Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Consiliere achizitie auto (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto.html)
-   -   Teapa www . cesiune . ro (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/422169-teapa-www-cesiune-ro.html)

marius.pop08 27-04-15 22:25

Teapa www . cesiune . ro

Buna ziua tuturor..Am o experienta UNICA, DE NETRAIT, PENTRU AMATORII DE MASINI.
NU CUMPARATI NIMIC de pe site-ul www.***********
Eu am avans achitat de 5mii eur, de doua luni, masina nu mai este, bani inapoi IOC
Pentru contact tepuit: 0753567980.

nuts 03-11-15 18:30

Re: TEAPA Cesiune.RO

subscriu la ce a scris marius mai sus
firma reprezentata de paul stancu ,echipa de vanzari in frunte cu ruxandra neacsu sunt niste tepari care incaseaza avans pe niste masini pe care uita sa le livreze.pt detalii: tom33@hotmail.ro

marius.pop08 07-11-15 10:33

re: teapa www.cesiune.ro

Va salut
Referitor la ***********, va pot spune ca in final, adica dupa sase luni de la achitarea avansului, am luat o masina.
Masina nu este ce-a pentru care am dat avansul, este alta marca, dar in final sunt multumit.

andreiu21ct 17-11-15 16:58

Doamne apara si pazeste...

Cum sa te multumesti ca primesti o masina dupa 6 luni, si total altceva pe deasupra?

Va intreb si eu un lucru, va doare?

:rolleyes2:???:

marius.pop08 17-11-15 17:36

am preferat alta masina, ca sa pot recupera banii,ca altfel se duceau pe .......... .
In continuare mare ATENTIE .

marius.pop08 19-12-15 18:18

Aceasta firma s-a transformat in AUTO-HOUSE S.R.L.
Eu am luat masina dar nu am talon.
Masina a fost achizitionata prin acte de la un tert, prieten cu CESIUNE, m-ia fost livrata,eu am platit avans, rate(pana acum 5), CASCO, RCA.
Ma rog de ei sa-mi dea talonul dar nimic.
PENTRU DETALII
0753567980

marius.pop08 22-12-15 19:12

Buna seara
Astazi 22.DEC.2015, IN JURUL ORELOR 18:30,AU VENIT REPREZENTANTI DE LA *********** si mi-au luat masina.
Motivul:
-am intarziat 2 zile cu plata ratei.
Am chemat Politia dar nu a putut face nimic.
Pentru a-mi dovedi onestitatea si faptul ca am fost INSELAT, ma voi adresa PROCURATURII.

marius.pop08 24-12-15 16:08

Re: TEAPA la CESIUNE.RO

marius mircea <mariuss_go@yahoo.com>
To Paul Stancu Dec 7 at 6:45 PM
Buna ziua
Din motive financiare am ramas restant cu rata nr.4.
Va fac promisiunea de plata pentru rata restanta nr.4 cat si curenta nr.5 in data de 17.12.2015. Bani v-or intra in cont in aceeasi zi, plata facandu-se in BRD.
M-a dat peste cap rata CASO, de care nu am tinut cont(am uitat ).
Cu stima
Marius Pop.

marius.pop08 24-12-15 16:10

Paul Stancu <paul.stancu@***********>
To marius mircea Office *********** Ruxandra Neacsu Dec 8 at 11:46 AM
Buna ziua,

Este in regula don Marius, suntem oameni si ne intelegem ! Si dumneavoastra ati fost intelegator cu noi !...
Asteptam pe 17 decembrie !

Sarbatori fericite !

2015-12-07 18:45 GMT+02:00 marius mircea <mariuss_go@yahoo.com>:
Show original message

marius.pop08 24-12-15 16:12

Ruxandra Neacsu <ruxandra.neacsu@***********>
To marius mircea
CC Paul Stancu Dec 18 at 6:53 PM
Buna seara,

Atasat regasiti notificarea de reziliere conform contractului numarul 505 / 11.08.2015.

O seara frumoasa!

