![]() |
Audi RS5 - un cosmar pt noul M3
http://www.carmagazine.co.uk/secret_...sid=701&page=1
YEY :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Re: Audi RS5 - un cosmar pt noul M3
e.....perfecta si nimic mai mult:D :D :D
|
audi a fost destul de darnic sa ofere "baza" un V8 biturbo...2 turbine care aduc un surplus de doar 30cp si mult cuplu...gen 335i...cat timp exista o baza biturbo, restul de sute de cai or sa vina de la sine :lol:
|
iti inchipui ca in curand o sa ajungem sa vedem audi rs5 dus mai departe cu calutii...si eu imi inchipui ca mult mai departe
|
E prea tare...:|
O adevarata super-masina! Cam gata cu noul M3 :D..si nici macar n-a aparut pe strazi :D |
Pfuai...teroare...beton...nota 10... sa vad acum fanii de BMW...
|
aici alte poze rs5
e super masina o sa merite fiecare banut http://blog.worldcarfans.com/index.c...est-renderings |
ce-i aia M3?vreo autostrada prin Cambodgia?sau AMG ce-i?Atentie Moare Generatia noua de Mercedesuri?stati flexati ca va da clasa RS5-ul.nu-si au rost comparatiile.
|
Ca sa incep, nu sunt fan infocat nici Audi, nici Bmw. Imi plac amandoua la fel de mult, dar, contrar opiniei multora, BMW a fost si va fi mereu deasupra celor de la Audi. Si asta datorita motoarelor mai puternice, si tractiunii spate mai usoare decat cea integrala de la Audi.
Ca sa fiu on topic despre noul RS5. Intradevar, este o masina frumoasa si foarte probabl cu performante de invidiat. Dar, si un mare dar, dupa cum vad eu lucrurile, RS5 va fi rival cu M6 si nu cu M3. P.S. Daca am facut vreo afirmatie gresita, va rog sa ma corectati. |
1 Attachment(s)
"e greu sa ajungi in varf, dar e si mai greu sa te mentii"!
bmw a fost intotdeauna peste audi si cred ca v-a fii mult timp de acum inainte! extraordinar ce salt au facut, fac si vor mai face cei de la audi! sincer...ma uimesc si tind din ce in ce mai sus!bv lor! RS5 arata criminal! sant sigur ca o sa vedem cat de curand si pe la noi pe ! |
voi nu sunteti sanatosi? cum sa fie bmw mereu peste audi la performante? aveti probleme? pai rs4 vechi cu m3 si rs6 cu m5? audi facea sex neprotejat cu bmw-ul relaxati-va...mai e si masina de familie; rs6 cand a aparut a avut cel mai bun timp la vremea lui in clasa lui pe 400m gad dem strit reisars...iar RS5 tind sa cred ca se va compara cu M3 nu cu M6...e de dimensiunile unui M3 nicidecum unui M6...oricum din motive de marketing a iesit cu "doar" 450cp...doar motorul fara turbine are 420...
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Nu crek o sa aiba rival vreo 4 ani...
|
Se vede ca concernul Audi face masini pt tineri. Foarte misto masina
|
race deci pt tine honda este o marca penibila? esti tare :)
da audi facea sex cu bmw acum putini ani si din pacate o sa faca in continuare...motorul nu depaseste 450cp din motive de marketing cred ca e usor sa realizezi acest lucru numai ca nu cred ca o sa-l si accepti :) oricum targetul lui RS5 cred ca e C AMG .... M3 e un target too easy to get |
nu cred ca RS5 este un rival pt M3,
din nici un punct de vedere,... prefer un TT tunat de MTM cu 500 CP, atunci poate da,... :rolleyes2 |
daca chiar ar fi vorba de un TT, atunci cel putin un Bimoto cu 850 de cai:D:D:twisted:
|
abia astept sa vad o comparatie gen Top Gear intre cele doua ca asa rs5 pare peste m3
|
@dan_m3 : cum sa nu fie rival pt m3? amandoua sunt coupe de clasa medie si RS5 e cu 3000 de lire mai scump ca noul M3...daca nu e cu M3 cu ce e? cu M6 la juma de pret?
