![]() |
Golf 3 Gti
Golf 3 GTI
An: 1995 Motor: 2.0 116 CP Geamuri Electrice, Scaune Sport, Trapa Electrica, Oglinzi Electrice, Neinmatriculat, Nr valabile pana la data de 12.10.2007 Pret: 3000 E neg Tel: 0740 906032 |
Re: Golf 3 Gti
pune niste poze cu el. E inmatriculat in RO?
|
ce euro are?
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
uppppppppppp
|
Quote:
|
uppppppppp
|
sa intelegem ca nu e inmatriculat...
|
Bingo!!!!!
se vede foarte clar locatia masinii |
Quote:
|
Quote:
|
am si eu un Golf 3 GTi 16 V la 150 CP ...in 4 usi cu acte pana la 2008 .Pret 2000 euro
|
ptr o masina neinmatriculata in roamnia eu zic ca e destul 1000 . cu tot cu acte daca le gasesti , dar mai rar de GTI, te ajunge destul , deci baieti va rog numai cereti preturi astrologice pe masini cumparate de afara cu 500 euro.
No offence !!! |
ARE DREPTATE CT-XX-CDA; bah samsarilor nu mai cereti preturi astronomice de peste 2000 euroi; ca si asa cu spaga data de fiecare data cand te opreste politaiul pretul ei creste...ce dracu:evil:
|
Masina a fost cumparata din Germania ..Nuremberg cu undeva pe la 2000 si ceva de euro + numere + drum + multe altele ...masina a fost luata de pe www.autoscout24.de ...No offecnce ...dar chiar crezi k in germania e mocca ..nu mai vorbitzi baliverne in nestiintza de cauza ...
|
Ce minunat ar fii daca ai raspunde la telefon in loc sa intre casuta vocala:sad:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
doar o informatie .pe autoscud it gti g3 se preteaza la 1000 euro.si asa daca ai da o nu mi ar conveni cu taxa iese peste pretul din tara
|
scuze pt vb aiurea am gasit un pic mai scumpe http://www.autoscout24.it/List.aspx?...&pool=1&zipc=I scuze daca gresesc cu ceva in post.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
daca vrei s/o dai da/mi pe privat un semn cu un ultim pret dar cu toate actele in regula brief mic mare, certificat EUR 1 asigurari etc. |
1900 euro ....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
eu ... dar apropo spune mi exact cat e taxa si daca mi/o dai cu jante cu tot. te rog da/mi si mie detalii pe privat. km, stare, schimburi, lovituri etc
|
Quote:
|
Quote:
|
upppppppppppppppppp
|
uuuuuuppppppppp