Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Opel Calibra Modificat..urgent!!!! (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/42357-opel-calibra-modificat-urgent.html)

simonik2007 28-05-07 16:08

Opel Calibra Modificat..urgent!!!!

5 Attachment(s)
am si eu o calibra din 91,recent adusa din italia.poate mai scriu si prostii...(ma scuzati) dar nu prea ma pricep la masini..stiu cam ce are asta.
motor FSI,200 cp+2 cipuri...(cine se pricepe,e bine venit sa o vada),toba sport,evacuare,trapa electrica,scaune sport,volan MOMO+presuri MOMO,jante.subwoofer mare,statie,casetofon pionner..etc..masina a suferit un accident mai puternic in partea din fata,partea stanga.are probleme cu radiatorul,cutia de viteze,si janta din stanga...vreau sa dau tot ce e pe ea...cine doreste sa imi lase mesaj...si va pot duce sa o vedeti ...doresc sa dau tot,tot,tot ce are pe ea...tot ce se poate(evident..ce mai e bun de folosit .. cat mai urgent!!!!
PRETUL AR FII CAM 2500 EURO(NEGOCIABIL)..VREM MACAR SA NE SCOATEM BANII PE IMBUNATATIRI..RESTUL NU MAI CONTEAZA:(((

GTA 28-05-07 17:53

Re: Opel Calibra Modificat..urgent!!!!

cat vrei pe scaune cu centuri?????

simonik2007 28-05-07 17:57

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 922263)
cat vrei pe scaune cu centuri?????

1000 EURO...NEGOCIABIL SCAUNELE:)

Cipin-KUS 29-05-07 02:27

cat vrei pe jante?....avand in vede ca una e sparta!

simonik2007 29-05-07 02:29

Quote:

Originally Posted by Cipin-KUS (Post 923130)
cat vrei pe jante?....avand in vede ca una e sparta!

nu e sparta...e indoita..se poate indrepta..500 euro:)sunt de firma...dupa cum vezi ..nu sunt jante care le vezi pe toate drumurile:)

Cipin-KUS 29-05-07 02:38

eu cred ca tu ai gresit locul unde trebuia sa pui anuntul! deci scaunele alea nu sunt noi 1000 E una la mana iar jantele alea ale tale nu sunt asa speciale cum crezi tu, iar janta aia e patrata! nu obisnuiesc sa postez aiurea pe forum si sa comentez preturile dar tu intreci masura! ori vrei sa faci bisnita aici cu noi.....ceea ce n-o sa reusesti, ori nu stii preturile la scaune..... jante...si calibre neimtriculate!......cu 500 de euro, iti iei jante poe 16 NOI SIGILATE, si pana in 1000 E iti aduci o calibra intacta oriunde din europa!.....aaa si era sa uit 2 cipuri nu exista asa ceva :))

simonik2007 29-05-07 02:40

Quote:

Originally Posted by Cipin-KUS (Post 923135)
eu cred ca tu ai gresit locul unde trebuia sa pui anuntul! deci scaunele alea nu sunt noi 1000 E una la mana iar jantele alea ale tale nu sunt asa speciale cum crezi tu, iar janta aia e patrata! nu obisnuiesc sa postez aiurea pe forum si sa comentez preturile dar tu intreci masura! ori vrei sa faci bisnita aici cu noi.....ceea ce n-o sa reusesti, ori nu stii preturile la scaune..... jante...si calibre neimtriculate!......cu 500 de euro, iti iei jante poe 16 NOI SIGILATE, si pana in 1000 E iti aduci o calibra intacta oriunde din europa!.....aaa si era sa uit 2 cipuri nu exista asa ceva :))

asta e parerea ta...iar cu cipurile..hai sa ne vedem si iti dau cu ele in cap....ca vad ca tu ai gresit locatia......du-te si ia-ti cu 1000 de euro calibra intreaga...pe mine nu ma mai intereseaza caroseria ..si restull..dar imbunatarile....pt ca am bagat banii in ea....du-te si ia-ti tu o calibra cu toate imbunatatirile lu asta cu 1000 de euro....si iti mai dau si eu 1000 sa-mi iei si mie una la fel....

Cipin-KUS 29-05-07 02:43

vezi ca pe forum exista sectiunea bazar.....unde ar fi trebuit sa postezi si tu de asltfel anuntul tau,dar ce stiu eu, intra la sectiunea bazar si uitate te rog la preturi... macar de curiozitate, iar cu cipurile sunt sigur ca ai 2 la numar!
te salut si imi cer scuze daca te-am ofensat cumva! spor la vanzare! :))))))))

simonik2007 29-05-07 02:45

Quote:

Originally Posted by Cipin-KUS (Post 923138)
vezi ca pe forum exista sectiunea bazar.....unde ar fi trebuit sa postezi si tu de asltfel anuntul tau,dar ce stiu eu, intra la sectiunea bazar si uitate te rog la preturi... macar de curiozitate, iar cu cipurile sunt sigur ca ai 2 la numar!
te salut si imi cer scuze daca te-am ofensat cumva! spor la vanzare! :))))))))

cred ca nu ai citit bine anuntul...am 2 cipuri..asta am spus de la inceput..citeste anuntul iar...

