Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Evenimente (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/4210-evenimente.html)

Catalyn 21-03-05 11:57

Evenimente

sambata 26 Martie din BV participa 3 masini la Vantage Show plus spectatorii..astept mesaje de la voi sau sa ne auzim telefonic

Horatiu 22-03-05 15:29

pai catalin banuiesc ca tu esti in bucuresti acum dak e sa venim ne auzim la telefon..:)

Horatiu 22-03-05 15:31

si ne intalnim acolo la prisma2 :)

Catalyn 22-03-05 18:48

prisma

la momentul actual sunt in Brasov...se pleaca vineri dupa amiaya in jur de ora 17.00 fiindca masinile vor ramine in show-room pt expozitie..m-ar bucura sa reusim sa ne intilnim la Prisma

Horatiu 23-03-05 10:45

pai noi dak venim o sa venim sambata si dak e vb la telefon si ne vedem acolo..:)

Catalyn 31-03-05 09:20

clio Rs nr de concurs 418 ..sa ne tineti pumnii!!

NEbunu 31-03-05 09:44

bineinteles ......vom fi acolo :))

Cristty 22-04-05 22:51

nu mergeti weekendul asta la salonul auto Tiriac de la roman.poate ne intalnim pe acolo :D oricum nu va cunosc dar vorba vine.am inteles ca e ceva si cu karting sambata in parcare la steagu.

Horatiu 23-04-05 09:19

e salon auto tiriac week-endul asta? nu stiam cred ca o sa merg dak este..:)

Catalyn 02-07-05 08:48

Cursele de la Craiova

Se fac pregatiri pt cursele din 10 iulie de la Craiova!!!! Brasovul participa si sparge gheata in sfirsit intrind in lumea buna a curselor de masini de strada.Cine doreste sa participe rog sa ma contacteze ca sa primeasca detaliile!!!

sfigmo 17-07-05 20:16

EMMA BRASOV...???

sfigmo 17-07-05 20:17

Cine stie mai multe despre concursul EMMA ce va avea loc in week-endul urmator la voi in oras?Unde este locatia?Ceva hoteluri prin zona?Pt cine poate da detalii va rog scrieti aici: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=9364
mersi...bafta

Catalyn 17-07-05 21:01

eveniment EMMA

De ultim moment: sambata 23.07.2004 la sediul firmei PRO Alarm va avrea loc eveniment auto sustinut de EMMA Romania.Din pacate am aflat doar sambata de eveniment plus de alta am aflat din gura unui colaborator, mai multe detalii pe forum si in cursul saptamini viitoare.
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...ab59b716b63372

Catalyn 03-08-05 20:00

Tuning show Constanta

12 iulie plecare Constanta la tuning show!!! Intoarcere Brasov 14 seara tirziu sau 15 dimineata...cine doreste sa vina la show este binevenit!!! pm sau telefon pt alte relatii

Horatiu 10-08-05 08:02

Cata eu astazi plec pentru cateva zile la mare...poate ne vedem pe acolo.. :wink:

NEbunu 09-10-05 20:27

4 Attachment(s)
poze de la S.I.A.B 2005

Flow 09-10-05 20:46

e in bv evenimentu asta :?: :!: :roll:
Nebunu:am modificat titlul ca sa fi si tu impacat:))[/b]

Catalyn 10-10-05 12:40

Evenimente

Lume , Lume...se anunta un sfirsit de toamna cu evenimente!!!!pe 23 octombrie craiova face liniute pe aeroport si pe 20 e concursul de sound la Bucuresti..intentionez sa le onorez pe amindoua ..la Craiova ma astept sa vina si Visi sa testeze bolidul..poate rupem gura tirgului!!!

Flow 10-10-05 13:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Flow\"
e in bv evenimentu asta :?: :!: :roll:
Nebunu:am modificat titlul ca sa fi si tu impacat:))[/b]

era totushi util un topic doar cu evenimentele bv dar asta e :(

Flow 10-10-05 14:03

Re: Evenimente

Quote:

Originally Posted by \"catalyn\"
Lume , Lume...se anunta un sfirsit de toamna cu evenimente!!!!pe 23 octombrie craiova face liniute pe aeroport si pe 20 e concursul de sound la Bucuresti..intentionez sa le onorez pe amindoua ..la Craiova ma astept sa vina si Visi sa testeze bolidul..poate rupem gura tirgului!!!

la concursul de sound nu ma bag dar la craiova mi ar placea tare mult sa merg macar ca spectator daca nu mai mult :wink:

Yackone 10-10-05 15:37

eu sa nu fim baieti rai, si sa-l sustinem pe catayn la amndoua concursurile.macar ca spectatori.

corrado-vr6 10-10-05 18:03

Quote:

In principiu vin la Craiova, de fapt 99%, pacat ca probabil nu imi vin si pompa de benzina si injectoarele cu debit marit pana atunci, dar sper sa ma descurc si asa 8) . Oricum mai vb pana atunci sa stabilim detaliile.

