Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html)
-   -   Un mic si bland e34 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/425420-mic-bland-e34.html)

Dede21 27-09-15 08:58

Un mic si bland e34

10 Attachment(s)
Salutare, sunt nou posesor mai exact de 2 saptamani al unui e34 2.0 m50.
La fel ca multi alti poesori al acestei serii 5 visez din copilarie sa il am la fel cum a fost si cu e 36 fratele mai mic.
Pe scurt ca sa nu va plictisesc, dupa o cautare de vreo 3 saptamani am gasit acesta albeata destul de obosita la vederea aspectului exterior si interior.
Motorul este un 2.0 m50 150 caluti care chiar se simt asta ma incantat destul de mult la masinuta majoritatea din 90 anul ei au acel 2.0 m20 care nu se compara.
Rugina foarte putina pe ea, troncane ceva pe spate dreapta o bucsa ceva o sa investighez, in rest foarte ok.
Intre timp masinuta a fost pregatita si vopsita in alb polar a iesit foarte ok acum are si ea un alt aspect, urmeaza niste jante pe 17 la exterior si atat poate le pun pe cele de la sora ei verde sau va primii altceva peurma urmeaza interiorul.
Voi atasa cateva poze cu masina de la pregateli pana in stadiul actual.
Astept pareri pro si contra sunt binevenite orcare:D
Am pus o poza si cu sora ei care nu peste mult timp intra la hibernat.

Dede21 27-09-15 12:04

Re: Un mic si bland e34

Sorry pentru poze nu stiu de ce sau postat asa rasturnate:D

Dede21 05-10-15 21:46

4 Attachment(s)
Am revenit cu 2 poze de azi, o mica inbunatatire pe fata.

Dede21 11-10-15 20:10

4 Attachment(s)
Noutati am gasit un set de jante in stare acceptabile pe 17 nu sunt strambe sau crapate si m-am apucat de de treaba una am terminat-o de vopsit miezu si polishat buza, abea astept sa le incalt cu gumite de vara si sa le rulez dar abea am intram in iarna pana la vara mai e ogramada:cry: am postat 2 poze cu diferenta si mai adaug un mp3 cu usb si card momentan pana o venii ceva mai bun, un filtru de aer, filtru ulei, ulei mobil 1 semisintetic 10w40 si 2 semnale pentru aripa.
Au mai fost achizitionate si 2 praguri de m5 care sunt la vopsit acum.

Dede21 12-10-15 14:06

1 Attachment(s)
Naspa rau cu vremea asta:sad: am facut o mica plimbare cu balenuta:D

Dede21 12-10-15 20:31

1 Attachment(s)
A sosit si nasucu :-)

sprite 12-10-15 23:00

imi place la nebunie cum da pe alb e34...frumos tare !

Dede21 13-10-15 21:17

Ms frumos da va arata mai ok dupa un polish :-)

shox 22-10-15 17:38

Waa frumos rau!

Victor Lazea 23-10-15 11:07

Frumos ce a iesit pana acum. Imi plac mult de tot jantele. Bafta si sa o stapanesti sanatos. :lol:

Dede21 23-10-15 18:15

6 Attachment(s)
Multumesc frumos, incerc sa o fac cat se poate de ok, urmeaza interiorul care va fi tot de piele de culoarea neagra, cel de pe masina e distrus mai ales scaunele fata in fine vor fi schimbate multe chestii dar toate pe parcurs pana in vara sper sa o aduc pe linia mea de plutire. Azi am terminat si jantele care au iesit super ok dupa parerea mea, acum asteapta gumitele de vara pentru a fi incaltate si puse la primavara pana atinci leam tras o folie pe deasupra sa nu se prafuiasca si stau cuminti la caldurica :D iar azi pe balenuta s-au montat semnalele pe aripi, emblemele pe capota si portbagaj, narile care desi sunt after market sau potrivit super ok. A si prelata ca sa ii tina de cald ca e cam frigut noaptea.:D

Dede21 25-10-15 17:46

2 Attachment(s)
Azi m-am apucat de fetele de usi care sunt intr-o stare jalnica, ornamentele din lemn sunt facute de mine manual si adaptate neavand din fabrica,iar zona imbracata in piele gri va fii imbracata in piele neagra.

Tis-ul 25-10-15 20:13

Foarte tare ideea cu ornamentele de lemn, bravo !

O sa iasa o masina de nota 10, din toate punctele de vedere. Nu te grabi !

Spor la treaba, bafta.

Dede21 25-10-15 21:10

Mersi frumos:D, chiar nu ma grabesc deloc in iarna asta vreau sa fac si sa strang cat mai multe chestii de pus pe ea ca in vara sa iasa ceva frumos

Victor Lazea 26-10-15 11:01

Imi plac enorm de mult jantele...si progresul pe care l-ai facut pe masina e destul de impresionant. Ia-o incet si fara graba si o sa iasa treaba buna. Keep it up :lol:

Dede21 26-10-15 15:41

Ms, azi sper sa termin si ornamentele de lemn sa le pun pe fetele de usi iar peurma sa imbrac zona acea in piele neagra.

Dede21 27-10-15 22:24

3 Attachment(s)
Seara, astazi au venit cele patru rame cromate pentru faruri in stare exceptionala luate de la in amic la fel si ornamentele cromate din interiorul geamurilor laterale cu tot cu chedere si clemele de metal plus filtru de ulei si bucse pentru bara stabilizatoare.