Cipin-KUS 29-05-07 02:51

motor FSI,200 cp+2 cipuri...(cine se pricepe,e bine venit sa o vada), deci in primul rand motorul tau are ~ 150 de cai ,in cele mai frumoase vise al unui posesor de opel calibra nu ajunge la 200 de cai din cip evacuare completa cap coada si admisie! iar din ce ai zis tu se intelege ca masina are 2 cipuri facute......chiar asta ai vrut sa spui,singur ai recunoscut ca nu te pricepi si chiar asa este! una peste alta nu te mai da rotund pe forum pt ca printre noi sunt unii oameni care chiar se pricep si mai stiu una alta despre cipuri si motoare! o nelamurire ai.....ai zis in ultimul tau post ca "am 2 cipuri..asta am spus de la inceput..citeste anuntul iar" adica ai 2 ECU?...sau cum?..lamureste-ma te rog!

simonik2007 29-05-07 02:52

Quote:

Originally Posted by Cipin-KUS (Post 923142)
motor FSI,200 cp+2 cipuri...(cine se pricepe,e bine venit sa o vada), deci in primul rand motorul tau are ~ 150 de cai ,in cele mai frumoase vise al unui posesor de opel calibra nu ajunge la 200 de cai din cip evacuare completa cap coada si admisie! iar din ce ai zis tu se intelege ca masina are 2 cipuri facute......chiar asta ai vrut sa spui,singur ai recunoscut ca nu te pricepi si chiar asa este! una peste alta nu te mai da rotund pe forum pt ca printre noi sunt unii oameni care chiar se pricep si mai stiu una alta despre cipuri si motoare! o nelamurire ai.....ai zis in ultimul tau post ca "am 2 cipuri..asta am spus de la inceput..citeste anuntul iar" adica ai 2 ECU?...sau cum?..lamureste-ma te rog!

poate ar fii mai bine sa vii sa o vezi sa te lamuresti:)

Cipin-KUS 29-05-07 03:00

eu iti pun niste intrebari si tu ma inviti sa vad masina......esti in bucuresti iar eu in galati,imi vine peste mana sa vin in bucuresti de dragul de a vedea masina ta cu 2 cipuri,mai bine ai citi ce postez mai cu atentie sa nu te mai faci de ras in continuare,oricum.....nu mai postez aici ca nu am cu cine vorbi....cand o sa realizezi valoarea reala a masinii si a jantelelor si a scauneleor sa ma anunti poate iti cumpar ceva...dar pana atunci bafta la vanzare!!!....

simonik2007 29-05-07 03:03

Quote:

Originally Posted by Cipin-KUS (Post 923149)
eu iti pun niste intrebari si tu ma inviti sa vad masina......esti in bucuresti iar eu in galati,imi vine peste mana sa vin in bucuresti de dragul de a vedea masina ta cu 2 cipuri,mai bine ai citi ce postez mai cu atentie sa nu te mai faci de ras in continuare,oricum.....nu mai postez aici ca nu am cu cine vorbi....cand o sa realizezi valoarea reala a masinii si a jantelelor si a scauneleor sa ma anunti poate iti cumpar ceva...dar pana atunci bafta la vanzare!!!....

deja am discutat destul cu tine...chiar nu ma intereseaza ce crezi...si crede-ma ca nu am pus preturile aiurea..........eu chiar nu ma pricep la masini......dar mecanici auto mi-au zis astea...asa ca...bafta in continuare la cautare

SUPAPA_Jr 29-05-07 03:59

Daca te iei dupa mecanici...zi-mi si mie un pret la volan...subwoofer...presuri eventual...si finala sport

matiu13 29-05-07 04:28

mda....parerea mea de nestiutor...k na' nu ma pricep de loc la calibre...eu zic k dak ai motor 16v pe ea si ai zis k ai 200cp+2 cipuri,eu zic k ai gresit...ai uitat sa spui si de alea 3 cipuri k sa ajungi pana la 200cp....deci in total ai 5 cipuri....moaaaammaaaaa ce de cipuri...tare...numai pe cipuri itzi iei vreo 800-1000 de euro+pe masina ink vreo 2500 euro,cat ai cerut tu dak nu mai bine,k la cate modificari are....deci ajungi pe la vreo 3500euro...misto...;)....
Auzi,bafta la vanzare si mai usor cu cipurile k nu sunt chipsuri...

