![]() |
Audi 200 20v turbo ;);)
si cam asta ar fii noua achizitzie ..;);) la care lucrez acum ....
|
Re: Audi 200 20v turbo ;);)
5 Attachment(s)
si iata si pozele cu ea ;)
|
Quote:
|
M-am dat si eu cu o masina ca asta....foarte misto .Aia era cipuita ,motorul e o bijuterie trage fantastic intr a3a de la 3000 la 7000 in rosu
|
2 Attachment(s)
si inca ceva poze ..;);)
|
Super tare frate. :) Motorul asta am auzit si eu ca e bun. mijto si jentile de le-ai pus. o schimba total. fa-o mai joasa;) :D oricum. e a ta, tu alegi. spor la tb:D
|
bafta la modificari......:PPP
|
1 Attachment(s)
mult prea tare mashina..dar am vreo cateva intrebari ca am banghit ca ai sau ai avut si un audi 100.
eu am un audi 5000...cam aceashi chestie cu audi 100 cu mici chestii p la exterior si probabil la interior dar nu-s sigur...vreau sa pun aripile si bara spate dp un 200 p a mea. la 5000 sunt aripile drepte si eu vreau sa fie cu arc asha si oleak umflate cum sunt ele...ce zici merge?..si in al doilea rand de unde ai facut rost de jentile alea de RS4 si cat cascaval au fost:o :rolleyes2 |
hai ca te omor cu intrebarile pana la urma..scz daca sunt offtopic..chestiile alea portocalii sunt distantiere?...ca arata super ciudat fatza de distantierele normale...cum ash putea sa gasesc si eu asha ceva?
|
Sunt niste protectii si niste radiatoare pentru discuri in acelasi timp. Le vei intalni pe S4 (c4) si pe masina aici prezentata....care de altfel e foarte frumoasa dar mai mult decat frumoasa este Rara. N-am observat eu sau n-ai specificat daca-i quattro?...ca oricat ai apecia audi,n-ai cum sa nu recunosti ca aveau prostul obicei de a pune cateodata motor potent+fwd:(
Oricum,de aratat,arata intr-un mare fel!...succes in orice ai avea de gand sa-i faci ! |
frumoasa masina,te-as sfatui sa o restaurezi si sa o pastrezi cat mai originala
|
Da, mmihai82 are dreptate. e o amsina "calsica" si merita pastrata asa cum e.. oricum, deja pusasi jantele care au intinerit-o cu 15 ani.. asa ca:P oricum, keep up the good work and always remember : KISS (keep it simple stupid)
|
mersii mult de apriecieri ...voi incerca sa o tzin cat mai clasica ....ce mai vreau sa ii fac e sa o cobor putzin(suspensie sport ) si sa ii schimb franele pe fatza ...ca astea sunt cam proaste ...mai vine o evacuare din inox ...si mic chesti pe la motor ....dar in rest masina asa ramane ....fara spoilere din fibra si alte tampenii ieftine ...am sa mai pun poze cat de curand ...;);)
|
Quote:
|
Quote:
|
Super tare frate sa ai parte de ea si spor la cox..
|
SUUUUUUUUUUUPER tare masina , cel putin caroseria arata ca una noua . Spor la treaba si sa nu ai neplaceri cu ea !!! ah si uitasem , scz daca te intreb dar cat au costat jentile si cauciucurile ca is belea ?!? Cu respect !!!
|
a scris mai sus... 500 euro.. ah, si zi si mie, se gasesc undeva modelul asta sau le-ai luat de la vreun tip?
|
iese ceva frumos din audi asta:Ppoze mai recente??:Poricum este super frumos si ingrijit;)bafta in continuare
|
da chiar. mai pune si tu niste poze:D ;)
|
vor venii si poze noi cat ce curand ...ca i-am mai facut una alta la masina .....;);)
|
pai hai...da-i bataie :))
|
inca ajteptam poze:>
|
7 Attachment(s)
si asa cum am promis vin si restul de poze ..i-i-am schimbat TOATE bucsele pe spate ,i-am pus arcuri sport (60mm fatza 45mm spate ) si i-am mai pus si folie omologata ..si cam atat deocamdata ;);) ....
