Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Albea - by Urban per4mance (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/42512-albea-by-urban-per4mance.html)

Urban per4mance 30-05-07 15:35

Albea - by Urban per4mance

Am vazuty ca nu-s singurul care si-a pus intrebarea asta,eu am deja masina si ma intrebam daca se poate face ceva...sa arate intr-un fel....eu am cumparat-o din considerente financiare:e noua,ieftina si nu e Logan.Avand in vedere faptul ca mai am un Punto care a rezistat eroic la multe..multe,am ceva incredere ca odata coborata garda la sol si latita o idee,albea ar putea fi totusi o alternativa la Punto care are deja 6ani.

Urban per4mance 30-06-07 21:05

Re: Fiat Albea..merge tunat,idei?

Mda....o gramada de Fiat Albea modificate in Ro....

Cristty 03-07-07 20:55

1 Attachment(s)
Uite aici o idee !!

FIGHET 03-07-07 20:57

cel mai bun tuning ar fi ca masina sa coboare putin mai mult , ca sincer aceste masini au garda cam sus

SV.01.ZKY 03-07-07 23:50

ii cam ingusta si ridicata......pacat....la pret ii excelenta si nu-i logan cu zicea mai devreme si el...:D

Urban per4mance 04-07-07 05:16

Eu am luat-o fiindca mi-au zis mai multe persoane (mecanic Fiat,dealer fiat/ruda apropiata,director service/piese d schimb)ca este foarte fiabila,punto am deja d 4 ani si am fost f multumit,Albea cica e mai beton,am deschis un topic p masinile tale tunate de noi asa ceva,tuning virtual,am desenat-o si eu,iese belea masina..incercati d curiozitate topicul..pun si eu pozele zilele astea cu c am facut

Urban per4mance 04-07-07 05:17

Nu o voi tine mult totushi..cand vin inapoi in ro cred ca o vand..am luat-o noua sa o pot inchiria linistit k nu s strica..

Jimmy_slide 04-07-07 12:40

Quote:

Originally Posted by FIGHET (Post 980060)
cel mai bun tuning ar fi ca masina sa coboare putin mai mult , ca sincer aceste masini au garda cam sus

Asta ar fi cam cea mai buna idee, cu toate k mi se pare k nu prea se preteaza la tuning, loganu macar e putin mai lat decat albea

Urban per4mance 05-07-07 13:10

2 Attachment(s)
fatza merge tunata usor si iese bine dar fara s-o cobori..spatele iese si el bine destul d usor..

Urban per4mance 05-07-07 13:20

2 Attachment(s)
cam asa ne-am gandit ca ar pute arata fatza cu o capota bad boy,merg si farurile inegrite,oglinzi la culoare...modificari ieftine si d efect..sunt ceva poze dar pe alt thread....

Urban per4mance 05-07-07 13:53

https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/5499-masinile-voastre-preparate/page-241.html
p'acile ar trebui sa fie ceva poze(mai mult sau mai putin reale..)totusi daca vine vorba de pus in practica piese...stie careva daca se potrivesc arcurile si amortizoarele d punto?

Nitro Customs 05-07-07 17:00

Quote:

Originally Posted by Urban per4mance (Post 983236)
https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=5499&page=241
p'acile ar trebui sa fie ceva poze(mai mult sau mai putin reale..)totusi daca vine vorba de pus in practica piese...stie careva daca se potrivesc arcurile si amortizoarele d punto?

E usor de Tunat o albea..Doar daca o cobori isi schimba looku' ,nijte jentzi mai mari si roti mai late...si deja pare alta masina..si spoileru de pe fatza e cam rotunjit....Haidetzi mai , cine se riscaprimu sa tuneze (cu gust) o Albea k sunt f f ff curios ce o sa iasa...;)

