![]() |
Jiji are cea mai scumpa masina din ROMANIA ??
Am auzit azi la radio,ca ciobanu` JIJI are cea mai scumpa masina ?? :shock: :shock: ..am inteles ca un Maybach..cine stie mai multe ? :wink:
|
1 Attachment(s)
Uite aici despre Maybach, si in tara mai sunt inca 2 in afara de a lu' nea GIGI, si apropo, a lui e cel mai scump model.
Cititi articolul din Evenimentul Zilei de astazi 16.3.2005 PEACE :peace: |
da, dar nu sunt sigur daca e cea mai scumpa... ion tiriac are masini de colectie, rare... victor becali sau irinel columbeanu au rolls royce silver phantom... sunt multe masini scumpe in romania dar e foarte posibil ca maybach-ul ala sa fie #1
|
oare cate oi putere are JiJi sub capota?
|
Mai scumpa ca dacia mea ? :roll:
:lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Cat despre masina domnului baci Jiji....nu comentez...nu stiu daca l-atzi auzit cum se lauda ca i-a sechestrat pe aia de la mercedes ca sa ii aduk lui maybach-ul mult dorit...pentru a le arata ziaristilor ca el e prost dar are bani. BRAVO JIJI...le-ai dat peste nas....sa te vad la parastas. :D |
Re:
Quote:
acceleratie 0-100: 5.5 s capacitate cilindrica: 5.500cc cai putere: 551 |
Exista o varianta de 62 cu motorul de pe S600 long V12 cu 612 cai , Catarama are varinata 57 decat Tiriac si JIJI o au pe cea de 62 dar nu cea cu motoru de pe S600 :)
|
Mam inselat :( decat Gigi o are pe cea de 62 bv gigi respect ! :D 8)
|
Re:
Quote:
|
mda. si a fost intrebat de ce a cumparat-o si primu lucru care i-a venit in minte a fost 'pai e cea mai scumpa'. asa faceam eu o masina in spatele blocului si o vindeam cu 1 million de euro... exclusivist. ar fi cumparat-o?
|
ce prost e becali asta.. a lovit maybach-u.. bara din spate.. la marriot.. 10.000 $ reparatia
|
Nu a sechestrat nimeni pe nimeni. Dealerul prin care a achizitionat \"neamprostia\" i-a comunicat faptul ca mai are de platit o anumita suma. Oierul i-a spus ca ii plateste pe loc, cu cash, si-a deschis seiful celebru si a scos niste caramizi de euro. Probabil reminiscente de cand facea barter cumpara oi cu miile. Dealerul i-a spus ca tranzactia trebuie sa se faca prin banca, pe un anumit cont. Cum \"hahalera\" nu statea ea sa se complice cu transferuri pt ca habar n-are pe ce lume traieste, s-a luat la scandal cu dealerul. Pana la urma, a trimis un sclav la banca sa depuna banii. Asta a fost tot.
Da, a lovit-o in parcare la Marriot boul, plus ca nu are asigurare pentru ca: “Ce asigurare? Mie nu-mi trebuie asa ceva! Daca o lovesc, mai dau 500.000 de euro si imi iau alta. Ca asa sint eu, smecher!” Retardatul asta nici n-ar trebui bagat in seama. E patronul Stelei, dar nu s-a sichisit nici macar sa le refaca gazonul, mai bine zis mlastina. Clubul are cele mai mari datorii la stat dintre toate cluburile, dar si-a luat Maybach cu banii jos. Ce poti sa-i ceri? |
daca as fi avut banii lui mi-as fi luat un mertz S600 si l-as fi facut unic (adica modificat ceva gen hot wheel) si eram mai smeker decat cu un maybach..
|
Daca as fi avut 1 mil de euro..hmmm....un 911 de la Techart sau Gemballa :D
|
adevaru e ca e mortal maybachu lu jiji.da daca omu are bani si-si permite .........asta e.eu unu la banii cat a dat pe el as fi luat :roll: altceva
Quote:
|
:oops: Drace am uitat de Ruff Porsche.....ala sigur se adauga langa Techart si Gemballa pe lista de \"ce mi-ash lua de 1 mil de ioroi :D\"
P.S. Offtopic: O \"flota\" de STi-uri si imi fac campionat monomarca :shock: :lol: |
La cat e Jiji de cioban voi il vedeti intr-o masina tunarita??
