![]() |
Vand pisik!!!
6 Attachment(s)
Vand pisik an `91 mot 2.0 24v 15o cp , piele , trapa , geamuri fata electrice, muzica . restu poze... optional .....dau si un motor de 2.5 24v refacut complet....! Pret 7200 si 8000 cu tot cu motorul de 2.5 !
Singurele defecte ale masini sunt ca are bara fata putin crapata si parbrizu crapat!( asa am luat`o) Va rog fara comentarii inutile! TEL 0730182156 |
Re: Vand pisik!!!
masina arata super bine..si as fi interesat sao cumpar dar e prea exagerat pretul!
|
Cu 9000 iti iei din 2000 si arata mult mai bine ca a ta.
Sa fim seriosi daca iei 5000 sa fi multumit. |
Daca nu ati citit introducerea va rog sa va abtineti .......! Pt ce`i ce nu sunt interesati sa cumpere am sa va rog parerile sa le tineti pt voi iar cei care sunt interesati de masina cu adevarat pretu` este discutabil...in functie de cat de interesat este fiecare! MULTUMESC
|
Quote:
|
Da dar a bagat bani in ea nu trebuie sa scoata si pe aia :))
Acum daca omu cere ata ce sa-i faci prost ala care da banu :) |
am dat 5500 pe ea acum 2 luni ......!
|
Oricum masina e frumoasa, fara accident, si proprietarii precedenti au avut mare grija de ea. Deci up! Ii mai trebuie doar A\C. :)
|
eu sunt chiar interesat ...fami un pret bun si o cumpar dar 7000 e chiar exagerat de mult...totusi e din 91
|
UPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP combinatii cu masina mai ieftina .......masina nu "tigai"!
|
Hai sus cu ea combinatie cu atv`u moto aprilia rs sau honda cbr de 125 negociabil...:D:D:D:D
|
pret belea 6500 in urmatoarele 48 ore!
|
iti dau 3 ATV-uri de 250cmc model sport nu ca alea utilitare, evacuare pe mijloc, noi toate, in folie!
|
Quote:
|
1000 e pret la masina poate asa vrea cineva ( in urmatoarele 3 ore ) !:D
Sa vedem asa am clienti ! |
Quote:
amice revino cu picioarele pe pamant.. 7000euro.. si mai ai si curajul sa te iei de useri ca nu's interesati sa iti cumpare tie cazanul.. ca de buna ne-am convins toti ca e buna.. d-aia are 1 proprietar pe luna. |
EU, e prea tarziu? in doua ore sunt la tine :D bafta
|
Quote:
|
Quote:
|
:) da...........
|
Nu imi aduc sa iti fii cerut parerea am vrut doar sa fie altceva decat Up .... iar acum ca sa facut dimineata fugi la joaca ! Multumesc pt intelegerea acordata ..... dar pe viitor incearaca sa te abtii daca nu esti interesat de ceea ce are omu` for sale ...Multumesc
P.S Nu imi aduc aminte sa ma fii luat de cineva si cand vb la plural adika "noi" care voi va`ti convins ....tu si cu tine sau cine fa`ma sa inteleg si eu ! Deci poate nu ai inteles ce am scris mai sus iti zic pt cele 4 clase ale tale daca nu esti interesat sa cumperi nu mai poste my "frend" sau vrei sa faci posturi interesante! |
sunt aici daca vrei un super jeep, ptr litoral !!
|
dap, asa e, ai dreptate, imi cer scuze.
|
Hai sus cu ea combinatii ........ !!!
|
raspunde pe mess la yo_yuly2006...eu am mercedesu
|
Combinatii cu atv`u sau moto pana in 3000-4000
|
1 Attachment(s)
sal uite iti dau motorul asta si ce dif vrei?
|
6500 pret de vara.!:D
|
hai sus cu ea 6300 E
|
Upppppppppp
|
variante sa mai dai diferenta te intereseaza?
|
nu .... sorry
|
Hai sus cu ea pret negociabil masina ingrijita!
|
Nimeni nimik ....hmm vreau sa imi iau motor ...la prima oferta concreta si corecta se da!
|
URGENT PISIK 5900 E neg + piese multe!
URGENT URGENT 5900 E + o gramada de piese de schimb ..... mi`am gasit motor si nu vreau sa`l pierd este negociabil pretu` la prima oferta concreta pleaca masina!
|
Up 5900 e si multe piese ... de schimb
|
Vandut topic inchis !
|
masina e la fetesti
|
pai ce-au patit frate astia din fetesti? ca a mea a ajuns tot acolo....vanduta ieri...
|
Topic redeschis ....nu mai e la fetesti .....!
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:46. |
- Copyright 2026 4Tuning