dany_let 29-05-07 11:02

centurile ti le aduc eu noi cu 40 de euro bucata!!! NOI iar scaunele mai mult de 500 de euro cu indulgenta noi , nu sunt!!!!! asa ca calculeaza din nou si vezi ce-ti iese ,,, poate o tii de muzeu , si scaunele le pui in casa si o arzi smechereste ....:lol:

georges14 29-05-07 23:15

Scaune iti iau din magazin noi cu 250€ perechea, nu stiu de unde ai scos tu 1000€

GTA 29-05-07 23:18

Eu zic sa lasati fata sa-si vanda marfa...chiar daca a gresit sectiunea.....
Cine e interesat de ceva anume poate face oferte.....

simonik2007 29-05-07 23:54

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 924718)
Eu zic sa lasati fata sa-si vanda marfa...chiar daca a gresit sectiunea.....
Cine e interesat de ceva anume poate face oferte.....

e problema mea cu cat le dau......si stati linistiti ca le dau cu cat vreau eu...pt ca nu sunt venita de pe luna....nu mai postati aiurea sa va dati cu parerea ..ca...chiar nu ma intereseaza....
nu mai puteti sa dormiti noaptea de grija ca nu le dau?...stati linistiti...

simonik2007 29-05-07 23:56

Quote:

Originally Posted by georges14 (Post 924713)
Scaune iti iau din magazin noi cu 250€ perechea, nu stiu de unde ai scos tu 1000€

daaaaa...?ma da sfatos esti tu....poate cu 250 euro..iti iei scaune de dacie...si apropo..inteligentule..vezi la profilul tau..nu cred ca exista in lumea asta oras :france:)desteptule:)

LiviuTZ 30-05-07 00:10

Quote:

Originally Posted by simonik2007 (Post 924786)
daaaaa...?ma da sfatos esti tu....poate cu 250 euro..iti iei scaune de dacie...si apropo..inteligentule..vezi la profilul tau..nu cred ca exista in lumea asta oras :france:)desteptule:)

esti tu mai destept :yes:...iei calibra cu 500 si vinzi 2 scaune cu 1000 :drunk:

simonik2007 30-05-07 00:12

Quote:

Originally Posted by LiviuTZ (Post 924810)
esti tu mai destept :yes:...iei calibra cu 500 si vinzi 2 scaune cu 1000 :drunk:

eu am dat 3500 euro pe ea...+ vama...calculeaza:))

GTA 30-05-07 00:13

Dupa cum vad eu aici,cred ca sunt singurul care si-a dat seama ca va certati cu o fata.............

LiviuTZ 30-05-07 00:15

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 924821)
Dupa cum vad eu aici,cred ca sunt singurul care si-a dat seama ca va certati cu o fata.............

acuma observ si eu:D...bine ai venit domnisoara(te scot la un suc??)

oldtudorhand 30-05-07 00:16

Muta si tu anuntul la "Bazar"! ;)

simonik2007 30-05-07 00:17

Quote:

Originally Posted by oldtudorhand (Post 924834)
Proasto!!! :lol: :lol:

ai venit si tu sa te bagi in seama aiurea...distrusule..du-te si culca-te...

simonik2007 30-05-07 00:19

Quote:

Originally Posted by LiviuTZ (Post 924832)
acuma observ si eu:D...bine ai venit domnisoara(te scot la un suc??)

e vreo problema ca sunt fata?..

georges14 30-05-07 00:21

Quote:

Originally Posted by simonik2007 (Post 924786)

Daca iti ziceam numele orasului sigur nu stiai unde se afla
si o sa caut sa iti arat scaune , nu neaparat Sparco , omp, momo, isota si altele si jante noi cu 500€ si daca mai vrei iti iau si calibra cu 500€ care te sui in ea si pleci

LiviuTZ 30-05-07 00:22

Quote:

Originally Posted by simonik2007 (Post 924841)
e vreo problema ca sunt fata?..

nici o problema...m-ar interesa un cip...la ce pret le dai?

oldtudorhand 30-05-07 00:22

Pai nu stiu, e?! :)) (Rog un administrator sa-mi stearga posturile aiurea, ma plictisesc)

simonik2007 30-05-07 00:24

Quote:

Originally Posted by georges14 (Post 924848)
Daca iti ziceam numele orasului sigur nu stiai unde se afla
si o sa caut sa iti arat scaune , nu neaparat Sparco , omp, momo, isota si altele si jante noi cu 500€ si daca mai vrei iti iau si calibra cu 500€ care te sui in ea si pleci

nu mersi..nu vreau masina....si chiar te rog sa te duci tu sa iei o calibra la fel ca asta..cu toate imbunatatirile dar sa nu fie avariata ...si iti dau eu banii pe ea...