Mha aha ha aha ahahahahha :lol: :lol: :lol: :lol: Hai sa fim seriosi... |
mey,sincer..mie nu`mi place deloc masina aia!trec pe langa ea zilnic cand este in curte,k deh,si`o lasa in fata portii(casei) s`o vada toata lumea(stau pe langa el).e mult mai frumos rolls`u lui giovanni`...parerea mea.. :wink:
|
corect, e mai frumos rolls royce de departe
|
Aratau astia la Carcotasi.... ca ramasese in pana de benzina nea Gigi...
si ca are si o usoara lovitura :lol: |
Re:
Quote:
rusinicaa rusinica rusinica .. oricum ciobanu tot cioban ramane .. si`a luat mashini case .. etc .. crede k o sa le ia cu el dupa ce moare .. gresheshte |
lasa-l sa aiba. Creca pentru multi vorbeste invidia din noi in primul rand apoi ratiunea. Mai bine am pune osu la treaba sa facem si noi bani de o masina nasoala ca aia .
|
Quote:
:peace: |
la banii lui si-o bagat si un fel de romana...adica romana pe care o stie el:)
sau are pe cineva pe scaunu` din dreapta...care vorbeste masinii:) |
Quote:
|
misto mashina da nu o merita tzaranu la banii aia mergea un saleen s7 biturbo 2 sec in suta da jiji e tzaran ca sa stie ce e misto si ce nu
|
Re:
Quote:
|
Oricum, masini precum Maybach, RollsRoyce, mi se pare stupid sa ti le cupmeri ca sa le conduci, in astfel de masini trebuie sa stai frumos in spate si sa savurezi luxul si sa ai sofer care sa o conduca... Daca iti place tie sa conduci atunci iti iei o masina care se remarca pentru placerea de a o conduce. Uitati-va la tiriac, ala om cu cap, ce flota de masini are, ii place omului sa conduca conduce un ferrari, o masina de epoca, cand joaca rolul businessmanului sigur are sofer care sa il conduca intr-un 7ar sau S-Klasse, nici macar nu ii trebuie Rolls sau Maybach!
|
:peace: :lemon: o fi in romania vre un saleen nu prea cred :(( ce tzara tampita
|
da mah in romania este un saleen si inca unul in cluj!!!
un model din 2003 cateva date: 5.5 - 500 CP 350 0-100 km 3,9 sec viteza max. 350 km/h |
wow e smecher omu cate sute d mi d euro a dat p el in pm e suuper masina c nu as da sa fie ala tata wow saleen :) a da c model e
|
Re:
Quote:
Ontopic: Ce inseamna sa ai noroc ! ! ! ! |
:poke: :lol:
|
6 Attachment(s)
saleenul care este in tara nu e un Saleen pur sange sa zic asa....ci e un Ford Mustang preparat de Saleen sau daca a facut vreodata Saleen Mustang,eu nush dar dau cu presupusu :D,oricum masina e o bijuterie ....si e de vanzare daca va intereseaza la un pret de \"numai\" 75.000 Euro....
www.automartian.ro aici puteti vedea cateva poze cu masina si cu cu alte masini ale tipului cu pricina sau masini aduse de el si vandute,printre ele si un Corvette galben prezentat si la promotor..... p.s. aici sunt cateva poze cu masina luate de pe site-ul mai sus mentionat: |
1 nu stau p mirc asa ca ai luat tzeapa
2 stau sa pun semnele d puntuatie ca nu intelegi tu??? 3 makoritatea inteleg sorry de off topic mdea misto fordu da credeam si yo ca e vre un s7:)) |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
2. inteleg eu... era doar o sugestie. :wink: 3. de inteles intelege si Ion de la Satuiesti... pt ca el asa vorbeste ! :wink: |
mai dar in tot articolul ala nu a observat nimeni ca scria ca e returnata de un alt client....muhahahahahaha jiji repetentule la oi cu tine, de unde ai venit saracule.
minti ca ti-ai luat masina noua :evil: :evil: :evil: :twisted: huuuah tarane, nici macar limba romana nu stii sa o vorbesti...\"ma stie baietii\" |
| All times are GMT +2. The time now is 20:38. |
- Copyright 2026 4Tuning