![]() |
Daewoo Matiz Constanta
2 Attachment(s)
Salutare,doresc o parere sincera de la dvs. stimati iubitori de frumos, astept critici pro sau contra vis a vis cat de bine sau cat de prost se lucreaza la noi in Romania in materie de tuning si daca vi se pare costisitor,etc.
Ca drept mostra am pus o poza si cu piticania mea! Pareri va rog! Multumesc! |
Re: Daewoo Matiz Constanta
inca o intrebare:
unde se gaseste suspensie sport de matiz? multumesc! |
salut. vad ca esti din medgidia , dar nu ti`am vazut niciodata masina pe aici :)
daca e ne intalnim odata si stam de vorba , si vorbim si de suspensie , se rezolva cu intarirea amortizoarelor..nu mai dai sute de euroi pe suspensie sport. numai bine. |
Salut, arata bine masina! Imi place spoilerul de fata, imi plac si rotile. Chiar te-am intrebat o data de ele, daca ti-aduci aminte, undeva pe langa restaurantul ala grecesc de langa Spitalul Mare din Constanta, acum cateva luni...sunt pe 15", nu?
Suspensie sport a zis cineva ca aduce, dar numai arcuri. Vezi aici: https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/33096-arcuri-matiz.html ....insa nu pare prea hotarat omul...si nici nu cred ca a mai adus ceva pana la urma; in fine, poti intreba. Gasesti si la unii producatori de suspensii sport, dar cel mai sigur gasesti in Polonia, acolo sunt cateva fabrici (cel putin 2) de arcuri sport pentru toata gama Daewoo si nu numai. Stema din fata nu e buna la nimic, si nici nu arata bine! Spor la tuning ! |
Arata super matizul tau , imi place foarte mult, bafta in continuoare la el :)
|
Ti-am vazut masina si chiar iti admiram jentile - frumoase :D dau bine pe masina, scoate parasolaru ala da naspa, daca vrei neeaparat pune-ti de ala integrat in parbriz. Bafta
|
Quote:
|
Quote:
|
am cumparat arcuri sport, cred ca se si vede ca de bot e mai joasa, dar le-am pus doar pe fata ca pe spate imi atingea, deasta vreau sa imi intaresc suspensia spate neaparat!...si farurile imi bat aiurea acum...ne mai auzim!
Ciao! |
astazi imi pun si pleoapele....pun poze sa va dati cu parerea!...spoilerul spate e in lucru,,,,abia il astept!
|
super tare ,numai *boul*de pe capota numi place restul e OK,daca pui parasolare albe devine mai *nervos*;)
|
Quote:
SEE YA! |
Un Matiz foarte frumos...
Bravo ... Totusi 2 lucruri trebe scoase - sper sa nu te superi: - tarulul ala nu da bine ... nu stiu de ce nu inspira prea multa frumusete ... mai bine capota simpla - parasolarul ... out ... ar arata mult mai frumos fara el... |
ai dreptate frate Mustang .....inainte sa montez taurul si mie mi se parea ca da mai bina fara el...hehehe!...parasolarul e zdreanta rau stiu si eu asta, apropo,nu am de ce sa ma supar!
Merci ptr apreciere! |
.....Eu zic ca sunt un om cu bun simt si apreciez oamenii sinceri care stiu ce vor!
...si nu ma supar daca cuiva nu ii place, stii, fiecare cu ce ii place, bun sau rau! |
Arata foarte bine masina... Abia astept sa vad spoilerul spate... Jantele sunt superbe... Prin interior ai de gand sa faci ceva? Si o intrebare: de unde ai cumparat arcurile si la ce bani? Spor la treaba in continuare...
|
coteschwann , masina ai facut`o la Lumina ? :D
|
Topser masina am facut-o la un amic...nu e din Lumina...spatele este in lucru, azi pe fata pun niste proiectoare de Audi,ca asa e modelul.. aaaa, si i-am pus si pleoape, prefer sa ti le arat mai tarziu ca acum am bara stock pe ea si nu arata prea bine,ok!...pana la sf saptamanii astea pun si poza!
