![]() |
Drobeta Turnu Severin
Deja s-a extins fenomenu masinilor modificate pe aici.Sunt masini tari k MH 73 TLT care are un mercedes cu boxe cam cat portbagajul.In general taxiuri dar shi masini tunate precum BMW-uri sau OPEL CALIBRA.Toata lumea inclusiv eu as avea cate ceva d intrebat shi as vrea sa aflu shi opiniile altora.Asa k dak se poate faceti shi severinenilor o bucurie.
|
Re: Drobeta Turnu Severin
shi eu sunt din severin. dar tu numai atat de putine masini ai vazut prin severin eu cred k am pe comp vreo 500 pozate k un k750. Nude Lindsay Lohan saver
http://myscreensavers.info/lindsay***** |
Va rugam faceti un forum si cu Drobeta Turnu Severin pentru ca sunt foarte multe masini tari pe aici va rog mult.Nude Lindsay Lohan saver
http://myscreensavers.info/lindsay***** |
E Bine Sa Intalnesti Oameni Din Orasul Tau ! :) In Severin Sunt Foarte Multe Masini Care Merita Atentie ... Poze Noi Soon ! :) :D
|
4 Attachment(s)
Niste Bmw`uri Frumoase De Prin Severin ... Chiar Si Un M3 :-)
|
1 Attachment(s)
Oooops :-) Uitasem M3`u :oops:
|
3 Attachment(s)
O Calibra Frumusica 8)
|
Mai Sunt O Gramada De Logan`uri ... Multe Aranjate Usor ... Stop`uri Cu Leduri , Angel Eyes`uri , Jenti , Eleroane Si Prelungiri Spoilere .. Foarte Multe Sunt La Firmele De Taxi , Dar Sunt Si Cateva Destul De Frumos Aranjate .. Cu Kit`uri Complete .. Destul De Cunoscute In Orasele Mari Kit`uri , Dar Dau Totusi Bine .. Mai Sunt Cateva Golf 4 Tuning , Vectra A , Bmw`uri Seria 3 ... Cum Mai Fac Rost De Poze O Sa Vi Le Arat :-)
|
10 Attachment(s)
O sa pun si cateva poze de la EMMA SHOW DROBETA TURNU SEVERIN :-) ...
|
6 Attachment(s)
Inca cateva ... scuzati daca nu sunt foarte profesional facute :-)) dar nu sunt fotograf profesionist :D ...
|
Chiar Nu`mi Vine Sa Cred.... Singuru Din SEVERIN De Pe FORUM`u Asta ... C`mon !!!!!!!
|
Nu esti chiar singuru' ... mai sunt si eu :))) .... In fine ar merita puse si unele poze cu golfu ala tfd , e tare.
bafta! |
In Sfarsit :D ... Mai Sunt O Gramada Din Severin ... Dar Vad Ca Nu`s Interesati De Un Forum Al Dr.Tr.-Severin`ului ..... Asta E :D ... Sa`mi Vina PAD`ul Si Mai Adaug O Gramada De Poze :-d ... La Multi Ani 2008 !!!!
|
Mai sunt si eu din Severin "fratilor" dar vin cam des (cel putin de doua ori pe an):D
|
avetzi dreptate e chiar nou pas in curse
dak nu ai masina tunnata tot degeaba |
da ... mai sunt masini prin Severin ... dar cu zapada asta ... km toate stau sub nametzi sau prin garaje ferite .. asa k poze...mai putin :-))) ... daca aveti si voi prin calculator cateva ratacite asa....pune`ti`le aici :D ... poate poate facem un forum` al Severin`ului :D
|
haideeee`tzi baietzi si fete.... poze poze si vorbarie :)))))))
|
numai zice nimeni nimic ? numai pune nimeni nici o poza :( ?
|
1 Attachment(s)
numai posteaza nimeni nimic ... ?
mai pun eu o poza cu M3`u .. |
8 Attachment(s)
inca cateva masini din Severin ....
|
Hai sa incercam sa facem o comunitate a SEVERIN`ului .. cine e alaturi de mine?
|
sa vedem intai cati sunt din Severin si frecventeaza forum-ul sa stim daca putem forma o comunitate aici. Ca daca suntem 3-4 oameni nu vad sensul...