Neacsu Ruxandra
Director Vanzari

Adresa: Strada Pipera-Tunari
nr. 61, et. 1, Loc. Voluntari, Jud. Ilfov
Mobil: 0756.209.815
Email: ruxandra.neacsu@***********

SKMBT_C20315121818360 .pdf
Reply Reply to All Forward More
marius mircea Buna ziua Va rog sa asteptati pana Luni 21.Decembrie 2015, cand v-or intra banii in cont. Ratele au fost achitate in 17.12.2015, in jurul orelor 17. Va rog sa tineti cont de faptul ca Banciile nu lucreaza Sambata si Duminica. Dupa intrarea baniilor in cont doresc confirmare. Cu stima Marius Pop
Dec 19 at 5:06 PM
marius mircea <mariuss_go@yahoo.com>
To Ruxandra Neacsu Dec 22 at 10:37 PM
Aceasta notificare se afla in afara orei de acoperire bancarea

Show original message

topser 28-12-15 15:35

Re: teapa www.cesiune.ro

vreti masini scumpe la pret de logan asa va trebuie ba !fraierilor !

marius.pop08 28-12-15 21:44

Eu NU am vrut o masina scumpa.Am vrut o masina buna pe care o pot plati fara efort financiar,si sa plec cu FAMILIA in siguranta.
Pretul contractului initial era de 8200 EUR. OARE O FII MULT CA SA FII CU FAMILIA IN SIGURANTA?
S-a nu-ti mai spun ca m-i s-a propus un JAGUAR XF 2012,pe care am refuzat-o, fiind o masina scumpa, masina care a luat-o cineva cu reprezentanta VODAFONE din Constanta, si care nu o poate inmatricula inrucat CESIUNE nu a pltatit taxele la FISC(nu are fiscalul).
In loc sa fim rai ar trebui sa ne unim .
Cu stima.

ZZTP 29-12-15 07:38

Da, de acord ca tre sa fim uniti, dar cum cumperi o masina fara sa primesti un contract, certificat de inmatriculare, si o copie a carti de identitate, si mai platiti si o caruta de bani avans.

daman 29-12-15 08:01

Cine credea ca in Romania a apus era inselaciunilor s-a inselat amarnic 8) . Cert este ca romanii sunt inca creduli, se incanta imediat, lucru pe care se bazeaza si smenarii care pun la cale astfel de excrocherii. Exista o vorba care spune asa: Apa, aerul si fraierul nu vor disparea niciodata :-) .

marius.pop08 30-12-15 18:46

Buna seara
Pentru a CESIONA o masina de pe saitul *********** ,este nevoie de anumite acte pe care le trimiti, iar apoi astepti RASPUNSUL.
Daca ai aprobare, semnezi un contract, dai avansul din contract SI Astepti (CA PROSTUL ).

PORTAL JUSTITIE SAU PROCES ONLINE

Quote:

Originally Posted by ZZTP (Post 5829339)
Da, de acord ca tre sa fim uniti, dar cum cumperi o masina fara sa primesti un contract, certificat de inmatriculare, si o copie a carti de identitate, si mai platiti si o caruta de bani avans.

salut 1

marius.pop08 04-01-16 18:18

La Multi Ani pentru 2016, tuturor ce v-or citi pe acest Forum.
Dupa ce am platit avansul pentru o masina,apoi diferenta de avans pentru alta, am asteptat sase luni sa-mi fie livrata o masina, am platit la livrare RCA pe un an, CASCO pe sase luni, Cinci rate la zi, apoi ......In 22 Decembrie au venit si au luat-o.
Acum aceasta masina SE AFLA DIN NOU LA VANZARE !!!!!!!!!!!!!!!, CU ACELASI PRET .
http://***********/anunt/nissan-nava...tml#acbae62741
Mai multe persoane care au contracte cu ***********, au probleme dar le este frica sa se exprime.
FRATIILOR DA-TI DE VESTE Contrctele cu *********** sunt CU PROBLEME(ca sa nu spun TEAPA ).

marius.pop08 04-01-16 19:02

Se pare ca aceasta firma acorda credit si cu Buletinul !!!!!!!!!!

Leasing 05-01-16 12:42

Re: www.cesiune.ro

Quote:

Originally Posted by marius.pop08 (Post 5829924)
Se pare ca aceasta firma acorda credit si cu Buletinul !!!!!!!!!!

Da expresia corecta este, leaasing cu buletinul sau leasing doar cu buletinul.

Pana la urma ce s-a intamplat, nu ati mai platit ratele de v-au luat masina? Ati aratat cuiva dovada platii?