Catalyn 10-10-05 22:09

In principiu vin la Craiova, de fapt 99%, pacat ca probabil nu imi vin si pompa de benzina si injectoarele cu debit marit pana atunci, dar sper sa ma descurc si asa 8) . Oricum mai vb pana atunci sa stabilim detaliile

trebuie ..musai grupa C trebuie sa o onorezi...eu o sa-i rontai pe astia de la B :twisted: :twisted: :twisted:

corrado-vr6 11-10-05 00:36

Mergem, mergem :2gun: :chainsaw: :pistoles: :poke: :peace:

:lol: :lol: :lol: :lol:

tuner 11-10-05 01:45

vin la craiova ca spectator daca ma ia cineva cu el :P
pun bani de benzina daca e oricum cred ca ies mai ieftin decat sa ma duc cu daciutza mea hihihi

corrado-vr6 11-10-05 01:50

La mine sunt deja facute \"rezervarile\" - sorry :!:

tuner 11-10-05 02:14

mai astept ......

corrado-vr6 11-10-05 05:59

Quote:

trebuie ..musai grupa C trebuie sa o onorezi...eu o sa-i rontai pe astia de la B :twisted: :twisted: :twisted:

GRUPE:
A1 SUB 65 CP
A 66-85 CP
B 86-100 CP
C 101-130 CP
D 131-165 CP
E 166-200 CP
F 201-250 CP
G PESTE 250 CP

:lol: Ca sa onorez grupa C, Cataline, ar trebui sa vin cu alta masina :lol: In mod normal dupa talon intru la E, dar dupa ce banuiesc eu :twisted: ,cred ca poate ar trebui la F .Dar daca spui tu ca e musai si-i pacalim pe aia pe acolo sa nu se uite sub capota :lol: :lol: io merg si la grupa C asa de curiozitate :P

///EDIT: Si shtii ce am vazut tocmai acu pe forum la Curse? Pe 22 e Legal Racing la Galati. Mi-e sa nu mergem degeaba la Craiova ca aia care merg la Galati clar nu mai vin si la Craiova. Imi fac probleme de participanti... :?: :?: :?:

Catalyn 11-10-05 09:20

participare

sa stii ca Bucurestiul nu vine cu crema la galati..sincer ma astept la Craiova sa fie nebunia cum a fost si in 10 iulie..pt cei care vor sa mearga...bursa locurilor libere in masina nu e inchisa deci cel mai bine este sa vedem cati suntem ca masini avem! :wink:

Flow 12-10-05 14:20

cursa de indemanare de la plopeni pe 22 oct a luat o cineva in considerare ?
mie imi pare mai interesanta :woowoo:
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=11937

Horatiu 12-10-05 20:47

am de ales intre a merge la majoratul unui preten si a veni la craiova :( defapt as putea sa merg la ambele da nush dak mai sunt in stare...totusi stie cineva cam pe la ce ora ar fi plecarea la craiova?

Flow 13-10-05 10:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Horatiu\"
am de ales intre a merge la majoratul unui preten si a veni la craiova :( defapt as putea sa merg la ambele da nush dak mai sunt in stare...totusi stie cineva cam pe la ce ora ar fi plecarea la craiova?

04 am duminica

Horatiu 13-10-05 15:24

ce-as veni...da faza naspa-i ca nu-i in bv chefu las ca mai vad :D

Catalyn 14-10-05 08:19

Evenimente

pentru saptamina viitoare:
22 octombrie Indemanare la Plopeni MR organizator
23 octombrie Viteza Craiova

despre 23 am vorbit...am primit invitatie de participare (nu eu NOI!!) si pentru data de 22, din pacate nu am masina de drift dar as vrea sa merg ca spectator si mai am si 3-4 locuri...din gasca de Fiat-uri nu se baga nimeni la indemanare?.....sau sa-l convocam pe Flow? :wink:

corrado-vr6 14-10-05 08:31

nu stiu daca e gata masina lui Flow :?:

Flow 14-10-05 13:00

Quote:

pentru saptamina viitoare:
22 octombrie Indemanare la Plopeni MR organizator
23 octombrie Viteza Craiova

despre 23 am vorbit...am primit invitatie de participare (nu eu NOI!!) si pentru data de 22, din pacate nu am masina de drift dar as vrea sa merg ca spectator si mai am si 3-4 locuri...din gasca de Fiat-uri nu se baga nimeni la indemanare?.....sau sa-l convocam pe Flow? :wink:

nu i loc pt mine sambata cred ca o sa fiu in gat cu reglajele la motor sau cel putin asa estimez deci cade pt mine foarte nasol desi indemanarea shi alte cele mi ar fi placut mult mai mult decat liniutele, in principiu macar la craiova vreau sa merg dar cade faza cu solenza ca i imbarligata tare situatia ,sper sa vin ca spectator de data asta ,pe viitor mai mult oricum vb mai pe larg duminica

Yackone 14-10-05 16:06

cel mai bine sa vb duminca cand ne intalnim...in legatura cu tot

Flow 15-10-05 10:22

Quote:

Originally Posted by \"corrado-vr6\"
In mod normal dupa talon intru la E, dar dupa ce banuiesc eu :twisted: ,cred ca poate ar trebui la F .

grupele se fac dupa puterea motorului pe talon
doar modificarile :nos,turbo, compresor shi 2 axe cu came in cazul in care masina nu le are din fabrica te arunca la alta clasa
cum banuiesc ca nu ai aceste modificari aduse de tine linistit la E :wink:

corrado-vr6 15-10-05 18:48

Am vazut regulile si eu si m-am inscris si cu formularul ala on-line. Sincer sa fiu imi fac sperante mari la grupa mea... 8)

corrado-vr6 20-10-05 05:18

La Craiova primul start se da la 12 si masinile participante trebuie sa fie acolo la 11. Cred ca nu are nici un rost sa plecam cu noaptea-n cap de la Bv... :roll:

//Later Edit => Se pleca Duminica la 6 AM din Brasov. Detaliile le stabilim la telefon :idea:

All times are GMT +2. The time now is 05:37.

- Copyright 2026 4Tuning