![]() |
Bimmerfest 2007....
Ma tot uit pe site-ul oficial....si nimic....
Stie cineva ceva? Se mai tine anu' asta? Facem noi o intalnire ad-hoc? Daca are cineva ceva da zis va rog.... |
Re: Bimmerfest 2007....
sunteti de acord sa ne intalnim la brasov?
8-10 iunie este vtm la brasov...ar fi ideal sa facem o mica intalnire avand in vedere ca nu ne-am mai vazut de mult....lupta e din ce in ce mai apriga de cand se da si ONO... eu unul voi fi acolo.... ce parere aveti?facem? |
Quote:
|
Quote:
|
Din informatiile pe care le am, nu.Insa cel mai bine cred ca e sa o invit aici pe Andreea sa dea mai multe detalii pentru ca nu esti singurul care intreaba de Bimmerfest.
|
pana pe 6 iulie sunt pieton... sper ca nu ma faceti sa comit o infractiune
|
asta este!
anul asta am comis-o! am vrut sa pastrez traditia si n-am reusit (23 mai 07) daca va intrebati de ce, pentru ca mi-am dorit sa fie ceva mai profesional, cu mai multi participanti, cu invitati, demonstratii si de ce nu un mic concurs. asta nu inseamna ca am renuntat! din contra! am decis ca evenimentul sa aiba loc in luna septembrie, astfel incat sa avem timp si de promovare cel putin o luna de zile ma bucur sa vad ca pasionatii BMW sunt nerabdatori sa participe la BimmerFest 2007 |
Quote:
imi place data care ati ales-o :D pana atunci imi revine plasticul in posesie ANDREEA AI UN CICO DE LA MINE 8) |
Daca se anunta a fi ca anul trecut mai bine stau acasa...
|
Quote:
asteptam detalii!!! |
Quote:
mie personal mi s-a parut FOARTE placut |
alexutzu te tin minte !
Sphynx orice are un inceput! Ce anume iti doreste de la Bimmerfest? Eu mereu am incurajat si am tinut cont de sugestii. Si nu uitati ca niciodata nu avem cum sa-i multumim pe toti. |
avand in vedere ca bimmerfestul este asa de departe ce ziceti de o intalnire prin vara la mare....
eu propun jumatea lunii iulie.....cam toata lumea pleaca atunci la mare!!!! ce ziceti de 21 IULIE....??? |
ar fi frumoasa o intalnire cu bmw-uri undeva candva(chiar la mare :P )
|
Quote:
asta numai daca sunteti interesati....daca nu o lasam balta pana la bimmerfest!!!! |
20-22 Iulie ... la Hanul piratilor in navodari v-a fii un party and tuning show ;)
|
Quote:
restul??? ce ziceti??? |
e beton asa :D i'm there
|
Eu nu cred ca ajung ... cel putin , nu cu masina ... am niste nunti in iulie care ma seaca ... plus ca mai nou stau si cu serviciu prost , nu mai am timp sa respir :|
|
Quote:
p.s. :ia-ti masca de oxigen :lol: :lol: :lol: |
deci ramane asa?k sa stim sa facem zarva sa stie toata lumea ??!!!
|
nu mai zice nimeni nimic???? ramane bimmer fest la mare 20 -22 iulie?????!!!
|
una e tuning show-ul de la mare si una e bimmerfest . . .
nu facem o cacealma acolo . . . la mare - tuning show si intalnire BMW si in toamna - bimmerfest eu asha zic ca e cel ma bine :rolleyes2 |
Abracadabra si iata ca offtopicul a fugit !
Va rog discutia sa se rezume la tema propusa, fara a va indrepta atentia in alte parti ce se afla la polul opus acestui topic .. |
Quote:
|
salu...aa daca se poate sa mai postati ceva detalii shi pan la urma unde shi cand se tine showul...as vrea shi eu sa particip...sa cunosc proprietari de bmw.....pasionati cu adevarat de asta....merci
|
Da si pe mine mar interesa data exacta...dak sa stabilit...sau macar locatia!
