Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani.html)
-   -   New!!!magazin Cu Profil Tuning In Suceava (https://forum.4tuning.ro/107-botosani/41445-new-magazin-profil-tuning-suceava.html)

C&O SUCEAVA 17-05-07 20:56

New!!!magazin Cu Profil Tuning In Suceava

5 Attachment(s)
Dupa cum spune si titlul...
dupa mult timp de efort si munca am reusit sa deschidem in Suceava un magazin dedicat acestui fenomen TUNING
vrem sa venim in ajutorul celor pasionati cu oferte cat mai diverse si preturi k intre prieteni
Va asteptam la sediul nostru situat str Alexandru cel bun nr 41
ptr relatii suplimentare
0744883754 orange
0720028060 vodafone
e-mail [email protected]
YM cotuning

ESPinoza 19-05-07 13:30

Re: New!!!magazin Cu Profil Tuning In Suceava

am sa va fac o vizita daca avetzi sambata deschisa ca atunci am timp liber da nu prea inteleg pe unde e.. ai putea sa`mi explici asa cam de la macdonald`s pe unde sa o iau?:)

C&O SUCEAVA 19-05-07 13:33

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 909012)
am sa va fac o vizita daca avetzi sambata deschisa ca atunci am timp liber da nu prea inteleg pe unde e.. ai putea sa`mi explici asa cam de la macdonald`s pe unde sa o iau?:)

e simplu...
mergi spre metro la semaforul de la stadion faci la stanga inspre stadion
apoi imediat iar la stanga (e strada cu sens unic)mergi 500m inainte si ne gasesti

baloo_cs 19-05-07 13:34

pai iti arata acolo...pe harta:D

FaraonuCPN 23-05-07 17:31

tre sa fie misto magazinul !

vLLLad 23-05-07 23:02

Quote:

Originally Posted by FaraonuCPN (Post 916022)
tre sa fie misto magazinul !

da...sigur...si preturile is faine

FaraonuCPN 23-05-07 23:18

waaa.mie asa imi place ...sa cumpar de unde e mai scump ..ca e mai bun ! :))

vLLLad 23-05-07 23:19

Quote:

Originally Posted by FaraonuCPN (Post 916741)
waaa.mie asa imi place ...sa cumpar de unde e mai scump ..ca e mai bun ! :))

da....patronii is patroni :)))))

FaraonuCPN 23-05-07 23:50

:)) asa ziceam, si eu

jus7_4_fun 24-05-07 00:18

daca este ceva bun si misto se merita si pretul sa fie mai scump

vLLLad 24-05-07 00:19

Quote:

Originally Posted by jus7_4_fun (Post 916889)
daca este ceva bun si misto se merita si pretul sa fie mai scump

stiu eu ...anul trecut am cumparat plasa de la asta si am dat 50 ron iar in bazar 20 ron...sa mearga cine o vrea

FaraonuCPN 24-05-07 00:19

asai GGG ......oare are CD-player cu DVD (sau cum se cheama)??!:) si cat costa.!!

vLLLad 24-05-07 00:20

Quote:

Originally Posted by FaraonuCPN (Post 916898)
asai GGG ......oare are CD-player cu DVD (sau cum se cheama)??!:) si cat costa.!!

merji in bazar :))) e cu telecomanda

jus7_4_fun 24-05-07 00:21

ce sa aiba ......

FaraonuCPN 24-05-07 00:21

da... dar cat costa??

jus7_4_fun 24-05-07 00:21

:)) este sigur si de firma (DOMOTEC)

FaraonuCPN 24-05-07 00:22

mai ieftin asa..! :D o promotie ceva :D ca asa stiu si eu la 10 mil 14 mil.....etc...

C&O SUCEAVA 24-05-07 10:06

Quote:

Originally Posted by vLLLad (Post 916897)
stiu eu ...anul trecut am cumparat plasa de la asta si am dat 50 ron iar in bazar 20 ron...sa mearga cine o vrea

nu e genul meu sa fac comentarii pe seama preturilor.....
singurul lucru care ma face sa cred ca pe tine te intereseaza mai mult pretul cantitatea decat calitate
apropo si eu vazusem masini bosch in bazar la 250mii pe cand ele sunt 250euro...
sa fie oare la fel???:rolleyes2
cat despre cumparatori stai tu linistit sunt destui care gandesc diferit fata de tine

vLLLad 24-05-07 14:35

Quote:

Originally Posted by C&O SUCEAVA (Post 917253)
nu e genul meu sa fac comentarii pe seama preturilor.....
singurul lucru care ma face sa cred ca pe tine te intereseaza mai mult pretul cantitatea decat calitate
apropo si eu vazusem masini bosch in bazar la 250mii pe cand ele sunt 250euro...
sa fie oare la fel???:rolleyes2
cat despre cumparatori stai tu linistit sunt destui care gandesc diferit fata de tine

asta cu masinile Bosch stiu si eu...dar in cazul plasei.....

C&O SUCEAVA 24-05-07 17:41

Quote:

Originally Posted by vLLLad (Post 917659)
asta cu masinile Bosch stiu si eu...dar in cazul plasei.....