georges14 30-05-07 00:38

1 Attachment(s)
si pentru ca ma crezi prost uite jenti ca ale tale pe 18'' noi si uita-te bine la pret

mrkane 31-05-07 09:02

ofer eu 500 euro pe masina, fara muzica, scaune si jante

dany_let 31-05-07 14:56

ofer eu 10 euro ...doar sa taca din gura fata asta!!! si daca punem mana de la mana iese si pe profit!!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tboy 31-05-07 16:28

1000euro pe scaune eu dau ..si vii sa mi le montezi asa frumos eu sa te privesc... si apoi un suc( dar faci u cinste ca m-ai chelit) :) vb serios
ps: apropo esti blonda? fara caterinca

X-Ray-Eyes 31-05-07 16:31

Quote:

Originally Posted by simonik2007 (Post 922126)
motor FSI,200 cp+2 cipuri...

Te corectez daca se poate ...
FSI nu exista pe Calibra ... nici nu era "proiectat" FSI-ul cand se terminase seria Calibra ...
Este SFI ... Sequential Fuel Injection ...
Ca sa ajungi la 200 de cai iti trebuiesc multe modificari ... care depasesc de 2 ori valoarea masinii ...
Iar 2 chipuri pentru tipul asta de motor nu exista ... Cel mult unul ... cel din Ecu , sau calculatorul masinii mai pe intelesul tuturor ... iar in ecu nu merge schimbat decat chipul original ... altul nu ai unde sa pui , sau mai multe .
Probabil masina are si calculator de bord ... dar in ala nu ai ce chip sa pui ...
De preturile pe care le-ai dat ptr piesele masinii nu zic decat atat : Nu e prost ala care cere ... e prost ala care da !

Tataee_^ 31-05-07 16:36

X-Ray-Eyes, toata cinstea. Ai lamurit'o pe domnisoara :lol: :lol: :lol: ( sa speram )

john_rick06 31-05-07 19:01

Quote:

Originally Posted by simonik2007 (Post 922126)
am si eu o calibra din 91,recent adusa din italia.poate mai scriu si prostii...(ma scuzati) dar nu prea ma pricep la masini..stiu cam ce are asta.
motor FSI,200 cp+2 cipuri...(cine se pricepe,e bine venit sa o vada),toba sport,evacuare,trapa electrica,scaune sport,volan MOMO+presuri MOMO,jante.subwoofer mare,statie,casetofon pionner..etc..masina a suferit un accident mai puternic in partea din fata,partea stanga.are probleme cu radiatorul,cutia de viteze,si janta din stanga...vreau sa dau tot ce e pe ea...cine doreste sa imi lase mesaj...si va pot duce sa o vedeti ...doresc sa dau tot,tot,tot ce are pe ea...tot ce se poate(evident..ce mai e bun de folosit .. cat mai urgent!!!!
PRETUL AR FII CAM 2500 EURO(NEGOCIABIL)..VREM MACAR SA NE SCOATEM BANII PE IMBUNATATIRI..RESTUL NU MAI CONTEAZA:(((

cat vrei pe linia audio?

simonik2007 01-06-07 07:15

[QUOTE=mrkane;926723]ofer eu 500 euro pe masina, fara muzica, scaune si jante[

du-te si ia-ti dacie:) cu 500 euro...

simonik2007 01-06-07 07:23

pt toti acei idioti care tot posteaza si spun lucruri aiurea...mai baietii..eu stiu ft bine ce vb despre aceasta masina...daca sunteti asa destepti veniti sa o vedeti..sa vedeti ca nu vb prostii..ce tot va da-ti importanti...pe cine credeti ca impresionati?...pe mine una nu ma impresionati...sunteti o gramada de distrusi...care credeti ca va pricepeti la masina...dar de fapt...nu stiti nimic...mergeti cu tramvaiul si visati si voi.a venit cineva din voi sa vada masina de tot comentati atat?eu stiu ft ft bine de ce vb..si cum am si spus,poate nu spun bine denumirile ,ca nu ma pricep la asa ceva...dar eu v-am spus tot ce e pe masina...si cat despre preturi..sa nu mai discutam...eu cer cat vreau eu...e treaba mea...ca e problema mea daca le dau sau nu.....asa ca nu ma mai stresati aiurea cu prostiile voastre....aici dupa cate am observat comenteaza numai prostii,si jigniri...si se da destept...numai saraciile...toti amaratii care se plimba cu tramvaiul....si se da mari ca stiu si ei ceva de masini....dar daca ii iei la banii marunti..sunt distrusi...

All times are GMT +2. The time now is 01:33.

- Copyright 2026 4Tuning