Si ceva off topic...cine ma poate ajuta ...vreau sa pun pe rechinul meu un 2.5i valvetronic versiunea de 192 de cai...mar interesa dak stie careva exact ce modificari treb sa ii fak la sasiu si ce ranforsari.....si cine mar putea ajuta cu un meserias care sa mil puna pe masina...vreau sa stiu ce treb sa ii fak inante sa cumpar tot agregatul..motor-transmisie...se poate pune sau...Mersi mult anticipat! |
cand o sa se stabilieasca o data si o locatie o sa se scrie si aici..
|
Hai sa facem o intalnire pe la jumatea lui iulie , intr-un weekend , de preferat ar fi in vama veche.Nu ne deranjeaza nimeni acolo.Dau eu vinul.Ce ziceti?
|
Quote:
eu zic ca la tuning days(fever)....e cel mai bine!!! |
la intalnirile astea pe care tot le propuneti or sa vina 2-3 bmw-uri (daca or sa fie si alea)
la bimmerfest or sa vina zeci, poate peste o suta (anul tercut au fost ~90 daca nu ma insel, deci e posibil sa fie mai multe anul asta :P) nu inteleg de ce nu faceti topicuri separate pt intalnirile astea.. 4tuining days, vama veche,etc. |
Salut ,
Am vazut si eu topicul respectiv si mi-am dat cu parerea , nu trebuia sa te ambalezi asa. In alta ordine de idei , Vama e plina de Bmw-uri in fiecare weekend si nu numai. Mie mi s-a parut o idee buna , mai schimbam o parere , una alta , ne mai luam la bataie ,... ca nu vine lumea e treaba lor.De ce dracu` se mai agita toti d-amp...lea atunci? Era frumos(a) totusi , o intalnire , indiferent unde era , exceptand bimmer fest-ul. Daca nu va permiteti ... e alta treaba.Hai sa vad , daca v-am luat asa psihologic , ce mai ziceti... ca Bmw-uri aveti de altfel |
Quote:
|
Quote:
|
ma scuzati ca ma bag shi eu dar e ideea sa fie cat mai multe masini ...nu?,sa ma corectati dak ma insel,parerea mea e ca undeva la mijloc ar fii oki,sincer vreau sa merg shi eu la mare dar sa merg de 2 ori pan acolo anul acesta cu masina....sant niste costuri suplimentare,sau e bimmerfast doar pt sudul tarii?,ma scuzati nu am vrut sa fiu arogant dar dak vrei sa faci ceva calumea tre sa te gandesti shi la altii nu doar la tine...
|
deci pana la urma pe ce data e bimmerfest?
|
Pana la urma se mai merge undeva luna asta?
Si cand? Si stati asa ca era sa uit: mi-a zis cineva ca eu am doar 150 km pana-n vama si unii 300 , 600 sau chiar 1000 si prefera Hanul Piratilor.Pai la 1000 km mai conteaza 50 , ce dracu`? Si pana la urma eu sunt satul de mare si ca sa nu mai zica unii ca-i intalnire pentru sudul tarii hai s-o facem la Satu Mare:D .Eu vin si acolo.SI IDEEA CU MAREA N-AM SCOS-O EU. DECI UNDE MERGEM? |
deci s-a hotarat ceva ? chiar ma intereseaza .. vreauuuuuu bimmerrrrr festtttt 2007 :rolleyes2
|
Cand o sa se hotarasca, o sa aflam cu totii... nu numai tu vrei bimmerfest.
|
corect .. am fost cam egoist cand am zis ca 'vreau' :D sunt multi fani/proprietari BMW in tara si asta necesita o reformulare din partea mea : vrem bimmer fest 2o07 :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:16. |
- Copyright 2026 4Tuning