![]() |
Despre noi..
1 Attachment(s)
Daca tot ne-am prezentat masinile de ce sa nu ne prezentam si pe noi? Acum nu are asa mare importanta dar acest thread poate ajuta noii useri sa ii cunoasca mai bine pe cei existenti.
Am sa incep eu: Nume: Vali Porecla: Grasu :D Varsta: 18 Permis auto: DA Ocupatia: Elev la Electromures Masina: Oltcit 11 RM Hobby-uri: masini, net, electronica, muzica, mancare EU... |
Re: Despre noi..
2 Attachment(s)
La sfatul lui vali-tgm, am decis sa ma prezint si eu ca sa nu mai existe discutii.
Fac si eu o copie a postului lui vali-tgm: Nume: Alex Varsta: 17 Permis auto: Nu (inca) Ocupatie: Elev la Electromures, si altele Masina: inca nu, dar sa speram ca vine pe viitor Hobbyuri: calculatoare, electronica, masini, mecanica, filme |
1 Attachment(s)
Nume: IoJi
Porecla: PIJ-u Varsta: 20 Permis auto: DA Ocupatia: ---Pensionar--- Masina: Skoda Octavia(4X4) Hobby-uri: MASINI, si >>>MANCARE<<<< :lol: hihi la fel ca Korne :D pardon :) |
1 Attachment(s)
Nume: Korne
Porecla: Schumi Varsta: 18 Permis auto: cat de curand:D:D:evil: Ocupatia: ajutor de inlocuitor de bagator de seama...la papiu Masina: B4 1,9 TDI Hobby-uri: masini, mancare(!!!), muzica scuze pentru multipost, dar iata si o poza cu Schumi ganditorul calare pe Leana lui iubita:D:D si cam murdara... |
Nume: nutu
Porecla: nam sau nu stiu Varsta: 28 Permis auto: DA b,c,d,e Ocupatia: ---fac bani--- Masina: nissan patfinder. deocamdata Hobby-u:twisted: ri: MASINI,FEMEI, BANI si |
1 Attachment(s)
Nume : Eddye
Porecla : Eddye Varsta : 20 Permis : A,B Ocupatia : Sterg praful de pe banciile facultatii,cheltui banii parintiilor :)) Masina : am avut Dacia 1310 din `88 zisa si FURIA , acuma conduc A6 a lu tata Hobby : Masini , motoare , muzica , femei , sportul |
Atatea usere din mures si numa cativa ne am prezentat :| hai mai cu tupeu
|
PIJule, poate le e rusine la oameni:D:D
|
In sfarsit s-a mai dezghetat lumea...dar inca mai asteptam si alti useri din mures...
|
2 Attachment(s)
Nume: Levi
Porecla: Senzor Varsta: 22 Permis auto: Da Ocupatia: Fac de toate si nimic Masina: Volkswagen Golf II GTI Syncro Hobby-uri: Muzica, masini, calculatoare, net |
Sa nu uitati de mine !!!Uni si muncesc;))
Nume: Mihai Porecla:Evident Calu Varsta: 25 Permis auto: Da B,C Ocupatia:Taximetrie deocamdata Masina: Skoda Superb 1,9TDI Hobby-uri:Poluare fonica in formare |
La porecla, il corectam pe dragul nostru prieten calutzu... pentru toata lumea: el e NIIIHAHA:lol:
|
EXAGERATTTT Schumiii da hai zii cine io dat porecla ???????????????? :D:D:D:D:D:D:D:D:D se eu zic sa se si portiveste :)
|
deci, scuzati offtopicul, dar asa e...PIJu a inceput cu niihaha... apropo...si pe promotie am scris la fel: "PT. NIIHAHA":)
|
Mdap.Bravo .:???: Sa va aduc la cunostinta.Porecla am incasato in cls a 9a de la maistru :lol: Am uitat sa ma asez pe scaun asta e :D.Acuma stiti si voi de unde vine.
|
1 Attachment(s)
Nume: Cristi
Porecla: Nike Varsta: 17 Permis Auto: Mnu... inca Ocupatia: Elev la Agricol Masina: Dacia 1310 Hobby: calculatoare, muzik, masini, sportul |
1 Attachment(s)
AScultam Muzica pe malu muresului ...........
|
2 Attachment(s)
Daca tot v-am aratat masina sa ma prezint si eu ....
