![]() |
Clubul Nightriders
1 Attachment(s)
o mica parte din noi restul pozelor vor fi puse mai incolo
|
Re: Clubul Nightriders
Frumos :D hai sus sus sus cat mai sus incet incet ne formam si noi
|
si nu eram toti eram in minus cu vreo patru masini
|
Da stiu,conteaza alea 4 masini in orice caz! si lipseau masini frumoase .
|
era lipsa nahu, pilu, panty, comi....
|
dar pe mine nu ma primiti in club
|
si eu vreau in club dutzule ma primitzi??doar k mai tre sa astept un pic sa-mi dea inapoi gaietzii permisu:)
|
Ii bine venit oricine
|
v-a fi prezent clubul nightriders la cluj sau la oradea ?
|
Ar fii super la ambele evenimente ! Mi se pare ca cea din ORADEA e mai repede decat cea din CLUJ ? Nu stiu mai vedem ,sa vedem cine cum are timp .
|
ramane de vazut si cum stam cu masinile
|
Sper ca din tot ce se vorbeste aici sa nu se supere nimeni.... eu am fost la show-uri de tuning ....am fost si afara si am cam vazut cu ce se mananca tuningu de aia am zis ca inca la noi in oras nu misca nimik....va respect pe toti si poate asa incet va fi si la noi ceva in viitor....numai bine
|
Nightriders nu este un club care trebuie neaparat sa participe el s-a infiintat pe ideea de prieteni care au ceva in comun si le place sa discute despre asta, sa participe la concursuri chiar si ca vizitatori sau concurenti.
|
chiar daca nu ai bani de tuning poti sa ai pareri sau chiar sa te intilnesti cu cei care te intelegi sau sa ai acelesi pasiuni pentru masini :-) . daca nu atunci de ce mai scriem si pe forum.:sad: cit despre ce este afara sa nu ne comparam direct cu ei care au o istorie de tuning de 20 de ani pe cind la noi nici firme de tuning nu prea avem :sad: .si nici parinti sau noi nu primim salari sau alocati in euro:sad: :sad:
|
io zic ca discutia ar trebui mutata pe "chat" spatiu asta ii destinat pt altceva. Sper sa se ocupe cineva de asta odata deja de prea mult timp tot aici se vb.
Asa s-a si intamplat numai ca discutia a fost stearsa pt ca nu erau numai niste discutii acide intre diferiti membri care aveau f putin legatura cu clubul NIGHTRIDERS(Vali-tgm) |
as dorii sa intru si eu in acest club daca se poate...sunt din sighisoara...:D
|
Pai mai hai si tu prin MURES din cand in cand nu esti departe ..daca tot ziceai ca esti pasionat de masini .....in legatura cu Clubu nu stiu cum stau lucrurile pt ca e pe cale de destramare.....(lipsa membri)
|
sa-i fie ţărîna usoara:cry:
|
si cand ma gandesc cat de entuziasmata era lumea de clubu asta....asta e....
|
pai de ce se retrag toti?...care e motivul?
|
Pai sa raspunda unul dintre cei care faceau parte din asa zisul club Nightriders...eu unu nu stiu si nici nu m-a prea interesat
|
in club a fost vorba de o treaba si unii vroiau altceva si tot timpul apareau comentarii.....au inceput sa apara unii despre care nici nu stiam si asta a dus aproape de sfirsit dar o sa revenim cu ceva nou si pt un grup mai mic dar fidel:twisted:
|
Poate se va face un club al benzinarilor :))))) ca mult ne-am mai batut cap in cap in ultimul timp cu benzinarii si dieselarii :))))....TRAIASCA BENZINA
|
si totusi TRAIASCA BENZINAAAAAAAAAAA!!!!!!!!HAHAHA
|
Asa e NAH-ule si persoane din club dupa un timp nici nu mai apareau.Klaule daca tot zici de benzina cand merem pana la bucuresti plimbare :P ?
|
Va rog sa terminati cu prostiile cu diesel-ul ca nu am de gand sa ma cert cu voi pt niste chestii care sunt atestate intre benzina si diesel....nu mai comparatzi va rog diesel-ul cu benzina....nu vreau sa ajung sa spun aici pe site chestii urate despre diesel....cu care toti oamenii cu capul pe umeri sunt de acord....am zis VA ROG...dar dak mai vad chestii de genu asta cu plimbarea .... atunci chiar o sa spun cum sta treaba.....NO OFFENSE Pij-ule....nu ma refer direct la tine si ma refer la toti detzinatorii de diese-luri
Nu vreau sa ma cert cu nimeni ....nu asta e rolul postului meu ....sa nu intelegeti gresit.... |
ma eu n-am nimic cu prostu tau dar am ceva cu posturile tale.... puteai folosi edit!
|
Bine ma Klaule zicem din gluma omule tu aicia pe forum toate le iei asa in serios da cand santem afara acolo nu ai treaba ! ma rog
|
Poate's tare si eu ca femeia la telefon da' in fatza cocoshete ca mufletz in sotron....:)))
|
ori cum nu prea mai sunt multe diferente intre benzina si diesel asa ca nu vad rostu
traiasca dieselu |
Daca ati ajuns sa spuneti ca nu prea mai sunt diferentze intre diesel si benzina atunci sa-i dam pace cu discutzia pe tema asta ca nu isi mai are rostu...incepem sa sustinem aberatzii....
Mult respect pt toti sustinatorii de benzinare....si nu in ultimul rand si pt cei de diesel-uri care accepta adevarul:) |
adevaru ca dieselul nu are cu ce se conpara. disel power the best
|
Quote:
|
misto club :)
|
Quote:
|
fortzaa benzina :)
|
si pana la urma mai este clubul night riders?? sau so terminat cu el?
|
clubul nightriders nu mai exista dar cum am mai scris va urma.........:twisted:
|
imi oare rau pt fostu club si sper ca asta nou sa fie ceva frumos si bine organizat succes!!!
|
Sa speram ca facem ceva bun si MARE :) si fara zmeii !
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:00. |
- Copyright 2026 4Tuning