Oare astia de la **** nu au si ei clienti multumiti? Cum supravietuiesc?

adrianamanolache 05-01-16 14:24

Quote:

Originally Posted by marius.pop08 (Post 5795588)
Buna ziua tuturor..Am o experienta UNICA, DE NETRAIT, PENTRU AMATORII DE MASINI.

Domnule Marius Pop,

Motivele rezilierii contractului nr. 505, sunt conforme cu art. 11, punctele 2, 3 si 9 (neplata ratelor de chirie aferente lunilor NOIEMBRIE si DECEMBRIE precum si frecventele intarzieri de plata).
Termenul de plata a fost stabilit la data de 18.12.2015. Cum plata nu s-a inregistrat din partea dvs, iar autovehicul nu s-a predat la data 21.12.2015 la locul indicat pana la efectuarea platilor, respectiv punctul de lucru din Loc. Voluntari, Str. Pipera-Tunari nr. 61A, jud. Ilfov s-a decurs la rezilierea contractului dintre societatea pe care o reprezint si firma dvs.

Ne pare nespus de rau, pentru neplacerile create.

adrianamanolache 05-01-16 14:41

Quote:

Originally Posted by Leasing (Post 5829965)
Da expresia corecta este, leaasing cu buletinul sau leasing doar cu buletinul.

Pana la urma ce s-a intamplat, nu ati mai platit ratele de v-au luat masina? Ati aratat cuiva dovada platii?

Oare astia de la http://www.*********** nu au si ei clienti multumiti? Cum supravietuiesc?

Normal ca avem clienti multumiti, va pot enumera eu cativa dintre ei

Marpandum Serv SRL - Fiat Ducato - 0771025185
Activ Standard Solutions SRL - BMW X5 -
Musat Cristina - Ford Mondeo - 0723113362

Corrado 06-01-16 05:00

Quote:

Originally Posted by adrianamanolache (Post 5829973)
Normal ca avem clienti multumiti, va pot enumera eu cativa dintre ei

Marpandum Serv SRL - Fiat Ducato - 0771025185
Activ Standard Solutions SRL - BMW X5 -
Musat Cristina - Ford Mondeo - 0723113362

cum reusiti sa faceti fata cu atatia clienti multumiti:shock::shock::shock: 3 persoane un nr impresionant

Hondarul 06-01-16 13:27

*********** este o firma experta in tepe.

Noi ca site, dupa ce am facut reclama in urma unui contract semnat de dansii, am fost tepuiti si nu ni s-a achitat nicio factura.

Asadar, cine se gandeste sa cumpere vreun automobil de la ei ar face bine sa se razgandeasca. Neseriozitatea ii defineste.

Inchid acest topic, deoarece lucrurile sunt clare: *********** = teapa. Si cine apeleaza la ei o cam merita. Nu mai vrem sa auzim de ei pe acest site si pe acest forum!

Later Edit - l-am redeschis la cererea initiatorului care a platit promovarea acestui topic.

adrianamanolache 07-01-16 10:50

Re: teapa www.***********

Domnule Hondarul,

Imi pare nespus de rau pentru experienta dvs neplacuta. Totusi sunt inca nelamurita si as dori sa va cer cateva detalii. Cu ce firma ati lucrat dvs? Din partea carei firme trimiteti acest mesaj jignitor.
Inainte sa scrieti iar neadevaruri sau cuvinte rele despre Cesiune . ro, v-as ruga totusi sa tineti cont de faptul ca la un momenta dat (acum 2 ani de zile) a functionat o societate care in numele nostru a incasat avansuri si nu a livrat nimic, am postat si pe Facebook acest aspect, societatea se numea Cesiune Trading si era administrata de un cetatean francez, excroc de profesie. Acesta a reusit sa fraudeze foarte multe persoane. Numele sau este Jean Michel Querre, iar noi *********** l-am actionat in instanta! Asteptam cu nerabdare decizia finala in acest proces de mai bine de doi ani de zile. Nu dorim sa se faca o confuzie intre Cesiune Trading si Cesiune . ro! Nu avem vreo legatura cu acesta, Cesiune Trading NU are nicio legatura cu Cesiune . ro!

Astept cu nerabdare detaliile nemultumirii dvs. Si sper din suflet sa o rezolvam.

Hondarul 07-01-16 11:06

Cesiune Leasing Solutions SRL:
S.C. CESIUNE LEASING SOLUTIONS S.R.L.

Paul Stancu - Director General.

