![]() |
sunet pe cielo
rog sugesti pt schimbare sunet pe cielo in special in partea din fata....
|
Re: sunet pe cielo
ce fel de sunet?
admisie, evacuare, boxe? da niste detalii. daca vrei alt sunet la admisie pune`i filtru sport(sau universal) daca vrei pentru avecuare ori renunti la intermediara ori la finala(sper ca ai pile prin politie daca elimini finala) daca vrei sa`ti schimbi difuzoarele iti poti pune hertz ca suna bine. |
daca vrei ceva frumos pune ceva de 10cm puternice.gasesti pana in 2milioane ceva de 40-50w. yo am MTX si sunt super multumit de ele. MTX thx 402 si m-au costat 135lei. necesita putin talent la montat dar se merita.talent in sensul ca e neveoie de indemanare sa scoti vechile boxe deoarece accesul la ele e dificil cu surubelnita.si cele de fabrica au 72mm diametru dar cu putina forta bruta intra de 100mm :) sper ca m-am facut inteles si ti-am fost de ajutor.
daca vrei poze intra pe mess la : bif_za_one82 |
dacia ce sunet crezi ca vrea omul pentru partea din fata??
citeste atent pana sa raspunzi aiurea |
nu am raspuns deloc aiurea.
nu a precizat ce fel de sunet in partea din fata. |
Eee aku v-a apucat certatu , mai bine datzii sfaturi omului ce sa faca si cum sa faca.
Si yo tot mtx recomand .Am un prieten care si-a luat de 100 mm pe fata si pot sa spun ca se aud prea bine pt dimensiunea pe care o au si nici nu sunt prea scumpe , iar pt spate ceva tot mtx ,din ca am inteles se pot pune si de 200 mm |
Si pentru spate ? Ma intereseaza in mod special difuzoarele care se pot instala fara a opera modificari (taieturi) la caroserie
|
@dacia-ma refeream la boxe :P
si dak as vrea sa pun boxe in fetele de usi....cum as putea face asa ceva.... iar dak as pune in fetele de usi....cu alea de pe bord ce sa fac?? (sa le anulez?)dak aveti ceva poze ar fi bine venite.... |
Pe multi i-am auzit laudand MTX....chiar asa bune sunt? Vreau sa va sun ca eu am avut o tentativa sa schimb difuzoarele fata cu unele Sony Xpload....mult inferioare celor "stock" (Electronica parca). Nu-mi venea sa cred cat de prost se auzeau acele Sony de 10cm, fara nici cea mai mica urma de bass si distorsionau la un volum destul de mic, cu bassul scos de tot...
O alta varianta de sunet ar fi Hertz....nu e nevoie de comentarii. preturile nu sunt atat de mari, cu conditia sa le iei de la "baieti" care le aduc din Germania. Pt spate, eu ma gandeam si la varianta unui sistem de 2 dif bass + 2 tweetere + 2 filtre, in genul MTX THS 652.... o merita sau tot "ovalele" or fii de baza? |
eu in fata mi`am pus 2 tweetere hertz lipite cu picatura de grilajul acela ce vine peste difuzoare.
si suna mult mai mult decat ok |
Bine ...recomand si Magnat , DIn ce stiu parca Dacia avea poate sa va spuna el cat sunt de bune ;)
|
si magnat e o firma buna dar eu recomand doar in cunostinta de cauza deoarece MTX am si pe fata si pe spate.
pe fata XT 402 pe spate THX 653. in usile din fata poti pune boxe cu ajutorul unor inle MDF. dar e putin mai complicat deoarece tre sa dai buzunarele din usi jos tre sa imbraci inelele...etc |
Modelele noi de Cielo nu mai au buzunare la usi....:(
problema intervine cand vrei si geamuri electrice, atunci nu stiu daca mai au loc si difuzoare...poate doar cu niste inele mai groase. si inelele trebuie tapitate sau macar vopsite...bataie de cap. |
ai zis bine aveam magnat pana un imbecil o pus o bere in spate si apoi o inchis usa si o curs berea pe difuzoare si adio
sunau relativ ok am fost mult mai mult decat satisfacut de ele. acuma mi`am luat ceva cu 33 ron setu :D(nu radeti lipsa de bani si sa nu raman fara muzica ) si suna cum nici nu ma asteptam. dau la maxim mp3`u nu baraie, nu distorsoneaza is super ok si sunt bluetech :D din piata de la "rusi" vor urma hertz dar mai incolo ca imediat ma bate gandul sa`mi schimb discurile de frana. |
nimeni nare poza cu boxe puse pe cielo.....in special partea din fata....
|
am yo dar nu stiu sa le atasez direct din calculator.
daca te intereseaza iti trimit pe privat IM si vb pe mess |
uita`te mai tarziu la masina mea la CJ-77-ERG
ca voi posta poze cu difuzoarele mele |
paraietori....
|
pe fata?
aas`m zis si eu cand le`am cumparat si am dat ceva bani pe ele, dar acuma nu`mi pare deloc rau si nu regret deloc ca am cumparat asa ceva. regret ca nu mai am magnaturile de pe spate...pe alea le`am adus din state in 2004 su sunau de numa numa...dar daca omu mi`a pus bani in mana si am luat mai mult decat ma asteptam nici n`am stat pe ganduri sile`am dat. |
Am gasit niste Magnat-uri pt fatza...de 10 cm....1.3 mil...peste cateva zile cred k l cumpar :D
_________________________________________ Imi scot masina-n ploaie sa se tuneze cand tuna! |
Sa ne spui si noua ce model sunt si cum se aud.
|
pai singurele magnat care iti intra pe fata ar fii :
xcess 102 si sunt cam 195 RON ultra 102 75 RON car fit 102 80 RON power plus 102 85 RON classic 102 115 RON dintre toate sigur cel mai bine dau Xcess dar parerea mea e ca nu fac banii astia privind raportul calitate/pret recomand classic 102 adica 35w la 1.milion e OK |
cele de mai sus sunt din gama magnat dar totusi recomand MTX
am pe masina si dau super. 10CM fata si 16,5 spate |
Quote:
|
poate ai avut ghinion si ai dat peste unele mai "obosite". sau chiar sunt proaste?!