dexter_parazitu 12-08-07 02:05

am si eu o albea de cam un an. la motor nu prea e atinsa in afara unui filtru sport (injen), un chip tuning. i-am pus alte amortizoare si arcuri (apex) dak tot aveam discuri doar pe fata i-am pus si pe fata si pe spate niste brembo. am vrut si o toba sa huruie dar nu am gasit nimic sa se potriveasca. ca jante i-am infipt niste 5zigen in 5 spite, pe 16 si 215 latime. intra perfect fara sa-ti faci griji ca lovesc in aripa , cu anvelope eagle f1. am 90 cp (pusa pe stand)(acu i-am dat cat are in ceas:D). spoilere, praguri, eleron n-am apucat inca sa pun. dar va anunt ca dak vreti sa o aranjati e investitie mare ca sa o faci k-lumea si nu cumva sa fiti dejamagiti la sfarsit. MOTORU ALA DE 1,4 8v 77CP NU POATE. tocmai pt asta am zis ca nu prea merita investitia si ma gandeam sa o dau si sa o inlocuiesc cu un megane RS. parerea mea ca aia e o masina la care chiar nu ai ce sa-i faci

Nitro Customs 12-08-07 02:10

Quote:

Originally Posted by dexter_parazitu (Post 1042060)
am si eu o albea de cam un an. la motor nu prea e atinsa in afara unui filtru sport (injen), un chip tuning. i-am pus alte amortizoare si arcuri (apex) dak tot aveam discuri doar pe fata i-am pus si pe fata si pe spate niste brembo. am vrut si o toba sa huruie dar nu am gasit nimic sa se potriveasca. ca jante i-am infipt niste 5zigen in 5 spite, pe 16 si 215 latime. intra perfect fara sa-ti faci griji ca lovesc in aripa , cu anvelope eagle f1. am 90 cp (pusa pe stand)(acu i-am dat cat are in ceas:D). spoilere, praguri, eleron n-am apucat inca sa pun. dar va anunt ca dak vreti sa o aranjati e investitie mare ca sa o faci k-lumea si nu cumva sa fiti dejamagiti la sfarsit. MOTORU ALA DE 1,4 8v 77CP NU POATE. tocmai pt asta am zis ca nu prea merita investitia si ma gandeam sa o dau si sa o inlocuiesc cu un megane RS. parerea mea ca aia e o masina la care chiar nu ai ce sa-i faci

Nijte poze se poate?? sunt curios :)

Jimmy_slide 12-08-07 02:18

Quote:

Originally Posted by dexter_parazitu (Post 1042060)

Ti-ai dat seama cam tarziu ca nu se merita investitia :rolleyes2

Urban per4mance 13-08-07 06:42

si eu m-am razgandit dupa ce mi-am facut niste calcule mai serioase..o voi vinde la anul....Dexter daca ai niste poze cu modificarile sa ne ''clatim'' si noi ochii...cam cat te-a costat toata afacerea si de unde ai luat piesele?numa' bine

Nitro Customs 13-08-07 10:07

Quote:

Originally Posted by Urban per4mance (Post 1043796)
si eu m-am razgandit dupa ce mi-am facut niste calcule mai serioase..o voi vinde la anul....Dexter daca ai niste poze cu modificarile sa ne ''clatim'' si noi ochii...cam cat te-a costat toata afacerea si de unde ai luat piesele?numa' bine

Acu' eu nush ce sa zic, dar pe langa investitia care nu merita facuta , mai e si pretul masinii( dak o cumperi nouo) sincer ma gadesc ca e mai avantajos sa cumperi din targ o masina de 6000-7000 eur iar restu' banilor sa ii investesti in masina sa o faci brici...Oricum Albea e o masina de familie , mi se pare paralela cu tot ce tine de tuning si racing...Cred k din gama Fiat cea mai buna alegere e Grande Punto...

rorika 16-08-07 16:33

Quote:

Originally Posted by Nitro Customs (Post 1043923)
Acu' eu nush ce sa zic, dar pe langa investitia care nu merita facuta , mai e si pretul masinii( dak o cumperi nouo) sincer ma gadesc ca e mai avantajos sa cumperi din targ o masina de 6000-7000 eur iar restu' banilor sa ii investesti in masina sa o faci brici...Oricum Albea e o masina de familie , mi se pare paralela cu tot ce tine de tuning si racing...Cred k din gama Fiat cea mai buna alegere e Grande Punto...

da aqm te oftici k nu ai luat grande punto...:sad:

Nitro Customs 16-08-07 21:25

Quote:

Originally Posted by rorika (Post 1050205)
da aqm te oftici k nu ai luat grande punto...:sad:

