![]() |
Autoinstict - Salon Auto 4X4 , Sport si Cabrio
Autoinstict
Salon Auto 4X4 , Sport si Cabrio 25 - 27 Martie 2005 Pavilionul ExpoVest Timisoara (Calea Lugojului) Din program : -drive teste -drive caffe -drive fashion -lansari produse -tombola cu premii etc. Orar: 25 martie 11.00 - 20.00 26 , 27 martie 10.00 - 20.00 intreabarea mea : Organizam o vizita in grup sau mere fiecare pe treaba lui ? Asteptam raspunsuri si propuneri. |
eu zic ca putem organiza o iesire in grup sambata la pranz. ce ziceti? merge?
edit: bineinteles scooter, emisiunile alea le urmaresc si eu. deci dupa 12 |
Desigur amice, sambata dupa ce se termina emisiunile auto la TV deci pe la ora 12. Eu zic sa ne intalnim pe la 12 sau 12:30 la Dracula ca ne e in drum spre Lugojului :wink: Ce ziceti, e bine :?:
|
zicem k e bine la 12:30 la Drakula
|
Re:
Quote:
|
:cry: eu am inventar maine :(
|
totusi, inca nu sa anuntat nimeni care sa vina cu masina, ce facem?
|
:lol: vine ... Florin cu Cobra
|
pai Cobra lu' Florin a plecat dimineata, dar poate vin cu BMW dar numai 3 locuri disponibile sorry :roll:
|
Re:
Quote:
|
si je ocupa un loc, si sigur vine si cioli. deci full house :wink:
|
ok deci cum facem ? :cry: , IO VINNNN , da nam masina , da numa bene suntem 3 deja
|
9 Attachment(s)
Part I !
|
9 Attachment(s)
Part II
|
9 Attachment(s)
Part III (am obosit deja)
|
2 Attachment(s)
Part IV (is abea la jumate)
|
5 Attachment(s)
Part V (Cine draq mo pus sa pun haita asta de poze pah net...ash stiu,akimoto...)
|
3 Attachment(s)
Part...cat o mai fi,ca asta e ultimu' ... hphew !
|
mersi de pozne..frumos
dar nu strica o comprimare la marimea kb-ilor :lol: apropos ce beton e suspensia spate de la GTA cu bratele de Al |
Comprimare...hah,pai daca-ti zic ca fiecare poza a fost 2MB si le-am adus comprimand la ~300kb,cred ca e de ajuns comprimarea...mai mult se ducea naighbii din calitate !
Astept sa mai puna Jeff poze cu fatuca aia in khilotzi ! |
scuze, obisnuinta de la cioli :lol:
kare fatuca, aia de la, sau de langa Subaru :?: :twisted: pune-o Jeff .. |
5 Attachment(s)
Inedite de la show:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:09. |
- Copyright 2026 4Tuning