag pwla in ochii tai :)))))))))))

Bryan 31-05-07 21:46

ii dadeam un ****n in gura de-i cadeau dintii daca ma injura asa

ZoliaT 31-05-07 21:50

ATENTIE

daca el a vorbit asa asta nu inseamna ca va da si voua voie sa faceti acelasi lucru

pastrati un limbaj civilizat in exprimare va rog sau ma apuc de dat infractiuni

tony-fiat 31-05-07 21:55

tupeist omu bv lui :)) asa ramai fara permis

FLORIN CRISTEA 31-05-07 22:05

Parerea mea.....un dobitoc ca multi altii..atata timp cat nu ai fost injurat sau jignit nu ai dreptul sa o faci . Personajul e sub orice critica. Respect pentru el...????....poate de la cei de-o teapa cu el. Nu iti convine il dai in judecata pe politist si cu asta basta. In nici un caz nu te adresezi in halul ala. Un marlan prost crescut . Imi pare rau ca constat ca multi il considera tare...tare prost poate. Mi-ar place sa stiu ca in alte parti e scos din masina cu catuse la maini.

ROSSI 46 31-05-07 22:17

ala care a trucat filmuletzul asta injura de fapt pe totzi pelicanii care il felicita shi totzi care il aplauda merita injuratzi asa..suntetzi nihste simpli latrai shi mogaldani...una la mana k este un film trucat shi repet k va este jignita inteligentza prin aceasta vrajeala dar k pelicanii o halitzi shi o luatzi de buna...in momentul cand un politzist este injurat in secunda 2 suntetzi cu catusele pe mana shi luatzi ani grei de detentzie ptr ultraj...maxime felicitari ptr tzaranul care a injurat in halul asta fara a avea vrun motiv shi 2 la mana aceste film este dedicat celor care il plac pe super soferul cu cohones de camila

GTA 31-05-07 22:21

Ce retardat.....ma mir cine dreaq ii da lu` ala 800RON salariu ....

D N Y_e36 31-05-07 22:25

ba ce nebun e omu...ce talent avea...

26WRC 31-05-07 22:38

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 928071)
Ce retardat.....ma mir cine dreaq ii da lu` ala 800RON salariu ....

de unde 8 mil??....in filmulet zice ca are salariu 2mil....

nu zic ca a facut bine ce a facut ...dar gadeste'te daca erai tu in situatia lui sa ai un salariu de mizerie si o masina de aprox. 20 mil si sa iei o amenda de 6 milioane... de ce?! nu ca ai fi gresit tu ceva ....ca ti'au furat niste ratati numarul de inmatriculare....

Bryan 31-05-07 22:41

Quote:

Originally Posted by ZoliaT (Post 927985)
ATENTIE

daca el a vorbit asa asta nu inseamna ca va da si voua voie sa faceti acelasi lucru

pastrati un limbaj civilizat in exprimare va rog sau ma apuc de dat infractiuni

imi cer scuze dar din cate stiu asa se numeste baţul ala de cauciuc al politistulor iar forumul l-a cenzurat automat..

jingu_boy 31-05-07 22:51

prea tare filmuletzu :))))))))) =)))))))) .... dar e retardat soferu' ..... cred k nu a ramas nerezolvata problema ...

mirciu 31-05-07 22:57

:)))))))))) =))))))))))) ce nemernic :))))

Bogdan YBR 31-05-07 23:15

deci de cand m-am uitat ma ......pe mine de ras intr-una. uitati fratilor dc ne ard gaborii si pt cel mai mic *** cand ne opresc daca avem specimene din astea printre noi.

Aadryan 31-05-07 23:43

Nici soferul nu era vreun Cult dar asa merita toti tractoristii aia de la rutiera. Bine i-a facut, doamne ajuta la cat mai multi astfel de soferi. Chiar simpatic moldoveanul :D

tico_rs 31-05-07 23:45

Nu dati cu rosii, dar stiam ca din noul cod penal nu mai exista infractiunea de ultraj... deci liber la injuraturi, desi un prieten a facut la fel si cand a primit inapoi certificatul de inmatriculare, avea un mic "x" la rubrica observatii :D

silviu ionescu 31-05-07 23:57

Quote:

Originally Posted by tico_rs (Post 928306)
Nu dati cu rosii, dar stiam ca din noul cod penal nu mai exista infractiunea de ultraj... deci liber la injuraturi, desi un prieten a facut la fel si cand a primit inapoi certificatul de inmatriculare, avea un mic "x" la rubrica observatii :D

Intr-adevar,injuratul unui politist nu mai reprezinta ultraj decat in situatia in care se ajunge la o agresiune fizica.Atunci poti sa-ti iei adio de la libertate pentru cel putin 30 de zile din acel moment,indiferent ca te afli in masina,in bar,pe strada sau unde vrei tu.
Am citit mai sus ca filmuletul ar fi trucat...se poate insa ideea e ca cei care simpatizeaza atitudinea dobitocului care a vorbit in halul ala la adresa unui politist,nu sunt mai presus de el,mai ales ca politistul a vorbit destul de frumos desi soferul a gresit.
Lumea ar trebui sa inteleaga faptul ca nu politistii sunt cei care fac legile,ei doar le aplica.Nu incerc sa le iau apararea pentru ca sunt unii care chiar nu au ce cauta in acest sistem dar incerc sa intaresc ideea conform careia, daca noi soferii am fi ceva mai responsabil si mai atenti in trafic, nu s-ar mai ajunge la situatii de acest gen.Pacat ca totusi au loc astfel de scene ...nu ne ajuta cu absolut nimic.:!:

All times are GMT +2. The time now is 01:11.

- Copyright 2026 4Tuning