Nu face nimeni nicio confuzie. Directorul a ramas acelasi, firma este aceeasi. Informati-va va rog frumos. Nu pot pune aici printscreen-uri, contracte, schimburi de mailuri si alte cele pentru ca este un proces in derulare. Va rog frumos nu mai incercati sa va promovati pe acest site, sunt atatea altele la dispozitia dvs. De astazi fac auto-cenzura la acest site al dvs ca sa nu mai poata fi mentionat pe forum. O zi buna!

marius.pop08 11-01-16 10:15

Re: Teapa www . cesiune . ro

Avansul pentru contract a fost depus in contul firmei CESIUNE TRADE cu sediul in BULGARIA, dar cont in Romania.

marius.pop08 11-01-16 10:18

Factura de avans s fost trimisa de ***********

marius.pop08 11-01-16 10:21

Exista la ora actuala peste 6 clienti tepuiti, care m-au sunat.

adrianamanolache 11-01-16 11:07

Re:

Am speranta ca totul se va rezolva cumva, rog totusi toate persoanele ce au nemultumiri legate de aceasta firma sa scrie pe pagina de Facebook a acesteia, astfel probleme/nemultumirile vor fi vazute de toata firma si vom munci cu totii pentru rezolvarea lor cat mai curand.
Va rog sa fiti intelegatori si receptivi la faptul ca eu/noi ca si angajati nu suntem cei ce luam deciziile. Dar ne putem da silinta si toate puterile noastre, sa multumim oamenii cu care intram in contact. Ca pana la urma, lasand firmele deoparte, lasand necazurile si neplacerile.. suntem tot oameni intre oameni.

Si vorba aia: Deal cu deal se ajunge, dar om cu om?

marius.pop08 11-01-16 15:23

adrianamanolache

Oras: Bucuresti
Default Re:

Am speranta ca totul se va rezolva cumva, rog totusi toate persoanele ce au nemultumiri legate de aceasta firma sa scrie pe pagina de Facebook a acesteia, astfel probleme/nemultumirile vor fi vazute de toata firma si vom munci cu totii pentru rezolvarea lor cat mai curand.
Va rog sa fiti intelegatori si receptivi la faptul ca eu/noi ca si angajati nu suntem cei ce luam deciziile. Dar ne putem da silinta si toate puterile noastre, sa multumim oamenii cu care intram in contact. Ca pana la urma, lasand firmele deoparte, lasand necazurile si neplacerile.. suntem tot oameni intre oameni.

Buna ziua
Doresc sa stiu cum se rezolva problema mea.Ganditii-va la o solutie.
In cursul zilelor urmatoare ve-ti primi O NOTIFICARE printr-un CABINET de AVOCATURA, notificare ce o v-oi publca pe acest Forum, ca sa vada lumea ce seriosi sunteti si cum se pot rezolva problemele.In cazul rezolvarii am sa ma opresc din comentarii.
Cu stima
Marius Pop

Ana16 19-01-16 07:08

Re:

Quote:

Originally Posted by adrianamanolache (Post 5830574)

Dna Adriana,cum Spuneti Dvs sa scriem noi,cei nemultumiți pe pagina de facebook cand se șterge foarte repede orice comentariu nefavorabil pentru societatea pe care o reprezentați??!

Aveti idee unde s-a ajuns,stiti cate persoane au probleme cu aceasta societate??!Va raspund eu,foarte multe,probleme asemănătoare cu ale dlui Marius,sau mai grave!!

Ana16 19-01-16 07:36

Quote:

Originally Posted by marius.pop08 (Post 5795588)
NU CUMPARATI NIMIC de pe site-ul www.***********
Eu am avans achitat de 5mii eur, de doua luni, masina nu mai este, bani inapoi IOC
Pentru contact tepuit: 0753567980.

Domnule Marius,nu va lasati înduplecat de nimic si de nimeni si acționați in consecință,au profitat de pe urma Dvs,sunt fara scrupule la modul cum au acționat fata de Dvs.

