![]() |
New!!!magazin Cu Profil Tuning In Suceava
5 Attachment(s)
Dupa cum spune si titlul...
dupa mult timp de efort si munca am reusit sa deschidem in Suceava un magazin dedicat acestui fenomen TUNING vrem sa venim in ajutorul celor pasionati cu oferte cat mai diverse si preturi k intre prieteni Va asteptam la sediul nostru situat str Alexandru cel bun nr 41 ptr relatii suplimentare 0744883754 orange 0720028060 vodafone e-mail [email protected] YM cotuning |
Re: New!!!magazin Cu Profil Tuning In Suceava
am sa va fac o vizita daca avetzi sambata deschisa ca atunci am timp liber da nu prea inteleg pe unde e.. ai putea sa`mi explici asa cam de la macdonald`s pe unde sa o iau?:)
|
Quote:
mergi spre metro la semaforul de la stadion faci la stanga inspre stadion apoi imediat iar la stanga (e strada cu sens unic)mergi 500m inainte si ne gasesti |
pai iti arata acolo...pe harta:D
|
tre sa fie misto magazinul !
|
Quote:
|
waaa.mie asa imi place ...sa cumpar de unde e mai scump ..ca e mai bun ! :))
|
Quote:
|
:)) asa ziceam, si eu
|
daca este ceva bun si misto se merita si pretul sa fie mai scump
|
Quote:
|
asai GGG ......oare are CD-player cu DVD (sau cum se cheama)??!:) si cat costa.!!
|
Quote:
|
ce sa aiba ......
|
da... dar cat costa??
|
:)) este sigur si de firma (DOMOTEC)
|
mai ieftin asa..! :D o promotie ceva :D ca asa stiu si eu la 10 mil 14 mil.....etc...
|
Quote:
singurul lucru care ma face sa cred ca pe tine te intereseaza mai mult pretul cantitatea decat calitate apropo si eu vazusem masini bosch in bazar la 250mii pe cand ele sunt 250euro... sa fie oare la fel???:rolleyes2 cat despre cumparatori stai tu linistit sunt destui care gandesc diferit fata de tine |
Quote:
|
Quote:
intra pe site din germania si vezi preturile fratioare.... |
aoleu ....aici se lasa cu razboi
|
Quote:
|
is cei mai prieteni ..vlad .cu co tuning :D
|
Eu nu pot sa inteleg comparatia asta dintre Masina Bosch si PLASA......poti sa imi spui si mie ce FUNCTIONALITATE are plasa aia???
Sunt de acord ca masina aia de bazar e de tot ***u...am am comparat-o pe a mea(originala) cu a uinui prieten....da....se cunoaste o diferenta DA PLASA AIA????Normal ca am sa-mi iau din bazar unde e de 2-3 ori mai ieftin....singura diferenta care poate fi fata de aia originala e doar CULOAREA si CALITATEA vopselei de pe ea....si tind sa cred ca se poate rezolva in 30 de minute si un spray de vopsea.... DECI...Pe cine prostesti tu C&O????? |
Quote:
CINE A SPUS CA VREA SA TE PROSTEASCA???? NU AM BAGAT MANA IN BUZUNALUL NIMANUI....FI TOTUSI ATENT CAND FACI O REMARCA am inteles ideea...cumperi plasa din bazar cu 200-300mii,apoi un spray care si ala e vreo 150mii muncesti inca vreo jumate de ora si poate in final o sa iasa o plasa calumea PS SINCER IMI PARE RAU CA AM POSTAT AICI..... |
Degeaba te superi....dar asta e realitatea si in primul rand asta e MENTALITATEA ROMANULUI...calicie....
Sincer, eu iti doresc mult succes cu magazinul tau si sunt sigur ca pot gasi multe care ma intereseaza,dar nu stiu dak ma ridic la nivelul preturilor... Probabil tu ai inceput afacerea asta mai mult din pasiune, dar cred ca tre sa ai multa rabdare pana cand se vor schimba principiile "bazaresti" ale oamenilor.. Sanatate.... |
cumperi plasa din bazar cu 200-300mii,apoi un spray care si ala e vreo 150mii muncesti inca vreo jumate de ora si poate in final o sa iasa o plasa calumea
cel putin pt mine nu are farmec daca nu e si putina munca:D |
ma scuzati dar...........in bazar sunt numai prostii la preturi ieftine
|
in primul rand la C&O nu sunt preturi cum credeti voi ff scumpe sau mai stiu eu c... si in legatura cu plasa... mai bine dai 500de mii si iei plasa de la el dekt sa ma zgarcesc si sa o iau cu 200 de mii si dupa aia sa mai cumpar la fiecare saptamana cate un spray de 100 de mii ca sa vopsesc plasa ca na... calitatea romaneasca nu e ca cea germana... si dak vrei tuning tata.. nu te duci in bazar unde sunt toate turcismele care crapa de la atata kit pus pe ele..
imi pare rau sa o zic da cam multi mancatori de k.k.t pe topicu asta.. mergeti sa vedeti c preturi are si dupa aia mai makti k.k.t atata ;) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:09. |
- Copyright 2026 4Tuning