|
Quote:
ONTOPIC toti sunteti niste talente nascute se pare de stiti voi ca niste oameni mari cum rs5 bate m3 inainte sa apara vreuna, ce forumla aplicati ca sa stiu si eu data viitoare, si cum viitorul C63 AMG va fi praf. Sa fiu rau si sa zic ca foarte probabil pe circuit (am zis asta ca stiu ca e un forum maniac cu circuitul) nici viitoarele m3 si rs5 nu vor tine pasul cu actualele CLK DTM sau CLK 63 AMG Black Series? |
Quote:
|
omfg... :cry: :cry: vreau si io unaaaa :cry: imi place cel mai mult de la audi momentan...
|
Quote:
Sa ramanem la RS5 vs M3 vs C63 AMG cu toate ca RS5 si C63 AMG nu au fost inca prezentate oficiale.. |
ar33cop esti tare frate, da-mi si mie in scarba asa un 'cacat' d-ala de rs6 iti dau si niste bani, ne intelegem noi
boywonder daca tu consideri o masina de cativa ani buni model nou e de rau, ca au modificat motorul si aerodinamica e cu totul si cu totul altceva dar model nou nu e in nici un caz :) |
Quote:
si ce masina de sport are 1760 de kg, pina si un gallardo sau un R8 sint sub 1600 de kg,... si ca fapt divers, un M3 E30 / M5 bate un R8 la 0-200 de km,... de,...300 de kg mai putzin, ... hahaha. :rolleyes2 |
sunt multe masini dane care pot bate un r8 (saracul tot din motive de marketing nu a primit un motor mai mare, inca)...insa un r8 e un supercar cu interior extraordinar si motor central + quattro cu 15 maxim 30% tractiune fata :) adica un fel de vis...aspectul nu-l mai punem la socoteala :D
|
Deja incepeti sa faceti comparatii aiurea...
|
Quote:
interesant ca lambo se "chinuie" sa urce puterea de la 520 la 530, iar audi pregateste 550 CP :) oricum, ca sa raminem la subiect, o sa facem de craciun o socoteala cite M3 si cite RS5 vor fi vindute , hahaha se vor vinde cel putzin de 3 ori mai multe M3 decit audi,... de ce oare??? :rolleyes2 |
Quote:
|
corect, cine se uita numai la 0-100, nu a inteles nimik, poate doar copii la jocurile de carti;)
dar totusi, un 0-200 spune foarte multe, asa poti compara o masina usoara cu puterea "slaba", gen lotus exige cu o masina foarte grea dar foarte puternica, gen maserati Gransport sau BMW M5,... interesant ca masinile mentionate mai sus scot pe hockenheim cam aceleasi timpuri ~1:16 si lasa cu mult inapoi RS4 si RS6, lucru care se va intimpla si cu RS5 ;) :D |
Quote:
Spunea cineva mai devreme ceva de Top Gear. Genul de oameni care daca vad la Top Gear ceva, si sunt convinsi de J.C. ca o masine e buna sau proasta nu au ce cauta pe un forum auto :-P Oricum eu pana nu vad M3 vs. RS5 nu ma pronunt. Si oricum rs5 imi place mai mult ca design. |
lol, altul care vede numai bmw :lol:
|
Quote:
:rolleyes2 |
Quote:
SLR McLaren: 7:40.00 BMW M3 CSL: 7:50.00 Cel putin pentru mine, datele acestea sunt irelevante deoarece masinile au fost conduse de oameni diferiti, poate si in conditii diferite.. |
Quote:
|
eu spre deosebire de altii nu am zis ca bmw audi renault citroen sunt praf mercedes pawns blabla suferinte d-astea
oricum foarte bun exemplul cu un supercar si o masina derivata din motorsport, (ca si clk dtm de altfel) te poti lua de mana cu aia care zic ca o japoneza tunata la extrem e acelasi lucru ca un supercar :o, oricum esti un mare talent al acestui forum keep it up |
Originally Posted by boy_wonder
Timpii de pe Nurburgring: SLR McLaren: 7:40.00 BMW M3 CSL: 7:50.00 Cel putin pentru mine, datele acestea sunt irelevante deoarece masinile au fost conduse de oameni diferiti, poate si in conditii diferite.. ... ok, timpurile mele sint scoase de aceeasi persoana, seful de redactie de la sport auto: SLR McLaren: 7:52.00 BMW M3 CSL: 7:50.00 :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
Din cate am inteles RS5 este cu cel putin 100kg mai greu decat noul M3, din cauza acestui fapt tind sa cred ca M3 va fi mai bun. Oricum isi vor gasi amandoua destui clienti, indiferent o sa fie mai tare. P.S.: RS4 B5 e cel mai tare :) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:19. |
- Copyright 2026 4Tuning