Nu am luat grande punto pentru k aii mei nu au vrut , au spus k e prea mica si k lor le trebuie masina spatioasa cu porbagaj mare.. :|

Urban per4mance 17-08-07 03:19

va aparea si in ro noul ''Linea'' si noul ''bravo''...atunci va veni randul alora cu grande punto sa regrete ca n-au asteptat:D:D:D

Urban per4mance 17-08-07 03:23

in curand va apare p piata Ro si noul Linea si Bravo...atunci va fi randul celor cu Grande punto sa regrete..:D:D:D:D:D

Urban per4mance 17-08-07 04:03

Quote:

Originally Posted by Nitro Customs (Post 1043923)

pai daca deja am dat 8300 pe ea si o vand pierd 1k-2k pana la anul nu?daca o bag pe taxi si fac eu pe ea cand ajung acasa,ma va tzine mult si bn...?..cum a-ti zis si voi:coborata si cu niste jenti vero..ceva muzica..ar fi perf. pt taxi..am facut cu punto taxi 3 ani si apoi cu passat 2002 full...am vadut-o dupa 3luni ca lumea se urca in logan si albea...:sad: :o :o :ma tenteaza o celica de inebunesc!!!..daca as pastra Albea pt taxi(as fi vrut iar passat)..si as vinde Puntache' ar fi bani destui..si pt modificarile d rigoare:evil: :evil: :evil: 'om trai si 'om vedea ce-o mai fi pan' la anu'

dexter_parazitu 21-08-07 02:49

scuze pt cei care au respuns la ce am zis dar nu am poje :( (suna cam penal nu) dar intru pe la ca late un cafe pe net :(( pt cei care sunt extrem de curiosi va pot da poza cu jantele (ca se gaseste pe net) si in leg cu spoilerele inca nu stiu cum sa vi le arat (oricum sunt ceva in gen audi - grila mare) :)

Urban per4mance 21-08-07 03:28

pai n-ai un prieten care sa iba telefon sa faca poze?!Daca vrei potzi..

john17 21-08-07 14:00

Nu stiu de ce mi-e teama ca Albea aia e doar "virtuala"!

Cristty 21-08-07 14:52

john17 nu e virtuala e mai degraba imaginara ;)

john17 22-08-07 08:33

Asta am vrut sa spun si eu, doar ca am "voalat" nitel!

Urban per4mance 22-08-07 09:00

****[:D). spoilere, praguri, eleron n-am apucat inca sa pun. dar va anunt ca dak vreti sa o aranjati e investitie mare ca sa o faci k-lumea si nu cumva sa fiti *****

pana la urma ai spoilere sau n-ai..sau sunt k cele d Audi sau...sunt putzin confuz..:???: :???: :rolleyes2

incerc sa te cred dar va d k te contrazici singur de la un post la altul..cred ca pana la urma baietzii au dreptate..si fiu-meu' are telefon cu camera si are doar 7 ani..:lol:

Urban per4mance 22-08-07 09:04

Quote:

Originally Posted by dexter_parazitu (Post 1056961)
scuze pt cei care au respuns la ce am zis dar nu am poje :( (suna cam penal nu) dar intru pe la ca late un cafe pe net :(( pt cei care sunt extrem de curiosi va pot da poza cu jantele (ca se gaseste pe net) si in leg cu spoilerele inca nu stiu cum sa vi le arat (oricum sunt ceva in gen audi - grila mare) :)

:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 :lol: :lol:

Urban per4mance 22-08-07 09:17

Cristi..eu acum am vazut ca esti din''street virus''...Brasovean..:lol: :lol: :lol: daca raman cu Albea or sa fie 2 albe(e)..a in Club,
...tu cum ai rezistat sa n-o dai jos din corcodush pe niste suspensii sport sau macar arcuri..eu am plecat la 3 sapt dupa c am cumparat-o k dak nu acum era cu sigurantza cu alte opinci si macar niste arce mai d doamne ajuta....