Insa,din fericire suntem multi care am luat măsuri si speram ca in curând sa avem un rezultat favorabil noua,cei care avem probleme cu aceasta societate.

adrian74 22-01-16 20:32

Salut! Imi pare rau sa citesc asemenea cazuri in 2016. Marturisesc ca am trecut prin ceva de genul asta dar cu alta firma de leasing, TBI-Leasing. Majoritatea firmelor de leasing sunt societati financiare nebancare (IFN-ri)-si acum platesc din cauza lor 2000 lei/lunar, in fine, sanatate si noroc sa am...in rest Dumnezeu e sus si le vede pe toate! Pacat ca nu voi fi langa ei atunci cand vor fi pedepsiti, sa-i vad cum se chinuie! Suna cinic, nu !? Un sfat, cititi INTOTDEAUNA cu atentie si de 100 ori contractul impreuna cu un avocat destept, dar mai ales ISTET;) si cinstit! La orice urma de indoiala sau scartaiala in discutiile cu reprezentantii firmelor de leasing, abandonati afacerea, sunt destui care vand cinstit cu actele la vedere. In marea majoritate , masinile sunt recuperate de la fosti clienti rau platnici si revandute in acelasi sistem de leasing, adica aceeasi Marie dar cu alta palarie. Deobicei se cunosc intre ei si comunica, chiar rad de clienti, cinic, nu!? Multe persoane angajate in cadrul firmelor de leasing habar nu au sa vanda acel produs, cu ce se mananca, sunt rupti de realitatea si responsabilitatea lucrului cu oamenii si banii multi, multi bani, nu vorbim de 10-15 lei, ci de mii de euro avans, pe care ei poate nici nu-i au dar se bucura la comisionul castigat din vanzare. Parerea mea, in orice contract de leasing, ai o perioada de gratie (2 luni) in care datorita unor probleme financiare nu poti achita ratele, dar nu poti veni sa ridici o masina pentru intarziere cu cateva zile, este un non-sens in acest business. In vanzari se lucreaza cu plata la termen, iar daca nu se efectueaza atunci, exista penalitati! Oricum dialogul cu reprezentatul firmei de leasing si motivul ridicarii masini dupa 3-4 zile de intarziere mi se pare de clasa 1-a, de jocuri "din spatele blocului" din copilarie... Contractul trebuie citit in paralel cu legislatia pentru a gasi neconcordanta insa parerea mea este ca: treaba asta a fost gandita EXACT in felul asta pentru un castig sigur si rapid, nu platesti iti iau masina (atunci cand tu client intarzii), cand gresesc ei, mai o scuza, un zambet, o fusta scurta sau un zambet si prosteala e gata. Oricum clientul cand e disperat sa se vada cu masina, numai tine cont de contract, iar ei pe disperarea asta se bazeaza... Daca nu exista dovada clara in lege si demonstrabila cu acte, banii sunt pierduti!
Bafta, veti avea nevoie!

Hondarul 25-01-16 10:30

Numai romanul este atat de disperat dupa masina incat nu mai citeste contractul...

Dar asta merita, din nefericire, cei care apeleaza la asemenea firme obscure, cum e cazul CESIUNE . ro sau cea mentionata de tine mai sus.

Sunt firme care vand masini dubioase, cu acte dubioase, in conditii aparent avantajoase. Dar care, la final, nu fac decat sa dea teapa dupa teapa clientului... Cine apeleaza la alde CESIUNE . ro sa se astepte la asa ceva!!!

adrian74 25-01-16 17:13

In cazul meu in 2006 nici macar nu stateau la taclale prea mult, la cati asteptau la usi pentru contracte....deja daca au vazut ca pun prea multe intrebari, m.au pus la dospit cateva zile...cica sa astept raspuns...niste "bulanjii" si ei si ele niste catzele...

adrianamanolache 29-01-16 09:54

Re:

Doamna Ana16, as dori sa stiu ce numar de contract aveti dumneavoastra si cu ce firma ati semnat contractul. De ce spuneti ca sunt foarte multe persoane in aceasta situatie? O fi poate din cauza altor firme de leasing, dar din cauza noastra nu cred ca sunt nemultumiti in afara de domnul Marius Pop care si-a exprimat nemultumirea aici.
In cazul domnului Pop, motivul rezilierii contractului a fost neplata ratelor de chirie aferente lunilor NOIEMBRIE si DECEMBRIE precum si intarzierile anterioare de plata.

Ne pare rau ca dumnealui este in situatia asta, dar atat timp cat dansul nu si-a respectat partea contractuala, noi am actionat in favoarea noastra, este vorba de "instinctul de perpetuare" (a speciei, a afacerii, etc.)

