![]() |
Oltcit Club 11R - DJ 05 RSG - under construction!
4 Attachment(s)
salutare. o sa va prezint si eu masina mea. toti care au o parere sau un sfat sunt bine venite.
|
re: Oltcit Club 11R - DJ 05 RSG - under construction!
arata marfa...ingrijita...ce are pe ea? motor cutie?
|
cam tot ce ai trebuieste unei masini cu putin tuning...
|
si cam ce esti dispus sai faci?
|
ma referam la motor dak e 1.1 sau 1.3 si la cutie dak e in 4 sau 5
|
am motor de 1.1 si cutie 4 fr. pe viitor mai multe modificari
|
bafta cu ea...le facem la vara pe toate ;)
|
Arata frumos masina,dar fa-i ceva la grila aia dintre faruri sa arate mai frumos,zici ca e bagata inauntru si pune-i capace pe roti,schimba foarte mult aspectul masinii.Bafta in continuare,pa.
|
Faina ce sa zic sa vedem pe parcurs cum evolueaza...
|
hai k iti dau io motoru meu:))) :P ai vrea tu:)):P
|
dorule am schimbat motorul. l-am pus pe ala cu reactie:lol: . are compresia 13,5. masca acum este una stoch cu emblema originala. capace nu ii pun deoarece vreau sa ii iau jante de renault gtt. o sa pun si poze in curand cu roaba mea cu motor....
|
3 Attachment(s)
poze cu roaba cu motor...
|
Quote:
|
bai frate da cei asa mult motoru ala de langa masina mi se pare mare rau
|
cel din roaba e motor ro de oltcit:D ,iar cel de pe sanie sau pe masian e motor de oltcit fr. amandoua sunt motoare 1.1. momentan pe masina e cel ro,cel fr fiinb bagat la rk. planuri sunt multe. incet incet incepe sa prinda contur.
|
aham si motor de 1.3 nu pui?
|
hmmmm inca nu m-am gandit. totusi unul din el vreau sa il comprim. cred ca cel ro va fi comprimat. deocamdata am alte planuri. usor usor prinde contur....:twisted:
|
pai sincer mai bine il comprimi pe cel de 1.3
|
poi si ala de 1.1 nu se comprima? parca iti trebe pistoane si biele de 1.3 si chiulase si axe de 1.1. sau am insel? cine im iexplica si mie? asa sa nu mor prost..:oops:
|
Quote:
|
e-max cand vi la Craiova? la intalnirea urmatoare o sa vi? am un prieten de afmilie de la vulcan. cand se mai duce la vulcan poate vin cu el. mai vb.;)
|
pai vin acuma in craiova vineri trebuie sami fac butucii pt 4 prezoane si poate vb atunci ce zici?
tu pe unde stai in craiova dami si mie te rog id tau de mess |
id meu e gbry_el sau gbry_el_rsg. intra pe amandoua ca intru cand pe unu cand pe altu. da mi-ar afce mare placere sa ve intalnim. eu stau in bariera valcii. de al giratoriul cu centura mai in fata. vb pe mess.
|
de ce nu vb pe mes sau pm?
|
pai am vb aseara si pe mess
|
am desfacut aseara impreuna cu mecanicul motorul de fr. axele erau duse rau de tot ambele. pe langa axe mai tre sa cumpar: cubutori (8buc),curele distributie,placa presiune,segmenti,pompa ulei,compensatori. o gramada de bani...:cry: :cry: da il fac eu usor usor....
|
inca o dovada ca daca desfaci motoru` dai peste o mie de defecte :) le`am mai spus o data ... vezi ca pe langa ce`ai enumerat tu, tre sa mai cumperi simeringuri, garnituri, silicoane , etc :)
|
le-am cumparat deja dar nu pe toate. oricum motorul o sa il fac intr-o perioada mai lunga de timp. cca 3-4 luni. momentan tre sa ma duc cu amsian la thinicigiu sa mai sudeza cate ceva. mai e de lucru....
|
de maine intra in tinichigerie. mai are si el bube pe aici pe colo.... dar se face!
|
ehe bafta frate teai apucat de ea ;) si eu in curand
sa mai intri si tu pe mess sa mi vb |
10 Attachment(s)
gata m-am pus pe treaba. si cum spuneam las pozele sa vb de la sine...
|
i-am luat si jante.... azi l-am terminat de echipat. revin cand sunt mai liber cu poze...
|
Hai cu pozele mai cu jantele mai repede......vreau neaparat sa vad jantele si cum ii sta....
Imi place ca ti-ai dat si tu seama insfarsit ca roata schimba totul la o masina. nu stiu de ce nemtii au voie sa faca tot felul de tuning-uri si noi suntem vai mama noastra....se iau gaborii de noi 1,2.... ne auzim |
pt ca nemtii nu fac "tuning" in spatele blocului sau in curtea personala...la noi "tuningu`" a devenit o tigăneală totală (prize de aer puse fara motiv, capace cu spinere "nichelate, oglinzi "nichelate", dungi, eleroane)...macar eleroanele de le`ar pune cu bun gust...toate VITAN style
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
n ustiu la cine se refera dar o las moarta. pun cateva poze cu ea terminata si rasturnata.
|
pai iti spun eu la cine se refera....
la toti ciocanii de fac din masini ,rasuri de masini... mai bine sa le lase draq simple cum au fost ele din fabrica decat sa le puna capace si tot felul de ornamente de prost gust bafta e MAX |
2 Attachment(s)
ma refer la toti cocalarii aia de`si pun abtipilde de genu` "dacia GT, M3, Renault" n`ai vazut "By Renault" si nu le intra`n cap ca singura dacie By Renault e Loganu` .. .si u te intrebi de ce te opreste politia cand vede un spoiler pe Oltcit ... au si gaborii dreptate cateodata ... un spoiler si`o vopsea nu inseamna ca tin franele mai bine ... si sa nu uitam ca au fost si oltcit`uri "tunate" pe forum care aveau spoilerele prinse cu sârmă...
uite si` poze cu un oltcit "tunat" care pun pariu ca face jaloane`n trafic prin bucuresti ... sorry daca ti`am stricat topicu` ... il poti ruga pe bogdan sa le stearga da e vre`o problema ... |
Quote:
|
nu ma deranjanza postul tau. eu am luat-o ca pe un sfat. sa am grija sa nu o dau in kitch. eu zic ca o sa iasa ceva frumos. acum sa vedem....
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:53. |
- Copyright 2026 4Tuning