maine imi ajunge si supapa bow-off ...:D:D |
super masina sa o conduci sanatos
|
Unde sunt jantele de RS4? Arata bine si asa. Ar fi frumos sa il "cureti pe lateral" de bandou si manere si sa pui oglinzi model 2003 de RS4/6 :D
|
chiar..unde's jantele alea? ca arata mult mai bine cu ele..
|
Jentile lui Iabada:lol: ...tucava tata de afaceristi8)
|
1 Attachment(s)
ma gandeam sa mai dau ceva detalii despre masina ca nu am mai postat de mult .......din pacate mi-sa spart fulia la alternator si daca tot am bagat-o la sevice am zis sa ii schimb si garnitura la galeria de evacuare ...si ....surpriza ...3 prezoane de la galerie erau rupte in chiuloasa si in oeratziunea de desfacere sa-u mai rupt 2 :(( :(( si am ajuns sa ii dau jos chiuloasa sa o fac asa cum trebue ..si in momentul de fatza arata ca in poza ...saptamana viitoare urmand sa duc chiuloasa la facut si sa astept sa imi vina setul de garnituri ....aa....daca tot e desfacut am zis sa ii schimb si lantzul de la axele cu came ..ca facea putzina galagie ....asa ca ...voi mai revenii cu poze ...;);)
|
ok bafta in continuare
|
dah jantele alea mijto unde's? apr la exterior nu ii mai face nik... e frumoasa asa;)
|
salut snt gabi si am un audi 200 dar e cam slabut la motorizare..motorul a fost schimbat...ea avea un 20v benzina turbo iar eu am cumparat-o q un golfulet 2 pe ea in 4 cilindri si scoate numai 40kw adik 53,64 dupa parerea mea motorul e mik si consuma 4 l la 100 diesel dar nu e puternic.aveti vreo sugestiee...eu tind sa inlocuiesc motorul q un volvo de 2000 tot diesel dar scoate mai mult.am vazut chestya asta pe un 100 care are pe el volvo in 5 diesel si ia 5%.si iar o problema q cutia.tu pe 200 20v turbo ce cutie ai in 4????eu asa am.prietenul care are motor volvo pe ea i-a inlocuit cutia care o avea in 5 trepte si i-a pus una in 6 iar motorul e super silentios si fuge mult mai tare...sugestii plzz:lol:
|
10 Attachment(s)
si inca ceva poze ...
|
Tipul asta de motor a fost montat si pe Audi S2?Ca seamana foarte mult cu cel de pe S2.
|
Quote:
|
Salut.Am un Audi S2 si eram curios daca ai ceva documentatie despre acest motor..As avea nevoie de ajutor pentru ca s-a umblat la motor si nu mai stiu cum vin niste vacumuri si niste alte chestii..Daca ma poti ajuta cu niste fotografii cu motorul tau inainte de a fi desfacut..sau orice altceva..multumesc mult anticipat!
CoCaine |
Quote:
|
Quote:
Cand il primesti,daca ai fi de acord sa imi dai si mie niste informatii ar fi exdcelent..Multumesc mult oricum si bafta la ansamblat :-P |
2 Attachment(s)
Salut!As avea nevoie de un furtun,ala de la admisie ce intra in intercooler,cam cat o mana de gros,care are un stutz si spre turbina..Mi s-a spart si am pus altul in loc,dar fara stutz..si merg aspirat..L-am cautat la o groaza de piese auto..programe etc..Nu il gasesc sa il comand..Ma poti ajuta cu ceva?Stii pe cineva care are piese din dezmembrari sau ceva de genu asta?Multumesc mult!
Eventual,daca ai timp de stat pe messenger,sa imi dai un add la ID costan_batranu..Mersi inca o data :-P Pun si doua poze pe care le-am gasit din greseala pe net.. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:52. |
- Copyright 2026 4Tuning