![]() |
dacia albastra...cu faruri de golf...ce s-a intamplat cu ea?
1 Attachment(s)
Stie cineva ceva?
|
s-a mai vorbit de ea pe la topicul Club Dacia
masina a fost implicata intr-un accident pacat... era o dacie modificata cu gust |
1 Attachment(s)
niste poze am numa cu ea
|
din cate stiu eu masina s-a facut acordeon.... pacat de ea... cred ca cea mai frumoasa dacie vazuta de mine... inca odata PACAT
|
pai daca ar fi facuta asa de acordeon de ce e pus anunt ca e de vanzare
https://www.4tuning.ro/bazar/bzdet.asp?id=6240&a=vm si anuntul e pus pe data de 24.03.2005 o fi busit-o in 3 zile de cand a pus anuntul? :roll: |
Nu....masina a fost bulita prin mai-iunie anul trecut.Acum se pare ca a reparat-o si vrea sa o vanda.
|
stiu ca parca avea un motor de renaul parca pe ea... de vreo 78cp... tot pe aici pe forum am citit asta dar nu mai stiu exact unde.... si cat o vrea pe ea? din ce an o fi...? :roll: O fi facut-o sa arata exact ca inainte de accident, ca si in poze?
|
nu vreau sa fiu carcotas..dar mie nu imi place.Mi se pare ridicata de spate si nu sunt la acelasi nivel pragurile cu spoilerele fatza/spate.Per total..nu-mi place.Si la atatea modificari la exterior ..i-a pus numai 78 CP.... mai bine il lasa pe ala sotck ...ca oricum nu face multe masini cu motorul ala...Sau ..se ia cu berline stock. ..parerea mea...
|
Mda.. adevarul ca la spate... se putea mai bine... dar in rest imi place f mult masina....
|
:lemon:
|
Era pe undeva pe la Kitch-uri..nu stiu ce cauta acolo...mie imi place. in special culoarea
|
masini nu e facuta acordeon ci e doar lovita in partea de spate.
iar acum vinde piese de pe ea pentru ca nu vrea sa o mai repare . |
Pacat...mare pacat....Era o Dacie reusita. Alta mai bine lucrata nu prea am vazut...
|
Bai fratzilor acum sa fim seriosi omu a muncit mult la masina is se pare ca a fost cu gust chiar daca omu nu prea a are experienta in tuning da daca nu mi se paere parbrizu arata putzin ca la dacile mai vehi se vede mai ales la anunt und epoza e mai mare adik se vad ca niste pete oricum omu a bagat ceva bani si pasiune il apreciez pentru munca sa;) 8)
|
Pai sa stii ca Dacia a fost fabricata pe la inceputul anilor 80.Sau chiar '78 daca nu ma insel....
|
deci ce ochi am??? sunt bun da macar putea schimba si parbrizu la cati bani a bagat
|
pai daca schimba parbrizul...trebuia sa schimbe tot plafonul, si toata rama...si daca facea asta...mai bine isi cumpara o caroserie noua, pentru ca nu prea ai cum sa modifici rama parbrizului, daca o faci...nu va mai fi ca inainte niciodata(in afara de aspect, izolare, rezistenta)
|
1 Attachment(s)
Eu am vazut-o vara asta la mare prin Mamaia. Vreau sa zic ca arata super belea... n-ai ce zice pentru o Dacie ! Cu exceptia acesteia :D :D :D :D :
|
Re:
Quote:
|
4 Attachment(s)
am yo niste poze cu ea am facut rost de ele de putzin timp sa va arat interioru care arata ca un c $#$%t putea mcar sa schimbe bordu hai cu barbriuz e cum zis \"...............\" interioru e de c $#$%t adik de c $#$%t primele doua sunt din interior dar nush asta e alta masina ( urmatoarele
|
sorry ultimele doua din interior mai gresesc si eu ca totii
|
Daca nu ma insel.....si cred ca nu....ASTA NU E GEC-ul.E alta care a copiat-o.Sunt mai multe de genul asta in CTA.Din cate imi aduc aminte GEC-ul avea interiorul vopsit tot in albastru, si usile pe interior erau tot cu albastru, si ceasurile erau modificate....
|
ba da tot gec este
1 Attachment(s)
tot gec este masina inainte de a fi modificata si vopsita albastra.... o sa va pun poze cum arata prima data si in faza finala de tuning...
asa arata inainte de a avea farurile de golf 4 si cam facea lege prin constanta... tragea masinuta de rupea... apoi a fost modificata cu farurile de golf 4 cum e postata anterior apoi albastra.. este una si aceeasi masina... oricum s-a lucrat la ea super.. pt mine ramane cea mai tare berlina ... mi-a placut masina de cand nu avea modificari mari... am si poza asta facuta la raliu la triunghi !! printre primele raliuri facute in ct.. eram clasa a-10-a sau a-9-a :))) adica acum vreo 4-5 ani nu mai stiu sigur... si a urcat pe podium la raliu... GOOD JOB !!! |
mi se pare amuzant sa ai faruri care sa coste cat tot restul masinii.
and that's why :lemon: |
Salut baieti.Dacia aceea a fost vanduta.era si este super marfa!!!!
|
unicatul GEC,pe care il stie toata lumea,are un motor de Renault 18 GTT,nu cum stiti voi,un motor obosit de 78 Cp de Fuego(vorba lui SGM).
|
Re:
Quote:
si renault 18 gtt nu exista, decat renault 18 turbo |
Nu ma, VCD-ul avea tractiune integrala! :lol: :lol: :lol:
|
masina este bulita acum si o tine in garaj arata chiar bine exteriorul ptr o dacie dar interiorul lasa de dorit nu stiu daca ati avut ocazia sa o vedeti dar eu am vazuto ptr ca e vecin de cartier cu mine george proprietarul masinii
|
cum adica este bulita? ce are concret? si, de ce nu o face? :D
|
1 Attachment(s)
MIE MI SE PARE CHIAR FOARTE KITCH dar ma rog fiecare cu ce ii place.Poate o stiti pe asta poate nu da oricum io zic ca e superba pe langa aia[/img]
|
Re:
Quote:
parerea mea e ca e un fake un virtual tuning arata misto dar e un vt |
3 Attachment(s)
mai am si eu niste poze cu aceea dacie cu faruri de golf :arrow:
|
E mistocuta oricum e cea mai marha dacie tunata pana acum din cate am vazut. Omu a tunato cu stil si cu bun gust
|
orice ati zice este printre putinele dacii berline din Romania, si il putem zice ca a fost totus tunata
-------sa apreciem ca nu se gasesc praguri gti si buze pt spoilere-------- |
yo stiam ca dacia bleo are motor de golf 4 :) Oricum misto masina !
|
1 Attachment(s)
uitati aici o copie extrem de nereusita a acestei masini. romanului ii place sa copieze (ii tot de constanta), dar pacat ca copiaza prost
|
mama ce marfa :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
Ce mama masi ma?La CT ploua cu faruri de Golf 4?Vreau si eu un set....
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:02. |
- Copyright 2026 4Tuning