Nume: Nándi Varsta: 30 Permis: Da Masina:Skoda Fabia;Lada 2107 Porecla:din cate stiu eu,nu am Hobbi:masini,muzica Ocupatia:un fel de dute-vino;) Motto:'' Only God Can Judge Me "8) |
Quote:
|
Pijule te ti sa nu te arunce wooferele afara din portbagaj???
|
Kalule la cat am mancat atuncia la MURES nu cred ca ar avea cum sa ma arunce afara wooferu ala io zic ca ar trebuii ceva mult mai tare sa ma arunce afara :)) ...... poti sa imi dai si mie un claxon da mie imi ajunge ca bara spate o am schimbata si fata peste 2 zile deci nam nevoie de inpingeri :))
|
Pt. Nightrides
Baieti v-as da un sfat,politaii va cam urmaresc toate miscarile:evil: ar trebui sa va dati jos inscriptiile de pe masini si sa va concepeti un logo a vostru mic si discret cea ce o cunoasteti numai voi......(parere personala),pt.ca astea nu o sa va lase in pace.....Din surse destul de sigure stiu ca "sunteti luati in vizor" cea ce in orasul nostru micut nu prea e convenabil........:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
|
Quote:
|
Re: Pt. Nightrides
Quote:
|
Politia? ati vazut filmu ala "cui ii pasa?"....ca mie deloc nu`mi pasa de ei....bine ca in 1 saptamana am muscat 2 amenzi :)))) centura asta bat`o vina...
|
Right FILMU era pe HBO :P
|
Nume:Vlad
Porecla: ----- (si nu...nu e liniuta e doar necompletat ca nu am :P) Varsta:18 Permis: cat timp nu mi-l ia vreun gicutz.... am :) Hobby: Masini, calculatoare(partea hardware si in rest stiu sa misc shorecu') Masina: Opel Astra 2003 SportLine Ocupatie: Ma-nvart in sensu' giratoriu. https://img84.imageshack.us/img84/7969/dsc00186iu3.jpg https://img84.imageshack.us/img84/6938/dsc00190te5.jpg |
ce faci ma negrule?...:D. ce motor are sport line-ul ala?
|
1.6 16V 101 ponei zapaciti :D...salve! >:D<
|
hmm interesant ... ar trebui sa le incercam odata :D sa vedem asa.... diesel vs benzol :D
|
LOL ma bag si eu in spatele vostru chiar interesant benzo contra diesel aceasi putere hhmmm interesant :)
|
5 Attachment(s)
HI...Ma gandeam sa ma prezint si eu...
Porecla: DEXTER (DEX) Varsta: 20 Permis auto: DA... B, C, E Ocupatia: INCERC SA FAC BANI... Masina: DACIA 1310 Hobby-uri:MUZICA, MASINI, NET, MANCARE... :peace: :twisted: :peace: |
3 Attachment(s)
Buna mam gandit si eu sa ma prezint
Nume: Gliga Ovidiu-Cosmin Varsta: 19 Permis auto: DA Masina: Cielo Tuning In moment beneficiaza de cateva reparatii la atelierul lui ufp din Cj porecla: Kamikaze Hobby-uri: masinile si fetele :))) |
DEX_HELL ai fost la persu :)) ?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Salut baieti !
Nume : Torok Botond Nick: Boti, Turku Varsta: 30 Permis: din '95-B,C,E Masina: BMW E46 320i Hobby: masini, mancare,filme |
frumoasa masina Boti,sa o stapanesti sanatos si fara incidente :D ceva tuning pe el nu pui?
|
3 Attachment(s)
Ma pregatesc, dar deocamdata financiar nu stau prea bine. Am dat la stat 65milioane pt inmatriculare, mai vin si Sarbatorile..... Dar anul viitor pun ceva pe ea. Bineinteles daca nu-o vand pana atunci. Ma intereseza un CHIP, evacuare, optic si muzica. In aceasta ordine.
Daca aveti idei sau sfaturi, oricand va ascult. Ma mai laud un pic cu masina, mai pun niste poze :) |
4 Attachment(s)
Nume: Teodor A.I. Gorea
Porecla: Dubii Varsta: 16 Permis auto: ASSR 1 si 2 (Editat in Franta) Adica am voie doar la masini sub 500cc (sau masini fara restrictie la capacitate dar limitate la 50kmh si 3,50m lungime), ATV-uri, tricicle motorizate sau scootere Ocupatia: Design, Cars Spotting... Masina: Am avut un buggy Secma FunTech rosu si doua Pockets Bikes tunate. In 2010 imi cumpar un Maserati Merak sau mai multe Maserati-uri Biturbo si un Saab Turbo Cabrio... Ori un 735i modern ;) Hobby-uri: Design, masini... |
Nume: Andras
Porecla: Andy Varsta: 25 Permis: Da Masina:Honda Civic Hobbi:masini, calculatoare, etc Ocupatia: ascult problemele posesorilor de Peugeot https://forum.4tuning.ro/customprofil...pic29740_1.gif |
| All times are GMT +2. The time now is 19:02. |
- Copyright 2026 4Tuning