![]() |
Cea mai urata masina a momentului
3 Attachment(s)
dati-va ku parerea kre vi se pare a mai urata intre toate lansate recent... parerea mea e ca ssang yong actyon le bate pe toate la uratenie >:P pe mine ma sperie pe strada :rolleyes2
|
Re: Cea Mai Urata Masina A Momentului
stai linistit man ,sunt multe alte masini ,chiar autohtone ,mult mai urate.e vb de gusturi.maine daca ai avea una cu siguranta nu cred ca o vei vinde
|
ba as vinde-o... hai da exemple de masini mult mai urate ca asta
|
dacia logan :lol:
|
cand am vazut numele topicului m_am gandit la aceeasi masina.
cand am vazut_o in primul post...am renuntat sa mai pun o poza toata gama acestui producator e teribil de urata |
si Rextonu vrei sa spooi k e urat??!?!.......
mai bine ai zice de Fiat Albea,Chevrolet Spark,Renault Clio,Dacia Logan si MCV,Skoda Fabia berlina etc astea is masini care imi provoak sila pe sosea;) |
Este foarte adevarat ca are un design care nu prea place nimanui dar sant curios cati dintre voi au condus-o ??si ce parere atunci despre ea ??personal nici mie nu imi place dar am auzit ca se conduce frumos.
|
cea mai urata mi se pare noua Micra...e deosebit de urata...
|
lasa ca twingo e "superba" :)
|
Votez pentru gama Ssang Yong. Nu zic ca nu ar fi si altele urate, dar producatorul coreean este liderul masinilor hidoase.
|
hehe. ...pe langa sang yong..... fiat multipla vine puternic din urma:D:D
|
Ssang Yong,Lancia(modelele noi) urate naţi de masini.
|
Nush ce cauta bietul Clio pe la mashini urate.... n-o fi nici cea mai frumoasa.... dar sigur nu-i cea mai urata......
La capitolul mashini urate eu ash baga tot ce inseamna break.... oribil.... sau "cel mai bun mod de a strica o berlina e s-o faci break"... :-P |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Mie Lancia Thesis mi se pare chiar draguta. Dar sa nu uitam cat subiectivism presupune acest topic. :)
|
apline5 asta este parerea mea ca este URATA fiecare cu parerea lui si cu gusturile lui nu.
|
thesis e dragutza...
|
Quote:
|
Cat imi place subiectul asta. SSANG YONG face cele mai urate masini ! PUNCT !!!
|
Lancia Thetis are fata cam ciudatica, unii ar numi-o urata. Dar asa e la unele italiene, ce unii considera hidos, altii considera superb. Si la alfa romeo e cam la fel.
|
si yo tot SSANG YONG zic !!
|
loganu ....SSANG YONG-u clar :| ..masina urata...si nu imi place nici ford Ka....
|
1 Attachment(s)
nush ce parere aveti voi dar mie chiar nu-mi place asta
|
Logan MCV cel mai urat posibil
|
Quote:
|
alfa romeo 147 :D doamne e oribila, .. skoda fabia sedan, bmw seria 1, toata gama ssang yong si mai nou .. peugeot 206 sedan ( PS: loganu e mai frumos decat 206-le sau fabia ;) ) .. E DOAR PAREREA MEA !
|
e un loc unde ma duc sa mananc si e parcat tot timpu un 206 sedan acolo iiiih >:P mai e si culoarea rahatului >:P
|
Bine a zis Khalis mai sus despre masinile Break....
si aici probabil o sa vina BMW-isti si AUDi-sti care o sa dea exemplu M5 si RS4 RS6...degeaba. sunt masini cu performante uluitoare dar sunt Breck:)...ca tot era vorba de subiectivism |
M5 break ?! :-/
@dolb: Gusturi ciudate mai ai, alfa 147 urata ? :( |
tie iti plac farurile la 147 ?
|
adaugam si golf5 break:D
|
+ logan hatch :-&
|
Ssang Yong are toate modelele urate..in afara de rexton, mai zisese cineva de multipla..si aia pocita rau :D..aa si era sa uit..ford mondeo in doua volume ala break.. zici ca e barca :|
|
DRIC.. nu barca ;)
|
1 Attachment(s)
@ dolb, alfa 147 e chiar misto , in fine fiecare cu ce-l doare
aici aveti "febletea" mea Subaru Tribeca :weee: |
daca i-ai pune grila sport la acel subaru ar fi chiar super :D PS alfa 147 pt mine e hidoasa rau ;) si voi posta in curand poze :D pe care o sa le comentez , c'ya ;)
|
:shock: :rolleyes2 ati vazut noul logan...? acela mai scurt?
ooo..parca ing+proiectantii se chiunuie sa-l faca din ce in ce mai oribil! nu stiu ce e in capul lor!?!?!?!?!?:rolleyes2 |
1 Attachment(s)
o masina urata
in realitate e mai urata ca in poze |
daaaaaaa cand am vazut-o era sa-mi scape telefonu din mana :| acoperisu ala in stil mini cooper vine ca req pe asta, spatele ala e sinistru si botu parca merge cat de cat asa ku 90% indulgenta da mai bine creca-mi iau matiz:| nu ajungea vechea fabie ka era urata asta tre sa fie si mai urata:|
|
sincer.... la fabia asta... daca ii pun o grila tip plasa, angel-uri , spoilere, tot tacamul ar arata chiar mortala ;) .. asa normala e cam uratica
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:26. |
- Copyright 2026 4Tuning