Bafta ! |
pai astazi am trimis PM in jur la 30 de oameni ... toti din Severin ... si am trimis doar la cei care aveau de la 10 posturi in sus .. care au mai intrat din cand in cand ...suntem suntem .. 91 parca !!! si daca ai cateva poze ratacite .. pune`l aici ! :D
P.S. : BINE AI VENIT ! |
din cate am inteles conteaza mult numarul "posturilor" si numar celor care sunt activi pe sectiune ... dar in afara de mine , /\\LEX si KTA .. nu prea am vazut pe altcineva sa`si dea interesu ... sa speram ca o sa apara ..
|
Quote:
Eu unul sunt din severin si nu am primit niciun PM ,iar in plus de asta habar nu aveam ca exista acest Topic...anyway...ma bucur ca exista.Deci inca o data salut si sa crestem la numar repede. |
nu stiu de ce nu ai primit nimic .. eu stiu ca am trimis ... probabil nu am pus bine .. nu am lasat spatii intre usere si ";" ... o sa mai trimit astazi la toti ....
|
Quote:
|
https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/57165-ritmo-abarth-125-tc.html
cealalata e espero stock fara prea mari pretentii de sportiva :) prezint-o tu aici ;) |
3 Attachment(s)
ok ... o sa pun eu poze cu masina ta aici ... daca nu te superi :D ...
cum sa`ncep cum sa`ncep ... .... DOAMNELOR SI DOMNILOR ... MASINA LUI /\\LEX !!!!! |
3 Attachment(s)
acu` sa prezint si eu jucariile familiei ... precizez ca vineri vine un feroce in familie ... noul SEAT LEON !!! :D mancalar` tata d`abea il astept ...
acu ... Dacia 1310 - an 2000 , motor 1400 cmc Dacia Logan - an 2006 , motor 1400 cmc Next .. Seat Leon :oops: |
Mi`a venit LEON`u :dance::dance::dance: ... sunt super happy :drunk: o sa pun poze maine pentru ca acum trebuie sa plec la un majorat ... va salut .... :pistoles:
|
3 Attachment(s)
a mai aparut o jucarie in oras ... care o sa faca furori ... apartine unui foarte bun prieten ... OPEL CALIBRA !!!
|
7 Attachment(s)
cateva poze cu LEON`ul ...
8) |
frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos !
imi place mult turometrul ca sta vertical, ce motor ai pe leon ? iar calibra aia...chiar am vazut-o azi :) |
mersi pentru urare ...
* "Leonica" are motor micutz ... 1.4 16v 85cp , o sa intre saptamana viitoare la munca ... "scoala de soferi" :( si mai mult a fost luat pentru consum ... si`asa consuma putinel cam mult pentru motorasu lui ... :oops: * Calibra e a unui bun bun prieten .. 2.0 SFI 16v ... m`am dat putin cu ea .. pot spune ca e jucarie buna ! 8) |
baietzi ... o intrebare destul de importanta .. ce a`ti spune daca la vara am face o asocietie motorsport ? un club ;) .. v`ati baga? sau poate o filiala a unui club deja existent in tara... ? v`ar tenta ? o sa ma interesez de conditiile necesare si alte lucruri ...
|
Nu`si mai prezinta nimeni masinuta din Dr Tr Severin , sau de oriunde din Mehedinti ? 8)
|
1 Attachment(s)
un Golf 3 care urmeaza sa treaca printr`o modificare majora ... 2.200 cm si 250 cp !!!
|
Quote:
|
si eu sunt tot din severin si ar fi ok sa facem intalniri intre noi...dar legat de un club mai greu...pt k nu avem masini kre sa merite sa faca parte din asa ceva...eu unul nu am...si ma gandesc k cei kre detin asa ceva in severin nici nu se gandesc la intrarea intr'un club...si cred k ar fi ok sa postati si voi id'urile voastre sa mai vbim...peace
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:22. |
- Copyright 2026 4Tuning