![]() |
Audi TT Clubsport Quattro
12 Attachment(s)
Audi TT Clubsport Quattro Audi prezinta cu ocazia "Wörtherseetreffen" 2007 (intanire VW desfasurata in perioada 16-20mai, Austria) conceptul TT Clubsport Quattro. |
Re: Audi TT Clubsport Quattro
WOW de dreptul incredibil... nu am ce spune
|
Hmm ... frumusica ... putin cam patratoasa, in opinia mea ...
Aduce cu Beach Car-ul ala facut de Chip Foose & Co, nu mai stiu cum se numeste ... L-am vazut pe Discovery !!! |
Cat de frumos poate sa fie. Sa nu cumva sa te rastorni cu asa ceva ca nu prea o vad foarte sigura fara stalpii aia de rezistenta.
|
Cam urata si patratoasa(parerea mea),in rest imi place motorul 2 litri = 300 cai.
|
:shock: :shock: :shock:
ce marfa ar fi sa se transforme conceptul asta intr-un Audi TT RS.. |
fara suparare parera mea este ca e urata rau !! Dar motorul :D
|
prea misto :D
|
Frumoasa,dar are un aspect cam retro.
|
masina arata prea bine !!!! nu am ce zice !!! mi-a cam luat mintile , doar un pic :):)
|
Cu toate ca sunt fan devotat Audi, trebuie sa spun ca grilajul arata putin dubash...in rest, e superb:D
|
O asemenea masina te lasa cu gura cascata...interiorul este superb si exteriorul la fel...parbrizul imi pare cam mic si asta ar putea deveni un inconvenient.
|
mda... dragutzica, nu e foarte iesita din comun , atat k vreau si io pe ai mei 2L 300 cai plssss :twisted:
"la interior,numeroase accesorii din aluminiu" adik si airbagul??? :lol: :lol: :lol: |
de apreciat nenorocirea aia de TFSI,se vede ce stie Audi sa faca.....in rest masina nu ma atrage prea mult
|
nui nustiu ce (cam patratoasa) deci numi place dar motoru' no comment,si mai ales daca te rastorni cred ca, capul pasagerului sau al soferului o sa lase ceva urme pa asfalt:lol:
|
nu vor lasa urme pe asfalt...fiti siguri...si chestia e urmatoare: la fel ca si la A4 Cabrio, exista bare de protectie in caz de rasturnare, dupa cum vedeti...insa ele mai ies de la marimea din poze...in caz de rasturnare ele ies intr-un interval de 35ms(parca) si protezea pasagerii...
|
Putea sa fie si ea mai aerodinamica e patratoasa da e frumosa
|
Are parbriz de motor???? :-P
|
Quote:
Ii super faina, nici nu mai imi trebe R8 mai bine una dinasta !!!! |
ma cac in ea in afara de motor e praf toata ...mai bine R8 :D
|
Quote:
|
Quote:
shi adevarul e k este cea mai patratzoasa mashina...asa se vede cand ai capu patrat imaginile se proiecteaza in coltzuri...:idea: |
e super tare :) chiar adevarata nik de comentat ;)
|
E o bijuterie si la interior si la exterior dar putin cam patratoas!!
|
super faina frate , daca lasau parbrizu cum era poate dadea mai bine..dar cum ii o masina de show merge..soper
|
E o capodopera de la caroserie la motor si cutie!
|
Si voi poate confundati patratoasa cu masiva,impunatoare ca masina asta nu are niciun colt,margine patratoasa...sau poate voi(unii) vedeti alte poze decat mine
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:10. |
- Copyright 2026 4Tuning