![]() |
Dacia 1410 Sport
2 Attachment(s)
Am decis sa fac si aici un topic,masina va ramane pe stilul clasic imbinat cu ''tuningul'' de raliu.
An fabricatie 1985,usa lunga,serie sasiu 1065,printre primele dacii fabricate cu usa lunga. Masina a fost cumparata pe 24 decembrie 2014,cu 1 zi inainte de Craciun,cand toata lumea era in hypermarket-uri eu eram la cumparat ''rable'' La ora actuala masina este cheala,caroseria a fost trimisa la tinichigiu,majoritatea timpului fiind plecat la Bucuresti nu am facut poze detaliate.. |
Re: Dacia 1410 Sport
Pare promițător
|
9 Attachment(s)
Quote:
Cateva poze,momentan sunt la capitolul achizitionat piese,majoritatea au fost cumparate 1 set proiectoare cibie iode 35 1 set proiectoare cibie rotunde 1 interior complet in stare perfecta 1 set stergatoare SEV Marchal noi Plus alte piese noi,nu voi face rabat de la calitate,vreau sa iasa o masina ok. Masina este inscrisa,nr noi,actele in regula,nu are numere din cauza fostului proprietar care nu le-a montat,nici gaurite nu sunt,timp de 6 ani masina a stat cu prelata pe ea. |
Arata bine sportiva ! Succes pe mai departe !
|
Cea verde de langa sportiva nu este o Dacie 2000 ?
|
Pare mai degraba Passat B1
|
frumos
si vad ca ai si unde sa lucrezi la ea. spor la treaba! |
Tinichigeria a fost terminata,urmeaza sa se aplice grundul si terosonul pe burta masini,momentan sunt indecis de materiale voi folosi,astept pareri cu privire la teroson,grundul a fost cumparat din Belgia,este pe baza de intaritor si anti coroziv.
Spatiu este destul pentru 10-15 masini. In weekent voi revenii cu poze,caut bord r 12 ph2,coaja. |
Antifon forch.
|
2 Attachment(s)
Quote:
Momentan stagneaza lucrearea cel putin 1 luna de zile din cauza ca tinichigiul a vrut sa se desparta de o unghie de la un deget :( Sper sa o antifonez si vopsesc pe burta pana i se face bine unghia si cand revine sa alinieze aripiile fata si capota si sa ii dau drumul la pregatitul pentru vopsit. Proiectoare cibie iode 35 95 de lei,un chilipir..o poza de la fostul proprietar cu proiectoare elba. Stie cineva unde gasesc vopsea galben sport si rosu 28(280) de la Klar sau Duralchid? |
Cand te hotarasti sa vinzi ieftin un set de Cibie Iode 35 sa ma anunti te rog!:-)
Multa bafta cu sportul! 8) |
3 Attachment(s)
Quote:
Revenim la subiect,am reusit sa achizitionez faruri noi plus ramele aferente,la care am pus becuri galbene. |
2 Attachment(s)
Usor usor se avanseaza la partea de achizitionat piese.
Am cumparat 2 jante turbo 2000,par a fi identice dar nu sunt,gaura centrala a jantei este diferita una fata de alta(una mai mica,alta mai mare),or fi fata spate? S-au folosit la coasta? Daca are cineva prin garaj uitate 2-3 bucati de jante,as dori sa fac un set. |
Continuarea pe facebook.
https://www.facebook.com/pages/Dacia...68539846547382 |
3 Attachment(s)
Continuarea...
|
Inca caut 2 jante turbo 2000..
|
|
Cum ai facut cu fusta fata ca vad ca la inceput era de conex si acum are gaurile alea pe nervuri si se aseaza extraordinar de bine?
Spor! |
Quote:
Mai multe poze pe facebook. |
3 Attachment(s)
Am reusit sa pun māna pe o buza sport,zilele urmatoare sper sa pot face una identică.
|
As vrea si eu una ;)
|
Quote:
|
M-as inscrie si eu pentru una :???:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
Masina este gata..asteaptă luna mai unde va fi prezent la īntālnirea dacia..
Poze detaliate pe https://m.facebook.com/Dacia-1410-Sp...8539846547382/ |
1 Attachment(s)
Masca USA..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
In luna august am intrat in posesia unui alt sport,probabil cunoscut,dupa aproximativ o luna si ceva de munca,montat motor,cutie,facut RK la mecanica fata-spate a revenit pe stradă,prima iesire a fost la Cluj la Klausenburg Rally.
Motorul dupa drumul de la Cluj si-a dat duhul,mănāncă ulei in draci,am gasit un motor pe injecție,vreau sa il montez cu tot cu cutie,masina are si GPL omologat in carte,vreau sa fac si GPL sa funcționeze,trebuie modificată instalația GPL pentru injecție? |
Dacă instalația de gpl a fost pusa pe carburatie, ar fi bun un mixer de gaz pentru injector. Instalația electrica trebuie și ea puțin modificata, trebuie tăiată alimentarea injectorului cānd trece pe gaz. Īn rest, treaba e destul de simpla
|
Chiuloasa de injectata de 1.4 are supapele de admisie mai mari fata de una pe carburatie?
|
Din cate stiu are cat cele de 1.6
|
arata grozav ! felicitari! .. se potriveste culoarea :D
|
Quote:
Revenim la subiect. Am achiziționat un motor de alpine,ca de obicei lipsesc piese. As avea nevoie de Tije tacheti admisie/evacuare 2 culbutori 1 admisie 1 evacuare. |
4 Attachment(s)
Am găsit culbutori si arculetele,garnitura de chiuloasa..
|
1 Attachment(s)
Īncă sunt in cautare de tije de alpine..
Usor usor īmi fac setul de jante,aveam 2 miezuri,am turnat īncă 2.Mai ramane sa vad cum fac rost de buze sau sa gasesc alta varianta. |
Sper ca acele chestii turnate sunt doar de ornament pe perete. Sau nu?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:23. |
- Copyright 2026 4Tuning