Dede21 28-10-15 21:59

5 Attachment(s)
Alte bunataturi au mai venit pentru balenuta :D, lumini pentru interior fata spate cele de pe masina sunt crapate, 2 twetere conice pentru stalpi oem, maner frana de mana imbracat in piele, si suport bricheta consola spate cu tot cu bricheta oem.Le punem si pe acestea la pastrare cu celelalte pana in primavara cand vor fi montate toate.Intre timp iam dat putin suflet de la fratele ei astazi ca a lasato inimioara:D

Victor Lazea 29-10-15 14:29

Quote:

Originally Posted by Dede21 (Post 5823536)
Alte bunataturi au mai venit pentru balenuta :D, lumini pentru interior fata spate cele de pe masina sunt crapate, 2 twetere conice pentru stalpi oem, maner frana de mana imbracat in piele, si suport bricheta consola spate cu tot cu bricheta oem.Le punem si pe acestea la pastrare cu celelalte pana in primavara cand vor fi montate toate.Intre timp iam dat putin suflet de la fratele ei astazi ca a lasato inimioara:D

Imi place ce vad aici :) Un big like si o abonare de la mine. Vad ca incet incet prinde contur proiectul si sunt tot mai curios sa vad rezultatul final. Keep up the good work:twisted:

Mihai91ilie 29-10-15 21:14

Foarte frumoasa masina, ai facut ceva frumos din ea avand in vedere starea in care ai luato. Eu vin des prin bucuresti, poate ne vedem odata cand mai am drum si le facem niste poze. Mult spor la modificari si sa ne auzim cu bine.

Dede21 29-10-15 22:10

Sincer mi-ar fi placut si mie una rosie ca a ta:D dar de sunt mai rare , sigur ar fi misto sa ne intalnim mai multi cu e 34 cum faceam acum cativa ani cu pisicile la academia militara.

Dede21 30-10-15 18:56

1 Attachment(s)
Gata la culcare cu voi v-am pus blanile pe voi gata la nana:lol:

Dede21 31-10-15 18:31

1 Attachment(s)
:D o mica confruntare oare care va castiga?

Dede21 03-11-15 21:39

3 Attachment(s)
Salutare, azi am mai completat ceva la masina e vb despre masti boxe spate lipsa de pe masina, ornamente aerisire cele de sub scaune lipsa de pe masina, manere plafon pe negru, rama turela trapa pe negru, acum m-am apucat de plafon care va fi tot negru am terminat stalpii fata spate eu zic ca au iesit ok pentru un incepator sa vedem la plafon unde va fi ceva mai dificil.:-)

Dede21 05-04-16 07:30

3 Attachment(s)
Salutare am lipsit o buna perioada de timp, dar am revenit xu fortw proaspete.Ieri m-am apucat de zdrenturosul de interior care era intr-o stare jalnica ca a descriu asa putin scaunele si bancheta erau sfasiate ca de cani,fetele de usi se mai tineau fiecare in 2-3 clipsuri fiecare , rupta pielea din centrul lor, iar podeaua nu mai zic patata de tot felul de sosuri, uleiuri si alte minunatii pe langa astea mucuri de tigara la greu niste banuti pe acolo:Dseminte, covrigei mai vreti sa continui sper ca nu in fine.
Am scos tot ce se putea se vede si in poze si a fost inlocuit cu un interior piele nappa electric de culoare gri in stare exceptionala, am uitat sa spun are si tetiere electrice perfet functionale:Da fost montat ieri tot inclusiv facute legaturile la scaune.Voi reveni cu poze maine.

Dede21 05-04-16 07:31

Scuzati greselile m-am grabit:oops:

Dede21 06-04-16 23:09

8 Attachment(s)
Pozele promise:D

Mihai91ilie 07-04-16 12:45

Wow, foarte frumos si chiar intretinut interiorul, tine-o tot asa ;). Si eu sper sa gasesc un interior ceva mia diferit pentru ca nu vreau piele neagra, un beige m-ar incanta dar sunt cam rare. A fost greu de demontat interiorul? Clemele la fetele de usi am inteles ca se rup cand dai fete de usi jos sau nu ?

Dede21 07-04-16 20:43

1 Attachment(s)
S-a ma adaugat ceva azi manson piele schimbator.

Dede21 07-04-16 20:50

Multumesc frumos nu a fost greu de montat la fetele de usi am recuperat si de pe cele vechi dar au fost multe intregi pe cele noi am mai completat ici colo cateva, iar la scaune legaturile la fire au fost facute de un electrician foarte priceput, multi nu au vrut sa se bage:D

AnduGTR 08-04-16 07:35

interiorul e exact ce trebuie :tenisclap Rar am vazut cu reglaj electric si pe culoarea asta. Urmaresc proiectul tau. Spor la treaba in continuare.

Dede21 08-04-16 20:30

2 Attachment(s)
Inlocuit becuri plafoniere cu smd:-)

Dede21 14-04-16 02:01

Saltare azi s-au mai schimbat la bubu bare stabilizatoare spate,baterie rombat mtr 72, legat fire mp3 plus lumini butoane geamuri.

Dede21 19-04-16 20:52

1 Attachment(s)
Salutare azi am mai facut ceva de plictiseala am facut acele rosii de la ceasuri de iemm:D

All times are GMT +2. The time now is 15:31.

- Copyright 2026 4Tuning