_________________________________________ Imi scot masina-n ploaie sa se tuneze cand tuna! |
voi ce ati alege intre MTX noi, din magazin, cu garantie (in general, nu am stat sa caut) si Hertz aduse de "baieti" din afara? Preturile sunt cam aceleasi si despre Hertz inca nu am auzit sa apara "facaturi"...
|
yo unu'...as alege MTX...k stiu ce le poate kpu...cat despre Hertz...ink nu am avut okzia sa le aud...
|
:) crede-ma ca Hertz bate la fund orice MTX...normal, nu un Hertz de 100mm si 35w comparat cu un sub MTX de 400w :lol:
sunt tari de tot Hertz, faza e ca nu ofera garantie baietii care le aduc...dar cred ca o sa ma risc la o pereche de dif ovale, pt spate. |
dupa cum am zis....nu stiu ce poate Hertz-u. P spate au decupat sau este gaura din stock? Am intalnit cativa kre nu stiau dak sa puna p spate ovale sau sa decupeze...
|
difuzoarele d p fatza sunt asemanatoare cu astea sau sunt mai bune alea d p Cielo? http://telecomenzi.ro/image.php?id=2054 :???:
|
Quote:
in primul rand MTX a aparut pe piata axandu-se mai mult pe bass apoi au scos difuzoare de medii si tweetere. calitatea este superioara. recomand si hertz ca am zis mereu ca sunt de super calitate dar hai sa nu exageram ca Hertz bate orice MTX. iti dau un exemplu si te asigur ca mai pot da inca 10 : MTX T9922 - 44 jackHammer. date tehnice : 56cm diametru maxim 12000 W de la 2-4 ohmi rms are 6000 la 4ohmi. la pret nu mai vb ca e mai mult decat cielo nou :) e vreo 11.000dolari |
1 Attachment(s)
cam asa arata :)
|
aha...e ala kre a fost folosit si l Pimp my Ride nu?
|
Deci...daca ai fii citit cu atentie ce am scris mai sus, ai fii vazut ca nu asta am spus.
O comparatie poti face intre doua produse (indiferent ca sunt difuzoare, mezeluri sau geluri de dus) din aceeasi clasa si cu preturi apropiate. Nu am spus ca orice Hertz face orice MTX. Normal ca sub-ul prezentat de tine mai sus nu face un sub Hertz de 4-500w si in valoare de cateva sute de euro...nu ai cum sa faci comparatia asta. Nici nu am spus ca MTX sunt proaste, altfel nu le luam in calcul. Dar sa fim seriosi, un Hertz coaxial de 100w cred ca face un MTX coaxial de 100w, referindu-ma la calitatea sunetului si la fidelitate. Parerea mea... Legat de difuzoarele de pe fata de pe Cielo, eu sunt cat de cat multumit de ele. Am mai spus, am probat un set de Xplode de 10cm, coaxial pe 2 cai, si erau sub orice critica, se auzeau mult mai prost decat astea stock de pe Cielo. Deci, daca tot le schimbi, schimba-le cu ceva mult superior. Eventual cu un set de dif bass de 10cm (care sa intre in bord) + tweeter + filtru si vei avea un sunet bun pe fata. |
Quote:
http://telecomenzi.ro/image.php?id=1992 |
Quote:
si oricum, degeaba pui dif de bas si tweeter daca nu ai si filtru care sa iti bage pe bas doar bas (eventual si medii, sa taie doar inaltele) si pe tweeter doar inalte. Tie acum iti baga tot pe tweeterele alea, si bas si medii si inalte...nu-ti distorsioneaza? |
mey yo mi-am facut 2 boxe d p situ asta...adik dif d bass, filtre etc...si am incredere in produsele lor. Acum oscilez intre dif alea Magnat si astea. :???: :?:
|
Pai daca ai mai auzit dif astea si ti-au placut, ia-ti de aici...de ce nu? Sunt ieftine, mare lucru nu ai de pierdut daca nu-ti plac cum se aud. Oricum, la 10 cm nu ai ce sa ceri mare lucru...
|
Sincer nu prea imi pasa dak sunt ieftine sau nu. K am deja banii special pusi deoparte pt dif. d fatza. L astea m-am uitat si l magnet...k e cat d cat maricel si m-am gandit k are ceva potential. P d alta parte ma gandesc si l Magnat-urile alea, k sunt d firma consacrata...si au ceva experienta in domeniu asta...
|
Sa stii ca si firmele de renume au inceput sa duca calitatea in jos. Au largit targetul de vanzari si catre cumparatori cu venituri mai mici si automat, pt a micsora pretul produselor, au diminuat si calitatea...deci nu trebuie sa te mai iei dupa firma. Sincer acum, pana acum ceva timp, cat era un dif Magnat? Acum mi se par mult prea ieftine, pt ceea ce se vor a fii ele...super calitate.
Sincer, intre Magnat ieftine si astea "no name", dar cu magnetul mare cum ai spus tu, asi alege varianta a 2a. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:40. |
- Copyright 2026 4Tuning