mai vorbim! |
Quote:
mai vb! |
B 79 DRX nu stiu daca ti se pare ciudat faptul daca iti voi spune ca in interior ii voi pune piele naturala (scaune,volan,fate de usa...daca te intereseaza am gasit un baiat de treaba la Brasov...550 euro)...si cat mai putine finitii sport, imi place mult ideea BMW:
Exterior sport, interior= comfort+utilitati!....arcurile le-am comandat de pe net si m-au costat 630 ron cu tot cu transport si maine (marti-05.iunie 07) comand suspensie fata+spate sport).....revin cu un link ptr arcuri ptr ca nu mai stiu de unde le-am cumparat...sory! |
arcurile le-am cumparat de pe 4 tuning, sunt alea rorii...eibach_pro_kit
bafta! |
Quote:
|
Quote:
...intre timp am mai pus si pleoape!...o sa pun si poza! |
Quote:
Topicul meu e "CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta" Eventual iti arat scaunele la o intalnire viitoare DaewooCLub. |
Quote:
|
Quote:
Vreau detalii daca esti amabil si indiferent si eventulase la vad pe viu!... Cel mai mult ma intereseaza unde le-ai facut, cat a durat, ce pile,tratata netratata, ca a costat,etc!..vezi tu! Nu ma uita!..astept! |
Am mai facut niste modificari ,postez pozele, vedeti ca vara asta pe 20 iulie la mare este tuning fest, in mamaia spre navodari la hanul piratilor!Va asteptam daca puteti veni!bafta multa!
|
2 Attachment(s)
poze promise, sugestii si comentarii pls!
|
F frumoasa masina, spoilerele mi se par de bun gust si merg destul de bine cu pragurile :)
E bine ca ai schimbat parasolarul, dar genele (parerea mea) nu imi plac. jantele sunt mortale...pica f bine pe ea. Ce nu imi mai place: capacul rezervorului, scoate-i abtipildul ala...eu sunt de parere ca masina sa aiba o linie cat mai curata, fara diverse "chestii" aruncate pe ici-colo. Ii poti scoate si emblemele de pe portbagaj si de pe capota, eu zic ca va arata mai finut fara ele. Incepator? :) E doar parerea mea, nu te supara ca zic ce nu-mi place. Bafta in continuare. |
4 Attachment(s)
WOW! :shock: imi place mult spoilerul spate, nu e chiar comun....cel putin pe Matiz nu mai exista, din cate am observat eu. Intr-adevar are o linie cu praguri cu tot...foarte inspirata alegere!
Cu pleoapele nici eu nu sunt de acord...acopera prea mult din far, si seamana putin cu alte 2 matizuri de pe forum...in fine, oricum nu e rau deloc, per total e frumoasa foc masina! Se vede si garda mai mica la sol...cat a scazut "nivelul" cu noile arcuri? sunt mai rigide decat cele originale? Imi cer scuze ca nu ti-am raspuns mai devreme cu tapiteria, nu stiu din ce cauza nu am primit mail de notificare... Daca vii pe 20-22 iulie la Hanul Piratilor la 4tuning fever, vei vedea si scaunele montate si iti voi spune si preturi, tot ce e de stiut...deocamdata iti atasez un catalog cu o mica parte din culori (in special ce m-a interesat pe mine) si o mostra din materialul pe care l-au folosit la scaunele mele. Restul vorbim noi, e mai bine sa le vezi live! Numai bine! |
Salutare, ai dreptate dar am lasat-o deocamdata asa pana luni cand vroiam sa le scot aricum,..dar cred ca scap de ele chiar acum(sambata) :))))...Luni imi montez si "eleronul"(care este defapt codita lui din fabrica), cea mai frumoasa dupa parerea mea ptr un matiz, spuneam ca ai drepatate, matizului ii sta mai bine cu o linie simplista si fara abtipilde etc, nu prea am timp sa ma ocup de masinuta in cursul saptamanii ca serviciul imi omoara timpul liber,iar cate o data in week end sunt cam comod! 8) Pace tie!
|
Inca ceva..nu sunt incepator, eu am cumparat masinutza asta ptr iubita mea si vreau sa o transform in OZN si sa o conduca ea:)))))..ea este incepatoare, si cu ea voi veni la hanul piratilor la prezentarea aia de tuning-Mamaia 2007! Ciao!
|
Zimi si mie te rog ce dimensiuni ai la jante??? Si ce distanta are intre prezoane Matizul???
|
4x114.3 parca era la matiz daca am retinut bine
|
Quote:
Poate chiar vom discuta. O sa te caut "io" :) |
Dati-mi o mana de ajutor, cum scot fetele de usi la Matiz?? A venit cineva sa ii pun difuzoare in usi si nu reusesc sa le dezlipesc:???: , cu ce sunt lipite??
Scuze de Off da am intrebat in alta parte si nu mia raspuns nimeni...:sad: Please help:?: :?: :?: |
Quote:
|
Masina nu are nimic, a venit din fabrica cu AC, atat, nu inchidere, nu geamuri elec, nu reglaj din interior la oglinzi, nimic. Din cate am inteles fata tre sa iasa cu totu, nu doar placa tapitzata... Are 3 suruburi, unu in clanta interioara si doua in maner, da am auzit ca tre sa aibe si pe lateralele usi...:???:
|
cote...nijte poze ceva cu interiorul s-ar putea? sunt curios cum a iesit. In afara de pleoape si chestia lipita pe capac de benzina ... f marfa masina ;). keep up the good work !
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:50. |
- Copyright 2026 4Tuning