Doamna Ana, imi permit sa va spun asa desi nu stiu detalii, am mai citit acum un comentariu scris de dumneavoastra si am gasit in el cuvinte ca "înduplecat" "consecință" "rezultat favorabil" , "acționați" si imi vine in minte simpla intrebare.. dumneavoastra sunteti avocat de profesie si va faceti nitica reclama, sau.. asa vorbiti zilnic.

Ana16 29-01-16 10:04

Re:

Buna ziua Dna Adriana,din pacate nu putem spune nici o data referitoare la contractul nostru,se pare ca Dvs ori nu stiti ce se întâmpla cu Cesiune Leasing,Cesiune Auto house,ori nu "vreti" sa stiti,nu contează profesia,folosim un limbaj civilizat,de reclama nici nu se pune problema!

Din pacate societatea la care facem referința nu este asa cum se vrea a fi !!

Quote:

Originally Posted by adrianamanolache (Post 5832533)
Doamna Ana16, as dori sa stiu ce numar de contract aveti dumneavoastra si cu ce firma ati semnat contractul. De ce spuneti ca sunt foarte multe persoane in aceasta situatie? O fi poate din cauza altor firme de leasing, dar din cauza noastra nu cred ca sunt nemultumiti in afara de domnul Marius Pop care si-a exprimat nemultumirea aici.
In cazul domnului Pop, motivul rezilierii contractului a fost neplata ratelor de chirie aferente lunilor NOIEMBRIE si DECEMBRIE precum si intarzierile anterioare de plata.

Ne pare rau ca dumnealui este in situatia asta, dar atat timp cat dansul nu si-a respectat partea contractuala, noi am actionat in favoarea noastra, este vorba de "instinctul de perpetuare" (a speciei, a afacerii, etc.)

Doamna Ana, imi permit sa va spun asa desi nu stiu detalii, am mai citit acum un comentariu scris de dumneavoastra si am gasit in el cuvinte ca "înduplecat" "consecință" "rezultat favorabil" , "acționați" si imi vine in minte simpla intrebare.. dumneavoastra sunteti avocat de profesie si va faceti nitica reclama, sau.. asa vorbiti zilnic.

adrianamanolache 29-01-16 10:58

Re:

Nu inteleg de unde atata ura si "neînduplecare" din partea dumneavoastra.

adrianamanolache 29-01-16 11:00

Re:

Quote:

Originally Posted by Ana16 (Post 5832534)
Buna ziua Dna Adriana,din pacate nu putem spune nicio data referitoare la contractul nostru,se pare (...)

Din pacate societatea la care facem referința nu este asa cum se vrea a fi !!

Pai pana la urma dumneavoastra reprezentati o societate a carui nume nu doriti sa il divulgati dar aruncati cu noroi si pietre in alta societate de leasing. Well.. daca dumneavoastra nu doriti sa va asumati raspunderea inseamna ca de fapt nu aveti pentru ce va asuma. De ce fugiti de raspundere, dar instigati? Cine sunteti de fapt?

Hondarul 01-02-16 15:07

Oamenii pun aici dovezi, mailuri, mesaje, facturi, tot ce vreti, toate aratand ca Cesiune . ro se ocupa cu tranzactii dubioase, si dvs. cereti semne de induplecare??????

Eu inteleg ca sunteti pesemne angajata mai recenta a siteului Cesiune, insa nu ii luati de fraieri pe cei care au luat tepe cu aceasta firma. Si faptul ca vreti sa ne aruncati praf in ochi ca de fapt a fost alta firma care a folosit numele fara drept... haideti sa fim seriosi.

Paul Stancu este directorul care NOUA, ACESTUI SITE pe care postati dvs, ne-a dat teapa, Paul Stancu este director in continuare!!!!

Va rugam sa mai scrieti aici doar cand aveti ceva solutii. Din pacate pt voi numarul persoanelor nemultumite creste si in curand vom promova serios acest topic sa afle toata lumea cu ce va ocupati.

adrianamanolache 04-02-16 12:01

comentariu deplasat

Rog adminii sa stearga ultimul comentariu postat cu 10 litri de benzina. Este fara bun simt si bineinteles intrece orice limita. Sper totusi ca acest forum sa nu se transforme intr-un forum golanesc.

All times are GMT +2. The time now is 23:35.

- Copyright 2025 4Tuning