CHIAR CREZI CA NU IS DIFERENTE???? O FI ROMANI MAI DESTEPTI CA NEMTII????
intra pe site din germania si vezi preturile fratioare....

jus7_4_fun 24-05-07 17:57

aoleu ....aici se lasa cu razboi

vLLLad 24-05-07 18:54

Quote:

Originally Posted by jus7_4_fun (Post 917964)
aoleu ....aici se lasa cu razboi

ce razboi? discutam si noi

FaraonuCPN 24-05-07 19:17

is cei mai prieteni ..vlad .cu co tuning :D

energy52ro 27-05-07 04:10

Eu nu pot sa inteleg comparatia asta dintre Masina Bosch si PLASA......poti sa imi spui si mie ce FUNCTIONALITATE are plasa aia???
Sunt de acord ca masina aia de bazar e de tot ***u...am am comparat-o pe a mea(originala) cu a uinui prieten....da....se cunoaste o diferenta
DA PLASA AIA????Normal ca am sa-mi iau din bazar unde e de 2-3 ori mai ieftin....singura diferenta care poate fi fata de aia originala e doar CULOAREA si CALITATEA vopselei de pe ea....si tind sa cred ca se poate rezolva in 30 de minute si un spray de vopsea....
DECI...Pe cine prostesti tu C&O?????

C&O SUCEAVA 27-05-07 09:00

Quote:

Originally Posted by energy52ro (Post 920637)
Eu nu pot sa inteleg comparatia asta dintre Masina Bosch si PLASA......poti sa imi spui si mie ce FUNCTIONALITATE are plasa aia???
Sunt de acord ca masina aia de bazar e de tot ***u...am am comparat-o pe a mea(originala) cu a uinui prieten....da....se cunoaste o diferenta
DA PLASA AIA????Normal ca am sa-mi iau din bazar unde e de 2-3 ori mai ieftin....singura diferenta care poate fi fata de aia originala e doar CULOAREA si CALITATEA vopselei de pe ea....si tind sa cred ca se poate rezolva in 30 de minute si un spray de vopsea....
DECI...Pe cine prostesti tu C&O?????

ok....va las cu ale voastre ca orcum nu intelegeti......
CINE A SPUS CA VREA SA TE PROSTEASCA????
NU AM BAGAT MANA IN BUZUNALUL NIMANUI....FI TOTUSI ATENT CAND FACI O REMARCA

am inteles ideea...cumperi plasa din bazar cu 200-300mii,apoi un spray care si ala e vreo 150mii muncesti inca vreo jumate de ora si poate in final o sa iasa o plasa calumea
PS
SINCER IMI PARE RAU CA AM POSTAT AICI.....

energy52ro 27-05-07 13:11

Degeaba te superi....dar asta e realitatea si in primul rand asta e MENTALITATEA ROMANULUI...calicie....
Sincer, eu iti doresc mult succes cu magazinul tau si sunt sigur ca pot gasi multe care ma intereseaza,dar nu stiu dak ma ridic la nivelul preturilor...
Probabil tu ai inceput afacerea asta mai mult din pasiune, dar cred ca tre sa ai multa rabdare pana cand se vor schimba principiile "bazaresti" ale oamenilor..
Sanatate....

energy52ro 27-05-07 13:17

cumperi plasa din bazar cu 200-300mii,apoi un spray care si ala e vreo 150mii muncesti inca vreo jumate de ora si poate in final o sa iasa o plasa calumea

cel putin pt mine nu are farmec daca nu e si putina munca:D

bt02ffa 05-08-07 22:59

ma scuzati dar...........in bazar sunt numai prostii la preturi ieftine

KAmikazee2005 06-08-07 09:55

in primul rand la C&O nu sunt preturi cum credeti voi ff scumpe sau mai stiu eu c... si in legatura cu plasa... mai bine dai 500de mii si iei plasa de la el dekt sa ma zgarcesc si sa o iau cu 200 de mii si dupa aia sa mai cumpar la fiecare saptamana cate un spray de 100 de mii ca sa vopsesc plasa ca na... calitatea romaneasca nu e ca cea germana... si dak vrei tuning tata.. nu te duci in bazar unde sunt toate turcismele care crapa de la atata kit pus pe ele..
imi pare rau sa o zic da cam multi mancatori de k.k.t pe topicu asta.. mergeti sa vedeti c preturi are si dupa aia mai makti k.k.t atata ;)

Lucyfer 06-08-07 21:06

Quote:

Originally Posted by KAmikazee2005 (Post 1032511)
in primul rand la C&O nu sunt preturi cum credeti voi ff scumpe sau mai stiu eu c... si in legatura cu plasa... mai bine dai 500de mii si iei plasa de la el dekt sa ma zgarcesc si sa o iau cu 200 de mii si dupa aia sa mai cumpar la fiecare saptamana cate un spray de 100 de mii ca sa vopsesc plasa ca na... calitatea romaneasca nu e ca cea germana... si dak vrei tuning tata.. nu te duci in bazar unde sunt toate turcismele care crapa de la atata kit pus pe ele..
imi pare rau sa o zic da cam multi mancatori de k.k.t pe topicu asta.. mergeti sa vedeti c preturi are si dupa aia mai makti k.k.t atata ;)

ce dur ai fost la relpica chu mancatorii da asha e la 18 ani eshti un razboinic :) .. a zis omu cha e chu mentalitzea de bazareanu shi .. fiecare intelege ce a vrut el sa zica ..

All times are GMT +2. The time now is 21:09.

- Copyright 2026 4Tuning