Cristty 22-08-07 10:33

Urban per4mance pai cam asta ar fii urmatorul pas.Schimbarea suspensiei numai ca n u prea gasesc ce vreau eu :( eu mai greu cu albea.Masina mea o stii sigur am stii stat de vb mai demult la un omv ;) Numai bine si astept sa vii in tara sa facem .... sa vdm care e mai "rodata" ))

Urban per4mance 23-08-07 05:32

A mea este inchiriata si nu stiu daca ii va convenii omului sa-i dau cox pe banii lui da de o plimbarica asa nu zic nu...am motor nou pe punto..p'ala vreau sa-l probez//am bagat peste 1k euro...in sept vin un weekend..nu am condus de 6 luni!!!!sunt disperat!!!abea astept...bucuresti- brasov va fi pt mine un fel de cadou de ''bine ai venit''..da nr de tel pe PM si te sun cand vin sa iesim la o ''sarba'' sau ''hora'' in v'un club ceva..

aski 26-08-07 07:52

Incercati aici - http://www.clubfiat.ro/forum/index.php?showtopic=155

Urban per4mance 26-08-07 10:57

Le vazusem ...turcalaii...le-au coafat putzin ha?eu am ideii multe dar inca nu stiu daca se merita..daca o pastrez va face taxi...

Nitro Customs 30-08-07 20:30

De curand 2 prieteni si-au cumparat masini noi: unul si-a luat Aveo, iar celalalt logan

Aveo a costat ( pret final) 8500 eur
Logan a costat ( pret final) 9900 eur

Am avut ocazia de ma uit la amandouo foarte bine si pot zice k nu sunt foarte stralucite. Loganului usa din spate /dreapta nu i se deschide din interior :)) , are 7k rpm 200 pe bord, bordul este facut dintr-un plastic urat rau , volan reglabil nu are etc...La aveo sincer mi-a placut interioru', pot spune k are interior mult mai bun decat Albea dar nu mi se pare mare , eu la 1:83 stateam cam inghesuit in spate , iar in fata piciorul imi lovea bordul, la fel ca si la Logan 7k rpm 200 pe bord. Prin astea vroiam sa zic ca in comparatie Pret/Performante/Dotari albea isi cam merita banii...8k rpm 220 pe bord ( cineva zicea k are 230 k mai are o linie dupa 220 ) interior acceptabil, destul de buna la drum lung, datorita garzii de la sol nu prea sunt probleme cu gropile..eu zic ca dak vrei o masina nouo care sa arate bine pana in 10k eur ia ti Aveo dak vrei o masina ceva mai buna ia ti Albea, dak vrei sa dai banii pe o masina scumpa, slab dotata, si nu foarte fiabila ia ti Logan

Si inca ceva ieri am vazut accident intr-e o dacie 1300 cu carlinga si un logan , loganul a intrat in spatele deciei 1300, botul loganului era facut praf, iar dacia 1300 avea stopul spart si putin tabla indoita...

GABBY_ 31-10-07 22:43

cum fac toba la un albea sa dea ceva zgomot din ea ?ma gandeam la un capat de toba sau eu stiu ,ceva care sa nu necesite mare investitie

Drako4Life 09-11-07 23:18

GABBY, mare investitie nu ar fi, cumpata-ti o toba finala sport(2-3-4mil lei), si o sa ai ce auzi...una alta, fa-ti o taietura in bara, sub forma tobei(semicerc, semioval), pileste sau smirgheluieste marginile sa arata cat de cat finisat, scoti putin terminatia tobei afara si gata, te-ai rezolvat!

Cristty 23-12-07 16:05

Nitro customs poate sa aiba si 360 km/h si 10 mii de rpm pe bord daca ea oricum elimitata electronic la 6200 rpm si mai mult de 170-180 nu merge.

Sic@ 06-01-08 13:04

Quote:

Originally Posted by cristi_21us (Post 1259227)
Nitro customs poate sa aiba si 360 km/h si 10 mii de rpm pe bord daca ea oricum elimitata electronic la 6200 rpm si mai mult de 170-180 nu merge.

Cristi 21US sincer iti spun ca te inseli in legatura cu limitarea electronica la 6200 rpm, pe centura in Bv am prins 185 km/h, si sunt sigur ca mai urca, dar eram deja in curba cea mare...

Sic@ 06-01-08 13:06

Poate ne intalnim toti din Bv cu Fiaturile Albea sa vedem cum se prezinta..., e o masina dragutza dupa parerea mea.. :)

All times are GMT +2. The time now is 15:54.

- Copyright 2026 4Tuning